Citește Descrierea Oficială

Școala Guvernului face parte Libera Università Internazionale degli Studi Sociali (LUISS) Guido Carli, O universitate multidisciplinară care oferă grade la toate nivelurile academice. Accentul este pus pe studii de afaceri, economie, politică și de drept. Campusul este situat în centrul Romei și prezintă un mediu de studiu modern pentru 7000 de elevi. Noul sediu, situat în interiorul mare zonă semi-parc pe Viale România, sunt un complex universitar modern, dotat cu cele mai recente în tehnologie avansată. Arhitectura dispune de spații deschise, dinamice, transparente, care exprimă pe deplin sensul comunității și intensitatea vieții la Universitatea.

LUISS Guido Carli este o universitate angajat să excelență în ceea ce privește investițiile considerabile în educație și cercetare. Grație afilierea cu Confindustria, Confederația Industriașilor italiene, Universitatea are legături strânse cu preocupările industriale ale țării, dintre care majoritatea operează la nivel internațional. Excelența de cercetare și de predare a LUISS a fost confirmată recent, printr-o evaluare independentă de către Il Sole 24 Ore, unul dintre cotidianele de conducere ale Europei, iar Nationplacing instituția printre primele în Italia. de la înființarea sa LUISS Guido Carli a jucat un rol-cheie în dezvoltarea economică și culturală a Italiei. Nu numai că a instruit lideri de talie mondială sensibile la valorile culturii de piață și regulile unei democrații moderne, dar și-a făcut, de asemenea, contribuții academice importante în domeniul economic și financiar, drept și științe politice.

Auzi despre Scoala LUISS Guvernului direct de la directorul său Prof. Sergio Fabbrini

Școala de Guvernare de la Andrea Giannone pe Vimeo.

De ce LUISS Guido Carli

LUISS Guido Carli este o universitate multidisciplinară care oferă grade la toate nivelurile academice. Accentul este pus pe studii de afaceri, economie, politică și de drept. Campusul este situat în centrul Romei și prezintă un mediu de studiu modern pentru 7000 de elevi. Noul sediu, situat în interiorul mare zonă semi-parc pe Viale România, sunt un complex universitar modern, dotat cu cele mai recente în tehnologie avansată.

Arhitectura dispune de spații deschise, dinamice, transparente, care exprimă pe deplin sensul comunității și intensitatea vieții la Universitatea. LUISS Guido Carli este o universitate angajeaza sa excelenta care atrage cele mai bune talente (în ceea ce privește atât studenți și profesori), prin intermediul unor investiții considerabile în educație și cercetare. Grație afilierea cu Confindustria, Confederația Industriașilor italiene, Universitatea are legături strânse cu preocupările industriale ale țării, dintre care majoritatea operează la nivel internațional. In mai mult de patruzeci de ani de la fondarea sa în 1966, LUISS Guido Carli a jucat un rol esențial în dezvoltarea economică și culturală a Italiei. Nu numai că a instruit lideri de talie mondială sensibile la valorile culturii de piață și regulile unei democrații moderne, dar și-a făcut, de asemenea, contribuții academice importante în domeniul economic și financiar, drept și științe politice.

Locul de amplasare și Servicii

A studiat la Școala de Guvern înseamnă să fie o parte a comunității dinamice și internaționale LUISS că împărtășește eforturile academice, entuziasm și experiență. Elevii dețin un rol activ în educația lor și poate conta pe o relație strânsă cu membri ai facultăților. LUISS are multe oportunități pentru ca elevii să se implice în țesătura Universității, cât și în afara acesteia, inclusiv propriile sale radio și WebTV, cel mai important în comunitatea de student italian.

mâncare

Studenții au acces la cantina de la Viale România campusul care are următoarele ore de deschidere:

 • Prânz: de luni până vineri, 12.00-14.30
 • Cina: de luni până vineri, 19.00-20.45
 • Sâmbătă: 12.00-13.30

Localul cu autoservire oferă un serviciu la pachet este deschis pentru cină și în zilele de sâmbătă. Este necesar să se rezerve serviciul de 13.30. Modificări la ore de deschidere cantina vor fi postate pe panoul de informare și pe site-ul LUISS. În luna august, cantinele vor fi închise. Mai multe informații sunt disponibile aici.

Mesaje de poștă electronică și IT

Unitatea de IT Services Universitatea garantează funcționarea și actualizarea serviciilor IT la LUISS, oferind studentilor, cadrelor didactice și membri ai personalului cu aplicații software îmbunătățite. Acesta garantează, de asemenea, de sistem și platformă de interoperabilitate aplicată în educație, cercetare și servicii administrative. Principalele activități serviciile IT "sunt:

 • servicii de rețea și de securitate
 • asistență pentru utilizatori
 • achiziția de hardware și software
 • punerea în aplicare a noilor tehnologii
 • întreținerea și dezvoltarea de aplicații

Ca un student al Școlii de Guvern, va fi furnizat cu un cont de e-mail și acces la mai multe servicii webbased. campusuri LUISS oferă, de asemenea de acces fără fir.

Bibliotecă

Școală de studenți guvernamentale pot avea acces liber biblioteca LUISS, care oferă un set mare de off-line și de cercetare on-line surse, cărți și periodice. Mai multe informații despre Biblioteca sunt disponibile aici.

sport

LUISS Sports Activity își propune să facă elevii să participe și să se simtă parte a unei comunități prin mesajul valoros al sportului. Ca parte a Scolii de Guvern, poti practica tot felul de sporturi, inclusiv baschet variind, fotbal, volei, rugby, atletism. Toate activitățile sportive au loc la Universitatea din centrul sportiv PALALUISS, la domeniul Acqua acetosa, care este în termen de 30 de minute de la Viale România campus cu transport in comun. Pentru mai multe informații vezi aici.

Activitati culturale

studenții noștri pot participa, de asemenea, la diversele activități culturale organizate de elevi LUISS, cum ar fi, de fotografie și de scris concursuri, laboratoare de teatru. Universitatea are acorduri cu o serie de teatre din Roma, oferind studenților taie bilete preț sau bilete cu discount sezon. Mai multe informații vor fi furnizate în momentul sosirii la Universitate.

On-campus de ingrijire a sanatatii

Elevii pot avea acces la un serviciu de asistență medicală cost gratuit furnizat de LUISS și administrat de medic in-house al cărui program de birou sunt:

 • Luni, miercuri, vineri: 15.30-16.30
 • Marți și joi: 10.00-12.00

În luna august, serviciul de îngrijire pe-campus este închis. Medicul poate fi, de asemenea contactat prin e-mail și prin telefon.

Serviciul medical de urgență

Există un serviciu medical de urgență pentru toți studenții LUISS, care este disponibil atât pe-campus și la domiciliul studentului. Serviciul este oferit de asistență medicală și puteți lua legătura cu ei prin apelarea numărului de telefon gratuit 800 94 94 89.

Agentie turistica

LUISS Guido Carli a semnat un acord cu agenție de turism CTS (Centro Turistico Studentesco e Giovanile), în cazul în care studenții pot beneficia de o serie de servicii. Studenți ai Școlii de Guvernul poate achiziționa un card de membru CTS pentru 18 €, în loc de 30 €. Membrii CTS primesc cardul de membru CTS și Student Identity Card Internaționale, care oferă acces la reduceri și de a reduce prețurile pe biletele de avion, tren, feribot, de film și teatru în Italia și în străinătate. Puteți achiziționa, de asemenea, pachete de vacanta la orice loc de informații destination.Details despre aceste servicii, vă rugăm să contactați Personal Admiterea Școlii de Guvern, la următoarea adresă: LUISS School of Government Via di Villa Emiliani Roma Italia 14 00197 Tel: 0039 06 85225052 / 5065 Fax: 06 0039 85225056 E-mail: informații despre serviciile sog@luiss.it.More LUISS sunt disponibile LUISS Broșură internațională

Acreditare

Școala Guvernului face parte integrantă din LUISS Guido Carli. Universitatea este o instituție academică și de cercetare pe deplin recunoscute de către Ministerul Educației, Universității și Cercetării din Italia.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

MA

LUISS School of Government

Acesta este un curs de un an multi-disciplinare care să reflecte nevoia de lideri internaționali, care pot ajunge la peste domenii de specialitate pentru a găsi mai multe ... [+]

Acesta este un curs de un an multi-disciplinare care să reflecte nevoia de lideri internaționali, care pot ajunge la peste domenii de specialitate pentru a găsi mai multe soluții inovatoare la provocările dificile de politici publice complexe. Este practic, răspunzând direct la cererea de experți internaționali, cu abilități avansate în negociere, management și analiză a politicilor publice pentru a obține rezultate de succes. In timpul acestui maestru elevii învață cum internațional sunt realizate politici publice, puse în aplicare și evaluate de către guvernele naționale, instituțiile internaționale, companii multinaționale și societatea civilă în ansamblu.

... [-]
Italia Rome
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LUISS School of Government

MA în Studii Europene (MES) este un program de un an interdisciplinar care vizează formarea viitorilor experți în domeniul afacerilor și al instituțiilor Uniunii Europene ... [+]

MA în Studii Europene (MES) este un program de un an interdisciplinar care vizează formarea viitorilor experți în domeniul afacerilor și al instituțiilor Uniunii Europene. Comandantul oferă studenților care dețin cel puțin o diplomă de licență (sau din Italia Laurea Trienala) cu largi proficiencies încă specifice, în instituțiile și politicile UE.

Programul, în special, prevede: formare avansată în instituțiile UE și politicile europene perspectivă multinațională cu privire la politicile publice ale UE și afacerile UE mediteraneene de predare-stil seminar Un organism international student la o instituții academice de clasa de top competență academică inegalabile cu o facultate internaționale Puternică profesională și crearea de rețele cu reuniuni periodice cu experți și practicieni profesionale ale UE pregătire practică cu privire la procedurile de selecție a EPSO și managementul ciclului de proiect al UE Accesul la instituțiile naționale și internaționale cu sediul la Roma ... [-]
Italia Rome
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LUISS School of Government

Promovat în comun de către Școala LUISS de Governmentand și LUISS Facultatea de Drept, acest maestru avansat al doilea nivel se concentrează asupra Uniunii Europene (UE), ... [+]

Promovat în comun de către Școala LUISS de Governmentand și LUISS Facultatea de Drept, acest maestru avansat al doilea nivel se concentrează asupra Uniunii Europene (UE), aspecte juridice, instituționale și politice. Procesul de europenizare pune în discuție separarea dintre regimurile juridice și politicile naționale și europene. Acest master avansat al doilea nivel asigură pregătirea necesară pentru a permite absolvenților în chestiuni juridice și politice pentru a opera în acest nou context, în cadrul instituțiilor UE; firme de avocatura si companii private; organizații publice și private; ONG-uri și asociații non-profit; instituțiile regionale și naționale; agențiile de reglementare și de consultanță; bănci și instituții financiare. ... [-]

Italia Rome
Octombrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

#DreamersOnTheRun - LUISS School of Government

LUISS School of Government
Address
Viale Pola 12, 00198 Roma, Italia
00198 Rome, Lazio, Italia
Website
Număr de telefon
+39 06 85225053