POLI.design

Introducere

Citește Descrierea Oficială

POLI.design Operează în domeniul design-ului, acționând ca o interfață între universități, companii și organizații profesionale, instituții și organisme.

Acesta dezvolta programe de formare pentru tinerii absolvenți și profesioniști, precum și programe de formare pentru companiile care sunt strâns axate pe inovare. Acesta funcționează din perspectiva internaționalizării, stabilirea unor parteneriate de scop cu universități, școli, organisme, instituții, întreprinderi și companii de la caz la caz.

Piatra de temelie a POLI.design se află în disciplinele de proiectare și a profesiilor conexe. Această dimensiune a design este mai largă și mai sistematic decât oricând; este nevoie de o importanță strategică și contraste nu doar cu dimensiunea produsului, dar, de asemenea, dimensiunea de comunicare, servicii, spatii, moda si evenimente.

Este o structură flexibilă, care se bazează pe rezervorul profundă a abilităților interne la Politehnica din Milano. Se pune metodele de predare și de cercetare avansate la testul, consolidează și anticipează aptitudinile profesionale necesare pentru a se adapta la noile cerințe ale unei societăți printr-o transformare radicală, și aduce furnizarea de formare și de cercetare dezvoltate într-un context universitar în conformitate cu cererea pentru inovație prezentă în lumea producției și în societate.

POLI.design, Fondată de Politecnico di Milano, are acces la un rezervor profund de competențe multidisciplinare în prima și cea mai importantă universitate tehnică din Italia. Împreună cu Școala de Proiectare și Departamentul de Proiectare, acesta formează Sistemul de Proiectare Politecnico di Milano, care este un grup de resurse, abilități, facilități și laboratoare care este printre cele mai importante din lume.

POLI.design se bazează în Milano, Un centru international de excelenta pentru design, universal recunoscut si recunoscut. Structurile permanente, instituții culturale, târguri și showroom-uri, industria editorială, școli, display-uri, expoziții și evenimente pe care orașul are de oferit sunt numeroase și de a contribui la crearea unui climat plin de viață cultural și dinamic, care pot îmbogăți cursuri profesionale și de formare, oferind o o experiență mai largă de proiectare în toate formele sale cele mai multe de până la zi, din perspectiva inovației constante.

Relațiile cu sfera profesională sunt susținute de prezența a trei dintre cele mai importante asociații de profesioniști în design la Consiliul de Administrație POLI.design:

  • Asociația ADI pentru proiectarea industrială
  • AIPi Asociația italiană a designerilor de interior
  • AIAP Asociația Italiană de Design al Comunicării Vizuale

Locații

Milano

Address
POLI.Design,
38/A, via Durando

20158 Milano, Lombardia, Italia