Citește Descrierea Oficială

O Universitatea din Parma este o universitate de stat. Ca atare, este autonom și are administrativ, organizatoric, precum și contabilitate autonomie, furnizarea de servicii pentru publicul larg. La 13 martie 962, împăratul ottoniană am conferit Uberto, episcopul de Parma, la deschiderea Universității din "diplomă" - un document care a acordat episcopului puterea de a ordona și alege liderii juridice ("eligere et ordinare notarios") . Acest document a fost la baza creării unei instituții de învățământ care va dura secole mai târziu, și este încă păstrat în Arhivele episcopului din Parma astăzi.

O Universitatea deține 18 departamente, 35 cursuri de gradul întâi, 6 cursuri de studii-un ciclu de 38 de cursuri, de gradul doi, Precum și multe școli postuniversitare, cursuri de formare pentru profesori de studii postuniversitare, grade mai multe de masterat și doctorat de cercetare (PhD).

Elevii pot alege între cursuri: Arte și umaniste, economie, inginerie și arhitectură, alimentație și agricultură, Drept și Studii Sociale, matematică fizice și Științe naturale, Medicină și Chirurgie, Farmacie, Medicina Veterinara.

Dimensiunea ideală a Universității (30.000 elevi, cu mai mult de 5.000 de absolvenți pe an, si aproximativ 2000 de membri ai facultăților și personal), precum și condițiile de viață din Parma atrag un număr mare de studenți din toată Italia. Mai mult de două treimi din studenții noștri înscriși provin din afara Parma și provincia Parma, care pune la Universitatea din cel mai înalt rang pentru atragerea elevilor mai nerezidenți la nivel national.

Diferitele locații ale Universității permite studenților să studieze în structuri confortabile, eficiente in apropiere de zone verzi, cum ar fi Campus: O zonă de 77 de hectare de sud a orașului acomodarea deparments științifice, campusul nostru este format din departamente, săli moderne și bine echipate curs, zone de studiu confortabile, laboratoare avansate tehnologic, și un centru de CNR -, precum și facilități de mai multe sportive, un centru de conferințe , și o cantină. Această combinație semnificativă a structurilor și oameni este absolut unic pe scena universitar italian.

Celălalt Universitatea de decontare este în inima orașului cu clădire a Universității Central care găzduiește biroul rectorului, birourile administrative și departamentul juridic. În vatra orașului este situată Medical School prea, în zona Spitalului, The Departamentul Economie, Arte, Litere, Istorie și Departamentul Științe sociale și cultura antică, filozofie, educație și Departamentul de Limbi Moderne. În cele din urmă Departamentul de Medicină Veterinară se află în imediata periferia nord de-vest a orașului.

În inima orașului, clădire centrală a Universității case Rectorat, birourile administrative și Drept. Școala medical este, de asemenea, în oraș, situată în spital, în timp ce Economie și Științe Politice sunt alături de Parco Ducale. Arte și Filosofie și Psihologie au campusuri lor, în centrul vechi al orașului, și Medicină Veterinară se află în imediata periferia nord-vest a orașului.

Activitățile și instalațiile de la Universitatea din Parma atrage participarea unui organism tot mai mare de elev. Există servicii de informare și consiliere privind cariera pentru a ajuta studenții cu alegerile lor legate de universitare, relații bune cu universități din străinătate, și un schimb viu de studenți în ceea ce privește programele comunitare, inclusiv multe burse disponibile. Bibliotecile, laboratoare informatice și puncte de acces la Internet, cămine studențești și cantine, locuri de muncă part-time, activități culturale, un număr de telefon gratuit, și post-absolvire de consiliere în carieră sunt disponibile pentru studenții -, împreună cu interviuri și cursuri de scurtă durată pentru a ajuta absolvenții noștri pentru a găsi locuri de muncă.

Multe facilități sunt disponibile pentru studenții pentru a îmbunătăți calitatea studiilor și viața universitară. Unele dintre acestea sunt de e-mail gratuit și servicii ad-hoc pentru studenții cu dizabilități, cursuri de limbi străine la Centrul de Limbi Straine. Elevii pot înscrie pentru examinari prin Internet, descărcați formulare administrative, sau accesa e-mail personal furnizate pentru fiecare elev de la Universitatea, creând astfel un canal rapid și precis de comunicare.

Universitatea din Parma site-ului oferă studenților informații actualizate în mod regulat și interfața ideală pentru comunicarea cu Universitatea.

Elevii au și multe oportunități în sport conduse de Universitatea din Parma CUS cu cursuri în toate disciplinele într-o gamă de structuri - piscina noastră, atletism cale, terenuri de tenis, terenuri de fotbal, curte golf, terenuri de baschet, terenuri de rugby, etc.

Muzee, cum ar CSAC în Abbazia de Paradigna (www.csacparma.en), Cu o colecție impresionantă de opere italiene de artă (de la proiectare, arhitectura, ilustrare, publicitate, fotografie), Grădina Botanică, muzee de știință naturale și alte colecții științifice, apoi corul de învățământ: acestea sunt activitățile culturale și, de asemenea, de studiu oportunități .

Studenții internaționali va fi binevenit la Erasmus și International Home lângă biserică San Francesco, în vatra orașului, și vor profita de cursuri de limbă italiană în special predate pentru a ajuta la studiu academic.

Două dintre cele II cursuri de gradul nivel sunt complet predate în limba engleză, în timp ce există o ofertă tot mai mare de cursuri de limba engleză predate în arhitectura Master of Science de golf, în cursurile de inginerie și în cursurile Umanistice prea.

Programe predate în:
Engleză
Italiană

Această școală oferă și:

MA

University of Parma

Master în Istorie și critică a industriei de arte și de divertisment se bazează pe o tradiție de studii și de cercetare stabilite în funcție de depășirea de ierarhii și d ... [+]

Program Descriere

CURS FĂRĂ Admission Test

5 locuri disponibile pentru cetățenii din afara UE, inclusiv 2 locuri rezervate pentru cetatenii chinezi

Nivelul II Master în Istoria Artei și divertisment Industrie Istorie si Arta critică se bazează pe o tradiție de studii și cercetări stabilite pe depășirea ierarhii și divizii disciplinare și pe analiza formelor de exprimare într-o perspectivă istorică.

Obiectivele cursului sunt:

să dobândească cunoștințe a metodologiilor de cercetare și achiziționarea de instrumente de cercetare din istoria artelor (vizual și efectuarea de); pentru a obtine un nivel specialist de cunoaștere a istoriei artei din Evul Mediu la contemporan și teatrului istoriei, artele spectacolului și cinema; pentru a obtine gradul de conștientizare a dezbaterii istoric critic, în domeniile de artă, filme, artele spectacolului și istorie de teatru și dobândirea de competențe critice profunde; de a dobândi înțelegerea dinamicii referitoare la organizarea și gestionarea artelor; de a dobândi cunoștințe teoretice și a problemelor de conservare, management, promovarea și valorificarea patrimoniului cultural aplicate. ... [-]
Italia Parma
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Studii nivelul II Master in clasică și modernă Filologie și Literatură este un program de doi ani dezvoltat special pentru a satisface nevoile actuale pentru o educație d ... [+]

Program Descriere

Studii nivelul II Master in clasică și modernă Filologie și Literatură este un program de doi ani dezvoltat special pentru a satisface nevoile actuale pentru o educație de înalt calibru în toate fatetele clasice și moderne Filologie și Literatură.

Cursuri Primul an abordează domenii critice supuse în special în domeniul antice și moderne Limbi și Literaturi, Lingvistică și Istorie.

Felu doi ani sunt împărțite în două module: LM 14 (Modern Filologie și literatură) oferă un studiu aprofundat în special în domeniile de italieni și Limbi Romanice, Literaturi și Filologie, Istorie și Studii muzicologică. LM 15 (Classics) vă oferă standard ridicat, instruire avansată în greacă și latină Limba și Literatura, Istorie Antica, Papirologie, Filologie Clasică, arheologie și sanscrită.... [-]

Italia Parma
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of Parma

Desigur Gradul de Master în Marketing Comerț și strategii comerciale a fost conceput pentru a oferi o formare specifică pentru gestionarea problemelor de distribuție, în ... [+]

Program Descriere

Limba: Italiană

Durata: 2 ani

Numărul maxim de participanți: 160

Cerințele de admitere:

