Citește Descrierea Oficială

Universitatea Sapienza din Roma, fondat în 1303 de Papa Bonifaciu al VIII-, este una dintre cele mai vechi universități din lume și un interpret de mare printre cele mai mari universitati din clasamentele internaționale.

De la înființarea sa în urmă cu peste 700 de ani Sapienza a jucat un rol important în istoria italiană și a fost direct implicat în modificările cheie și evoluțiile din societate, economie și politică. Aceasta a contribuit la dezvoltarea științei și culturii italiene și europene în toate domeniile de cunoaștere.

Viitorul Sapienza începe astăzi datorită trecutul său bogat și contribuția întregii comunități Universitatea, ale cărui obiective principale sunt de cercetare, predare și educație. Facultate, studenți, personal tehnic și administrativ fac parte din această comunitate și datorită competențelor și responsabilităților care le revin, toate contribuie la reputația și creșterea.

Principalul campus, proiectat de Marcello Piacentini, a fost deschis în 1935. Acesta este situat aproape de centrul orașului, și este cea mai mare din Europa - un oraș adevărat într-un oraș în care activitățile de predare sunt integrate cu bibliotecile, muzeele, precum și servicii complete de studenți. Facultăților și departamentelor, de asemenea, își desfășoară activitatea în locații descentralizate în diferite părți ale orașului. Există alte două campusuri universitare în altă parte în Lazio.

Sapienza oferă o gamă largă de cursuri, inclusiv programe de gradul, cursuri de doctorat, una până la două cursuri profesionale an și specializare Școlile din mai multe discipline, conduse de 63 de departamente și 11 facultăți. Cu anul universitar 2011-2012, Universitatea a inaugurat Școala de Studii Avansate și evaluează candidați pe baza de merit de învățământ, care oferă studenților cu cursuri și activități menite să încurajeze și dezvoltarea capacităților lor, prin îmbogățire științifică, culturală și interdisciplinară.

Este în fiecare privesc o cercetare și didactice universitare: Sapienza desfășoară cercetare științifică remarcabilă în cele mai multe discipline, obținerea de rezultate impresionante atât la nivel național și internațional.

Sapienza îmbunătățește, de asemenea, de cercetare, oferind oportunități de a mediul academic pe o scară globală. Datorită unui program special pentru vizitarea profesori, mulți cercetători străini și lectori vizita periodic la Universitatea și contribuie din plin la calitatea programelor de educație și cercetare.

Unii 8.000 de studenți străini sunt înscriși în mod regulat la Sapienza. În afară de aceasta, Sapienza încurajează schimbul internațional: există peste 1.100 de studenți de intrare și ieșire de schimb pe an, datorită mai multe programe de mobilitate.

Misiune și Valori

Sapienza University of Rome este o comunitate ale cărei obiective principale sunt de cercetare, predare și educație. Facultate, studenți, personal tehnic și administrativ fac parte din comunitate și datorită competențelor și responsabilităților care le revin, toate contribuie la reputația și creșterea. Sapienza își propune să contribuie în mod semnificativ la dezvoltarea societății bazate pe cunoaștere prin cercetare, educație de înaltă calitate și cooperarea internațională. Sapienza este o organizație autonomă, o parte interesată în principal comunitatea științifică internațională și un partener fundamental în domeniul educației de calitate și de cercetare. În plus, este, de asemenea o parte esențială a economiei locale și naționale.

