Raffles Milano | Istituto Moda e Design

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O școală formată din oameni.

Raffles Milano are potențialul de a oferi o cale de formare de mare profil: el are experiență în sectorul educației, puterea financiară și organizatorică, sensibilitatea la nevoile pieței, capacitatea de a genera idei de ultimă oră cu privire la modul de a suda educație și lucru, idei și de afaceri, creativitate și durabilitate. Dar, mai presus de toate, oamenii potriviți pentru a face acest lucru.

Școala este acum.

Cel în cazul în care vă pregătiți pentru a face față provocărilor cu care sunt încă necunoscute. Cel în care te va pune la încercare în extremă și să învețe să se joace cu partea cu sensul de limite. Cel în care se vorbește limba, și, de asemenea, alte 13. Cel de la care n-ai vrea să plece.

Raffles Milano

O nouă școală de modă și design din Milano? Da, și numele lui este Raffles Milano. O școală cu un spirit și o metodă non-tradiționale. O școală conceput pentru cei care doresc să arate viitorul drept în ochi. Și, mai presus de toate, o școală care a adunat în jurul lui o echipă formidabilă de profesori, în multe cazuri, nume ale scenei internaționale în stil și design de conducere.

La linia de start, există cursuri de trei ani în design de produs, design vizual și design vestimentar, în limba italiană și engleză și un număr de master pentru a învăța de protagoniști.

Puterea unei rețele fără frontiere

Raffles Milano merge pentru a consolida rețeaua internațională de Raffles Group, fondat în urmă cu peste douăzeci și cinci de ani la Singapore și acum în plină expansiune, cu 26 de colegii în paisprezece țări.

Alegerea de a include Milano, în numele reflectă unitatea de excelență și de afinitate profundă cu un oraș lung a fost recunoscut ca un capital de proiect de cultură din lume.

O școală care oferă mai mult

Metoda de formare Raffles Milano este inspirat de cel al „atelierului renascentist“, iar punctul de busola privind eficiența muncii pe proiecte reale pentru clienti reali.

Profesorii și elevii sunt acum implicați într-o relație fără pereți de separare. Dialog, caută drumuri noi și de încredere profesor / elev sunt baza unei căi de creștere personală și echipa care antreneaza pe viitor. Adică, pregătește să-l trăiască ca o evoluție firească a acestui. Elevii iau măsurile de gust și de vise de mâine.

O școală care este deja un loc de muncă

Raffles Milano este școala care nu a fost acolo, dar care companiile au cerut, mai puternic pe domeniul face nu mai puțin decât pe cea a cunoașterii.

Proiectele au un scop, un context, un stoc de resurse, o bogăție de experiență anterioară, o serie de motive să se nască, și, desigur, un număr de pereți pentru a rupe. Aceasta este ceea ce elevii respira cu fiecare pas.

Lumea muncii este baza de căi de învățare. În cadrul cursurilor de trei ani, elevii învață de a face, cu conexiune maximă între teorie și practică, între idee și execuție. În Master, studenții se întâlnesc în jucătorii de pe piață din clasă și au posibilitatea de a lucra alături de ei.

Această școală oferă programe în:
  • Italiană

Vezi programe de masterat » Vedea Cursuri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Diplomă de master în confecții bărbați moda

Campus Cu normă întreagă 10 luni February 2019 Italia Milan

Zece luni extraordinare. Zece profesori de nivel de top în clasă, o dată pe lună. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. Moda este educația în frumusețe, capacitatea de a-și exprima gândurile și emoțiile, manifestarea cea mai directă a contemporane. Culori, forme și materiale în armonie perfectă. Este mai pline de viață forme de artă, care viața oamenilor în viața reală. Ca într-o piesă de teatru mare, punerea în scenă este crucial în jocul de seducție, dar partidul nu poate sta pentru întreg. Pentru a fi în măsură să recâștige un consumator din ce în ce a subliniat și, probabil, confuz, aveți nevoie pentru a reveni la substanță prin formare tehnică în profunzime. [+]

Zece luni extraordinare. Zece profesori de nivel de top în clasă, o dată pe lună. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. De ce?

Moda este educația în frumusețe, capacitatea de a-și exprima gândurile și emoțiile, manifestarea cea mai directă a contemporane. Culori, forme și materiale în armonie perfectă. Este mai pline de viață forme de artă, care viața oamenilor în viața reală. Ca într-o piesă de teatru mare, punerea în scenă este crucial în jocul de seducție, dar partidul nu poate sta pentru întreg. Pentru a fi în măsură să recâștige un consumator din ce în ce a subliniat și, probabil, confuz, aveți nevoie pentru a reveni la substanță prin formare tehnică în profunzime.... [-]


Diplomă de master în design vizual

Campus Cu normă întreagă 10 luni September 2019 Italia Milan

Zece luni extraordinare. Zece studii de clasă mare, una pe lună, cu cifrele lor cheie. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. În cazul în care lumea este o geografie a vaselor comunicante, ce instrumente trebuie să ne asigurăm că mesajele nu sunt pierdute pe drum? Visual Design-ul este disciplina cei care proiectează fluxuri mari de informații și de conținut. Fiecare semn, urmat de o reacție. La fiecare pas, în urma unui schimb. Cel mai important lucru este să fie constructiv, corect și interesant. [+]

Zece luni extraordinare. Zece studii de clasă mare, una pe lună, cu cifrele lor cheie. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. De ce?

În cazul în care lumea este o geografie a vaselor comunicante, ce instrumente trebuie să ne asigurăm că mesajele nu sunt pierdute pe drum? Visual Design-ul este disciplina cei care proiectează fluxuri mari de informații și de conținut. Fiecare semn, urmat de o reacție. La fiecare pas, în urma unui schimb. Cel mai important lucru este să fie constructiv, corect și interesant.

Oportunități profesionale

Designerii vizuale sunt angajate în acele sectoare în care companiile se referă la un public, ca editorial, companii de produse, start-up. Și, desigur, a industriei de design si comunicare, independent sau în galaxia de studii și agenții locale și internaționale de design grafic, branding, publicitate, design digital și de servicii. Din interfața unui ATM la teme de televiziune, de la pachete de biscuiți pentru depășirea vitezei amenzilor, din ziarele pe care le-am citit în evenimentele în care participă, să le purtăm șosete, lumea este un mare oportunități de proiect al meu.... [-]


Diplomă de master în publicitate

Campus Cu normă întreagă 10 luni September 2019 Italia Milan

Zece luni extraordinare. Zece agentii de top la nivel în sala de clasă, câte una pe lună, cu cifrele-cheie ale acestora. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. Monolitul se prabuseste. Publicitatea caută noi modalități de a ajunge la oameni, care sunt mai concentrate și pregătite decât în ​​trecut. Odată ce au existat o mulțime de bani și puține resurse. Astăzi este exact opusul, și bloc solid de reguli și metode din trecut trebuie să sari rapid la un anunț care face lichid pentru a se potrivi în toate fronturile puse la dispoziție de tehnologie. [+]

Zece luni extraordinare. Zece agentii de top la nivel în sala de clasă, câte una pe lună, cu cifrele-cheie ale acestora. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. De ce?

Monolitul se prabuseste. Publicitatea caută noi modalități de a ajunge la oameni, care sunt mai concentrate și pregătite decât în ​​trecut. Odată ce au existat o mulțime de bani și puține resurse. Astăzi este exact opusul, și bloc solid de reguli și metode din trecut trebuie să sari rapid la un anunț care face lichid pentru a se potrivi în toate fronturile puse la dispoziție de tehnologie.

Oportunități profesionale ... [-]

Diplomă de master în womenswear moda

Campus Cu normă întreagă 10 luni February 2019 Italia Milan

Zece luni extraordinare. Zece profesori de nivel de top în clasă, o dată pe lună. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. Creativitatea este de a experimenta prin cunoașterea și dezvoltarea tradiției. La rândul său, tradiția, filtrată printr-o sensibilitate contemporană și utilizarea noilor tehnologii, modificări aduse de noua. Sistemul de moda funcționează ca o reflectare a contemporan și anticiparea viitorului, dar, de asemenea, ca un vis, ca și emoție. Este întotdeauna principiul motorului emoție actului creator. [+]

Zece luni extraordinare. Zece profesori de nivel de top în clasă, o dată pe lună. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. De ce?

