Citește Descrierea Oficială

O Universitatea din Parma este o universitate de stat. Ca atare, este autonom și are administrativ, organizatoric, precum și contabilitate autonomie, furnizarea de servicii pentru publicul larg. La 13 martie 962, împăratul ottoniană am conferit Uberto, episcopul de Parma, la deschiderea Universității din "diplomă" - un document care a acordat episcopului puterea de a ordona și alege liderii juridice ("eligere et ordinare notarios") . Acest document a fost la baza creării unei instituții de învățământ care va dura secole mai târziu, și este încă păstrat în Arhivele episcopului din Parma astăzi.

O Universitatea deține 18 departamente, 35 cursuri de gradul întâi, 6 cursuri de studii-un ciclu de 38 de cursuri, de gradul doi, Precum și multe școli postuniversitare, cursuri de formare pentru profesori de studii postuniversitare, grade mai multe de masterat și doctorat de cercetare (PhD).

Elevii pot alege între cursuri: Arte și umaniste, economie, inginerie și arhitectură, alimentație și agricultură, Drept și Studii Sociale, matematică fizice și Științe naturale, Medicină și Chirurgie, Farmacie, Medicina Veterinara.

Dimensiunea ideală a Universității (30.000 elevi, cu mai mult de 5.000 de absolvenți pe an, si aproximativ 2000 de membri ai facultăților și personal), precum și condițiile de viață din Parma atrag un număr mare de studenți din toată Italia. Mai mult de două treimi din studenții noștri înscriși provin din afara Parma și provincia Parma, care pune la Universitatea din cel mai înalt rang pentru atragerea elevilor mai nerezidenți la nivel national.

Diferitele locații ale Universității permite studenților să studieze în structuri confortabile, eficiente in apropiere de zone verzi, cum ar fi Campus: O zonă de 77 de hectare de sud a orașului acomodarea deparments științifice, campusul nostru este format din departamente, săli moderne și bine echipate curs, zone de studiu confortabile, laboratoare avansate tehnologic, și un centru de CNR -, precum și facilități de mai multe sportive, un centru de conferințe , și o cantină. Această combinație semnificativă a structurilor și oameni este absolut unic pe scena universitar italian.

Celălalt Universitatea de decontare este în inima orașului cu clădire a Universității Central care găzduiește biroul rectorului, birourile administrative și departamentul juridic. În vatra orașului este situată Medical School prea, în zona Spitalului, The Departamentul Economie, Arte, Litere, Istorie și Departamentul Științe sociale și cultura antică, filozofie, educație și Departamentul de Limbi Moderne. În cele din urmă Departamentul de Medicină Veterinară se află în imediata periferia nord de-vest a orașului.

În inima orașului, clădire centrală a Universității case Rectorat, birourile administrative și Drept. Școala medical este, de asemenea, în oraș, situată în spital, în timp ce Economie și Științe Politice sunt alături de Parco Ducale. Arte și Filosofie și Psihologie au campusuri lor, în centrul vechi al orașului, și Medicină Veterinară se află în imediata periferia nord-vest a orașului.

Activitățile și instalațiile de la Universitatea din Parma atrage participarea unui organism tot mai mare de elev. Există servicii de informare și consiliere privind cariera pentru a ajuta studenții cu alegerile lor legate de universitare, relații bune cu universități din străinătate, și un schimb viu de studenți în ceea ce privește programele comunitare, inclusiv multe burse disponibile. Bibliotecile, laboratoare informatice și puncte de acces la Internet, cămine studențești și cantine, locuri de muncă part-time, activități culturale, un număr de telefon gratuit, și post-absolvire de consiliere în carieră sunt disponibile pentru studenții -, împreună cu interviuri și cursuri de scurtă durată pentru a ajuta absolvenții noștri pentru a găsi locuri de muncă.

Multe facilități sunt disponibile pentru studenții pentru a îmbunătăți calitatea studiilor și viața universitară. Unele dintre acestea sunt de e-mail gratuit și servicii ad-hoc pentru studenții cu dizabilități, cursuri de limbi străine la Centrul de Limbi Straine. Elevii pot înscrie pentru examinari prin Internet, descărcați formulare administrative, sau accesa e-mail personal furnizate pentru fiecare elev de la Universitatea, creând astfel un canal rapid și precis de comunicare.

Universitatea din Parma site-ului oferă studenților informații actualizate în mod regulat și interfața ideală pentru comunicarea cu Universitatea.

Elevii au și multe oportunități în sport conduse de Universitatea din Parma CUS cu cursuri în toate disciplinele într-o gamă de structuri - piscina noastră, atletism cale, terenuri de tenis, terenuri de fotbal, curte golf, terenuri de baschet, terenuri de rugby, etc.

Muzee, cum ar CSAC în Abbazia de Paradigna (www.csacparma.en), Cu o colecție impresionantă de opere italiene de artă (de la proiectare, arhitectura, ilustrare, publicitate, fotografie), Grădina Botanică, muzee de știință naturale și alte colecții științifice, apoi corul de învățământ: acestea sunt activitățile culturale și, de asemenea, de studiu oportunități .

Studenții internaționali va fi binevenit la Erasmus și International Home lângă biserică San Francesco, în vatra orașului, și vor profita de cursuri de limbă italiană în special predate pentru a ajuta la studiu academic.

Două dintre cele II cursuri de gradul nivel sunt complet predate în limba engleză, în timp ce există o ofertă tot mai mare de cursuri de limba engleză predate în arhitectura Master of Science de golf, în cursurile de inginerie și în cursurile Umanistice prea.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Italiană

Această școală oferă și:


University of Parma

Programul de masterat în chimie oferit de University of Parma oferă educație și formare cuprinzătoare axate pe cele mai moderne aspecte ale chimiei. Cursurile oferite var ... [+]

Programul de masterat în chimie oferit de University of Parma oferă educație și formare cuprinzătoare axate pe cele mai moderne aspecte ale chimiei.

Cursurile oferite variază de la sinteza clasică

Acest program are o alegere de două curricule, adică chimie biomoleculară și chimie materiale. În ambele cazuri, programul include 12 cursuri care implică abordări teoretice și experimentale.

Rezultatele învățării sunt evaluate prin 11 examene. Programul include o selecție de discipline elective și un stagiu de șase luni, care necesită elaborarea unui raport detaliat (disertație) finală și prezentarea și discuția acestuia în fața unei comisii de examinare.... [-]

Italia Parma
Octombrie 2019
Italiană,Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Gradul II de Chimie Industrială de la University of Parma curs teoretic și practic în care sunt abordate cele mai avansate aspecte ale industriei chimice. ... [+]

Chimie industrială, care este benefică pentru omenire. Gradul II de Chimie Industrială de la University of Parma curs teoretic și practic în care sunt abordate cele mai avansate aspecte ale industriei chimice. Unul dintre cele mai proeminente dintre toate este unul dintre cele mai proeminente studii de proceduri de sinteză eficiente din punct de vedere energetic și selectiv. Acest program este format din 11 discipline obligatorii cu un minim de un curs și un laborator final care durează cel puțin șase luni. Programul de studii de nivel II în chimie industrială pregătește absolventul pentru o carieră profesională în domeniul Chimiei Industriale, cu posibila ocupare a forței de muncă în R... [-]

Italia Parma
Octombrie 2019
Italiană
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Anul Fundației este un program pregătitor complet pentru studenții internaționali care doresc să se înscrie la University of Parma sau la orice universitate italiană sau ... [+]

Descrierea oficială a programului

Anul fondarii

Anul Fundației este un program pregătitor complet pentru studenții internaționali care doresc să se înscrie la University of Parma sau la orice universitate italiană sau conservator de muzică. Este organizat în colaborare cu conservatorul de muzică A. Boito din Parma.

Se adresează potențialilor studenți care dețin o diplomă de liceu, dar care au lacune lingvistice sau culturale și / sau mai puțin de 12 ani de școlarizare, așa cum prevede legea pentru a accesa universitatea în Italia.

