MIP Politecnico di Milano School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

MIP Politecnico di Milano - Facultatea de Afaceri

Fondată în 1979 ca Consorțiu între Politecnico di Milano și numeroase instituții italiene și câteva grupuri industriale de conducere publice și private, MIP este astăzi o societate cu răspundere limitată în cadrul consorțiului . MIP și Departamentul de Management, Economie și Inginerie Industrială alcătuiesc împreună Școala de Management al Politecnico di Milano , care este implicată în toate aspectele legate de cercetare și educație în domeniile managementului, economiei și ingineriei industriale.

În 2007, Școala de Management a fost acreditată de EQUIS . De când sa alăturat pentru prima dată clasamentului Financial Times din cele mai bune școli europene de afaceri în 2009, Școala de Management a primit astăzi o listă cu:

  • Executive MBA
  • Full-time MBA
  • Master în Inginerie de Management
  • Programe personalizate pentru afaceri
  • Desfășurați programe executive pentru manageri și profesioniști

Începând cu anul 2009, școala este inclusă în clasamentul educațional executiv printre cele mai bune din întreaga lume pentru programe "personalizate", care sunt personalizate pentru clienți corporativi și concepute pentru managerii și potențialii angajați.

În 2013, programele MBA și Executive MBA au primit prestigioasa acreditare internațională, AMBA ( Asociația de MBA-uri ).

Școala este membră a PRME (Principiile pentru educația responsabilă în management), Cladea (Consiliul școlar al administrației latino-americane) și QTEM (tehnica cantitativă pentru rețeaua de masterat în economie și management.

Începând cu 2015, Școala este membră a AACSB International-Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business . AACSB International este o asociație de membri ai instituțiilor de învățământ, de afaceri, nonprofit și organizațiilor guvernamentale dedicate promovării învățământului superior în afaceri. Calitatea de membru nu implică acreditarea.

Școala de Management este, de asemenea, inclusă în QS World Rankings University cu programele sale globale de MBA. În plus, în 2018, pentru prima dată, Școala este pe listă și cu Masterul Internațional în Business Analytics și Datele Mari, Master în Managementul Riscului Financiar și Master în Management. Flex EMBA a fost, de asemenea, clasat printre cele mai bune programe de învățământ la distanță din întreaga lume prin QS Distanțe Online Rankings MBA 2018.

Locații

Milano

Address
Politecnico di Milano School of Management
Via Lambruschini 4C - Building 26A

20156 Milano, Lombardia, Italia

Online Italia

Address
20156 Milano, Lombardia, Italia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări