Citește Descrierea Oficială

BEAUTY TO CHALLENGE WORLD. VREI SA CREDINTE?

Despre noi

Conceptul unic al școlii derivă din combinația de cursuri academice în cadrul cursurilor și lucrul la proiecte autentice cu profesioniști și furnizori. Totul se îndreaptă spre subminarea lumii în fiecare zi, în fiecare oră.

- inspecții la fața locului și experiență la fața locului - împreună cu vizite la ateliere, laboratoare, fabrici și magazine. Cursurile iau în considerare rezultatele celei mai importante cercetări academice internaționale, cu mărturii ale designerilor și arhitecților de renume mondial. Aproape toate ideile noi sunt inspirate de operele de artă și artiștii lor. Pe lângă activitățile științifice și practice citim împreună și discutăm texte despre filozofie, artiști, afacerile actuale și ultimele tendințe în design și arhitectură.

Firma noastra este un studio de arhitectura si design situat in Florenta. Am ales acest mare oraș din mai multe motive.

În primul rând, deoarece locația centrală a Florenței ne permite să vizităm, să studiem și să lucrăm în multe alte orașe, cum ar fi Milano, Roma și Veneția, unde am dezvoltat relații intense de lucru. De fapt, locația geografică a Florenței oferă acces rapid și ușor în toate părțile Italiei.

În al doilea rând, pentru că a venit aici Designul Internațional Italian, unde cel mai interesant context istoric sa întâlnit cu o viziune a viitorului.

În al treilea rând, pentru că este cel mai emoțional oraș din Italia.

În plus, locația noastră se află în "Via degli Artisti", cartierul mare al orașului cunoscut pentru istoria sa de producție artistică.

Specificul cursurilor noastre este acela că acestea combină experiența de predare și experiența de muncă internațională cu prelegeri teoretice.

Printr-o abordare de lucru practică și vizite la oraș cu design pe teren, profesorii noștri predau diverse aspecte implicate în dezvoltarea de proiecte atât în ​​design (mobilier și interior), cât și în arhitectură.

Învață-l, fă-o

Programe predate în:
Engleză
Italiană

Această școală oferă și:


STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Un nou concept de design interior interior. Caracteristica acestor cursuri este că teoria academică este combinată cu practica pe site-urile de locuri de muncă reale. Se ... [+]

Trezește-te pentru frumusețe. Un nou concept de Master Design Interior

Caracteristica acestor cursuri este că teoria academică este combinată cu practica pe site-urile de locuri de muncă reale.

Maestrul se concentrează pe marile întrebări ale "Frumuseții" și identității sale cu metode avansate în compoziția de design. După o introducere în planificarea șantierului, cursul se extinde pe mai multe teme cum ar fi casele, spațiile de expunere verde, showroom-ul internațional, birourile durabile și spațiile spirituale, delimitând expresia unei cunoașteri profunde a spațiilor, formelor, materialelor și designului de lumină expresia sinelui nostru interior și a clientului.... [-]

Italia Florence
October 2019
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Arhitectura de înaltă calitate conține întotdeauna o referință la arhitectura globală istorică și contemporană. Italia este cel mai bun loc pentru explorarea originii arh ... [+]

Frumusețea de a provoca lumea. Crezi asta?

Un nou concept de școală de design

Caracteristica acestor cursuri este că teoria este combinată cu practica pe mediul real de locuri de muncă unde în fiecare zi, în fiecare oră vă subminăm pe voi înșivă și pe lume!

Master Internațional Dual de Arhitectură cu Certificat Profesional de Practică.

Arhitectura de înaltă calitate conține întotdeauna o referință la arhitectura globală istorică și contemporană. Italia este cel mai bun loc pentru explorarea originii arhitecturii și, în același timp, observarea designului avangardist în noile lucrări ale unor arhitecți uimitori de clasă mondială.

Mai mult decât atât, Conceptul inovativ al școlii, combinația teoriei cu munca internațională reală pe care am realizat-o în cinci locuri din lume, dezvoltă o nouă abordare a cursului "Studiu asupra locului de muncă" unde toate prelegerile se vor aplica direct aventura muncii reale cu complexitatea sa și combinația fascinantă a materialelor, spațiului, lumină, funcții și construcții.... [-]

Italia Florence
October 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Studium Architecturae Florence Design School
Website
Număr de telefon
+ 39 055 2692248