Valori fundamentale care definesc identitatea Sapienza sunt:

Libertatea de gândire și de cercetare, pentru a garanta cultură pluralistă și idei; Responsabilitate socială, astfel încât cercetarea și educația contribuie la dezvoltarea socială și economică a societății italiene, orașele sale și a națiunii; Autonomia, în domeniile educației, cercetării și organizarea; Concurență, în interiorul și în afara sistemului universitar; Participarea tuturor facultate, studenți, tehnic și administrativ personal; Interacțiune strânsă între predare și de cercetare pentru a promova o mai mare integrare; Inovație în cercetare și educație ca o formă de investiții viitoare; Transparența, în special între Universitatea și studenților săi; Îmbunătățirea continuă ca un principiu director în organizarea și management; Dezvoltarea abilităților profesionale prin procese educaționale; Servicii eficiente pentru studenți și alți membri ai comunității

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:


Sapienza University of Rome

ARCHMAT este un curs de masterat Erasmus Mundus de 2 ani (120 de programe europene de transfer de credite - ECTS) în cadrul unui consorțiu format din 3 instituții de învă ... [+]

ARCHMAT este un curs de masterat Erasmus Mundus de 2 ani (120 de programe europene de transfer de credite - ECTS) în cadrul unui consorțiu format din 3 instituții de învățământ superior (Evora-UE, Roma-UNIROMA1, Salonic-AUTH) -UNIPA, Zaragoza-UNIZAR-ICMA, Fez-UF, Rio de Janeiro-UERJ, Universitatea Politehnica din Torino - POLITO si Universidad de Burgos - UBU) si 3 centre de cercetare non-HEI (Laboratoire Jose Figueiredo / Instituto dos Museus e da Conservacao- IMC, Laboratorul Științific Musei Vaticani-MV, Muzeul Arheologic al AIANI) ca membri asociați, oferind studenților competențe specializate în arheologie și caracterizarea analitică a materialelor de la preistorie (megalit) la vremuri clasice (grecești și romane)... [-]

Italia Rome
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sapienza University of Rome

Programul de masterat în știință și tehnologie pentru conservarea patrimoniului cultural tratează experți în arheometrie și științe de conservare. Programul oferă studenț ... [+]

Programul de masterat în știință și tehnologie pentru conservarea patrimoniului cultural tratează experți în arheometrie și științe de conservare. Programul oferă studenților cu abilități de specialitate în caracterizarea multianalitică a unei game largi de materiale legate de arheologie și patrimoniul cultural, metode științifice și tehnologii avansate în studiul conservării.

6 ECTS în domeniul științelor umaniste și economice (de exemplu, muzeologia, istoria restaurării și tehnicile de producție artistică și legislația patrimoniului cultural)

Cerința minimă în limba engleză este nivelul B2 (IELTS).

[-]
Italia Rome
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sapienza University of Rome

Masters of Science în Programul de Management (LM-28234) își propune să ofere studenților cu cunoștințele, abilitățile și know-how-ul, care este necesar pentru roluri man ... [+]

Programul de masterat în managementul afacerilor (LM-28234) își propune să ofere studenților cunoștințele, abilitățile și know-how-ul necesar pentru rolul manageriale și antreprenoriale în firme, precum și consultanții de afaceri.

Programul integrează cunoștințele de bază și transversale și oferă studenților o perspectivă inter-funcționale și antreprenoriale pentru a le pregăti pentru roluri de conducere.

Studenții pot aplica, de asemenea, pentru un program de grad dublu: în primul an de la Universitatea Regent din Londra, și al doilea an de la Roma, la Universitatea Sapienza.

Elevii vor dobândi:

În profunzime cunostinte de management, economie, matematică, statistică și drept abilități de rezolvare a problemelor Competențe specifice în guvernare, marketing și durabilitatea ... [-]
Italia Rome
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sapienza University of Rome

Programul de masterat în Inginerie Control (LM-26651) oferă studenților cu o abordare interdisciplinară și metodologică, care se potrivește o mare varietate de studenți, ... [+]

Programul de masterat în Inginerie Control (LM-26651) oferă studenților cu o abordare interdisciplinară și metodologică, care se potrivește o mare varietate de studenți, cu un grad primul ciclu în inginerie informatică, inginerie industrială, informatică, matematică sau fizică.

Programul introduce pe elevi la metodologiile de bază de control automat, inclusiv:

Modelarea și identificarea sistemelor dinamice; Prelucrare de măsurare și filtrarea on-line a datelor senzorului; Utilizarea de feedback pentru a stabiliza comportamentul proces și optimiza performanțele sale; Proiectarea sistemului de control automat integrat.

Aceste concepte se aplică la o gamă largă de sectoare de inginerie și sunt adesea necesare pentru a permite interacțiunea altor tehnologii cu aplicații avansate, atât în ​​industrie și automatizare serviciu.... [-]

Italia Rome
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sapienza University of Rome

Programul de masterat în Inginerie în informatică (LM-28223) își propune să dezvolte specialiști în inginerie software și cercetători cu atât cunoștințe teoretice și prac ... [+]

Programul de masterat în Inginerie în Informatică (LM-28223) își propune să dezvolte specialiști în inginerie software și cercetători cu cunoștințe atât teoretice cât și practice ale sistemelor informatice.

Programul se adresează cercetării, proiectării și dezvoltării de hardware și software de calculator și oferă abilitățile de management de proiect și conducere necesare pentru o carieră responsabilă în inginerie

În detaliu, programul de masterat în Inginerie în Informatică va oferi studenților posibilitatea de a-și aplica cunoștințele în toate aspectele legate de proiectarea sistemului informatic. Aceasta include:

Identificarea celor mai bune solutii de proiectare, gestionare și întreținere pentru sisteme informatice și aplicații; Personalizat-croitor și se aplică arhitectură și a sistemelor bazate pe tehnologia avansată IT inovatoare; Conceperea și proiectarea de produse IT inovatoare; Proiectarea, dezvoltarea și supravegherea strategii pentru organizațiile IT; Proiectarea, dezvoltarea și supraveghea, în colaborare cu alți profesioniști, dezvoltarea de aplicatii dedicate (de exemplu, robotica, telecomunicații, managementul întreprinderii). ... [-]
Italia Rome
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sapienza University of Rome

Programul de masterat în ingineria sistemelor de transport (LM-27592) oferă studenților cunoștințele și instrumentele necesare pentru a gestiona o gamă largă de activităț ... [+]

Programul de masterat în ingineria sistemelor de transport (LM-27592) oferă studenților cunoștințele și instrumentele necesare pentru a gestiona o gamă largă de activități legate de planificarea, programarea, operarea și monitorizarea sistemelor de transport și a componentelor lor individuale.

În special, elevii vor dobândi cunoștințe și metodologii de:

Optimizarea utilizării infrastructurilor și a serviciilor de transport rutier, feroviar, aerian și maritim; Sistemele de transport Proiectare și a componentelor acestora, cum ar fi: infrastructuri, servicii, vehicule, terminale și plante; Fluxuri de circulație pentru vehicule model în rețelele multimodal... [-]
Italia Rome
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sapienza University of Rome

Programul de masterat în Știința Datelor (LM-28176) este un nou program predat pe deplin în limba engleză. ... [+]

Programul de masterat în Știința Datelor (LM-28176) este un nou program predat pe deplin în limba engleză. Este o inițiativă comună în cadrul facultății i3S care combină expertiza a patru departamente:

Informatică (DI) Informatică (DIAG) Inginerie informații, Electronica si Telecomunicatii (regim) Statistica (DSS)

Creșterea remarcabilă a volumului și a complexității datelor disponibile - și noua tehnologie dezvoltată pentru a le procesa - necesită o abordare multidisciplinară combinată pentru a elabora o strategie globală de transformare a datelor în informații utile.

Ingredientele-cheie pentru dezvoltarea unei strategii de succes includ manipulare a datelor și vizualizare, pe scară largă de calcul, modelare statistica, tehnici de învățare și de gândire algoritmică.... [-]

Italia Rome
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sapienza University of Rome

Gradul specială în Inginerie aerospațială (cod LM-28400) își propune să dezvolte experți care pot fi angajați în centrele de cercetare și dezvoltare aerospațială avansate ... [+]

Diplomă specială în ingineria aerospațială (Cod LM-28400) își propune să dezvolte experți care pot fi angajați în centre avansate de cercetare și dezvoltare aerospațială. Elevii experimenta o abordare orientată spre sistem pentru inginerie aerospatiala care nu este comună în industria de complexitatea fiecărui subsistem conduce ingineri să se concentreze asupra aspectelor unice.

Masterul Special de Inginerie Aerospațială este un program de doi ani conceput pentru studenții care dețin o diplomă de master în limba italiană (Laurea Magistrale) în orice disciplină de inginerie, câștigată după 5 ani de studii sau o diplomă echivalentă obținută în străinătate. Cu toate acestea, poate fi redus la un an pentru studenții cu diplomă de inginerie aerospațială obținută la sfârșitul celor 5 ani de studii la nivel universitar.... [-]

Italia Rome
October 2019
La zi
1 - 2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sapienza University of Rome

Programul de masterat în Inginerie Nanotehnologie pregătește ingineri în proiectarea, dezvoltarea și controlul sistemelor complexe bazate pe nanotehnologie. ... [+]

Programul de masterat în Inginerie Nanotehnologie pregătește ingineri în proiectarea, dezvoltarea și controlul sistemelor complexe bazate pe nanotehnologie. Pornind de la baza lor de bază în inginerie, studenții vor fi introduși la instrumentele de bază necesare pentru a stăpâni sistemele care funcționează la scară nanometrică, în scopul conceperii, proiectării și caracterizării micro și nano-dispozitivelor.

Cursul este foarte interdisciplinar, implicând fizica nanometrică, chimie avansată și microscopie, în combinație cu cursuri și laboratoare dedicate proiectării micro- și nano-dispozitive pentru aplicații diferite în industrie, biotehnologie și nanoelectronică.... [-]

Italia Rome
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sapienza University of Rome

Programul de masterat Inginerie Astronautical Space și (LM 20) oferă studenților cu abilități specifice legate de planificarea misiunilor spațiale și analiza și proiectar ... [+]

Iunie 1-15, 2018 : Scrisori de acceptare sunt trimise celor mai buni candidați din UE care au depus cereri între 15 aprilie și 31 mai.

[-]
Italia Rome
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sapienza University of Rome

AtoSiM este o diplomă de doi ani în domeniul fizicii sau al chimiei, axată pe modelarea pe calculator a sistemelor fizice, chimice și biomoleculare. ... [+]

AtoSiM este o diplomă de doi ani de Fizică sau Chimie, specializată pe modelarea pe calculator a sistemelor fizice, chimice și biomoleculare. AtoSiM este operat în comun de:

Ecole normale supérieure de Lyon, Franța Universiteit van Amsterdam, Olanda Vrije Universiteit Amsterdam, Olanda Università degli studi di Roma, "la Sapienza", Italia

Acest grad de doi ani oferă o calificare la nivel înalt în domeniul de dezvoltare rapidă de modelare computerizată în științele fizice, chimice și bio-moleculare. Acest curs extrem de integrat acoperă o gamă completă de tehnici: de la descrieri atomice mecanice cuantice la modele mesoscopice cu granulație grosieră. Domeniile particulare de aplicare includ materia condensată și fizica statistică, chimia, chimia fizică, știința materialelor și știința bio-moleculară teoretică. Programul de studiu este împărțit în patru părți. Toți elevii urmează cursuri mai întâi la Amsterdam, apoi la Roma și, în final, la Lyon, pentru a obține o diplomă triplă. Al patrulea semestru este dedicat cercetării în laboratoare, fie în Amsterdam, Roma, Lyon, fie în unul dintre cei 21 de parteneri ai noștri. Elevii obțin o diplomă triplă. Admiterea în diploma de master este decisă pe baza excelenței academice de către un comitet de selecție alcătuit din reprezentanți ai fiecărei instituții partenere. Solicitanții trebuie să aibă cel puțin trei ani de studii prealabile în fizică, chimie, inginerie, matematică aplicată sau bio-informatică. Dovada de competență în limba engleză este de asemenea necesară.... [-]