Candidații care se aplică la Master trebuie să aibă o perioadă de trei ani Licenta in Economie și / sau administrarea afacerilor sau orice alt titlu valabil recunoscute ca fiind echivalente de trei ani și patru ani de grade italian de licență în clasele L-18 (fost 270/04) sau 17 (fostul 509/99). În plus, este necesară cunoștințe specifice de subiecte de marketing. Candidații din clasele 17 (fost 509/99) sau L-18 (fost 270/04) trebuie să aibă cel puțin 9 credite ECTS în chestiuni legate de marketing (SECS-P sector / 08 a sistemului italian). ... [-]

Italia Parma
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Programul se concentrează în principal pe discipline care fac parte din zona de Business Administration. Astfel de discipline sunt integrate cu cunoștințe statistice pent ... [+]

Program Descriere

Al doilea nivel TITLUL ACADEMIC ÎN Societate de Administrare și Management University din Parma, Italia

(LM -77 cursuri masterat în științe, Economie și Afaceri)

Diplomă dublă:

1) Universitatea Pamukkale (Turcia): Studii nivelul II "Contabilitate și Finanțe" 2) Grenoble Ecole de Management (Franța): "Master în Management"

Durata:

Doi ani.

Locuri disponibile:

De 140 care: - n. 124 pentru cetățenii UE și cetățeni UE asimilate; - N. 4 pentru cetățenii din afara UE; - N. 2 pentru cetățeni chinezi ("Marco Polo" contingent).

Cerințe curriculare:

Pentru acces, cerințele curriculare sunt legate de conținutul de bază al cursurilor diplomă în economie și administrație sau Administrarea Afacerilor. Accesul la acest curs de studii necesită, de asemenea cunoștințe specifice de problemele legate de Management și Administrarea afacerilor. În special, studenții absolvit în Economie și Management sau Administrarea Afacerilor trebuie să aibă cel puțin 15 ECTS în discipline academice de Management și Administrarea afacerilor.... [-]

Italia Parma
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Acest curs de masterat este conceput pentru a fi continuarea firească a studiilor absolvenților în Food Science and Technology, Catering Știință și Știință Gastronomie, D ... [+]

Program Descriere

Acest curs de masterat este conceput pentru a fi continuarea firească a studiilor absolvenților în Food Science and Technology, Catering Știință și Știință Gastronomie, Dar poate fi, de asemenea, de interes pentru absolvenții din alte domenii tehnico-științifice de chimie, biologie și inginerie, în posesia unui curriculum adecvat.

La finalul cursului, absolvenții doilea ciclu din Food Science and Technology va fi câștigat următoarele cunoștințe și abilități: - cunoștințe fundație solidă în acele domenii ale matematicii, fizicii, informatică, chimie și biologie referitoare la aspectele Aplicată al Sectorul alimentar; - O cunoaștere solidă a metodei științifice necesare pentru aplicarea cunoștințelor de bază și practice pentru soluționarea multor probleme tehnice și organizatorice din sectorul alimentar; - Capacitatea de a optimiza procesele de producție, de conservare și de distribuție și de a gestiona proiecte de cercetare și dezvoltare industrială; - Capacitatea de a gestiona și de a promova calitatea și siguranța alimentelor, în conformitate cu reglementările privind siguranța și protecția mediului lucrătorilor; - Capacitatea de a efectua activități complexe de eficient de supraveghere și de management în sectorul agro-alimentar; - Un nivel ridicat de expertiză tehnică în monitorizarea calității organoleptice, igienă și nutritivă a alimentelor, de asemenea, folosind metode inovative; - Abilități avansate în gestionarea și organizarea de companii, lanțuri de aprovizionare agro-alimentare si firme de consultanță și servicii legate de acestea; - Capacitatea de a comunica, de a lucra în cadrul grupurilor multidisciplinare și pentru a arăta judecată bun atât la nivel tehnic și economic și pe umane și etic unul; -... [-]

Italia Parma
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Master of Science în Inginerie Comunicare este predată și examinate în întregime în limba engleză. Engineering Comunicarea este un curs de absolvent de doi ani adaptate p ... [+]

Program Descriere

Master of Science în Inginerie Comunicare este predată și examinate în întregime în limba engleză. Engineering Comunicarea este un curs de absolvent de doi ani adaptate pentru cei care aspiră să lucreze într-un domeniu inginerie avansat la un nivel internațional.

Inginerie comunicare oferă studenților italieni și internaționali o oportunitate unică. În primul rând, ea oferă cunoștințe solide și metodologia într-o zonă care se confruntă cu o inovație tehnologică impresionant și este probabil să continue această tendință pentru mulți ani de acum încolo. În plus, aceasta permite studenților internaționali pentru a îmbunătăți comanda lor din limba engleză într-un context profesional. Toate cursuri și seminarii sunt organizate în limba engleză, astfel încât studenții pot practica limbii în terminologia tehnică, în timp ce învață despre tehnologia actuală. Multe studii stiintifice atesta valoarea unui astfel de conținut și învățarea limbilor străine integrat. Inginerie Comunicare ofera sansa de a lucra pentru un calificare avansat în Inginerie comunicare și, de asemenea, să dobândească competențe lingvistice avansate pe tot parcursul doi ani.... [-]

Italia Parma
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Al doilea ciclu de gradul în Finanțe și Managementul Riscului (FRIM) este proiectat pentru a produce experți în gestionarea produselor și portofolii financiare, în analiz ... [+]

Program Descriere

Master of Science în Finanțe și Managementul Riscului (FRIM) Programul este conceput pentru a produce experți în gestionarea produselor și portofolii financiare, în analiza și gestionarea riscurilor bancare și financiar și, mai general, de risc economic corporative, în managementul instituțiilor financiare, precum și în analiza și gestionarea riscului de asigurare.

Absolvenții de Finanțe și de management al riscului (FRIM):

dobândi o cunoaștere aprofundată a instrumentelor de calcul matematice aplicate la economia de produse financiare și a piețelor, finanțe și asigurări, precum și cunoștințe de specialitate de modele de risc companii angajate de analiști bancare, financiare și de asigurări; în plus, ele dobândesc cunoștințe statistice care le permite să prelucreze datele și estimarea relațiilor economice; dobândi cunoașterea și înțelegerea necesară aplicarea acestor metodologii și instrumente pentru domeniul finanțelor în ceea ce privește analiza de scenarii internaționale, punerea în aplicare a modelelor de decizie de pe piețele financiare și în gestionarea firma, și analiza și dezvoltarea managementului proceselor tipic diferitelor categorii de intermediari financiari; dezvoltarea capacității de judecată independentă cu privire la problemele de management financiar companiei și de gestionare a riscurilor și modelarea piețelor financiare, fiind astfel capabil să interpreteze în mod eficient și prelucrează informațiile și datele dobândite; dezvolta capacitatea de a comunica, atât în ​​cadrul companiilor și a unui public nespecializat, informații despre performanța piețelor financiare, utilizarea instrumentelor financiare alternative și de gestionare a riscurilor bancare și de asigurări; dobândi capacitatea de a organiza în mod independent procesul de învățare pe tot parcursul vieții acum cerute de... [-]
Italia Parma
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Afaceri Internaționale și Dezvoltare (IBD) este primul curs de studii care urmează să fie predate și examinate în întregime în limba engleză la Universitatea din Parma, î ... [+]

Program Descriere

Curs de gradul al doilea ciclu în Afaceri Internaționale și Dezvoltare (IBD)

Afaceri Internaționale și Dezvoltare (IBD) este primul curs de studii care urmează să fie predate și examinate în întregime în limba engleză la Universitatea din Parma, în Italia. Universitatea caută în mod activ să ridice profilul internațional în procesul de predare și cercetare și de mai mulți ani a jucat un rol-cheie în proiecte cu țările în curs de dezvoltare. IBD este un grad avansat, o inovație în gama largă de cursuri postuniversitare oferite de Facultatea de Economie, și este destinat celor care aspiră să lucreze la nivel internațional.

IBD ofera diverse grupuri de elevi o ocazie unică. În primul rând, se adresează italieni care doresc să îmbunătățească comanda lor de limba engleză într-un context profesional. Toate cursuri și seminarii vor fi efectuate prin intermediul limba engleză, astfel încât la fel de bine ca și de învățare despre economie, elevii vor beneficia de imersiune completă în limba. Studiile științifice atestă valoarea conținut și învățarea limbilor străine integrat, precum și IBD ofera sansa de a lucra pentru un calificare avansat în economie și, de asemenea, să dobândească competențe lingvistice avansate pe tot parcursul doi ani.... [-]

Italia Parma
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Parma, Emilia-Romagna, Italia