Citește Descrierea Oficială

International Telematic University UNINETTUNO , este singura universitate din Italia, care a fost evaluată cu succes de ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), Agenția Ministerială Italiană pentru Calitatea în Învățământul Superior. Înființată prin decretul din 15 aprilie 2005 al Ministerului Educației, Universității și Cercetării din Italia, UNINETTUNIO oferă titluri academice cu valoare legală oriunde în lume pentru studii universitare și postuniversitare. UNINETTUNO să urmeze recomandările Procesului de la Bologna și să acorde credite universitare în cadrul sistemului ECTS - Sistemul european de transfer al creditelor.

UNINETTUNO este una dintre cele mai importante universități de învățământ la distanță din lume și a câștigat recent câteva premii internaționale pentru excelența platformei de e-learning de la Asociația Europeană a Universităților de Predare la Distanță (EADTU). Premiul IELA pentru cel mai bun portal de e-learning a fost livrat către UNINETTUNO pe baza cercetărilor sale, a cunoștințelor și a dezvoltării în domeniul educației la distanță. Membru al Comitetului EADTU - Asociația Europeană a Universităților de Predare la Distanță, Reprezentant al ICDE - Consiliul Internațional al Educației în Învățământul la Distanță pentru Europa de Sud și Marea Mediterană, Recunoscut de UNESCO printre universitățile care acționează pentru atingerea obiectivelor SDG 2030 de către Organizația Națiunilor Unite (https: //goo.gl/jmiif7) și este listat ca membru al Asociației Internaționale a Universităților din cadrul UNESCO IAU.

UNINETTUNO are 6 departamente, 25 de cursuri și peste 163 de centre de examene din întreaga lume. Astăzi, UNINETTUNO are peste 16.000 de studenți din 160 de țări, este proprietarul unui canal de televiziune multilingv prin satelit în aer liber și al unei platforme de învățare și predare pe distanță disponibilă online în 5 limbi (arabă, italiană, engleză, greacă, franceză).

Luând în considerare în mod serios problema legată de calitatea slabă a învățământului în anumite instituții de învățământ la distanță din întreaga lume, datorită unui parteneriat puternic cu universitățile tradiționale, profesorii de la UNINETTUNO sunt selectați printre cei mai buni profesori din universitățile tradiționale partenere.

UNINETTUNO oferă standarde înalte de predare într-un mediu digital, datorită unui model unic de învățare și predare la distanță prin intermediul noilor tehnologii și o platformă unică care încurajează și susține realizările de-a lungul dezvoltării personale. La UNINETTUNO, studenții pot urma programele și pot obține credite universitare și titluri universitare, oriunde, fără restricții de timp și spațiu, o universitate fără frontiere (https://goo.gl/gie8e1).

Cum să studiezi

Activitățile de formare bazate pe Internet au loc într-o zonă macro bazată pe web, numită Cyberspace didactic. În Cyberspace didactic, procesul de instruire și învățare are loc, iar accesările sunt diversificate prin login și parola personalizate, pe baza rolului jucătorilor în calea educațională: profesori, tutori și studenți. Lecțiile și activitățile on-demand online sunt disponibile 24 de ore pe zi, împreună cu orele de curs virtuale cu streaming live și cu clasele virtuale înregistrate (https://goo.gl/jY26qD).

Programe predate în:
  • Engleză
  • Limba franceza
  • Italiană
  • Arabic

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

International Telematic University UNINETTUNO

Dezvoltat și livrat în asociere cu Mick Clegg (antrenor profesionist ex-Manchester United) și Adrian Lamb de înaltă performanță (ex-Fitness Coach la Aston Villa, Sunderla ... [+]

Dezvoltat și livrat în asociere cu Mick Clegg ( antrenor profesionist ex-Manchester United ) și Adrian Lamb de înaltă performanță ( ex-Fitness Coach la Aston Villa, Sunderland, Newcastle United și Leicester City FC ). Acest Master unic este 100% online, cu opțiuni mixte, sub forma unui rezidențial în Manchester și în alte centre din întreaga lume.

Oamenii împing constant limitele. An de an, alimentat de inovațiile din domeniul științei sportive, sportivii de elită câștigă medalii, ridică trofee și înregistrează ruperea o dată ce nu se poate. Echipa din spatele echipei reinventează activ modul în care un atlet se mișcă, recuperează, consumă și gândește. În funcție de sport, sportivii trebuie să aplice niveluri ridicate de rezistență, viteză, forță, putere, agilitate și flexibilitate, precum și să mențină compoziția optimă a corpului, să facă față cerințelor fizice ale jocului și să continue demonstrarea unei calități individuale fără prematur oboseală; acest lucru face ca un program de pregătire fizică atent planificată și eficientă să devină o necesitate absolută.... [-]

Italia Rome
Înscriere Deschisă
Engleză,Italiană
La zi
18 luni
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

International Telematic University UNINETTUNO

Master în științe arheologice aplicate este conceput pentru a oferi cunoștințele și expertiza necesare studenților, cercetătorilor, managerilor și liderilor din sectorul ... [+]

Master în științe arheologice aplicate este conceput pentru a oferi cunoștințele și expertiza necesare studenților, cercetătorilor, managerilor și liderilor din sectorul patrimoniului cultural. Programul este o combinație originală a conceptului modern și a nevoilor de identificare, documentare, întreținere, salvare și difuzare a patrimoniului mondial la risc. Abordări contemporane care acționează ca catalizatori în conservarea și documentarea patrimoniului cultural, care este relevant și pentru interpretările sociale și antropologice anterioare prin abordarea interdisciplinară.

Cursul include câmpuri concrete pe mâini... [-]

Italia Rome
Înscriere Deschisă
Engleză,Italiană
La zi
18 luni
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză