Raffles Milano | Istituto Moda e Design

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O școală formată din oameni.

Raffles Milano are potențialul de a oferi o cale de formare de mare profil: el are experiență în sectorul educației, puterea financiară și organizatorică, sensibilitatea la nevoile pieței, capacitatea de a genera idei de ultimă oră cu privire la modul de a suda educație și lucru, idei și de afaceri, creativitate și durabilitate. Dar, mai presus de toate, oamenii potriviți pentru a face acest lucru.

Școala este acum.

Cel în cazul în care vă pregătiți pentru a face față provocărilor cu care sunt încă necunoscute. Cel în care te va pune la încercare în extremă și să învețe să se joace cu partea cu sensul de limite. Cel în care se vorbește limba, și, de asemenea, alte 13. Cel de la care n-ai vrea să plece.

Raffles Milano

O nouă școală de modă și design din Milano? Da, și numele lui este Raffles Milano. O școală cu un spirit și o metodă non-tradiționale. O școală conceput pentru cei care doresc să arate viitorul drept în ochi. Și, mai presus de toate, o școală care a adunat în jurul lui o echipă formidabilă de profesori, în multe cazuri, nume ale scenei internaționale în stil și design de conducere.

La linia de start, există cursuri de trei ani în design de produs, design vizual și design vestimentar, în limba italiană și engleză și un număr de master pentru a învăța de protagoniști.

Puterea unei rețele fără frontiere

Raffles Milano merge pentru a consolida rețeaua internațională de Raffles Group, fondat în urmă cu peste douăzeci și cinci de ani la Singapore și acum în plină expansiune, cu 26 de colegii în paisprezece țări.

Alegerea de a include Milano, în numele reflectă unitatea de excelență și de afinitate profundă cu un oraș lung a fost recunoscut ca un capital de proiect de cultură din lume.

O școală care oferă mai mult

Metoda de formare Raffles Milano este inspirat de cel al „atelierului renascentist“, iar punctul de busola privind eficiența muncii pe proiecte reale pentru clienti reali.

Profesorii și elevii sunt acum implicați într-o relație fără pereți de separare. Dialog, caută drumuri noi și de încredere profesor / elev sunt baza unei căi de creștere personală și echipa care antreneaza pe viitor. Adică, pregătește să-l trăiască ca o evoluție firească a acestui. Elevii iau măsurile de gust și de vise de mâine.

O școală care este deja un loc de muncă

Raffles Milano este școala care nu a fost acolo, dar care companiile au cerut, mai puternic pe domeniul face nu mai puțin decât pe cea a cunoașterii.

Proiectele au un scop, un context, un stoc de resurse, o bogăție de experiență anterioară, o serie de motive să se nască, și, desigur, un număr de pereți pentru a rupe. Aceasta este ceea ce elevii respira cu fiecare pas.

Lumea muncii este baza de căi de învățare. În cadrul cursurilor de trei ani, elevii învață de a face, cu conexiune maximă între teorie și practică, între idee și execuție. În Master, studenții se întâlnesc în jucătorii de pe piață din clasă și au posibilitatea de a lucra alături de ei.

Această școală oferă programe în:
  • Italiană

Vezi programe de masterat » Vedea Cursuri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Diplomă De Master în Confecții Bărbați Moda

Campus Cu normă întreagă 10 luni February 2018 Italia Milano

Zece luni extraordinare. Zece profesori de nivel de top în clasă, o dată pe lună. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. Moda este educația în frumusețe, capacitatea de a-și exprima gândurile și emoțiile, manifestarea cea mai directă a contemporane. Culori, forme și materiale în armonie perfectă. Este mai pline de viață forme de artă, care viața oamenilor în viața reală. Ca într-o piesă de teatru mare, punerea în scenă este crucial în jocul de seducție, dar partidul nu poate sta pentru întreg. Pentru a fi în măsură să recâștige un consumator din ce în ce a subliniat și, probabil, confuz, aveți nevoie pentru a reveni la substanță prin formare tehnică în profunzime. [+]

Zece luni extraordinare. Zece profesori de nivel de top în clasă, o dată pe lună. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. De ce? Moda este educația în frumusețe, capacitatea de a-și exprima gândurile și emoțiile, manifestarea cea mai directă a contemporane. Culori, forme și materiale în armonie perfectă. Este mai pline de viață forme de artă, care viața oamenilor în viața reală. Ca într-o piesă de teatru mare, punerea în scenă este crucial în jocul de seducție, dar partidul nu poate sta pentru întreg. Pentru a fi în măsură să recâștige un consumator din ce în ce a subliniat și, probabil, confuz, aveți nevoie pentru a reveni la substanță prin formare tehnică în profunzime. Oportunități profesionale Master este conceput pentru a amplifica unicitatea geniului creator al studentului individuale, dar, de asemenea, are scopul de a instrui profesioniști cu înaltă calificare, dinamice, ușor pentru a se potrivi în lumea de lucru. După 10 luni de studiu, grație cunoașterii în profunzime a întregului proces de lucru, elevii vor găsi locuri de muncă în cadrul birourilor de stil Omul de companii de moda italiene și internaționale. care este Maestrul se adresează absolvenților în Design, absolvenți de costum Academii și moda, dar, de asemenea, pentru tinerii designeri dornici să se confrunte cu lumea de profesioniști lucrează pentru a deschide până la noi forme de experimentare și de noi orizonturi estetice. Scopul este de a instrui viitorii stele ale lumii modei,... [-]

Diplomă De Master în Design Vizual

Campus Cu normă întreagă 10 luni September 2018 Italia Milano

Zece luni extraordinare. Zece studii de clasă mare, una pe lună, cu cifrele lor cheie. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. În cazul în care lumea este o geografie a vaselor comunicante, ce instrumente trebuie să ne asigurăm că mesajele nu sunt pierdute pe drum? Visual Design-ul este disciplina cei care proiectează fluxuri mari de informații și de conținut. Fiecare semn, urmat de o reacție. La fiecare pas, în urma unui schimb. Cel mai important lucru este să fie constructiv, corect și interesant. [+]

Zece luni extraordinare. Zece studii de clasă mare, una pe lună, cu cifrele lor cheie. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. De ce? În cazul în care lumea este o geografie a vaselor comunicante, ce instrumente trebuie să ne asigurăm că mesajele nu sunt pierdute pe drum? Visual Design-ul este disciplina cei care proiectează fluxuri mari de informații și de conținut. Fiecare semn, urmat de o reacție. La fiecare pas, în urma unui schimb. Cel mai important lucru este să fie constructiv, corect și interesant. Oportunități profesionale Designerii vizuale sunt angajate în acele sectoare în care companiile se referă la un public, ca editorial, companii de produse, start-up. Și, desigur, a industriei de design si comunicare, independent sau în galaxia de studii și agenții locale și internaționale de design grafic, branding, publicitate, design digital și de servicii. Din interfața unui ATM la teme de televiziune, de la pachete de biscuiți pentru depășirea vitezei amenzilor, din ziarele pe care le-am citit în evenimentele în care participă, să le purtăm șosete, lumea este un mare oportunități de proiect al meu. care este Cursul se adresează designeri care au diplomă de o diplomă de licență și / sau experiență profesională în probleme legate de grafica, imagine, comunicare, produs și publicarea, și, în general, tuturor celor care cred că comunicarea este o alegere de carieră viabilă și un instrument puternic de auto-dezvoltare. Acesta este un maestru pentru cei care cred... [-]

Diplomă De Master în Publicitate

Campus Cu normă întreagă 10 luni September 2018 Italia Milano

Zece luni extraordinare. Zece agentii de top la nivel în sala de clasă, câte una pe lună, cu cifrele-cheie ale acestora. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. Monolitul se prabuseste. Publicitatea caută noi modalități de a ajunge la oameni, care sunt mai concentrate și pregătite decât în ​​trecut. Odată ce au existat o mulțime de bani și puține resurse. Astăzi este exact opusul, și bloc solid de reguli și metode din trecut trebuie să sari rapid la un anunț care face lichid pentru a se potrivi în toate fronturile puse la dispoziție de tehnologie. [+]

Zece luni extraordinare. Zece agentii de top la nivel în sala de clasă, câte una pe lună, cu cifrele-cheie ale acestora. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. De ce? Monolitul se prabuseste. Publicitatea caută noi modalități de a ajunge la oameni, care sunt mai concentrate și pregătite decât în ​​trecut. Odată ce au existat o mulțime de bani și puține resurse. Astăzi este exact opusul, și bloc solid de reguli și metode din trecut trebuie să sari rapid la un anunț care face lichid pentru a se potrivi în toate fronturile puse la dispoziție de tehnologie. Oportunități profesionale Noi nu producem performeri căi teoretice construite în altă parte și de alții, dar interpreți activi, eficiente, responsabil, capabil să-și asume toate etapele de dezvoltare a ideii, de la brief la stadiul de eliberare și colectare a feedback-ului. La sfârșitul cursului, studenții lucrează în grupuri mari naționale și internaționale, companiile de servicii, firme de consultanță, precum și organizații non-guvernamentale și institute de cercetare. Deci, cum pot dura până provocarea și să înceapă propria afacere. care este Cursul este conceput pentru studenții cu o diplomă de licență și / sau experiență profesională în probleme legate de proiectarea imaginii, pentru publicitate, comunicare și de marketing, și, în general, pentru toți cei care cred că de comunicare este o alegere de carieră validă și un instrument puternic de auto-dezvoltare. Participanții sunt scriitor copie, director artistic și contul pentru agențiile de mâine,... [-]

Diplomă De Master în Visual Merchandising

Campus Cu normă întreagă 10 luni February 2018 Italia Milano

Zece luni extraordinare. Zece profesori de nivel de top în clasă, o dată pe lună. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. Pasiunea este combustibilul pe care trebuie să facem bine, cu care se confruntă ușor situațiile cele mai complicate și lipsa de timp. Creativitatea este quell'antenna care ne permite pentru a obține un moment înainte de ceilalți, captarea tendințele și evoluția gustului. Pasiunea și creativitatea provin din sursele de stil și design vizual. Fără ele, totul devine mult mai dificilă, precum și de așteptat. [+]

Zece luni extraordinare. Zece profesori de nivel de top în clasă, o dată pe lună. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. De ce? Pasiunea este combustibilul pe care trebuie să facem bine, cu care se confruntă ușor situațiile cele mai complicate și lipsa de timp. Creativitatea este quell'antenna care ne permite pentru a obține un moment înainte de ceilalți, captarea tendințele și evoluția gustului. Pasiunea și creativitatea provin din sursele de stil și design vizual. Fără ele, totul devine mult mai dificilă, precum și de așteptat. Oportunități profesionale Contestarea competiția cu propriile lor idei. Creați propriul brand. Pariuri pe ei înșiși și să înceapă propria afacere. Abandonați temerile. Având viziune asupra tuturor departamentelor funcționale ale companiei și de a deveni lideri ascultat și capabil. La baza Master este dorința de a crea actorii pieței de mâine, cu capacitatea de a înțelege, face și să decidă. În paralel, Maestrul formează mulți profesioniști din industria modei, de lux și design, dintre care companiile italiene și internaționale caută în mod constant. care este Maestrul este deschis tuturor celor care pot defini oameni vizionari, deschis la nou și limbajul emoțiilor în diferitele domenii de intervenție în domeniul imaginii și a modei, și care sunt interesați într-o direcție de carieră creativă. Mai exact, salutăm studenții care au dezvoltat o sensibilitate deosebită și utilizarea materialelor în proiecte vizuale. Nota de calificare sunt experiențele profesionale în domeniul Exhibit design, standuri, Visual merchandising, nunta... [-]

Diplomă De Master în Womenswear Moda

Campus Cu normă întreagă 10 luni February 2018 Italia Milano

Zece luni extraordinare. Zece profesori de nivel de top în clasă, o dată pe lună. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. Creativitatea este de a experimenta prin cunoașterea și dezvoltarea tradiției. La rândul său, tradiția, filtrată printr-o sensibilitate contemporană și utilizarea noilor tehnologii, modificări aduse de noua. Sistemul de moda funcționează ca o reflectare a contemporan și anticiparea viitorului, dar, de asemenea, ca un vis, ca și emoție. Este întotdeauna principiul motorului emoție actului creator. [+]

Zece luni extraordinare. Zece profesori de nivel de top în clasă, o dată pe lună. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. De ce? Creativitatea este de a experimenta prin cunoașterea și dezvoltarea tradiției. La rândul său, tradiția, filtrată printr-o sensibilitate contemporană și utilizarea noilor tehnologii, modificări aduse de noua. Sistemul de moda funcționează ca o reflectare a contemporan și anticiparea viitorului, dar, de asemenea, ca un vis, ca și emoție. Este întotdeauna principiul motorului emoție actului creator. Oportunități profesionale Master este conceput pentru a adera la realitatea de lucru datorită posibilității de comparare și de învățare în contact direct cu cifre care joacă un rol central în companii. Cursul își propune să dezvolte în elevi puterea de idei ca un produs de generatoare de forță, care merg dincolo de creativitate moda. Aceasta este o instruire avansată care ne pune în contact cu toate aspectele proiectului, de la gând la realizarea, de la prezentarea la comunicare. La finalul cursului, participanții sunt gata să se integreze în mod eficient în companii. care este Maestrul se adresează absolvenților în disciplinele de design, tineri designeri, designeri de modă și planificatori, și, în general, tuturor celor care doresc să aprofundeze cunoștințele existente, care se ocupă cu profesioniștii care lucrează în domeniu și să ofere experiența lor, sensibilitatea lor și viziunea lor. program Elevii de lucru privind stabilirea și procesul de colectare. Ideea inventivă se conturează care trece prin cele două elemente... [-]

