Citește Descrierea Oficială

Masteratul internațional în planificarea și managementul proiectelor europene este organizat și coordonat de Pixel , o instituție de învățământ internațional și de formare, cu sediul în Florența (Italia), având ca scop principal acordarea de sprijin pentru internaționalizare și cooperare europeană.113461_2.jpg

Principalele grupuri țintă cu care lucrează Pixel sunt: instituții de învățământ superior, școli, organizații VET, instituții de învățământ pentru adulți, autorități publice (ministere, organisme regionale), centre de cercetare, instituții culturale, spitale etc.

Pixel fost înființată în Florența (Italia) în 1999 și are o experiență semnificativă în următoarele domenii:

Depunerea directă a proiectelor europene.

În ultimii 18 ani, Pixel a coordonat și a gestionat cu succes peste 85 de proiecte europene. Programele europene care au finanțat proiectele în care a fost implicat Pixel sunt: Socrate ODL; Socrate Minerva, Socrate Grundtvig, Socrates Lingua, eLearning, Leonardo da Vinci, Programul de învățare pe tot parcursul vieții - Subprograme: Programe transversale Comenius, Erasmus, Leonardo da Vinci, Grundtvig și KA1, KA2, KA3, - KA2 - parteneriate strategice. Proiectele europene în care a fost implicat Pixel s-au axat pe următoarele domenii: inovația în educație; Învățarea și învățarea de limbi străine; Cercetare; Educatie stiintifica; Istoria educației și cercetării; Arte Frumoase; Promovarea ocupării forței de muncă și a antreprenoriatului; Incluziune socială; Sănătate; Securitate, justiție și drepturile omului; Servicii de asistență și inovare pentru IMM-uri.

Multe dintre proiectele europene coordonate de Pixel au obținut un rating "Excelent" și au fost identificate drept "cele mai bune practici" de către Comisia Europeană.

Pixel coordonează și gestionează, de asemenea, peste 30 de proiecte finanțate de Fondul Social European. Aceste proiecte s-au axat pe: formarea în cadrul companiei; formarea tinerilor pentru a sprijini accesul acestora pe piața muncii; oportunități egale.113462_1.jpg

Organizarea inițiativelor internaționale de educație și formare

Pixel organizează și furnizează cursuri internaționale de formare continuă pe teme precum cooperarea europeană, noile tehnologii pentru educație, metodologii educaționale inovatoare, învățarea limbilor etc. Unele dintre aceste cursuri au fost livrate în peste 40 de ediții până acum. O medie de 300 de participanți, din întreaga Europă, frecventează cursuri internaționale Pixel fiecare an. Cursurile internaționale organizate se adresează lectorilor universitari, cercetătorilor, funcționarilor publici, directorilor școlari, personalului administrativ, formatorilor, absolvenților etc.

Organizarea de conferințe internaționale în domeniul educației

Pixel organizează conferințe internaționale. Trei dintre ele sunt organizate anual. Primul este intitulat: Viitorul educației și se desfășoară în Florența, în fiecare an, în iunie. A doua conferință internațională este intitulată: TIC pentru învățarea limbilor străine și se desfășoară în Florența, în fiecare an, în noiembrie. Cea de-a treia conferință internațională este intitulată: Perspective noi în învățământul superior și se desfășoară în Florența, în fiecare an, în martie. Aproximativ 250 de participanți participă la fiecare eveniment reprezentând peste 50 de țări din cele cinci continente.

113459_5.jpg

Pixel a dezvoltat parteneriate internaționale cu peste 500 de organizații din întreaga lume. Partenerii transnaționali ai Pixel sunt instituții de învățământ superior, școli, organizații VET, instituții de învățământ pentru adulți, autorități publice (ministere, organisme regionale), centre de cercetare, instituții culturale, spitale etc. din întreaga lume.

Pixel este angajat în îmbunătățirea constantă în u

113460_3.jpg

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Pixel

Obiectivul de Master în Planificarea și Managementul European de Proiect este de a oferi participanților abilitățile de a lucra cu succes în domeniul cooperării internați ... [+]

Un program internațional cu adevărat

De la prima ediție a maestrului, organizat în 2012, 170 de studenți absolvenți de 40 de naționalități, din întreaga lume, au urmat cursul de masterat.

Lectorii implicați provin din 8 țări europene.

Stagiile sunt organizate în 60 de organizații partenere cu sediul în 20 de țări diferite din Europa.

Obiective

Obiectivul de Master în Planificarea și Managementul European de Proiect este de a oferi participanților abilitățile de a lucra cu succes în domeniul cooperării internaționale , prin utilizarea de programe de finanțare europene.

Grupuri țintă

Masterul este adresat studenților absolvenți în orice disciplină din întreaga lume interesată de o carieră internațională... [-]

Italia Florenţa
Contactează şcoala
Engleză
La zi
5 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Via Luigi Lanzi 12
Florence, Toscana, 50134 IT