Citește Descrierea Oficială

RUFA, vise reale și proiecte concrete.

RUFA, Universitatea de Arte Plastice din Roma, este un centru educațional multidisciplinar, recunoscut legal de Ministerul Educației, Universității și Cercetării (MIUR), care oferă cursuri autoritare și inovatoare în domeniul artei, designului și comunicării. RUFA lucrează în colaborare cu profesioniști renumiți și întreprinderi de prestigiu, garantând pregătirea teoretică a studenților prin excelență, în plus, orientarea metodologică și operațională actualizată constant, păstrând în același timp o privire fermă asupra locului de muncă și tendințele actuale ale pieței. Înființată în 1998, cu scopul de a îndeplini, într-o singură Academie, aspirațiile studenților italieni și străini și a fondatorilor ei, Maestro Alfio Mongelli, RUFA oferă programe de licență și Master of Arts care răspund în întregime contextelor artistice și culturale contemporane , oferind o pregătire artistică de cel mai înalt nivel și perspective viitoare concrete și concrete de angajare.

Actualizări și stimularea propunerilor de formare.

RUFA oferă un set mare de propuneri de formare, care includ unele dintre cele mai interesante și mai solicitate domenii de studiu. Conducători și consiliați de șefii departamentului de artă vizuală și de departamentul de design și arte aplicate / noile tehnologii pentru arte, studenții de la RUFA își pot alege cariera profesională viitoare dintre opt programe diferite de licență de licență:

Pictura / Sculptura / Design Set / Grafica / Comics si Illustration / Design / Cinema / Fotografie.

Și din opt programe de masterat de arte:

Multimedia Arte și Design / Design vizual și inovator / Animație și efecte vizuale / Arte Film / Design Set / Sculptura / Pictura / Arte grafice.

Pentru persoanele în vârstă și toți studenții care necesită o pregătire suplimentară specializată, RUFA oferă, de asemenea, mai multe cursuri scurte, masterat și cursuri avansate de formare.

De mai mulți ani, RUFA a lucrat intensiv în parteneriat cu prestigiosul Colegiu Universitar KDU din Malaezia, înființând împreună un program de masterat în proiectarea vizuală și inovație. Între cele două universități sa dezvoltat un schimb de cunoștințe foarte dinamice, culturale și schimburi de idei și desene și modele, care vizează îmbogățirea educațională a studenților înscriși la ambele instituții. Interpenetarea între tradiția antică și cea contemporană este doar un proces cultural pe care universitatea romană le împărtășește cu omologul său malaiezian. În ultimii ani, relațiile dintre cele două institute au fost încurajate în continuare datorită premiilor de burse. RUFA și Colegiul Universitar KDU sunt de acord cu privire la imensele oportunități de creștere pe care această sinergie le oferă, într-adevăr Hon Wei Min, vicepreședintele universității din Malaezia, a declarat: "Credem cu fermitate că elevii noștri pot învăța ceva de mare valoare RUFA, care poate fi apoi transferat acasă. Ambele țări au un patrimoniu cultural extrem de vechi, cuplat cu un spirit la fel de puternic pentru exprimarea artistică, iar întâlnirea și fuziunea celor două pot da naștere la numeroase idei noi, pozitive. Noi credem în tine și tu crezi în noi ".

Obiectivul fundamental este întotdeauna acela de a ne face receptivi la contaminarea între diferite limbi, transversalitate, cercetare și experimentare.

Metodă personalizată

Abordarea de formare RUFA se bazează pe o metodă de predare distinctă și specializată, care urmărește să se alăture curriculum-ului universitar și formării profesionale.

În timpul anilor de studiu RUFA, studenții pot participa la laboratoare, ateliere, lecții experimentale, expoziții, prezentări și dezbateri. Acestea sunt toate instrumente contemporane și eficiente care aduc studenții mai aproape de realitatea forței de muncă profesionale. Pentru a profita la maximum de studiile lor, RUFA încurajează studenții să profite de oportunitățile disponibile, să construiască o bază teoretică și practică solidă. Ei pot apoi să creeze o artă inspirată care combină contaminarea interdisciplinară, îmbogățirea transversală și experimentarea inovatoare.

Deoarece RUFA este contemporană, își propune să învețe și să se antreneze cu inima pusă pe tradiție și mintea sa proiectată în viitor.

Studiu la Roma

Privind înapoi în timp, spre viitor

Studierea artelor creative într-o atmosferă contaminată cu stimuli și stimulente de cea mai mare relevanță posibilă oferă avantaje inestimabile. Roma a fost leagănul Renașterii și, încă astăzi, patrimoniul istoric și artistic al orașului este o emblemă de renume mondial. Cu toate acestea, Roma este, de asemenea, un oraș în continuă schimbare, în care limbi străine dinamice, interesante, o fac o scenă pentru noi tendințe contemporane. Marea diversitate oferită în muzeele și galeriile orașului este cea mai evidentă dovadă a acestui fapt. Într-adevăr, Roma se mândrește nu numai cu o ofertă clasică ilustrată, ci și cu un calendar stimulativ al evenimentelor și inițiativelor care se află sub steagul noilor tendințe, variind de la artă la muzică și chiar de desene animate.

Nu treceți de șansa de a studia în mijlocul motorului turbinei de stimuli artistici care este Roma. Studierea aici înseamnă a intra în istoria viitorului!

Programe predate în:
  • Engleză
  • Italiană

Această școală oferă și:

MA

Rome University of Fine Arts (RUFA)

Îți vei perfecționa în continuare pregătirea pentru un grad înalt de specializare tehnică și de proiectare. De-a lungul întregului dvs. curs de studiu, veți fi susținut d ... [+]

Despre

Îți vei perfecționa în continuare pregătirea pentru un grad înalt de specializare tehnică și de proiectare. De-a lungul întregului dvs. curs de studiu, veți fi susținut de un ciclu bine structurat, actualizat în mod constant de eforturi comune, stagii și plasamente de lucru cu lideri de vârf în lumea designului de seturi italienești.

Un curs de a gestiona spațiul, adâncimea și mișcarea.

Programul de masterat în Design Design este o oportunitate pentru elevii cu o personalitate artistică și creativă, în căutarea unui mediu profesional, pentru a-și exprima viziunea și talentul de design și pentru a primi o pregătire specializată.

Fiind capabil să-și imagineze spațiul folosit pentru a narra ca un spațiu tridimensional înseamnă a avea o minte care este flexibilă și practică, capabilă să compună și să recreeze profunzimea și frumusețea.... [-]

Italia Roma
Octombrie 2019
Engleză
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Vei porni într-o mass - media inovatoare, mixte, de ultimă oră, învățământ transversal Pathway pe care le va modela într - un artist complet capabil să exprime propria li ... [+]

Despre

Vei porni într-o mass - media inovatoare, mixte, de ultimă oră, învățământ transversal Pathway pe care le va modela într - un artist complet capabil să exprime propria limbaj creativ în orice disciplină artistică.

Pictori, artisti complete si multidisciplinare.

Pictura este o disciplină artistică care permite combinarea pasiunii și a profesiei într-o carieră unică și alegerea vieții. Studiind pictura la RUFA, elevul primește o pregătire academică multidisciplinară la nivel înalt și o înțelegere deplină a tehnicilor și calităților relative la lumea artelor plastice.

Pictura ca parte a unei retele de cunostinte.

Programul de Masterat de Arte în Pictură de la RUFA de doi ani este o diplomă care oferă o bază solidă în teorie și practică, concepută pentru a pune elevii în centrul unei rețele substanțiale de cunoștințe și experiență multimedia, care va forma un artist complet, capabil să aplice expresia creativă în oricare dintre disciplinele artistice.... [-]

Italia Roma
Octombrie 2019
Engleză
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Veți învăța să stăpâniți materia și mișcarea, construindu-vă calea spre expresia artistică, creând un limbaj unic de comunicare care vă va oferi accesul deplin la scena a ... [+]

Despre

Veți învăța să stăpâniți materia și mișcarea, construindu-vă calea spre expresia artistică, creând un limbaj unic de comunicare care vă va oferi accesul deplin la scena artei contemporane.

Sculptura: material, mișcare și spațiu pentru a exprima arta.

RUFA este bine stabilită pe scena internațională ca experți în predarea sculpturii datorită președintelui său, Alfio Mongelli, un sculptor de renume mondial, sărbătorit pentru estetica sa liniară, care este atât elegantă, cât și puternică.

Prin sculptura predată în programul de masterat la RUFA, elevii învață să domine materia și mișcarea și își găsesc abilitatea de a se exprima artistic, de a crea o limbă personală și de a-și face amprenta în scena artei contemporane.... [-]

Italia Roma
Octombrie 2019
Engleză
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Veți învăța să răspundeți la toate cererile în contextul artelor și a graficelor, bazându-vă pe abilitatea dvs. de a înțelege și recunoaște frumusețea și apoi să o recrea ... [+]

Despre

Veți învăța să răspundeți la toate cererile în contextul artelor și a graficelor, bazându-vă pe abilitatea dvs. de a înțelege și recunoaște frumusețea și apoi să o recreați folosind o serie de tehnici și tehnologii specifice.

O lume a posibilității de a exprima arta și creativitatea.

În cadrul structurii academice RUFA, gradul de doi ani de arte grafice face parte din Departamentul de Arte Vizuale, ramura de studii universitare în RUFA care găzduiește interacțiunea dintre disciplinele artelor plastice, creând noi sinergii între ele.

La RUFA se naște noul artist contemporan, capabil să se exprime prin expresii multiple de artă plastică, fie ele grafice, pictoriale, transformative sau tehnologice.... [-]

Italia Roma
Octombrie 2019
Engleză
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Veți fi capabil să vă stabiliți ca animator de calculator și designer de efecte vizuale în lumea cinematografică, televizată, efecte audio și producții web, să vă pregăti ... [+]

Despre

Veți fi capabil să vă stabiliți ca animator de calculator și designer de efecte vizuale în lumea cinematografică, televizată, efecte audio și producții web, să vă pregătiți pentru a obține stăpânirea tehnicilor digitale și pentru a vă optimiza abilitățile manuale, culturale și abilitățile creative.

Creativitate și tehnologie pentru a crea animație pe calculator și efecte vizuale.

Programul de masterat în animație și efecte vizuale la RUFA este un curs de specializare artistică destinat să antreneze designeri în animație digitală și efecte vizuale pentru producții de film, televiziune, audiovizual și web pentru a combina tehnologia digitală, reproducerea manuală, know- și capacitatea creativă.... [-]

Italia Roma
Octombrie 2019
Engleză,Italiană
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Veți continua pregătirea teoretică și practică cu studiul unor domenii specifice, cum ar fi cinematografia, designul scenelor, fotografierea, editarea, ingineria sunetulu ... [+]

Despre

Veți continua pregătirea teoretică și practică cu studiul unor domenii specifice, cum ar fi cinematografia, proiectarea setului, fotografierea, editarea, ingineria sunetului, produsele multimedia, animația pe calculator, 3D, fenomenologia imaginilor și sociologia artei contemporane.

Film realizat din conținut și experimentare.

Filmul este o lume compusă din mai multe limbi diferite, fiecare dintre ele fiind născută din necesitatea de a comunica o viziune. Folosind experimentarea și cercetarea, se poate da viață unor povești noi și pentru a le spune RUFA a creat programul de doi ani Master of Arts în Film Arts, născut pentru a reuni, într-un singur program, talentul și capacitatea de povestire, scrierea și viziunea studenților care au absolvit o diplomă în Arte sau Design.... [-]

Italia Roma
Octombrie 2019
Engleză
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Masterul de Arte în Arte și Design Multimedia - primul program de acest gen, recent înființat în centrul / sudul Italiei - reușește să adopte pe deplin acest domeniu comp ... [+]

Spațiile și instalațiile create în jurul ideii multimedia.

Masterul de Arte în Arte și Design Multimedia - primul program de acest gen, recent înființat în centrul / sudul Italiei - reușește să adopte pe deplin acest domeniu complex de studii, abordând rolul din ce în ce mai important jucat de tehnologiile și tehnicile digitale în proiectarea spațiile și lucrările multimedia. Acesta reprezintă un domeniu amplu, de la proiectarea instalațiilor și amenajărilor evenimentelor culturale până la realizarea de spații în seturi publice și private și chiar de proiectare a setărilor virtuale și de cartografiere video pe fațadele clădirilor și monumentelor publice. Cursul oferă un răspuns al excelenței educaționale la cererea foarte mare de designeri și artiști pregătiți să lucreze în aceste sectoare, capabili să combine cultura creativă a designerului cu abilități de expert în noile tehnologii.... [-]

Italia Roma
Octombrie 2019
Engleză
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Veți perfecționa baza de cunoștințe, vă poziționați chiar în inima designului de comunicare, învățând să stăpânească domenii tematice ale designului vizual, din publicita ... [+]

Despre

Veți perfecționa baza de cunoștințe, vă poziționați chiar în inima designului de comunicare, învățând să stăpânească domenii tematice ale designului vizual, din publicitate și lumea extrem de structurată a comunicării multimedia, reunind în aceste domenii tehnici de proiectare și inovare digitală.

Visual Design, o nouă frontieră în proiectarea și coordonarea proiectului.

Programul de Master of Arts în Designul Visual și Inovație este o specializare artistică de doi ani, concepută pentru a lansa designeri dincolo de granițele limitărilor tradiționale de design grafic.

Cursul oferă pregătire și pregătire studenților pentru a crea în mod competent comunicare vizuală, folosind un amestec de design multimedia, design vizual și abilități de publicitate.... [-]

Italia Roma
Octombrie 2019
Engleză,Italiană
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

RUFA Open Time

Address
Sede Centrale Via Benaco, 2
Roma, Lazio, Italia
Address
Via Taro, 14
Roma, Lazio, Italia
Address
Via Degli Ausoni, 7
Roma, Lazio, Italia
Address
Via Benaco, 12
Roma, Lazio, Italia
Address
Via Benaco, 1b
Roma, Lazio, Italia
Address
Via Lariana, 14
Roma, Lazio, Italia
Address
Via Lariana, 8
Roma, Lazio, Italia