Datorită acestui program, studenții internaționali vor avea ocazia să:... [-]

Italia Parma
Octombrie 2019
Italiană
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Cursul de diplomă în economie și management intenționează să ofere elevilor săi cunoștințe și abilități utile în înțelegerea managementului afacerilor, urmând mai multe p ... [+]

Descrierea oficială a programului

Cursul de diplomă în economie și management intenționează să ofere elevilor săi cunoștințe și abilități utile în înțelegerea managementului afacerilor, urmând mai multe profiluri și domenii de aplicare. Acest curs este reorganizarea celor anterioare, cum ar fi Managementul afacerilor, Economie și Finanțe, Economie și Management și Economie și Management. O astfel de reorganizare a fost realizată cu respectarea deplină a noilor obligații ale Decretului ministrului italian (DM) 270/04. Prin urmare, Cursul de Studii Economice și Management este, în primul rând, un moștenitor deplin al cursurilor menționate anterior. Posibilitățile specifice de studiu suplimentar în unele domenii ale economiei, celelalte cursuri oferite, sunt reînnoite prin activarea unor programe curriculare specifice. Elevii trebuie să aleagă programa pe care doresc să o urmeze la înscrierea lor în al doilea an, după cum urmează: - Curriculum-ul din Business Economics (CLEA, din acronimul său italian) intenționează să-și educe și să-și instruiască studenții și absolvenții să fie profesioniști cu abilități specifice în managementul afacerilor, în special în ceea ce privește managementul și sistemele TIC;... [-]

Italia Parma
Octombrie 2019
Italiană
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Cursul de licență "Inginerie electronică și telecomunicații" a fost înființat în conformitate cu ultimele reforme legislative ale cursurilor universitare și reprezintă ce ... [+]

Descrierea oficială a programului

Calculatoare, Inginerie Electronică și Telecomunicații

Cursul de licență "Inginerie electronică și telecomunicații" a fost înființat în conformitate cu ultimele reforme legislative ale cursurilor universitare și reprezintă cea mai recentă dezvoltare într-o tradiție bine stabilită. În ultimii douăzeci de ani, University of Parma a oferit cursuri de diferite niveluri în Ingineria Calculatoarelor, Ingineria Electronică și Ingineria Telecomunicațiilor, cu oportunități de angajare și de carieră extrem de pozitive. Monitorizarea pe termen lung a carierei absolvenților și a datelor de la Consorzio Alma Laurea demonstrează succesul acestora la locul de muncă. Cursul de studii este organizat în trei module:... [-]

Italia Parma
Octombrie 2019
Italiană
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Programul de licență în limbile străine și civilizații moderne urmărește să ofere studenților o cunoaștere aprofundată a două limbi străine europene, precum și a patrimon ... [+]

Programul de licență în limbile străine și civilizații moderne urmărește să ofere studenților o cunoaștere aprofundată a două limbi străine europene, precum și a patrimoniului cultural al civilizațiilor lor conexe. De asemenea, oferă posibilitatea de a dobândi o bună cunoaștere a unei a treia limbi.

[-]
Italia Parma
Octombrie 2019
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Masteratul în arhitectură combină analiza teoretică aprofundată a unor subiecte pregătitoare pentru activitatea profesională cu o puternică reducere a aplicațiilor tehnic ... [+]

Tip: Curs de masteratDurata: 2 aniCredite: 120Curs de clasă: LM-4Acces: gratuit

Masteratul în arhitectură combină analiza teoretică aprofundată a unor subiecte pregătitoare pentru activitatea profesională cu o puternică reducere a aplicațiilor tehnice. Învățăturile diferitelor discipline de proiectare (compoziția arhitecturală, restaurarea, planificarea urbană și tehnologia arhitecturală și de construcție) sunt organizate în laboratoare, unde elevul, susținut de o parte din învățătura teoretică, efectuează în grafic de lecție o activitate de aplicare, astfel încât elevul să dobândească cunoștințe mai specializate, dar și abilități, pentru a proiecta soluții complexe și experimentale.... [-]

Italia Parma
Contactează şcoala
Italiană
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Master of Science în Ingineria Calculatoare își propune să pregătească o figură profesională înaltă calificată, capabilă să lucreze în Tehnologiile Informației și Automat ... [+]

Master of Science în Ingineria Calculatoare își propune să pregătească o figură profesională înaltă calificată, capabilă să lucreze în tehnologiile informației și automatizării și în toate sectoarele de aplicații pe care le permit aceste tehnologii. În consecință, absolventul va fi capabil, cu pregătirea sa solidă, să facă față provocărilor unei piețe a forței de muncă care va oferi oportunități importante în urma inovației tehnologice a societății informaționale.

Planul de studiu este împărțit în trei domenii de specializare identificate de curriculum: Sisteme informatice orientate ad Internet, Automatizare și Informatica industrială. Activitățile educaționale și de formare includ, de asemenea, proiectele privind tehnologiile de vârf (cum ar fi de exemplu, învățarea mașinilor, analiza, sistemele adaptive, sistemele multiagent, etc.) efectuate în laboratoarele universitare și în companiile externe.... [-]

Italia Parma
Octombrie 2019
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Al doilea grad de ciclu în Managementul Finanțelor și al Riscului (FRIM) este conceput pentru a produce experți în managementul produselor și portofoliilor financiare, în ... [+]

Descrierea oficială a programului

Managementul Finanțelor și al Riscului (FRIM)

Programul de masterat în finanțe și managementul riscului (FRIM) oferă cursuri dificile în gestionarea produselor și portofoliilor financiare, analiza și managementul riscurilor bancare și financiare și, în general, a riscurilor economice ale unei companii, instituțiile, analiza și gestionarea riscurilor de asigurare, finanțarea cantitativă și tranzacționarea de acțiuni și instrumente financiare derivate, finanțe globale și geopolitică.

Gradul de master oferă de asemenea multe oportunități de carieră ca și companiile de administrare a activelor; organismele de supraveghere a sistemului financiar și societățile de rating financiare; birourile tehnice și birourile de programare ale organizațiilor și companiilor din sistemul financiar; consultanță în domeniul financiar și al asigurărilor; gestionarea riscurilor de afaceri și a proceselor de asigurare; gestionarea portofoliului; Servicii de analiză financiară; gestiunea financiară a companiilor industriale și comerciale; consultant de afaceri; broker și agent de asigurări; operatorul bancar; bancher privat; operatorul bursei de valori.... [-]

Italia Parma
Octombrie 2019
Italiană
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Master of Science (MS) în Inginerie Comunicare este un curs de doi ani absolvent. Scopul său este de a oferi o pregătire temeinică în domeniul Tehnologiei Informației și ... [+]

Master of Science (MS) în Inginerie Comunicare este un curs de doi ani absolvent. Scopul său este de a oferi o pregătire temeinică în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC), subliniind în același timp o abordare metodologică în analiza și proiectarea sistemelor complexe. Primul an al cursului oferă viitorului inginer de comunicare instrumente fundamentale fundamentale de fundal, permițând în același timp spațiu semnificativ învățării interdisciplinare, oferind studenților posibilitatea de a participa la cursuri de la alte programe precum Inginerie sau Economie. Al doilea an se concentrează pe discipline avansate specifice în Ingineria Comunicării și o disertație finală.... [-]

Italia Parma
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Master în Administrarea Afacerilor (IT: Amministrazione e Direzione Aziendale), oferit de University of Parma , este un program de 2 ani care își propune să permită stude ... [+]

Gradul de Master in Business Administration (IT: Amministrazione e Direzione aziendale), furnizate de University of Parma , este un program de 2 ani , care își propune să permită studenților să întreprindă cariera administrativă și managerială în diferite domenii (audit, contabilitate, consultanță fiscală și fiscal , etc.).

Cursul este structurat diferit pentru studenții care frecventează și nu frecventează cursurile . În primul caz, programul oferă oportunități provocatoare capabile să stimuleze dezbaterile și discuțiile în rândul studenților și cadrelor didactice, cum ar fi numeroasele lucrări de proiect care caracterizează calea studenților, precum și posibilitatea de a face interviuri cu marile firme din teritoriu (și nu numai a teritoriului) direct în interiorul Universității, în timpul uneia dintre zilele de plasare organizate pe tot parcursul anului.... [-]

Italia Parma
Contactează şcoala
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Afaceri Internaționale și Dezvoltare (IBD) este cursul de prim nivel care trebuie predat și examinat în întregime în limba engleză la University of Parma , Italia. Univer ... [+]

Afaceri Internaționale și Dezvoltare (IBD) este o diplomă secundă în economie și afaceri (LM77-Științe economice și de afaceri), predate și examinate în întregime în limba engleză, oferite de Departamentul de Economie al Universității din Parma.

Acesta este un curs de doi ani și la finalizarea cu succes de absolvenți sunt acordate "laurea magistrale" sau certificat de gradul al doilea ciclu.

IBD este conceput pentru candidații din diferite medii academice și își propune să ofere o bază temeinică în economia internațională și dezvoltarea globală.

Studenții IBD sunt încurajați să câștige experiență în străinătate în cei doi ani universitari și pot profita de un număr mare de oportunități.... [-]

Italia Parma
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Cursul de masterat în comerț și marketing pentru consumatori a fost fondat în 2005. A fost primul master în marketing în Italia și a fost conceput pentru a oferi instruir ... [+]

Unde: Parma, Italia

Limba de instruire: italiană

Durata: 2 ani

Numărul maxim de studenți: 180

Cerințe de admitere: Cursul este predat în italiană, care este limba necesară și pentru testul de admitere. Testul de admitere este un examen care ar trebui să fie prezentat personal și se administrează de două ori pe an, în iulie și octombrie. Candidații trebuie să posede o diplomă în afaceri sau economie sau statistică, cu minimum 8 credite ECTS în marketing, pentru a solicita participarea la test. Cerințele sunt descrise în detaliu, în italiană, aici: href = "https://cdlm-tcm.unipr.it/it/iscriversi/test-di-ammissione-e-bando... [-]

Italia Parma
Contactează şcoala
Italiană
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Acest Master of Science în Inginerie Electronică își propune să producă absolvenți cu un nivel ridicat de specializare în diferite domenii. Scopul nostru este să vă ajută ... [+]

Misiune și obiective

Acest Master of Science în Inginerie Electronică își propune să producă absolvenți cu un nivel ridicat de specializare în diferite domenii. Scopul nostru este să vă ajutăm să înțelegeți cum să faceți lucrurile, să înțelegeți și să promovați inovația tehnologică.

Cursul se bazează pe următoarele principii de bază: formare tehnică, sisteme tehnice și componente (analogic, semnal mixt și proiectare digitală a IC, proiectare de sistem încorporat, instrumente electronice, senzori, generare de energie și distribuție, mașini electrice și sisteme de energie regenerabilă, fiabilitate).... [-]

Italia Parma
Contactează şcoala
Italiană
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Obiectivul cultural și profesional al cursului de licență în inginerie de management este de a crea profesioniști care sunt capabili să îndeplinească rolurile organizațio ... [+]

Tip: Curs de diplomăDurata: 3 aniClasa: L-9 - Clasa de grade în Inginerie IndustrialăCredite: 180Acces: gratuit (Este necesar un test de orientare neselectiv)

Obiectivul cultural și profesional al cursului de licență în inginerie de management este de a crea profesioniști care sunt capabili să îndeplinească rolurile organizaționale și manageriale pentru care sunt necesare abilități tehnologice de bază.

Profilul cultural este caracterizat printr-o mentalitate interdisciplinară, flexibilă și sistemică: funcțiile pe care inginerul de conducere trebuie să le îndeplinească se referă la monitorizarea proceselor de inovare și de schimbare care caracterizează sistemele de afaceri în componentele lor fizice într-o măsură din ce în ce mai semnificativă , organizationala si informationala.... [-]

Italia Parma Altavilla Vicentina
Contactează şcoala
Italiană
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Master of Science în Ingineria Plantelor și Mașini Industria Alimentară este destinat ca obiective specifice: ... [+]

Tip: Curs de masterat Durata: 2 ani Clasa: LM-33 - Clasa a două grade ciclu în inginerie mecanică Credite: 120 Acces: gratuit

Master of Science în Ingineria Plantelor și Mașini Industria Alimentară este destinat ca obiective specifice:

crearea unei figuri cu pregătire solidă în sectoarele care caracterizează proiectarea mașinilor pentru industria alimentară, proiectarea și gestionarea instalațiilor pentru industria alimentară și gestionarea proceselor de producție alimentară;accentul complementar pus pe aprofundarea ambalajului și sustenabilitatea sa, modelele de simulare care să sprijine proiectarea și gestionarea instalațiilor din industria alimentară și activitățile conexe legate de sectorul alimentar.... [-]
Italia Parma
Contactează şcoala
Italiană
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Masteratul în Managementul Siguranței Alimentare și al Alimentului Alimentelor este un curs de ciclul secundar, predat pe deplin în limba engleză, oferit în comun de Univ ... [+]

Descrierea oficială a programului

Curs secundar în domeniul siguranței alimentare și al gestionării riscului alimentar

Masteratul în Managementul Siguranței Alimentare și al Alimentului Alimentelor este un curs de ciclul secundar, predat pe deplin în limba engleză, oferit în comun de University of Parma în colaborare cu Universitatea din Bologna, Universitatea Catolică din Piacenza, Universitatea din Modena și Reggio Emilia, Universitatea din Ferrara.

Cursul este oferit în domeniul Științelor și Tehnologiilor Alimentare și vizează pregătirea unui expert specific în domeniul siguranței alimentare, o figură specială dedicată evaluării riscurilor și gestionării riscurilor alimentare, într-o perspectivă modernă care include toate achizițiile recente ale tuturor științelor legate la care se numără nu numai chimia, tehnologia și microbiologia alimentelor, ci și nutriția, toxicologia, legea, economia, logistica, matematica.... [-]

Italia Parma
Contactează şcoala
Italiană
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Master în Managementul Sistemelor Alimentare de Calitate și Gastronomie (Calitatea Alimentelor) face parte dintr-un proces de intensificare a industriei agroalimentare it ... [+]

Descrierea oficială a programului

Master în Managementul Sistemelor Alimentare de Calitate și Gastronomie (Calitatea Alimentelor)

Master în Managementul Sistemelor Alimentare de Calitate și Gastronomie (Calitatea Alimentelor) face parte dintr-un proces de intensificare a industriei agroalimentare italiene, care recunoaște Parma ca fiind unul dintre cele mai importante clustere industriale din Italia, cunoscut sub numele de " “. În valea alimentelor a fost creat un set de cunoștințe unice în scena națională de produse agroalimentare, combinată cu o atenție corespunzătoare a studenților care văd această realitate industrială ca o ieșire profesională concretă.... [-]

Italia Parma
Octombrie 2019
Italiană
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Cursul de studii în știința și tehnologia alimentară este conceput pentru a produce absolvenți care posedă cunoștințe de bază și practice bune în sectoarele principale al ... [+]

Tip: Curs de gradul I de cicluClasa de absolvire: L-26Durata: 3 aniCredite: 180Acces: Limitat: cu înscriere în ordinea cronologică finală

Cursul de studii în știința și tehnologia alimentară este conceput pentru a produce absolvenți care posedă cunoștințe de bază și practice bune în sectoarele principale ale științei și tehnologiei alimentelor. Absolvenții vor dobândi competențe operaționale pentru rolurile profesionale tehnice și manageriale și activități de susținere în controlul procesării și producției de alimente în industrii, laboratoare și servicii din sectorul producției alimentare.

La sfârșitul cursului, absolvenții în știința și tehnologia alimentară vor dobândi:... [-]

Italia Parma Altavilla Vicentina
Contactează şcoala
Engleză,Italiană
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Parma, Emilia-Romagna, Italia