Citește Descrierea Oficială

Universitatea quasar de proiectare

Despre noi

Universitatea QUASAR de design sa născut la Roma, în 1987, grație unui grup de profesioniști și profesori universitari, ca o structură de cercetare și de formare cu accent pe studiul și planificarea mediului, produsele și noile forme de comunicare.

Universitatea de design

Astăzi, cu experiență de peste douăzeci și cinci de ani, Universitatea Quasar de proiectare continuă misiunea ca un sistem complet de auto-finanțare și facilitatea privată independentă. Selectează personalul didactic de la profesionisti de renume și experți. Este autorul original al programelor de predare pe care le aplică în formarea care este actualizată în mod constant pentru a răspunde în mod eficient lumea în schimbare a muncii. Ea a dedicat un personal care să ghideze și să direcționeze activitatea studenților săi.

Excelență

Ea are baza în centrul Romei, care vine cu până la data de echipamente, care întâmpină studenții din toată lumea și eficientă. Dorința de a menține întotdeauna calitatea înaltă a formării a încurajat concentrarea activităților sale într-un singur centru de predare și de dezvoltare, care integrează cultura designului în diverse sale expresii.

Activități culturale și de cercetare

Pe lângă activitățile sale principale de învățământ, linii de Quasar University Proiectarea unui lucrare în curs de cercetare culturale și de promovare care vizează sensibilizarea publicului a temelor multidisciplinare. Promovarea culturii italiene și "Made in Italy" în străinătate, care participă la concursuri naționale și internaționale de design, organizarea de expoziții, conferințe și ateliere de lucru, și activități de editare; mai mult de trei sute de evenimente au avut Universitatea Quasar de design ca protagonist din 1987, și au contribuit la răspândirea cunoștințelor și a gradului de conștientizare cu privire la temele mediului real și virtual. Pur și simplu, prin intermediul unui exemplu, ne amintim publicațiile privind spațiul urban Alberate un rrom și Lessico Cittadino; proiectele preliminare pentru locuințe eco-durabilă creat în scară largă prototipuri La Casa New Age si La Casa Armonica, tot drumul până la QOS - Quasar spațiul cosmic, un ciclu multidisciplinar de conferințe, o întâlnire periodică, care este deschisă publicului, dar, de asemenea, o parte integrantă a cursului de formare, care vede ca protagoniști săi artiști importanți și exploratori vizionar ce se află dincolo contemporan. Profesioniști, artiști și operatori din sector sunt invitate să contribuie la formarea studenților, atât prin contribuții în clasă și participarea cu elevii și profesorii din vizitele sau evenimente importante.

câmpuri de operare

În cadrul macro-sfera "design și comunicare vizuală", de cercetare și să se concentreze de formare pe aceste domenii: design de interior si gradina; restructurarea și renovarea clădirilor; produs, mobilier si design de expozitie; grafică publicitară, editare și multimedia; fotografie si videomaking digitale; web & design de interacțiune; grafica 3D, efecte vizuale și de animație; design de iahturi.

Tipuri desigur

De formare se desfășoară în programe de diferite intensitate și durată:

Diplomă de licență (3 ani) Calificarea profesională (15 luni) Masterat academic (12 luni) Deschis (de durată variabilă)

calificări eliberate

Universitatea QUASAR Design-ul a fost de operare de peste douăzeci de ani ca o instalație autorizată, în mod oficial pentru formarea profesională. Calificările și specializările acordate la finalul cursurilor de formare profesională pe trei ani și sunt valabile în mod legal în scopul angajării. In plus, cursurile permit achiziționarea de credite universitare (ECTS), în conformitate cu reglementările educaționale ale instituțiilor gazdă în Italia și în străinătate.

certificări

Cursuri de licență Gradul de Academic Gradul de presă la nivel academic Diplome I. Cursurile de calificare profesională de presă de calificare profesională Certificat în Europa.

Eliberarea Academic Masters de master Diplomă de nivel I.

sponsorii

Ordinul Peisaj de planificare Arhitecți și Restauratorilor din Roma și provincia sale Ordinul Arhitecților din Roma și provincia sa, în plus față de activitățile culturale, sponsori toate Masters: cursuri de formare de înaltă specializare a alerga pentru Universitatea Quasar Design by experți în diverse domenii. Haosul Grupul Recomandat Centrul Factorii de decizie V-Ray, bine-cunoscut software de randare, recomanda Universitatea Quasar de design ca un centru de formare de excelență.

îndrumare

Metoda QUASAR Proiectarea Universității e de orientare are ca acesta vizează arătând studenților spre alegerea cursului de formare cel mai potrivit pentru dezvoltarea abilităților lor individuale. Acest lucru se realizează printr-o întâlnire personalizată pe parcursul căreia cea mai mare atenție este acordată atitudinea candidaților. Zilele de Quasar - care au orienta loc pe tot parcursul anului - să implice participanți în stimularea ateliere de creație și de a oferi o imagine detaliată a cursurilor de formare disponibile. Project Quasar University Design școli are o prezență în licee cu zile de orientare dedicate. Prin participarea sa la expoziții internaționale de orientare, toată lumea are posibilitatea de a deveni conștienți de calitatea formării la Universitatea Quasar Design.

facilitări

În fiecare an sunt rezervate interesant facilitări pentru cei care aleg cursurile pe care Universitatea Quasar de proiectare intenționează să le promoveze, considerându-le un interes deosebit pentru evoluțiile viitoare pe piața forței de muncă sau pentru că acestea constituie nișe profesionale promițătoare în domeniul noilor mijloace de comunicare, cu acțiune rapidă în creștere, dar încă nu a cunoscut în rândul publicului larg. Grație acordurilor cu organismele publice și private, companii, studenții de la Universitatea Quasar de proiectare pot beneficia de facilități speciale.

cariere absolvent

Numărul deja mare de absolvenți de la Universitatea Quasar de design cu care este menținut un contact constituie o rețea nu numai la nivel național, dar în multe țări ale lumii. Un număr de foști elevi s-au realizat realizări semnificative care confirmă validitatea metodei Quasar. Institutul le întâmpină adesea înapoi pentru a împărtăși experiența lor cu colegii lor mai tineri, care sunt încă în formare, arătându-le activitatea și furnizarea de studii de caz interesante.

