POLI.design

Introducere

Citește Descrierea Oficială

POLI.design Operează în domeniul design-ului, acționând ca o interfață între universități, companii și organizații profesionale, instituții și organisme.

Acesta dezvolta programe de formare pentru tinerii absolvenți și profesioniști, precum și programe de formare pentru companiile care sunt strâns axate pe inovare. Acesta funcționează din perspectiva internaționalizării, stabilirea unor parteneriate de scop cu universități, școli, organisme, instituții, întreprinderi și companii de la caz la caz.

Piatra de temelie a POLI.design se află în disciplinele de proiectare și a profesiilor conexe. Această dimensiune a design este mai largă și mai sistematic decât oricând; este nevoie de o importanță strategică și contraste nu doar cu dimensiunea produsului, dar, de asemenea, dimensiunea de comunicare, servicii, spatii, moda si evenimente.

Este o structură flexibilă, care se bazează pe rezervorul profundă a abilităților interne la Politehnica din Milano. Se pune metodele de predare și de cercetare avansate la testul, consolidează și anticipează aptitudinile profesionale necesare pentru a se adapta la noile cerințe ale unei societăți printr-o transformare radicală, și aduce furnizarea de formare și de cercetare dezvoltate într-un context universitar în conformitate cu cererea pentru inovație prezentă în lumea producției și în societate.

POLI.design, Fondată de Politecnico di Milano, are acces la un rezervor profund de competențe multidisciplinare în prima și cea mai importantă universitate tehnică din Italia. Împreună cu Școala de Proiectare și Departamentul de Proiectare, acesta formează Sistemul de Proiectare Politecnico di Milano, care este un grup de resurse, abilități, facilități și laboratoare care este printre cele mai importante din lume.

POLI.design se bazează în Milano, Un centru international de excelenta pentru design, universal recunoscut si recunoscut. Structurile permanente, instituții culturale, târguri și showroom-uri, industria editorială, școli, display-uri, expoziții și evenimente pe care orașul are de oferit sunt numeroase și de a contribui la crearea unui climat plin de viață cultural și dinamic, care pot îmbogăți cursuri profesionale și de formare, oferind o o experiență mai largă de proiectare în toate formele sale cele mai multe de până la zi, din perspectiva inovației constante.

Relațiile cu sfera profesională sunt susținute de prezența a trei dintre cele mai importante asociații de profesioniști în design la Consiliul de Administrație POLI.design:

  • Asociația ADI pentru proiectarea industrială
  • AIPi Asociația italiană a designerilor de interior
  • AIAP Asociația Italiană de Design al Comunicării Vizuale
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în culori de design & tehnologie

Campus Cu normă întreagă 1 an April 2019 Italia Milan

[+]

O Exemple de astfel de zone de producție includ design industrial de produs, arhitectura de interior, comunicare, moda, divertisment și planificare urbană. O atenție deosebită va fi acordată analizarea și sintetizarea de utilizare, de control, ideație, organizarea și planificarea prin utilizarea de culoare. În consecință, culoarea nu este tratată ca un simplu atribut al obiectelor sau suprafețelor, ci ca un mijloc de exprimare și de proiectare percepția de bază și interacțiunea cu realitatea.

Maestrul Specializata este format din două faze. Faza de teorie si tehnica bazata are ca scop formarea studenților în aspectele tehnice de măsurare, de control, reproducere digitală și compararea cu privire la discipline, cum ar fi fizica, optica, colorimetrie, chimie, psihologie și percepție. ... [-]


Master în Design Service

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Italia Milan

Maestru specializat în Design Service a fost creat special ca răspuns la cererea în creștere pentru profesioniști capabili în mod special să se ocupe de complexitatea proiectării unui serviciu. Pentru a atinge acest scop, specializarea integrează teoria generală cu metodologia și experiența practică, care vizează crearea de soluții sistemice complexe care combină componente materiale și imateriale. [+]

SINCRONIZARE

Data de începere: octombrie 2018

Clase: din octombrie 2018 până în aprilie 2019

Stagiu: din aprilie până în septembrie 2019

Data de încheiere: octombrie 2019

PREZENTARE GENERALĂ

Prin POLI.design , Politecnico di Milano consacră un program specializat de formare profesională la nivel superior pentru proiectarea serviciilor.

Master în Design de servicii este un program de formare internațională - predate în întregime în limba engleză - axat pe o abordare centrată pe utilizator și dezvoltarea de idei de servicii de la cercetarea contextuală la prototipuri.

Ideea generală a Masterului constă în conștientizarea schimbărilor semnificative care au avut loc în dezvoltarea și furnizarea de servicii și produse de către companii și organizațiile din sectorul public și impactul radical pe care aceste schimbări îl produc asupra competențelor profesionale și a capacităților corporative. Prin urmare, este esențial să se pregătească profesioniști care pot construi și gestiona noi modele fizice și virtuale de experiență și interacțiune în servicii.... [-]


Master în Design Strategic

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Italia Milan

Maestru Specializat în Designul Strategic. Proiectarea ofertei de valoare este un master la nivel 1 specializat în Politecnico di Milano, proiectat și condus de POLI.design , Consorțiul Politecnico di Milano în colaborare cu MIP, Politecnico di Milano Graduate School of Business. Obiectivul educațional al Maestrului este de a construi o competență specifică și profesionalism calificat în aspecte de design strategic și în inovația și designul sistemului de produse. [+]

Maestru Specializat în Designul Strategic. Proiectarea ofertei de valoare este un master la nivel 1 specializat în Politecnico di Milano, proiectat și condus de POLI.design , Consorțiul Politecnico di Milano în colaborare cu MIP, Politecnico di Milano Graduate School of Business.

Masterul este complet în limba engleză.

Strategic Design este o activitate de proiectare care se referă la Sistemul de servicii pentru produse, adică un ansamblu integrat de produse, servicii și strategii de comunicare care generează și dezvoltă fie un actor, fie o rețea de actori (companii, instituții, organizații nonprofit etc.) a crea valoare. Se spune adesea că inovația tehnologică, globalizarea culturală și economică și tranziția către durabilitatea mediului generează probleme și oportunități. De asemenea, se afirmă în mod repetat că posibilitatea evitării și exploatării celor din urmă necesită dezvoltarea a trei competențe de bază: vizionarea, inovarea, crearea de soluții încorporate în modelele de afaceri noi. Ea cere abilitatea de a proiecta produse și servicii ale căror succes astăzi anticipează ce va fi sau care ar trebui să fie, norma de mâine. Cererea socială pentru o nouă generație de produse și servicii, coerentă cu transformările socio-culturale actuale, și dezvoltarea lor durabilă devine o oportunitate pentru companiile capabile să opereze în contextul acestui nou concept de design. Această întâlnire unică a designului și a strategiei companiei: design strategic.... [-]


Master în Design Strategic

Campus Cu normă întreagă 16 luni October 2019 Italia Milan

Maestru Specializat în Designul Strategic. Construirea de noi afaceri și strategii prin proiectare este un master de nivel 1 specializat în Politecnico di Milano, proiectat și condus de POLI.design în colaborare cu MIP, Politecnico di Milano Graduate School of Business. [+]

Descriere

Maestru Specializat în Designul Strategic. Construirea de noi afaceri și strategii prin proiectare este un master de nivel 1 specializat în Politecnico di Milano, proiectat și condus de POLI.design în colaborare cu MIP, Politecnico di Milano Graduate School of Business.

Masterul de specializare este complet în limba engleză.

Strategic Design este o activitate de proiectare care se referă la Sistemul de servicii pentru produse, adică un ansamblu integrat de produse, servicii și strategii de comunicare care generează și dezvoltă fie un actor, fie o rețea de actori (companii, instituții, organizații nonprofit etc.) a crea valoare. Se afirmă adesea că inovația tehnologică, globalizarea culturală și economică și tranziția spre sustenabilitatea mediului generează probleme și oportunități. De asemenea, se afirmă în mod repetat că posibilitatea evitării și exploatării celor din urmă necesită dezvoltarea a trei competențe de bază: vizionarea, inovarea, crearea de soluții încorporate în modelele de afaceri noi. Ea cere abilitatea de a proiecta produse și servicii ale căror succes astăzi anticipează ce va fi sau care ar trebui să fie, norma de mâine. Cererea socială pentru o nouă generație de produse și servicii, coerentă cu transformările socio-culturale actuale, și dezvoltarea lor durabilă devine o oportunitate pentru companiile capabile să opereze în contextul acestui nou concept de design. Această întâlnire unică a designului și a strategiei companiei: design strategic.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
POLI.Design,
38/A, via Durando

Milan, Lombardy, 20158 IT
Mass-Media Socială