Pixel

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Pixel este o instituție de învățământ și formare profesională internațională cu o expertiză specifică în cooperarea europeană și management de proiect.

Pixel a fost înființată în Florența (Italia), în ianuarie 1999 și are, prin urmare, 14 de ani de experiență în următoarele domenii: - organizarea educației internaționale și inițiative de formare - prezentarea directă și managementul proiectelor europene - Organizarea de evenimente și conferințe internaționale în domeniul educație - Organizarea de vizite de studiu internaționale, mobilitate și schimburi Din 1999, Pixel organizează și să livreze cursuri internaționale de formare continuă pe diferite teme, cum ar fi: cooperarea europeană, noi tehnologii pentru educație, metodologii educaționale inovative, învățarea limbilor străine, etc Unele dintre aceste cursuri au fost livrate în peste 30 de ediții de până acum. O medie de 300 de participanți, din toată Europa, participa la cursuri internaționale Pixel fiecare an. Cursurile internaționale organizate se adresează: profesori de școală, șef de școli, profesori universitari, formatori, cercetători, funcționari publici, manageri de educație și organizații de formare, etc Din 2011 Pixel organizează, de asemenea, comunitatea internațională Maestru pe Planificarea proiectului european și Management.

La La nivel european, Pixel a dezvoltat acorduri de cooperare și parteneriate cu peste 500 de instituții care cooperează cu Pixel în organizarea și gestionarea activităților sale. Partenerii europeni pixel sunt: ​​ministere, universități, școli, regiuni, provincii, municipalități, instituții de formare, centre de cercetare, instituții culturale, școli, spitale, etc în peste 30 de țări europene.

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maestru în planificarea și managementul proiectelor europene

Campus Cu normă întreagă 5 luni October 2019 Italia Florence

Obiectivul de Master este de a oferi participanților cu abilitățile de a lucra cu succes în domeniul cooperării europene, prin utilizarea finanțării în educație, formare profesională, cultură, cercetare, dezvoltare și cooperare externă puse la dispoziție de Comisia Europeană. [+]

Master International in proiectul european de planificare și de management Metode si tehnici pentru planificarea și gestionarea Obiectivul de Master este de a oferi participanților cu abilitățile de a lucra cu succes în domeniul cooperării europene, prin utilizarea de finanțare în educație, formare, cultură, cercetare, dezvoltare și cooperare externă puse la dispoziție de Comisia Europeană. Grupul țintă al Master sunt absolvenți în orice disciplină. Premisele sunt: ​​studii superioare și o bună cunoaștere a limbii engleze. Programul Cursul de Master este organizat în două module principale: - Planificarea proiectului european - Managementul proiectelor europene Pentru organizarea Master International, Pixel colaborează cu un număr de parteneri europeni care sunt, de asemenea, foarte experimentat în cooperarea europeană și care sunt dispuși să ofere un stagiu de toți participanții la Maestru. Trei luni stagiu este o parte integrantă a Master. Acesta este organizat ținând cont de profilul, nevoile și așteptările atât de fiecare participant și fiecare organizație gazdă, astfel încât pentru a face experiența de internship foarte benefic pentru ambele. Există 7 motive pentru care ar trebui să fie alese acestui Master: - accentul practică a conținutului de formare - competențe, experiența și expertiza cadrelor didactice internațional. - competențele, experiența și expertiza promotorul de Master. - În practică activitățile de planificare și management de proiect organizate in cadrul Master. - Internship International cu rolul de Assistant Manager de Proiect European - Mediul internațional de Master. - Posibilitatea de a îmbunătăți competențele lingvistice în limba engleză european.... [-]