Università LUM Jean Monnet School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O LUM Universitatea Jean Monnet A fost fondată în 1995 de senatorul Giuseppe Degennaro. Cu un personal didactic de oameni de renume internațional, italieni și internaționali, universitatea asigură realizarea de programe academice de înaltă calitate pentru studenții săi. Inspirat de aceste valori ale calității și persistenței, Universitatea își propune să creeze oportunități pentru ca studenții să atingă obiective importante prin studiile, activitățile de formare și inițiativele lor de cercetare.

În 2004, Școala de Management a Universității LUM a fost creat, cu calificări postuniversitare, cum ar fi Maestru în Management General (MIGEM), Master în Marketing și Management Retail (MIREM), Master în Contabilitate și Control (MAC) Master Of Science în Drept, Economie și Managementul Profesioniștilor în Sănătate (DEMAS), Master în Managementul Transporturilor și Logistica Integrată (MITEL).

În plus față de cursurile tradiționale de Cursuri de masterat și studii superioare și de specializare, Școala participă, de asemenea, la activități importante de mare valoare științifică: promovează inițiativele de seminar și conferințe importante, stabilește și realizează "Școala de Vară", o oportunitate de întâlnire și o dezbatere privind procesele de inovare corporatistă și participă la realizarea de experimente și Inițiative de cercetare cu principalele sectoare publice și private.

Astfel, Școala de Management LUM, ca și celelalte părți ale Universității Jean Monnet LUM, prezintă o organizație modernă capabilă să traducă eficient principiile afacerii și managementului, structurând și consolidând legăturile dintre profesori și studenți, între lumea academică și sectorul comercial / S, creând sinergii valoroase pentru studenți: este deosebit de activă în crearea de acorduri și convenții cu sectoare importante de afaceri și industrie, care vizează dezvoltarea sesiunilor de formare și generarea de noi oportunități pentru studenți în cadrul acestora.

Cu toate acestea, povestea viitoare a Universității Jean Monnet LUM urmează a fi scrisă: paginile care vor urma vor spune mândria și pasiunea celor care iau parte la aventura unică de a-și crea propriul viitor cu puterea valorilor, ideilor și aspirații.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Italiană

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în Afaceri Internaționale în China (mibc)

Campus Cu normă întreagă October 2018 Italia Bari

În inima orașului Milano, în cadrul minunat al Via Meravigli 7, în sălile de cursuri ale NIBI, primul modul va sta la baza pilonilor managementului internațional al afacerilor: [+]

În inima orașului Milano, în cadrul minunat al Via Meravigli 7, în sălile de cursuri ale NIBI, primul modul va sta la baza pilonilor managementului internațional al afacerilor: - Strategii Internaționale - Economia globală și finanțele internaționale - Managementul resurselor umane - Antreprenoriat și managementul startup Aceste cursuri sunt gândite pentru participanții interdisciplinari și vor introduce instrumentele fundamentale pentru managementul strategic internațional.

Diversitatea în grup este o caracteristică adăugată a programului. Participanții provin din medii și discipline culturale diferite. Ele sunt atent selectate pentru a forma un grup cu preocupări similare, menținând un amestec echilibrat de viziune și culturi.... [-]


Videoclipuri

I partner del MALLM: Paola Boromei, direttore delle risorse umane di SNAM

Contactează
Adresa locaţie
Direzione amministrativa S.S. 100 Km 18 70010 Casamassima (BA)
Bari, IT
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
Direzione generale S.P. Andria - Trani Km. 1.500 76125 Trani (BAT)
Italy Online, IT