STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O nouă concepție a școlii

Despre noi

Conceptul unic al școlii derivă din combinația de cursuri academice în cadrul cursurilor și de lucrul pe proiecte autentice cu profesioniști și furnizori

- inspecții la fața locului și experiență la fața locului - împreună cu vizite la ateliere, laboratoare, fabrici și magazine. Cursurile iau în considerare rezultatele celei mai importante cercetări academice internaționale, cu mărturii ale designerilor și arhitecților de renume mondial. Aproape toate ideile noi sunt inspirate de operele de artă și artiștii lor. Pe lângă activitățile științifice și practice citim împreună și discutăm texte despre filozofie, artiști, afacerile actuale și ultimele tendințe în design și arhitectură.

Firma noastra este un studio de arhitectura si design situat in Florenta. Am ales acest mare oraș din mai multe motive.

În primul rând, deoarece locația centrală a Florenței ne permite să vizităm, să studiem și să lucrăm în multe alte orașe, cum ar fi Milano, Roma și Veneția, unde am dezvoltat relații intense de lucru. De fapt, locația geografică a Florenței oferă acces rapid și ușor în toate părțile Italiei.

În al doilea rând, pentru că a venit aici Designul Internațional Italian, unde cel mai interesant context istoric sa întâlnit cu o viziune a viitorului.

În al treilea rând, pentru că este cel mai emoțional oraș din Italia.

În plus, locația noastră se află în "Via degli Artisti", cartierul mare al orașului cunoscut pentru istoria sa de producție artistică.

Specificul cursurilor noastre este acela că acestea combină experiența de predare și experiența de muncă internațională cu prelegeri teoretice.

Printr-o abordare de lucru practică și vizite la oraș cu design pe teren, profesorii noștri predau diverse aspecte implicate în dezvoltarea de proiecte atât în ​​design (mobilier și interior), cât și în arhitectură.

Învață-l, fă-o

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Italiană

Vezi programe de masterat » Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:


Maestru în interior

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an October 2019 Italia Florence + 1 mai mult

O NOUĂ CONCEPTĂ A PROIECTULUI DE INTERIOR MASTER Caracteristica acestor cursuri este că teoria academică este combinată cu practica pe site-urile de locuri de muncă reale. Se concentrează pe marile întrebări ale "Frumuseții" și identitatea sa, cu metode avansate în compoziția de design. După o introducere în planificarea locației, cursul se extinde pe mai multe teme, cum ar fi casele, spațiile de expunere verde, showroom-ul internațional, birourile durabile și spațiile spirituale, care descriu expresia unei cunoașteri profunde a spațiilor, formele și lumina ca instrumente pentru expresie a sinelui nostru interior și a clientului. [+]

WAKE UP TO BEAUTY. O NOUA CONCEPTIA DE MASTER DESIGN INTERIORCaracteristica acestor cursuri este că teoria academică este combinată cu practica pe site-urile de locuri de muncă reale.

Maestrul se concentrează pe marile întrebări ale "Frumuseții" și identității sale cu metode avansate în compoziția de design. După o introducere în planificarea șantierului, cursul se extinde pe mai multe teme cum ar fi casele, spațiile de expunere verde, showroom-ul internațional, birourile durabile și spațiile spirituale, delimitând expresia unei cunoașteri profunde a spațiilor, formelor, materialelor și designului de lumină expresia sinelui nostru interior și a clientului.

Sketching: Uită-te profund în creativitatea ta... [-]

Contactează

Studium Architecturae Florence Design School

website https://www.studiumarchitecturae.com/florence-design-school
Telefon + 39 055 2692248