Creativitatea este de a experimenta prin cunoașterea și dezvoltarea tradiției. La rândul său, tradiția, filtrată printr-o sensibilitate contemporană și utilizarea noilor tehnologii, modificări aduse de noua. Sistemul de moda funcționează ca o reflectare a contemporan și anticiparea viitorului, dar, de asemenea, ca un vis, ca și emoție. Este întotdeauna principiul motorului emoție actului creator.

Oportunități profesionale

Master este conceput pentru a adera la realitatea de lucru datorită posibilității de comparare și de învățare în contact direct cu cifre care joacă un rol central în companii. Cursul își propune să dezvolte în elevi puterea de idei ca un produs de generatoare de forță, care merg dincolo de creativitate moda. Aceasta este o instruire avansată care ne pune în contact cu toate aspectele proiectului, de la gând la realizarea, de la prezentarea la comunicare. La finalul cursului, participanții sunt gata să se integreze în mod eficient în companii.... [-]


Master în design de produs

Campus Cu normă întreagă 10 luni September 2019 Italia Milan

Zece luni extraordinare. Zece designeri internaționale în sala de clasă, câte una pe lună, cu cifrele-cheie ale acestora. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. Deoarece proiectele de design care par a avea toate acreditările, nu testul pieței merge? Există rețeta succesului? Răspunsul este: nu există rețete. Există talent, energie, seriozitatea proiectului. Există înțelegerea complexității lumii, și capacitatea de a se modela pe ea. Acolo tenacitatea, analiza și învățare. [+]

Zece luni extraordinare. Zece designeri internaționale în sala de clasă, câte una pe lună, cu cifrele-cheie ale acestora. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. De ce?

Deoarece proiectele de design care par a avea toate acreditările, nu testul pieței merge? Există rețeta succesului? Răspunsul este: nu există rețete. Există talent, energie, seriozitatea proiectului. Există înțelegerea complexității lumii, și capacitatea de a se modela pe ea. Acolo tenacitatea, analiza și învățare.

Oportunități profesionale

Master este conceput pentru a transfera studenților un „set de instrumente metodologice“ instrumente și abilități pe care le pune într-o poziție de a proiecta în mod eficient produsele într-o gamă foarte largă de sectoare industriale.... [-]


MA în Fotografie

Campus Cu normă întreagă 10 luni September 2019 Italia Milan

Zece luni extraordinare. Zece profesioniști de fotografie internaționale în sala de clasă, câte una pe lună, cu cifrele-cheie ale acestora. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. Fotografiind mijloace care propun un model mondial util și interesant, spune realitatea ne ajută să-l iubim. Fotograful nu mai este un loc de muncă pentru artizani. Tehnologia digitală îl conduce la „scuture“ obsesia tehnică în favoarea unei logici ce în ce mai legat pentru a putea vedea, să știe cum să interpreteze și să fie capabil să-i spun. [+]

Zece luni extraordinare. Zece profesioniști de fotografie internaționale în sala de clasă, câte una pe lună, cu cifrele-cheie ale acestora. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. De ce?

Fotografiind mijloace care propun un model mondial util și interesant, spune realitatea ne ajută să-l iubim. Fotograful nu mai este un loc de muncă pentru artizani. Tehnologia digitală îl conduce la „scuture“ obsesia tehnică în favoarea unei logici ce în ce mai legat pentru a putea vedea, să știe cum să interpreteze și să fie capabil să-i spun.

Oportunități profesionale

Fotograful trebuie să fie un interpret activ, eficientă și conștientă a lumii contemporane. Și astfel lecțiile sunt construite pe logica de actualizare permanentă. Priceperea, experiența și capacitatea de a sparge tiparele cadrelor didactice implicate asigură o pregătire de profil înalt. La sfârșitul cărora studenții au posibilitatea de a găsi poziții profesionale în lumea producției vizuale, atât la nivel național și internațional în diverse domenii de comunicare și de imagine, de la încă și a mișcării pentru povestiri, de la publicitate la mediile corporatiste.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Via Felice Casati, 16
Milan, Lombardy, 20124 IT
Mass-Media Socială