Master în Design De Produs

Campus Cu normă întreagă 10 luni September 2018 Italia Milano

Zece luni extraordinare. Zece designeri internaționale în sala de clasă, câte una pe lună, cu cifrele-cheie ale acestora. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. Deoarece proiectele de design care par a avea toate acreditările, nu testul pieței merge? Există rețeta succesului? Răspunsul este: nu există rețete. Există talent, energie, seriozitatea proiectului. Există înțelegerea complexității lumii, și capacitatea de a se modela pe ea. Acolo tenacitatea, analiza și învățare. [+]

Zece luni extraordinare. Zece designeri internaționale în sala de clasă, câte una pe lună, cu cifrele-cheie ale acestora. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. De ce? Deoarece proiectele de design care par a avea toate acreditările, nu testul pieței merge? Există rețeta succesului? Răspunsul este: nu există rețete. Există talent, energie, seriozitatea proiectului. Există înțelegerea complexității lumii, și capacitatea de a se modela pe ea. Acolo tenacitatea, analiza și învățare. Oportunități profesionale Master este conceput pentru a transfera studenților un „set de instrumente metodologice“ instrumente și abilități pe care le pune într-o poziție de a proiecta în mod eficient produsele într-o gamă foarte largă de sectoare industriale. care este Maestrul se adresează absolvenților în Design și Arhitectură, precum și tinerii designeri, arhitecți și profesioniști curioși și dornici de a deschide noi orizonturi estetice. Ei vor fi viitoarele stele ale creative de planificare. Ei vor scrie pe ordinea de zi pentru proiectarea de mâine, în afaceri, în arhitectură și design, grupuri de cercetare, în organizații mari la nivel mondial, și chiar și în contexte și domenii profesionale, care încă nu se poate imagina. program Elevii au posibilitatea de a experimenta cu diferite abordări pentru proiectarea în funcție de diferite tipuri de interlocutori. Design-ul de cercetare este extrem de pro-activ și în favoarea unor soluții formale sau neobișnuite de design. În proiectarea de execuție, proiectantul devine un om de afaceri, în măsură să ofere soluții integrate în producția... [-]

MA în Fotografie

Campus Cu normă întreagă 10 luni September 2018 Italia Milano

Zece luni extraordinare. Zece profesioniști de fotografie internaționale în sala de clasă, câte una pe lună, cu cifrele-cheie ale acestora. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. Fotografiind mijloace care propun un model mondial util și interesant, spune realitatea ne ajută să-l iubim. Fotograful nu mai este un loc de muncă pentru artizani. Tehnologia digitală îl conduce la „scuture“ obsesia tehnică în favoarea unei logici ce în ce mai legat pentru a putea vedea, să știe cum să interpreteze și să fie capabil să-i spun. [+]

Zece luni extraordinare. Zece profesioniști de fotografie internaționale în sala de clasă, câte una pe lună, cu cifrele-cheie ale acestora. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. De ce? Fotografiind mijloace care propun un model mondial util și interesant, spune realitatea ne ajută să-l iubim. Fotograful nu mai este un loc de muncă pentru artizani. Tehnologia digitală îl conduce la „scuture“ obsesia tehnică în favoarea unei logici ce în ce mai legat pentru a putea vedea, să știe cum să interpreteze și să fie capabil să-i spun. Oportunități profesionale Fotograful trebuie să fie un interpret activ, eficientă și conștientă a lumii contemporane. Și astfel lecțiile sunt construite pe logica de actualizare permanentă. Priceperea, experiența și capacitatea de a sparge tiparele cadrelor didactice implicate asigură o pregătire de profil înalt. La sfârșitul cărora studenții au posibilitatea de a găsi poziții profesionale în lumea producției vizuale, atât la nivel național și internațional în diverse domenii de comunicare și de imagine, de la încă și a mișcării pentru povestiri, de la publicitate la mediile corporatiste. care este Maestrul este deschis tuturor persoanelor care doresc să cunoască și să exploreze temele fotografiei contemporane, transforma o pasiune intr-o profesie. Acesta este conceput special pentru cei care doresc să se angajeze pe o cale de poziționare profesională (re) definire și (re), în etapa cu contextele de azi. Cine sunt fotografi de mâine (și azi)? Persoanele care au abilități, competențe critice și instrumente pentru... [-]

Contactează
Adresa locaţie
Via Felice Casati, 16
Milan, 20124 IT
Mass-Media Socială