Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Università Cattolica del Sacro Cuore este cea mai mare universitate privată din Europa oferind peste 41 de 000 de studenți peste 12 școli.

Cattolica se distinge pentru Curriculum sale multidisciplinare, legături industriale, și să se concentreze internațională puternică. În afară de peste 200 de programele noastre italiene, oferim universitare, postuniversitare, programe de vară și în limba engleză Semestrul, Cu un accent pe economie, medicina si chirurgie, afaceri, management, relații internaționale și marketing. De asemenea, oferim, pe bază de merit oportunități parțiale de burse pentru studenții internaționali.

Milan este acasa, la cel mai mare campus din Cattolica, Situat în clădirea incredibil de frumoasă medieval în inima orașului. De viață și de a studia în Milano, cu flux constant de afaceri și investiții internaționale, studenții noștri sunt poziționate în mod ideal pentru a pune in practica cunostintele acumulate in studiile lor în timp ce folosind propriile abilități lingvistice și competențe culturale.

Orașul uimitoare de Roma este acasa, la nivel internațional aclamat Scoala de Medicina si Chirurgie Cattolica lui. Patruzeci și trei de membri de facultate sunt enumerate printre Top Oamenii de stiinta italieni. Școala este afiliat cu Spitalul Universitar Policlinico Gemelli, clasat pe primul loc pentru numărul de încercări naționale non-profit clinice și a treia pentru experimentari non-profit de droguri efectuate. De asemenea, este primul spital oncologic italiană pentru numărul de pacienți tratați.

Pregătire excelentă a condus la Restante Alumni în ambele sectoare public și privat. Până în prezent, putem conta trei prim-miniștri, miniștri multiple în diverse Birouri, precum și directorii executivi ai companiilor de top, cum ar fi IEV, Trussardi și Louis Vuitton.

Studiind la Cattolica este de a studia la o universitate în care bogăția de programe academice și robustețea de standarde academice, este compensată de grandoarea clădirilor noastre și locații la fel de impresionante.

Cattolica este în cazul în care mintea mari conectați. În cazul în care se întâlnește inovarea entuziasm. În cazul în care dăruire creează rezultate.

international.inquiry@unicatt.it

Locații

Milano

Catholic University of the Sacred Heart

Address
20123 Milano, Lombardia, Italia
Număr de telefon
+39 02 72341

Milano

Catholic University of the Sacred Heart

Address
20123 Milano, Lombardia, Italia
Număr de telefon
+39 02 72341

Roma

Università Cattolica del Sacro Cuore - Facoltà di Medicina e Chirurgia

Address
Largo Francesco Vito, 1, Roma, Italy Roma, Lazio, Italia
Număr de telefon
+39 06 30151