University of Bologna School of Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Știind Școala

O Facultatea de Stiinta se caracterizează printr-o mare complexitate generat de fuziune într-o singură structură organizatorică a numeroase realități educaționale și științifice legate de stiintele de baza.

Această complexitate face ca furnizarea de formare a Școlii de Științe extrem de largă și variată. Aceasta variază de la știința calculatoarelor la matematică și fizică și astronomie, chimie si chimie industriala, biologie, geologie, științele mediului natural și a tehnologiilor de conservare și restaurare a patrimoniului cultural. Toate aceste discipline, deși aparent foarte îndepărtate unele de altele, sunt unite prin aceeași abordare riguroasă și sistematică utilizată pentru a aborda cercetarea în domeniile lor respective, și care se bazează pe formularea modelelor și confirmarea lor experimentale. Alinierea la standardele europene, cursurile universitare de trei ani în Școala de Științe a îndeplini sarcina prioritară de a oferi o formare de bază, în timp ce este lăsată la Master de pregătire profesională Stiinta actualizat pe probleme de mare importanță științifică și relevanță. Caracteristică a Școlii de Științe este legătura strânsă dintre activitățile educaționale desfășurate de cadrele didactice și de cercetare au dezvoltat în cadrul departamentelor implicate în școală. Această activitate se caracterizează, în multe cazuri, la niveluri de excelență și pentru acest motiv, rezultatele constatate și sunt larg răspândite și recunoaștere la nivel național și internațional. Grație activității științifice intense desfășurate în cadrul departamentelor, studentul în timpul formării sale (în special în contextul Master of Science), are posibilitatea de a participa la ateliere și să participe la ele direct la cercetările efectuate folosind același instrument la dispoziția cadrele didactice. Studentul are, de asemenea, posibilitatea de a finaliza formarea lor prin participarea la "etapa" de la companii din afara. "Internaționalizarea este o dimensiune inerentă în toată oferta educațională a școlii: studentul poate alege de la cursuri de studiu oferite în parteneriat cu alte universități (programe comune și diplome duble), programe de gradul oferite în întregime în limba engleză și are posibilitatea de a participa în programele de mobilitate internațională în Europa, cât și în alte țări, pentru perioade de studiu, formare și cercetare.

Cursuri

Organizarea studiilor universitare este împărțit în trei cicluri: cursuri de grade a primului ciclu și un singur ciclu (licență, master singur ciclu), Cursuri de al doilea ciclu (MSc), programe de gradul al treilea ciclu (Doctorate de cercetare și de absolvent școli ). Sunt, de asemenea, cursuri profesionale active, cum ar fi Maestru al primului și al doilea nivel, cursuri de învățământ superior, de formare cursuri permanente și intensive, de vară și de iarnă școală.

Master of Science

Programul de studii, care pot fi accesate cu diploma de liceu, durează timp de trei ani, la sfârșitul cărora a absolvit și au obținut titlul de doctor.

Master Cursul, care poate fi accesat numai cu gradul, durează doi ani, la sfârșitul cărora urmează Maestrul și veți obține titlul de doctor în științe.

Învățături

Pentru fiecare curs oferă informații despre obiectivele educaționale, curriculum, predare și organizarea textelor au fost examinate toate învățăturile Școlii pot fi căutate pentru profesor, tip de curs, curs de studiu și AA

Doctorate

Doctorat este cel mai înalt nivel de educație prevăzut în mediul academic italian și are ca scop dobândirea competențelor necesare pentru desfășurarea de activități de cercetare de înaltă calificare în universități, publice și entități private.

specializarea şcoli

Școli de cursuri de specializare sunt post-universitare profesionale și specializate, fundamentală pentru desfășurarea anumitor activități profesionale.

Cursuri universitare de învățământ superior și de Educație Continuă

cursuri universitare de învățământ superior și cursuri de formare continuă oferite de universitate sunt destinate lucrătorilor care doresc să aprofundeze cunoștințele și actualizările acestora pe teme legate de activitatea lor.

maestru

Titlurile universitare de masterat sunt de specializare științifică postuniversitare și de formare permanentă și periodică de mare, după obținerea primului grad sau de grad. O diplomă de master este o completare ideală a cursului de studiu și este o intrare în lumea muncii.

școală de vară și de iarnă

Școala de vară și de iarnă este un program de cursuri intensive de predare oferta variată, concepute pentru a răspunde noilor cerințe ale studiilor culturale și interdisciplinare.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Italiană

Programe
În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree:

Contactează
Adresa locaţie
University of Bologna - Via Zamboni,
Bologna, Emilia-Romagna, 33-40126 IT