Programe predate în:
Engleză
Italiană

Această școală oferă și:

Masterat

Quasar Design University in Rome

Ținta acestui curs este de a oferi studenților o cunoaștere profesională a domeniilor 3D cinematografice și de televiziune prin predarea tehnicilor folosite în producțiil ... [+]

Masterat în Hypergraphics

Ținta acestui curs este de a oferi studenților o cunoaștere profesională a domeniilor 3D cinematografice și de televiziune prin predarea tehnicilor folosite în producțiile majore prezente în Italia, cât și în străinătate.

Personalul de cadru didactic este realizat de către profesioniști de înaltă profil cu experiență în domeniul național și internațional de cinema și televiziune. Lecții și ateliere de lucru va avea loc în timpul creării poveștii până la finalizarea proiectului în toate detaliile sale, ajungând la realizarea unei comerciale sau a unei secvențe de deschidere de televiziune sau de o animație și a unui Demoreel sau showreel, inclusiv exercițiile efectuate în timpul anul. Lecțiile vor avea loc în același timp cu ateliere practice cu prezența constantă a cadrelor didactice care vor urma și să conducă studenți, de asemenea, fiind mult printr-o îndrumare on-line, în crearea fiecărei etape, ajungând la producția cinematografică complete sau proiecte de televiziune. Companiile de producție, animație, post-productie si efecte vizuale digitale, pe parcursul anului, va găzdui studenți pentru stagii curriculare, pentru a completa valoarea educativă a cursului.... [-]

Italia Rome
March 2020
La zi
Part time
1 - 1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Quasar Design University in Rome

Master în arhitectură virtuală, care funcționează din 1999 și este actualizată în mod constant în conformitate cu metodele și software-ul care răspund cel mai bine nevoil ... [+]

Master în Arhitectura virtuală

Master în arhitectură virtuală, care funcționează din 1999 și este actualizată în mod constant în conformitate cu metodele și software-ul care răspund cel mai bine nevoilor de vizualizare și de verificare, pregătește operatorii în domeniul arhitectural (arhitecti, designeri, ingineri, inspectori și asimilați ) pentru a vizualiza proiectele în grafica 3D, elaborarea cea mai potrivită metodă de punere în aplicare pentru fiecare tip de proiect și cu ajutorul programelor CAD 2D și 3D și post-producție și tehnici de animație. Produsul final este deosebit de sofisticat și, în funcție de intenția, atinge fotorealism totală.

... [-]
Italia Rome
March 2020
La zi
Part time
1 - 1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Quasar Design University in Rome

Prin lecții și ateliere de lucru, elevii vor fi conduse de la conceptul care începe la prototip, dezvoltând modele de design în diferite reprezentări digitale, analizând ... [+]

maestru în design de produs

Prin lecții și ateliere de lucru, elevii vor fi conduse de la conceptul care începe la prototip, dezvoltând modele de design în diferite reprezentări digitale, analizând utilizarea Nurbs și Mesh software de modelare. În timp ce lucrează, ei se vor ocupa de metode și tehnici de Rapid Prototyping. Workshop-ul final prin realizarea diferitelor teme de design, va permite să se stabilească procesul de proiectare a desenului sau modelului industrial, al desenului sau modelului independent, precum și a designului interactiv.

Principalele domenii care conținutul diferitelor module aparțin sunt:

Marketing; Reprezentarea / Modelare / prototipuri rapide; Tehnologii de materiale pentru proiectare; Ateliere de lucru. ... [-]
Italia Rome
March 2020
La zi
Part time
1 - 1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Quasar Design University in Rome

Maestrul va oferi studenților: Competență în software-ul 3DRhino și 3D Orca și reltive Plug-in-uri (3D Studio Max, Realflow, V-Ray și Phoenix) Cunoștințe bune de interioa ... [+]

Masterat în design Yacht

Maestrul va oferi studenților: Competență în software-ul 3DRhino și 3D Orca și reltive Plug-in-uri (3D Studio Max, Realflow, V-Ray și Phoenix) Cunoștințe bune de interioare si exterioare de design și styling înțelegere generală a problemelor structurale și a materialelor de construcții și Procesul de bază de Hydrodinamics și hidrostatic.

Obiective educaționale

Design-ul unui iaht dezvoltat în întregime de către studenți este obiectivul principal și uniquess Master noastre.

Subiecții

Design: typolgies de iahturi cu motor și vele, iahturi de producție, iahturi personalizate Hydrodinamics: concepte de bază Proiectare 3D asistata de calculator (CAD): software-ul Rhino 3D, V-Ray, 3D Studio Max, Real Flow și Phoenix software-ul 3D Hull Design si puiul târgului: software-ul achitecture navale Orca 3D, concepte de bază și hidrostatice stabilitate în stare intactă utilizarea Orca 3D ... [-]
Italia Rome
January 2020
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Villa Mairea - Donato Locantore, Master in Architettura Virtuale