University of Rome Tor Vergata Faculty of Economics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Pentru a garanta calitatea ridicată a programelor de studii oferite de Școala de Economie și standardul internațional urmărite în cercetare, are un număr set de noi înscrieri în fiecare an. În prezent, aproximativ 4.000 de studenți sunt înscriși. Activitățile didactice și de cercetare ale Școlii de Economie sunt structurate pentru a stimula participarea activă și continuă a elevilor, de asemenea, prin raportul directă și personalizată cu prelegeri universitare. Cercetare, alături de schimburi culturale și științifice, este coordonat de către patru departamente și un Centru de Interdepartamental.

Campusul gazdă mai multe facilități, cum ar fi o bibliotecă de facultate, un laborator de limbă, un birou de presă, un centru de elevi de informare, un birou Socrate-Erasmus, un serviciu de procesare a datelor, mai multe baruri și cantine de tip sandwich. Mai mult decât atât, un birou de ajutor de muncă pentru studenți absolvent - birou Imprese- a fost creat pentru a ajuta universitare și postuniversitare studenților găsi stagii și locuri de muncă.

INFORMAȚII PRACTICE

orașele italiene sunt încă plin de multe magazine mici specializate, deși există un număr tot mai mare de supermarketuri si centre comerciale care apar în și în jurul orașelor.

Dacă sunteți la cumpărături pentru produsele alimentare, pentru a afla ce zi este ziua de piață în orașul tău și se bucură de o experiență reală italian de cumpărare rod și legume proaspete, carne, brânză, alimente de la fel de bine ca și o gamă largă de produse de uz casnic, la prețuri rezonabile.

Va veti bucura, fără îndoială, cumpararea produselor alimentare italiene, dar dacă uneori ai implora pentru mâncare de acasă, supermarket-uri mari să aibă acum o gamă de produse alimentare italiene non iar unele magazine specializate există în orașe. Dacă sunteți la cumpărături pentru haine, accesorii sau alte articole, orașe mari vor avea magazine, dar majoritatea italienilor încă preferă să facă cumpărături în magazinele de specialitate mici si buticuri cazul în care primesc o atenție mai mare și un serviciu mai personalizat.

Având în vedere costurile de cazare, alimentare, telefonice, transportul local și de agrement, studenții ar trebui să ia în considerare un buget lunar de 700-900 Euro, în funcție de locația.

Locații

Roma

Address
University of Tor Vergata | Via Orazio Raimondo,18
00173 Roma, Lazio, Italia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră