Marist College - Italy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Marist lui Branch Campus este situat în centrul frumosului oraș toscan Florența. Acesta este un loc uimitor de a trăi și de a învăța. Florența a fost o sursă de inspirație pentru mulți vizitatori, și continuă să fie o destinație de conducere pentru artiști din întreaga lume.

Motivele pentru studenți aleg să studieze în Florența: - Este al doilea cel mai mare studiu în străinătate destinație pentru studenții vorbitori de limba engleza - Florența este un mediu de învățare viață - Este un oraș global cu o comunitate simt mic oraș - Florence oferă acces convenabil la restul de Europa de Vest - Este locul de naștere al Renașterii

Viața de student

Viața în afara sălii de clasă oferă o multitudine de oportunități pentru dezvoltarea personală și de dezvoltare care sprijină și îmbunătățește experiența academică a studenților. Studenții au posibilitatea de a se alătura cluburi bazate pe interesele lor, participa la diverse programe, de la educația culturală și imersiune la dezvoltarea studenților, și să participe la excursii de învățământ la alte zone din Italia și țările vecine.

Student în anul întâi Florența Experience, programe de masterat și Bachelors ca parte din imersiune lor culturale au posibilitatea de a participa la o noapte și-o zi excursie pe an universitar. Scopul acestor călătorii este de a oferi studenților cu o oportunitate de a experimenta cultura bogată și istoria zonei înconjurătoare. Excursii pot varia de la vizita de familie și operat brânză, prosciutto, iar fermele oțet în Parma la drumeții, canotaj, înot și la Lacul Como în Alpii italieni. Excursii anterioare au inclus vizite în Croația, Roma, Torino, și Elveția.

În conformitate cu Misiunea Colegiul Marist, sentimentul de comunitate si sentimentul de serviciu pentru alții sunt importante pentru noi. Marist-LDM susține dezvoltarea întregii persoane: intelectual, social, fizic și spiritual. În plus față de a face prietenii pe tot parcursul vieții cu un altul, elevii au contact cu multe cadre și facultate în ambele setări formale și informale. Programele si serviciile noastre sunt concepute pentru a promova auto-descoperire, dezvoltare de conducere, comportamente sănătoase și responsabilitatea socială, precum și bucurie.

Vezi programe de masterat » Vedea Cursuri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în Studii De Muzeu

Campus Cu normă întreagă August 2018 Italia Florenţa

MA în Studii Muzeul este oferit de Marist College și Institutul Lorenzo de Medici la Sucursala Campus Marist-LDM Florența în Italia. Acest program de gradul a fost conceput pentru a satisface nevoile academice ale elevilor calificați din întreaga [+]

MA în Studii Muzeul este oferit de Marist College și Institutul Lorenzo de Medici la Sucursala Campus Marist-LDM Florența în Italia. Acest program de gradul a fost conceput pentru a satisface nevoile academice ale elevilor calificați din întreaga lume.

MA în Studii Muzeul este un program interdisciplinar grad avansat, care își propune să ofere studenților, cu o înțelegere a modului în care funcționează muzee în contextele lor sociale și culturale. Bazându-se pe facultate din SUA, Marea Britanie și Europa continentală, cursurile sunt predate folosind o varietate de metode inovatoare, dar au în comun două principii de bază fundamentale care sunt încorporate în filosofia programului: 1) angajamentul muzee "cu publicul este esențială și 2) muzee variază foarte mult în întreaga lume și, prin urmare, trebuie să fie studiate dintr-o perspectivă comparativă internațională.... [-]


Videoclipuri

Marist Italy - Florence Campus Tour