SDA Bocconi School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited

SDA Bocconi este lider Scoala de Management în Italia și, de asemenea, se află printre instituțiile europene de top-clasat. Fondată în 1971, cu experiența sa de peste 40 de ani, SDA Bocconi School of Management este un pionier în domeniul educației de afaceri în Italia: marca sa este de inovare și de modelare de anvergură care se manifestă printr-o gamă largă de cursuri executive și programe de masterat.

Școala oferă o Full-time MBA și un Global Executive MBA în limba engleză, precum și un Executive MBA modular și un Executive MBA Seara în italiană. Acesta oferă, de asemenea, 9 Full-time de specialitate Programe de Master (5 International + 4 în italiană) și 6 Executive programe de masterat de specialitate (2 International + 4 în italiană). În plus, Scoala ofera o mare varietate de educatie deschisă și programe personalizate in fiecare an.

Pentru mai multe informații: SDA Bocconi

SDA Bocconi se mândrește pentru: Locul de amplasare strategică, o facultate de neegalat, perspectivă globală, diversitatea sa, rețele puternice. Școala este poziționat în centrul de Milano, un capital important de industrie, finanțe, arte, mass-media și, mai presus de toate, moda. Milano este un laborator din viața reală pentru SDA Bocconi. Orasul este acasa, la o multitudine de companii și piețelor bursiere la care studenții sunt expuse în mod direct. SDA Bocconi valoarea adăugată este aceea de a avea pe de o parte excelenței și tradiția academică, garantat prin "Università Bocconi", ei reputație, puternice centre de facultate și de cercetare, pe de altă parte, un ochi deschis în mod constant pe piață, pe are nevoie de lumea afacerilor, o abordare practică, orientată spre afaceri atunci când se confruntă conținutul și situații.

SDA Bocconi este axat la nivel global. Elevii vin la SDA Bocconi de pe tot globul. În fiecare an, campusul este exemplificare pentru diversitate, internaționalism și eterogenitatea de gen; clasele reuni persoane din diferite medii profesionale cu nici industria util pe de altă parte.

Pilon la nivel mondial rețea de putere constă în calitatea parteneriatului SDA Bocconi deține cu instituții cheie de afaceri din întreaga Italia și din întreaga lume. SDA Bocconi absolventi de operare în marile orașe din întreaga lume reprezintă o rețea globală de beton. 1 an Full-Time MBA este un program pilot la Școala cu aproximativ 100 de studenți MBA.

Programul începe cu Săptămâna Deschis: o tabără de boot MBA de o săptămână, timp în care vi se solicită să înțeleagă și să trăiască esenta de Anul viitoare.

Elevii petrec primele opt luni ale programului lua cursuri de fundație și dezvoltarea competențelor de management, urmat de un real-lume de două luni, experienta hands-on (proiect de stagiu sau Consulting Group individual), plus concentrații finale. În plus față de 4 concentrații funcționale pe bază de, cum ar fi finanțe, inovarea, spiritul antreprenorial și Marketing, programul oferă participanților posibilitatea de a personaliza și mai mult dezvoltarea lor prin alegerea Track-sectorială în lux Business Management (LBM), în parteneriat cu LVMH, The lider de renume în afaceri de lux la nivel mondial.

Foarte Ultima parte a MBA va avea loc în Săptămâna Arrivederci: Arte și de afaceri, Telco și new media, finanțe legate de Guvern, Pharma și Sănătate, și de prima mana "Made in Italy", modele de afaceri.

Ca o școală internațională majoră de management, SDA Bocconi este angajat într-o rețea activă și de prestigiu a schimburilor, colaborari si interactiuni cu institutii la egal la egal. Programul International Exchange ofera candidatilor selectat posibilitatea de a petrece 3 la 4 luni de la programul de la o altă școală de afaceri de top.

MBA studenți au acces deplin la Serviciul Cariera, care organizeaza-la-unu cariera consiliere și coaching, workshop-uri, prezentari corporative, zile firma, carte CV și postări de locuri de muncă. Managementul carierei și a activităților de recrutare permite participanților să intre în contact cu o gamă largă de companii naționale și internaționale.

