IUAV University of Architecture in Venice, Italy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Iuav Masters (programe de specializare postuniversitară) și cursuri avansate de specializare

Università Iuav di Venezia oferă cursuri avansate pentru absolvenți și profesioniști.

Diferitele programe postuniversitare sunt împărțite în trei ramuri care variază în funcție de gradul pe care îl atingeți:

  • Nivelul I Master Program
  • Nivelul II Master Program
  • Cursuri de specializare avansată

Maeștrii (Programe de specializare postuniversitară) vizează dezvoltarea de cunoștințe și abilități în sectoare inovative și strategice din industria de producție și industrială și sunt caracterizate printr-o abordare interdisciplinară și aplicativă.

Acestea sunt deschise absolvenților de diferite discipline (artă, arhitectură, urbanism, sociologie, inginerie, economie, filosofie, literatură etc.) care sunt interesați să obțină formare profesională în antreprenoriat, funcții corporative și anumite sectoare administrative și financiare.

Toate programele de masterat postuniversitare au controlat accesul. Termenii de admitere sunt prevăzuți în fiecare comunicare individuală a programului.

Programele de masterat postuniversitare sunt deschise celor care dețin următoarele titluri (sectoarele specifice au informații suplimentare cu privire la propria lor comunicare de program):

  • Nivelul I Programul de Master - precondiție: Bachelor of Arts sau Science
  • Nivelul II Programul de Master - precondiție: Maestru de Arte sau Știință

Un program de masterat postuniversitar este de un an universitar, cu aproximativ 375/450 ore total de ore de lecție. Activitățile academice sunt cuantificate în creditele universitare (un credit corespunde unui număr de 25 de ore de muncă studențească). În general, volumul de muncă al studenților este, în general, inclus în 60 de credite.

Pentru a dobândi o diplomă postuniversitară, studenții trebuie să urmeze cel puțin 70% din durata totală a cursului de studiu și să treacă examenele necesare. Planul de studiu include un stagiu, să experimenteze și să aplice cunoștințele dobândite și teza de cercetare finală.

Cursurile de specializare avansate sunt cursuri profesionale de diferite durate. Acestea sunt deschise celor care dețin o diplomă de licență sau absolvent. Acestea sunt, de asemenea, deschise pentru cei care au dobândit o experiență profesională recunoscută și considerată potrivită pentru scopul cursurilor.

Toate programele postuniversitare au controlat accesul: prin urmare, este recomandabil să vedeți notificarea individuală a fiecărui program pentru a cunoaște condițiile exacte de admitere.

Programele de absolvent pot include achiziționarea de credite universitare.

Rata de participare este obligatorie la un anumit procent de ore.

Locații

Veneția

Address
Santa Croce, 191 30135 Venezia VE Italia
30135 Veneția, Veneto, Italia