The University of Rome “Foro Italico”

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Universitatea din Roma "Foro Italico" este o universitate profesional, singura universitate de stat italian dedicat științelor exercitii fizice sport și.

Acesta a fost creat în 1998 ca Istituto di Scienze Universitario Motorie IUSM, cand a inlocuit Roma Istituto Superiore di Fisica educazione (ISEF), a căror activitate a fost axat pe învățământul superior pentru Ph.E. profesori. IUSM, acum ", Foro Italico Universitatea" extins domeniul de aplicare al ISEF, de a acoperi toate domeniile de interes legate de activitatea fizică umană: cercetare științifică, coaching-ul pentru sport de agrement și pentru nivelul înalt competitiv sport, de predare, sala de fitness, reeducare și reabilitare, organizarea de evenimente sportive, management de facilități sportive, etc.

FACILITATI

Universitatea este situat în cartierul de nord a Romei; buna, cunoscut sub numele de Foro Italico, a fost construit în 1932, când un număr de clădiri și facilități impresionante au fost concepute ca centru sportiv al Romei. Zona reprezintă un exemplu tipic de arhitectura fascist, caracterizată prin utilizarea pe scară largă a marmură albă și statui de triumf si obeliscuri.

Stadionul Olimpic, la partea din spate a Institutului, a fost construit cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Roma (1960) și a fost de la locul de desfășurare a Campionatelor Mondiale de Atletism (1987) și a Campionatul Fotbalistic din Lume (1990).

Facilități Foro Italico universităților includ structuri moderne de învățământ (11 săli de curs, un centru de calcul, un centru de limbi, o bibliotecă de specialitate), up-to-data de facilități sportive (10 fullyequipped săli de sport, 2 piscine, un centru de canotaj pe râul Tevere) centre de cercetare (mai mult de 20 de laboratoare). Universitatea are, de asemenea, propriul centru audiovizuale pentru producerea de materiale didactice și non-profesionale, precum și săli de conferințe pentru congrese naționale și internaționale.

FACULTATEA SI PROGRAME

Universitatea este în prezent structurat in 3 departamente pe baza de cercetare:

Mișcarea umană și Științe Sport, Health Sciences, Științe ale Educației

Ofertele de predare în cadrul Facultății de Sport și Exercitarea Științe include programe primul și al doilea nivel, și de doctorat orientate spre cercetare.

Primul nivel Laurea Triennale

(Grad de trei ani Bachelor) de licență în sport si exercitii fizice Stiinte - 3 ani, 180 ECTS Acest lucru asigură studenților o pregătire teoretică de bază și o comandă adecvată de metode științifice generale și de conținut, în plus față de achiziționarea de specific know-how profesional. Este nevoie de 180 de credite, care pot fi, în general, acumulate în termen de 3 ani.

În al doilea rând nivel Laurea Magistrale

Laurea magistrale în științe Sport și tehnici - 2 ani, 120 ECTS Laurea magistrale în Preventivă și adaptate activitate fizică - 2 ani, 120 ECTS Laurea magistrale în Sport Management - 2 ani, 120 ECTS Laurea Magistrale în sănătate și activitate fizică, 2 ani 120 ECTS predate Curs limba engleza

Un "Laurea Magistrale" oferă un nivel mai sofisticat de educație. Acest al doilea nivel de calificare este deschis pentru absolvenți cu un grad de trei ani și necesită o suplimentare de 120 de credite, care pot fi acumulate pe o medie de doi ani. Poate fi necesară o nivel grad minim și curriculum specific pentru admitere

MASTER / MASTERS

Masterat în sport Psihologie (două de nivel, de 1 an, 60 ECTS)

Un Masters este o calificare universitară intermediar și pot fi obținute atât după un grad trei ani (nivelul 1 de masterat) și după un grad mai mare (nivelul 2 de masterat). Aceste cursuri dura cel puțin un an și implică achiziționarea de 60 de credite pentru fiecare an academic. Scopul lor este de a construi pe cunoștințele unui elev și să-l transforme în competențe profesionale specifice.

Școala Doctorală de cercetare (3 ani)

Curs de doctorat: Sănătate și activitate fizică:

Aspecte biomedicale și metodologice Abordarea Curricula A biomedicala aplicata / metodologic Curricula B Integrative Biologie Abordarea - Curriculum european

Doctorat Curs Sport, Exercitarea și Ergonomie

Doctorat Curs : Cultura, dizabilitate și incluziunea: educație și formare profesională

CURSURI

Cursurile sunt în principal cursuri anuale și elevi li se permite să ia examenele de la sfârșitul semestrului al doilea.

Metode de predare include prelegeri și lucrări practice, precum și seminarii și tutoriale, unde elevii joacă un rol activ. Prelegeri oferă cadrul de bază a cursului: elevii sunt de așteptat să organizeze propriile lor temele în vederea examinării. Tutorii sunt întotdeauna gata să ajute.

Toate cursurile sunt prezentate în limba italiană, cu excepția Laurea Magistrale în sănătate și activitatea fizică.

Clasele sunt programate dimineața și după-amiaza, de luni până vineri

Locații

Roma

The University of Rome “Foro Italico”

Address
Piazza Lauro de Bosis, 15
00135 Roma, Lazio, Italia
Număr de telefon
+39 06 3673 3599

Programe

Această școală oferă și: