RM Istituto Moda e Design Milano

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O școală formată din oameni.

RM Istituto Moda e Design Milano are numerele pentru a oferi un curs de formare foarte înalt profil: are experiență în domeniul educației, putere financiară și organizațională, sensibilitate la cerințele pieței, abilitatea de a genera idei de ultimă generație cum să plătească pentru educație și muncă, idei și afaceri, creativitate și sustenabilitate. Dar mai presus de toate, el are oamenii potriviti sa o faca.

Școala care există acum.

Cel în care vă pregătiți pentru a face față provocărilor pe care nu le cunoașteți încă. Cel în care te vei testa până la extrem și vei învăța să joci pe bancă cu simțul limitei. Cel în care vorbești limba ta, și alții 13. Cel din care nu ai vrea niciodată să pleci.

RM Istituto Moda e Design Milano

O nouă școală de modă și design în Milano? Da, și numele său este RM Istituto Moda e Design Milano . O școală cu un spirit și o metodă netradițională. O școală concepută pentru cei care doresc să privească viitorul direct în ochi. Și mai presus de toate o școală care a adunat în jurul ei o echipă formidabilă de profesori, în multe cazuri nume proeminente ale scenei internaționale de stil și design.

La linia de start sunt cursuri de trei ani în Design de Produs, Design vizual și Design de modă, în italiană și engleză și o serie de masterat pentru a învăța de la protagoniști.

Puterea unei rețele fără frontiere

Raffles Milano va consolida rețeaua internațională a Grupului Raffles, fondată acum mai bine de douăzeci și cinci de ani în Singapore și acum în plină expansiune, cu 26 de colegii din paisprezece țări.

Alegerea de a include Milanul în nume reflectă tensiunea excelenței și a afinității profunde cu un oraș recunoscut de mult ca fiind capitala culturii proiectului în lume.

O școală care dă mai mult

Metoda de formare a RM Milano este inspirată de cea a "atelierului de renascentist" și urmărește compasul cu privire la eficacitatea lucrului pe proiecte reale pentru clienții reali.

Profesorii și studenții sunt implicați imediat într-o relație fără pereți de separare. Dialogul, căutarea de noi căi și încrederea master / elev sunt baza unei căi individuale de creștere și a unei echipe care pregătește viitorul. Adică, se pregătește să o trăiască ca o evoluție naturală a prezentului. Elevii fac măsurători ale gustului și viselor de mâine.

O școală care este deja o slujbă

RM este școala care nu era acolo, ci că companiile cer o perioadă lungă de timp, puternică pe terenul de a face nu mai puțin de cea a cunoașterii.

Proiectele au un scop, un context, un stoc de resurse, o multitudine de experiențe anterioare, o serie de motive pentru a fi născute și, bineînțeles, o serie de ziduri care trebuie rupte. Aceasta este ceea ce elevii respira cu fiecare pas.

Lumea muncii se află la baza căilor educaționale. În cursurile de trei ani, elevii învață, făcând legătura maximă între teorie și practică, între idee și execuție. În cadrul masteratului, studenții se întâlnesc cu protagoniștii pieței în clasă și au posibilitatea de a lucra alături de ei.

Locații

Milano

Address
Via Felice Casati, 16
20124 Milano, Lombardia, Italia