Italia Rome Ţările de Jos Amsterdam Franţa Lyon  + 2 Mai mult
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sapienza University of Rome

Programul de masterat în economie (LM-28676) oferă studenților instrumentele necesare pentru a analiza mecanismele economice, piețele financiare și organizațiile și previ ... [+]

Programul de masterat în economie (LM-28676) oferă studenților instrumentele necesare pentru a analiza mecanismele economice, piețele financiare și organizațiile și previzionează comportamentul micro- și macroeconomic al indivizilor și instituțiilor.

Programul începe cu munca curs conceput pentru a consolida și îmbunătăți înțelegerea elevilor a politicii economice și economie politică. Ulterior, accentul se transformă în aspecte specifice ale studii economice și aspecte privind studiilor cantitative metodologii, sociologie, drept și întreprinderi.

În special, Programul de masterat în economie avansata își propune să dezvolte cercetătorilor economice care pot:... [-]

Italia Rome
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sapienza University of Rome

Programul abordează problemele electrice care sunt legate de conversie, distribuția de energie și de stocare și de management, proiectare, aspectele legate de siguranță ș ... [+]

Programul abordează problemele electrice care sunt legate de conversie, distribuția de energie și de stocare și de management, proiectare, aspectele legate de siguranță și de control relevante pentru sistemele energetice, pentru tehnologia energiei din surse regenerabile, inclusiv de turbine eoliene, panouri solare, pile de combustie, turbine marine, biomase și sisteme energetice geo-termice. Mai mult decât atât, studenții vor studia, de asemenea, integrarea sistemului energetic, în special în ceea ce privește eficiența și distribuția energiei în zonele urbane, cât și în conceptul de orașe inteligente.

sisteme energetice nucleare module specifice se referă. Fundamentale ale fizicii atomice și nucleare sunt studii, precum și soluții tehnologice pentru reactoare nucleare, centrale și configurații de nouă generație. O atenție deosebită este acordată aspectelor legate de evaluarea riscurilor și de control, procedurile de securitate și de gestionare a deșeurilor.... [-]

Italia Rome
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sapienza University of Rome

Clasamentul universităților universitare recunoaște excelența departamentului de fizică Sapienza și calitatea superioară a instruirii noastre de predare și de laborator. ... [+]

Clasamentul universităților universitare recunoaște excelența departamentului de fizică Sapienza și calitatea superioară a instruirii noastre de predare și de laborator. [-]
Italia Rome
Sapienza University of Rome

Programul de Master în Design de Produs este un program bazat pe studio pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească capacitatea de a inova. ... [+]

Programul de Master în Design de Produs este un program bazat pe studio pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească capacitatea de a inova.

Candidații ar trebui să fie interesați de integrarea designului, a tehnologiei, a culturii și a afacerilor. Programul încurajează gândirea creativă și reflecția critică ca instrumente fundamentale de proiectare pentru dezvoltarea de noi obiecte și idei pentru îmbunătățirea vieții oamenilor.

În special, Maeștrii de Științe în Design de Produs încurajează și îi antrenează pe elevi să:

Explorați limbi culturale noiExperimentați cu tehnologii și materiale noiDezvoltați concepte pentru inovareInteracționați cu diferite forme de cunoaștereColaborați cu companii internaționaleTrăiți într-un mediu multiculturalFaceți cunoștință cu oameni creativi... [-]
Italia Rome
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sapienza University of Rome

Masters of Science în Inginerie in Inteligenta Artificiala si Robotica (LM-28224) își propune să ofere studenților cu cunoștințele și capacitatea de a proiecta și impleme ... [+]

Maestrii de Științe în Inginerie în Inteligență Artificială și Robotică (LM-28224) își propune să ofere studenților cunoștințele și capacitatea de a proiecta și implementa inteligența artificială și sistemele robotice, precum și abilitățile interdisciplinare care sunt esențiale pentru gestionarea proiectelor complexe și a impact asupra societății.

Ingineria calculatoarelor se numără printre domeniile cu cea mai rapidă creștere și prezintă oportunități nelimitate în aproape toate domeniile. Elevii vor învăța:

Proiectarea si dezvoltarea sistemelor avansate bazate pe cunoaștere și software multi-agent; Proiectare si dezvolta sisteme robotiz... [-]
Italia Rome
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sapienza University of Rome

Înțelegerea conceptelor genetice și moleculare aplicate la diagnosticul si tratamentul bolilor genetice; ... [+]

Înțelegerea conceptelor genetice și moleculare aplicate la diagnosticul si tratamentul bolilor genetice; [-]
Italia Rome
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sapienza University of Rome

Master în Arhitectură-Conservare este un program de 2 ani predat în întregime în limba engleză la Sapienza University of Rome . Este echivalent cu titlul italian "Laurea ... [+]

Programul de masterat în arhitectură (conservare), care se concentrează în principal pe patrimoniul arhitectural italian, vizează formarea studenților pentru consolidarea și păstrarea patrimoniului arhitectural și ecologic existent și dezvoltarea de proiecte de înaltă calitate care să țină seama de relația dintre proiectele noi, mediul și aspectele istorice.

Programul reunește o serie de discipline diferite, inclusiv umaniste și discipline tehnice-științifice, pentru a pregăti elevii să lucreze ca arhitecți cu competențe specifice în procesul de construire și de conservare a structurilor existente. În special, programul de doi ani se va aprofunda mai adânc în competențele principale dobândite cu diplomă de licență și se va adresa:... [-]

Italia Rome
October 2019
La zi
Part time
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sapienza University of Rome

Programul de masterat în modă (LM-65) pregătește elevii pentru responsabilități la nivel înalt în lumea modei, precum și relațiile sale cu artele figurative, de comunicar ... [+]

Instrumente pentru analiza influențelor umane, istorice și culturale care joacă un rol în producerea, utilizarea și comercializarea îmbrăcămintei, atât din punct de vedere al simbolicii istorice / antropologice, cât și dinamicii pieței antreprenoriale. abilități de comunicare, media lingvistice și tehnologice, sisteme de achiziție de cunoștințe și de transmisie; Istoria industriei de moda si tendinte de imbracaminte [-]
Italia Rome
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sapienza University of Rome

Programul de masterat în Inginerie Mecanică (LM-27596) include un program de doi ani Masters of Science în Inginerie Mecanică Design. ... [+]

Programul de masterat în Inginerie Mecanică (LM-27596) include un program de doi ani Masters of Science în Inginerie Mecanică Design.

Programul este conceput pentru a oferi tinerilor ingineri cu educație universitară avansată în procesele de proiectare R & D și dezvoltarea de soluții tehnice inovatoare printr-o abordare interdisciplinară și rezolvarea problemelor.

Elevii pot participa, de asemenea, la cursuri avansate pe teme de bază cum ar fi: proiectarea turbo-mașinilor, centralele energetice și sistemele de energie regenerabilă, metodele CAD-CAE, sistemele de producție și gestionarea operațiunilor, sistemele de control și dinamica.

Solicitanții sunt de așteptat să aibă un fond academic puternic în inginerie mecanică (o diplomă de licență în inginerie mecanică este de preferat) și cunoștințe avansate de matematică și fizică.... [-]

Italia Rome
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sapienza University of Rome

Programul de masterat în neurologia cognitivă (LM-51) oferă o înțelegere a corelațiilor neuronale ale proceselor cognitive, precum și a relației dintre dezvoltarea minții ... [+]

[-]
Italia Rome
Sapienza University of Rome

Programul de masterat în Studii Europene (LM-90) are ca scop formarea de profil înalt de profesioniști care vor lucra în cadrul internațional și a contextului economic și ... [+]

Programul de masterat în Studii Europene (LM-90) își propune să pregătească profesioniști de înaltă calitate, care să lucreze în cadrul internațional și contextul economic și juridic din ce în ce mai global, care se dezvoltă prin procesul de integrare europeană.

Programul va oferi studenților cunoștințe și abilități avansate privind metodologiile, aspectele culturale și cerințele profesionale care le vor permite să dezvolte soluții originale la problemele juridice, economice, sociale și istorice care apar în noile scenarii europene și internaționale.

Programul de masterat a fost dezvoltat pentru a răspunde nevoilor studenților care sunt interesați să dezvolte o înțelegere avansată a problemelor europene și să lucreze în instituții italiene sau internaționale. ... [-]

Italia Rome
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sapienza University of Rome

Programul de masterat în Dezvoltare și Cooperare Internațională - Economie pentru Dezvoltare (LM-28209) oferă studenților cu o înțelegere avansată a unei varietăți de dom ... [+]

Programul De Master în Dezvoltare și Cooperare Internațională - Economie pentru Dezvoltare (LM-28209) oferă studenților cu o înțelegere avansată a diferitelor domenii (inclusiv sociologie, economie, științe politice, istorie și drept) și instrumentele necesare pentru a analiza și interpretează contextele sociale, economice, juridice și instituționale care caracterizează țările în curs de dezvoltare.

Programul se adresează evaluarea și gestionarea programelor de cooperare internațională în materie de politică, economie, finanțe, sănătate și de drept.

Globalizarea politică și economică solicită noi figuri profesionale care sunt capabile de înțelegere, evaluarea și gestionarea provocărilor sociale, culturale și economice care ne așteaptă. Competențele și instrumentele necesare pentru a analiza și a opera în acest context, necesită o vastă înțelegere multidisciplinară a programului internațional scenario.The de masterat se concentrează și asupra metodologiilor utilizate de către organizațiile de cooperare bi- și multilaterale pentru a dezvolta programe și misiuni de pace.... [-]

Italia Rome
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sapienza University of Rome

Masterat în economie și comunicare pentru management și inovare este un program multidisciplinar bazat în mod specific pe nevoile întreprinderilor și Confindustria, princ ... [+]

[-]
Italia Rome
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sapienza University of Rome

Programul de masterat în Informatică (LM-28225) oferă studenților cu o cunoaștere generală a științei calculatoarelor, precum și cunoștințe aprofundate privind o serie de ... [+]

Programul de masterat în informatică (LM-28225) oferă studenților cu o cunoaștere generală de informatică, precum și cunoștințe aprofundate cu privire la o serie de domenii specifice de aplicare în curs de dezvoltare.

Elevii cu privire la programul de masterat poate alege una din cele patru programe școlare:

Știința informației și aplicații

"Information Science and Applications" Curriculum-ul oferă studenților, cu o privire de ansamblu de Informatică ca un domeniu de studiu și se concentrează pe aplicarea de Informatică la aspecte practice.

Computing multimedia și interacțiune

"Multimedia Computing și Interacțiune" Curriculum-ul oferă studenților cu cunoștințe privind metodologiile fundamentale și tehnicile necesare pentru prelucrarea si interactiunea cu conținut multimedia (de exemplu grafică, text, audio și video). Elevii sunt instruiți ca specialiști și profesioniști care sunt capabili să proiecteze, să dezvolte și să mențină sisteme multimedia și software.... [-]

Italia Rome
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Presentation Sapienza University of Rome

Sapienza University of Rome
Address
Piazza Borghese 9
00186 Rome, Lazio, Italia
Website
Număr de telefon
+39 06 49911