Site-ul: www.sdabocconi.it

Ultimele clasamente:

Lider School of Management în Italia și singura școală italiană pe partea de sus a topuri tuturor principal International Rankings, SDA Bocconi sa impus ca un lider european în domeniul învățământului superior. SDA Bocconi plasate cincea în Europa în Raportul Global QS 200 Business School 2014/2015, pe baza evaluărilor de Recrutorii.

În plus, SDA Bocconi MBA clasează printre programele de top din lume ca cea mai buna valoare pentru bani, investiția în educație MBA care se plătește înapoi mai repede. Conform celor mai recente clasament Forbes a rentabilității investiției (ROI, absolvenții medii nevoie de timp pentru a câștiga înapoi taxe de școlarizare), al SDA Bocconi MBA este treilea între programele non-americane din lume, în timp ce clasament Good-valoare MBA 2014 de Economist plasează 4 School la nivel global. În clasament Bloomberg Businessweek Top Int'l B-Scoala 2014, SDA Bocconi lui Full-Time MBA a câștigat două locuri și clasat pe locul 14 printre cele mai bune programe predate afara SUA, și 11 în Europa.

Nu în ultimul rând, în clasamentul Financial Times Global MBA 2015 Programul pune 10 în Europa și în întreaga lume 26, rămânând singurul MBA italian în clasament.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Masterat » Vedea EMBA-uri » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Executive Master în Managementul Strategic Al Resurselor Umane (emshrm)

Campus Cu jumătate de normă 10 luni February 2019 Italia Milan Altavilla Vicentina + 1 mai mult

Executive Master în Strategic Managementul Resurselor Umane (EMSHRM) - HR: de la provocări la schimbări. Acesta este un program Executiv Internațional 10 luni, care pune accentul în profunzime cu privire la contextul de afaceri de managementul resurselor umane și leadership, concentrându-se pe aspectele organizatorice și strategice care influențează deciziile de HR. [+]

Executive Master in Strategic Managementul Resurselor Umane (EMSHRM) va ofera un program de executiv internațional 10 luni care pune accentul în profunzime cu privire la contextul de afaceri de managementul resurselor umane și leadership prin concentrarea asupra aspectelor organizatorice și strategice care influențează deciziile de HR.

Ce EMSHRM va poate oferi Un accent pe aspectele strategice și organizaționale care influențează deciziile de HR Cunoștințe pentru a consilia directori de top și de a conduce vehicule modificări în setările complexe de organizare. O înțelegere aprofundată a strategiilor de resurse umane cheie, structura, sisteme și procese. Instrumentele necesare pentru a înțelege contextul în care strategia de resurse umane și de conducere a juca un rol. Beneficiile de a alege EMSHRM ... [-]

Executive Master în Marketing Si Vanzari (EMMS)

Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 14 luni January 2019 Italia Milan Altavilla Vicentina + 1 mai mult

Executive Master in Marketing & Vanzari - de lucru, de învățare, și de viață la cele mai ta. Este o inițiativă comună SDA Bocconi / ESADE - mai multe conexiuni, extinderile mai larg. [+]

Formatul executiv al programului înseamnă că clasele tradiționale sunt combinate cu sesiuni de învățare la distanță, permițându-vă să lucreze și să studieze în același timp. Comandantul se concentrează pe vânzări și marketing, și vă oferă posibilitatea de a studia nu numai la SDA Bocconi din Milano, dar, de asemenea, la ESADE din Barcelona și Madrid.

EMMS este Maestrul pentru tine, dacă Vrei să progreseze în continuare în cariera ta, fără a lua timp pentru a studia Vă doresc să consolideze cunoștințele de vânzări și marketing într-un context internațional Vrei să fie în măsură să se aplice imediat ceea ce ai invatat in cadrul programului Sunteți interesat în dezvoltarea oportunitati de networking pe piața internațională Ce EMMS vă poate oferi ... [-]

Maestru De Administrație Publică

Campus Cu normă întreagă 12 luni October 2018 Italia Milan Altavilla Vicentina + 1 mai mult

Maestru de Administrație Publică (MPA) oferit de SDA Bocconi School of Management este un program full-time de un an predate în limba engleză pentru studenții din întreaga lume. [+]

Maestru de Administrație Publică

Soluții inteligente la provocările publice.

Maestru de Administrație Publică (MPA) oferit de SDA Bocconi School of Management este un program full-time de un an predate în limba engleză pentru studenții din întreaga lume.

MPA îi ajută pe elevi internaționali dezvolte cunoștințele de specialitate și calități personale pentru activitatea profesională în sectorul public și instituțiile asociate atât la nivel local și la nivel global.

State-of-the-art fundal științific, cunoștințe acționabile, profesionalism si deschidere către diversitate face MPA o experienta unica, o data-in-a-viață de învățare pentru viitorii manageri de interes public.... [-]


Maestru De Management în Alimente și Băuturi (MFB)

Campus Cu normă întreagă 12 luni January 2019 Italia Milan Altavilla Vicentina + 1 mai mult

el Maestru de Management în Produse alimentare si bauturi (MFB) este un full-time, program internațional, de un an, care este predat în întregime în limba engleză și atrage studenți din toată lumea. Programul se concentrează pe managementul de F & B și societăți afiliate, cum ar fi restaurante, hoteluri, stațiuni și comercianții cu amănuntul avansate, din punct de vedere inovator și eficient. MFB are o abordare multidisciplinară și adoptă o metodă experimentală. [+]

Master of Management în Produse alimentare si bauturi (MFB) este un full-time, program internațional, de un an, care este predat în întregime în limba engleză și atrage studenți din toată lumea.

Programul se concentrează pe managementul de F & B și societăți afiliate, cum ar fi restaurante, hoteluri, stațiuni și comercianții cu amănuntul avansate, din punct de vedere inovator și eficient. MFB are o abordare multidisciplinară și adoptă o metodă experimentală.

Prelegeri de profesori și invitați sunt alternate cu exercitii de grup, echipa și proiecte individuale, simulari, role-playing și analize studiu de caz. Veți avea multe sesiuni de Q & A cu privire la aspectele contemporane industria se confruntă în prezent și în viitor percepute.... [-]


Maestru In Corporate Finance (MCF)

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Italia Milan Altavilla Vicentina + 1 mai mult

Master în Corporate Finance (MCF) este un program de un an intens și stimularea în limba engleză, conceput pentru a oferi studenților cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a conduce inovarea și să stăpânească diferite tehnici internaționale de management financiar și instrumente, indiferent dacă lucrați pentru o companie sau o instituție. Alegerea MCF înseamnă a investi în dezvoltarea personală și profesională, cu scopul de a lua cariera ta la nivelul următor. [+]

Master în Corporate Finance (MCF) este un program de un an intens și stimularea în limba engleză, conceput pentru a oferi studenților cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a conduce inovarea și să stăpânească diferite tehnici internaționale de management financiar și instrumente, indiferent dacă lucrați pentru o companie sau o instituție. Alegerea MCF înseamnă a investi în dezvoltarea personală și profesională, cu scopul de a lua cariera ta la nivelul următor.

MCF este Maestrul pentru tine, dacă Vrei să ofere soluții de înaltă calitate la problemele financiare. Vrei să fie prevăzute cu cele mai avansate tehnici de management financiar. Sunteți în căutarea pentru un amestec de conducere și respect pentru alții, etică și aprecierea diversității. Vrei o calificare recunoscută la nivel internațional. Vrei să funcționeze în scenarii complexe cu instrumente și capabilități unice. Ce MCF va poate oferi O specialitate Maestru 100% financiar-concentrat, pentru a forma absolvenți profesionale Cunoștințe financiare practice și aplicate și abilități tehnice Abilitatea de a aborda direct sarcini financiare, fără nici o pregătire suplimentară B-Scoala metode intense de predare (cazuri de afaceri, jocuri de afaceri, facultate profesional, simulare, software) Pregătire tehnică de specialitate de o facultate care are legături puternice cu comunitatea financiară ... [-]

Maestru în Modă, Experiență și De Management De Proiectare (mafed)

Campus Cu normă întreagă 12  January 2019 Italia Milan Altavilla Vicentina + 1 mai mult

Master în moda, Experienta & Design Management (MAFED) este un full-time, program de un an intens, care este predat în întregime în limba engleză și atrage studenți din [+]

Master în moda, Experienta & Design Management (MAFED) este un full-time, program intens de un an, care este predat în întregime în limba engleză și atrage studenți din toată lumea.

MAFED vizează cultura orientată spre rezultate creativitate, ceea ce presupune a face față imaginatia nelimitat de oameni creativi, constiinta de frumoase și originale, precum și constrângerile de sincronizare și nestatornicie consumatorilor.

MAFED este Maestrul pentru tine, dacă Aspiră să-și asume un rol de conducere într-un mod, de lux sau de companie pe baza de proiectare, sau sunteți interesat în punerea în aplicare a dvs. de start-up in domeniul Sunteți în căutarea pentru un program care vă oferă expunerea directă la lumea industriei, în cazul în care lucrurile sa se intample Vrei să obțină o calificare, care este în conformitate cu obiectivele tale Vrei o recunoscută Internațională Specializată Post-Universitar și post-Experienta Master pentru profile internaționale cu experiență profesională. Ce MAFED va poate oferi Programul, cu abordarea sa concentrat și legăturile sale strânse cu industria, vă va permite să: Primească o educație de management de specialitate și instrumente într-una din moda si design capitale ale lumii, în cazul în care mai multe evenimente de profil înalt au loc în fiecare an. Interactioneaza cu un Facultatea academice și profesionale dedicate F & D Alăturați-vă o rețea internațională cu studenții de la peste douăzeci de naționalități și mai mult de 450 la nivel mondial Alumni Companii vizita, inclusiv fabrici, showroom-uri, magazine și emblematice Aflați mai multe despre noile tendințe și modele de afaceri... [-]

Masterat în Management și Administrație Arte

Campus Cu normă întreagă 12 luni October 2018 Italia Milan Altavilla Vicentina + 1 mai mult

Master în Management Arte și Administrație (MAMA) este un full-time, program internațional, de un an, care este predat în întregime în limba engleză și atrage studenți [+]

Master în Management Arte și Administrație (MAMA) este un full-time, program internațional, de un an, care este predat în întregime în limba engleză și atrage studenți din toată lumea.

MAMA are drept scop sprijinirea inovației artistice și dezvoltarea culturală la nivel mondial, prin consolidarea leadership si management abilitățile necesare pentru organizațiile de artă pentru a prospera.

Pârghie pe excelență italiană în patrimoniul cultural și de producție artistică, programul va consolida fundalul cultural, precum și aptitudinile profesionale, ceea ce va permite cariera sa infloreasca.

MAMA este Maestrul pentru tine, dacă Ești pasionat de arta si cultura. Vrei o cariera de profesionist, manager, consultant sau antreprenor în arte și domenii culturale. Vrei pentru a îmbunătăți experiența dvs. de conducere într-unul dintre școli de conducere din Europa de management. Vrei să învețe despre tradițiile artistice italiene și europene și modul în care acestea sunt susținute și dezvoltate. Ce MAMA va poate oferi Fundații solide în management, inclusiv abilități practice, creative și profesionale. Cunoștințe specifice pentru a opera cu succes în sectorul artelor și culturii. Contactul direct cu organizațiile de artă italiene și internaționale de top și liderii lor, care sunt adesea invitați în cadrul programului. Un mediu stimulativ, concentrandu-se pe o piață internațională, cu o abordare multidisciplinară. O facultate de management arte dedicat, care are legături strânse cu lumea artelor și a comunității de management artelor. MAMA Grand Tour, ținându-vă din Milano pentru a experimenta centre de renume mondial ale culturii italiene, inclusiv Veneția, Florența, Roma și Napoli. MAMA Stagii - o sansa... [-]

Videoclipuri

1-year Full-Time MBA - SDA Bocconi