Politecnico di Milano

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Politecnico di Milano a fost întotdeauna bazat pe calitate și inovație în procesul de predare și de cercetare, rezultând într-o relație prolific cu lumile economice și de producție prin cercetare experimentală și transferul de tehnologie.

Cercetare științifică

Politecnico di Milano Se dedică angajamentului său puternic față de Researchis, desfășurat în special în domeniile energiei, transportului, planificării, managementului, arhitecturii, designului, matematicii, științelor naturale și aplicate, TIC, mediului și patrimoniului cultural.

Cercetarea reprezintă un element-cheie pentru comparație și competiție printre cele mai bune institute universitare la nivel internațional, deoarece programele avansate și inovatoare de formare sunt concepute, creând un loc unde universitar și lumea afacerilor întâlni, oferind astfel o contribuție semnificativă la inovare și de transformare de societate.

In Europa, Politecnico di Milano Participă la numeroase proiecte de cercetare și formare cu cele mai bune universități europene calificate, precum și în alte țări: de la America de Nord la Asia de Sud-Est. Universitatea face parte din IDEA Liga, O alianță strategică a cinci dintre cele mai importante universități europene de tehnologie, care are ca scop educarea unei noi generații de ingineri cu activități extra-curriculare pentru studenții selectați, foarte talentați.

Campusuri

Politecnico di Milano are șapte campusuri situate în orașele din Milano (Campusurile Leonardo și Bovisa), Como, Lecco, Cremona, Mantova și Piacenza. Acest multi-centrat structura se numeste Politehnica rețea. În Milano și orașele din apropiere constituie unul dintre cele mai mari zone economice și culturale din Europa. Milan însuși este renumit în întreaga lume în domeniile Fashion and Design.

Bine ati venit la studenții și sportul internațional de la PoliMi

Mai multe facilități sportive sunt disponibile la Politecnico di Milano Și în alte centre afiliate la universitate. Elevii pot practica atletism, fotbal, rugby, înot, fitness, golf, volei, baschet, fotbal, judo, garduri, alpinism, schi etc.

Locații

Milano

Politecnico di Milano

Address
Piazza Leonardo da Vinci, 32

20133 Milano, Lombardia, Italia
Număr de telefon
+39 02 2399 2008

Como

Address
Polo Territoriale di Como
Via Natta 12/14

22100 Como, Lombardia, Italia

Lecco

Address
Polo Territoriale di Lecco
Via Gaetano Previati, 1/c

23900 Lecco, Lombardia, Italia

Cremona

Address
Polo Territoriale di Cremona
Via Sesto 39/41

26100 Cremona, Lombardia, Italia

Piacenza

Address
Polo Territoriale di Piacenza
Via Scalabrini 76

29121 Piacenza, Emilia-Romagna, Italia

Mantua

Address
Polo Territoriale di Mantova
Piazza d'Arco 3

46100 Mantua, Lombardia, Italia

Milano

Address
Milano Bovisa Campus
Milano, Lombardia, Italia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

MSc
Această școală oferă și: