University of Gastronomic Sciences (UNISG)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Științe Gastronomice (UNISG)

Fondată de mișcarea Slow Food și situat în inima regiunii alimentare și de vin din Piemont, Italia, este o instituție non-profit recunoscut ministerial, privat. Universitatea susține un design unic de învățământ, care se bazează pe: învățarea trans-disciplinare, experiența practică și excursii în întreaga lume de studiu.

Scopul său este de a crea figura gastronom profesionist care este calificat în producția, distribuția, promovarea și comunicarea produselor alimentare de înaltă calitate. Gastronomi sunt următoarea generație de educatori și inovatori, editori și difuzori multimedia, specialiști în marketing de produse fine și managerii companiilor de produse alimentare și de vin.

studenții UNISG, originari din întreaga lume, să câștige experiențe dinamice în producția artizanală și industrială a alimentelor, datorită educației complementare atât științelor și umaniste, formarea senzoriale, și hands-on de învățare în timpul călătoriilor de studiu pe cinci continente.

Pana in prezent, mai mult de 2.000 de studenți au studiat sau studiază la UNISG.

In lumea de lucru

absolvenți UNISG lucra într-o gamă largă de întreprinderi, de la producția agroalimentară la scară largă a întreprinderilor la scară mică și artizanale, cum ar fi fabricile de vin, comercianții cu amănuntul locali și magazinele de specialitate. Gastronomi sunt de asemenea active în sectorul turismului, formarea și ONG-uri. Ele dețin poziții în domeniul comunicațiilor, marketing și management, precum și în jurnalism, vânzări, și producția de alimente. Un număr mic de absolventi de lucru pentru întreprinderi familiale, în timp ce o creștere percentatge devin antreprenori, de multe ori pe baza unui proiect dezvoltat in timpul lor la universitate.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Italiană

Vezi programe de masterat » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maestru de gastronomie: produse alimentare în lume

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Italia Bra

Maestrul de Gastronomie: Food în programul World oferă un cursuri, care este trans-disciplinare și multi-tematice, cu vizitarea oamenii de știință din întreaga lume de predare pe tot parcursul anului. Numeroase ateliere de degustare se concentreze pe produsele alimentare în sine, aducând toate simțurile în procesul de învățare. Și trei deplasări în teren de studiu, în Italia și în străinătate, îi ajută pe elevi sintetiza și contextualiza ceea ce se întâmplă în clasă. Un final de patru luni de stagiu, apoi permite studenților să lucreze în cercetare sau o anumită zonă de interes, țesut aceste fire împreună prin experiența practică. [+]

O Maestru De Gastronomie: Alimente în programul mondial oferă un cursuri, care este trans-disciplinare și multi-tematice, cu vizitarea oamenii de știință din toată învățătura mondială pe tot parcursul anului. Numeroase ateliere de degustare se concentreze pe produsele alimentare în sine, aducând toate simțurile în procesul de învățare. Și trei deplasări în teren de studiu, în Italia și în străinătate, îi ajută pe elevi sintetiza și contextualiza ceea ce se întâmplă în clasă. Un final de patru luni de stagiu, apoi permite studenților să lucreze în cercetare sau o anumită zonă de interes, țesut aceste fire împreună prin experiența practică.

Ce este gastronomie? ... [-]

Maestru în arta lentă a bucătăriei italiene

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Italia Bra

Conceput pentru persoanele care caută un model inovator al bucătăriei bazată pe cunoașterea produselor tradiționale italiene și filozofia alimentară lent. Maestrul combină atât științele și umaniste pentru a dezvolta cunoștințele de produse alimentare și de modul în care acestea sunt produse. Dispunând de clase cu bucatari italieni celebri si personalitati importante din lumea gastronomiei, programul integrează cursuri, călătorii de studiu în jurul valorii de Italia, și experiențe de stagiu în Italiană osterias Slow Food și restaurante. [+]

Arta lentă a bucătăriei italiene

În 2014, Școala Culinărie Pollenzo, dezvoltat de Universitatea de Științe Gastronomice în colaborare cu Slow Food, va organiza două programe de master-un an în arta lentă a bucătăriei italiene. Structura și programa va fi aceeași pentru ambele cursuri, singura diferență fiind aceea că primul va fi predat în limba italiană, iar al doilea în limba engleză:

Din septembrie 2016 - în Italiană Din ianuarie 2017 - în limba engleză

Fiecare curs va fi deschis până la un maxim de 20 de studenți și vor fi predate în Corte Albertina în Pollenzo, alături de celelalte clădiri UNISG. elevii vor studia Culinărie școlare într-un mediu unic, în contact strâns cu licență, postuniversitare, master și avansați Ucenicia din întreaga lume. Ei vor fi, de asemenea, posibilitatea de a participa la evenimente universitare și prelegeri și să ia parte la activități deschise celorlalți studenți.... [-]


Maestru în cultura vinului italiană

Campus Cu normă întreagă 1 an April 2019 Italia Bra

Master în Italiană Cultura vinului, proiectat de Universitatea de Științe Gastronomice în colaborare cu Slow Food și Banca Vinului, are obiectivul ambițios de formare "casierii de vin." Aceste noi ambasadori enologic joacă un rol principal în marketingul vinului italian și de comunicare. [+]

O maestru în cultura vinului italiană, Proiectat de Universitatea de Științe Gastronomice în colaborare cu Slow Food și Banca Vinului, are obiectivul ambițios de formare "casierii de vin." Aceste noi ambasadori enologic joacă un rol principal în marketingul vinului italian și de comunicare.

Maestrul urmeaza formula unica dezvoltat la Pollenzo, cu predarea la clasă completată de excursii la podgorii și fabricile de vin și întâlniri cu personalități marcante din enologie, cultura și agronomie italiene și internaționale. Vin este examinat din punct de vedere istoric, cultural și de mediu, precum și tehnic și agricol.

Ce sunt casierii de vin și ce fac ei? ... [-]

Maestru în cultură alimentară și comunicații

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Italia Bra

Fiecare program de Master în Cultură și Comunicații alimentară este un program separat și complet master, cu un flux tematic specific. Diferitele fluxuri de Master au un nucleu comun de cursuri, completate de materiale specializate unic pentru acel flux. Fiecare, cu toate acestea, este proiectat pentru studenții internaționali care doresc o abordare inovatoare a studiului produselor alimentare și a foodways și modurile în care acestea sunt discutate și reprezentate astăzi. [+]

Fiecare Programul de Master în Cultură și Comunicații Alimentare este un program separat și complet master, cu un flux tematic specific. Diferitele fluxuri de Master au un nucleu comun de cursuri, completate de materiale specializate unic pentru acel flux. Fiecare, cu toate acestea, este proiectat pentru studenții internaționali care doresc o abordare inovatoare a studiului produselor alimentare și a foodways și modurile în care acestea sunt discutate și reprezentate astăzi.

Programul oferă o combinație largă de lecții, exerciții, degustări ghidate, proiecte, si excursii in clasa de studiu în Italia și în străinătate pentru a oferi o înțelegere multi-experiențială atât artizanal de înaltă calitate și produse alimentare industriale, lor ecologie, agronomie, tehnologie , istorie, antropologie, sociologie, precum și cunoștințele și expertiza necesare pentru a le comunica.... [-]


Videoclipuri

UNISG 2016 - Welcome to our community!

Welcome to UNISG - University of Gastronomic Sciences