Citește Descrierea Oficială

Incubator de cunoștințe și de cercetare pentru inovare.

Veneția a fost întotdeauna o răscruce de culturi diferite și starea sa a determinat ca aceasta să fie expusă, mai mult decât alte orașe, influențe, tendințe și inovații, în artă ca și în cultură și comerț, cultivarea o vocație întâlnire și de cercetare noi.

Orașe din prima si cea mai mare organizatie proto-industriale Vest: Arsenalul de la Veneția, unde a fost inventat și a lansat producția de serie în navale.

În Veneția converg limbi, idei și talente cu ei obiecte și materiale. Atitudinea la transformarea calitate existente, care distinge este necesar să se reuni lumi diferite și să dea naștere la noile realități.

Ceea ce face IED Veneția un centru de excelență de învățământ? Capacitatea sa de a crea o relație cu bogăția de cunoștințe și de a fi un catalizator pentru propuneri, proiecte, oameni si energie nu doar în contextul local, dar la nivel național și la nivel global.

Programe predate în:
Engleză
Italiană

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

IED – Istituto Europeo di Design Venice

A treia ediție - Astăzi, curățarea artei contemporane necesită atât de multe abilități ca și contextele și limbile artistice. Întrucât un fundal cultural solid este la fe ... [+]

ACEASTA CURS IN HELD ÎN LIMBA ENGLEZA.

Astăzi, curățarea artei contemporane necesită atât de multe abilități ca și contextele și limbile artistice. Având în vedere că un fundal cultural solid este la fel de important ca și abilitățile de management și comunicare, ceea ce este și mai important pentru un Curator al secolului 21 este construirea unei rețele stabile de relații pentru a face un proiect curatorial tangibil și extins.

Din acest motiv, datorită prestigiului și poziției unice a orașului Veneția, participanții au ocazia să se angajeze critic și activ în dezbaterile actuale în practica curatorială și arta contemporană și să opereze în contextul Bienalei, incubator pentru excelență și inovare. Cursul conduce studenții să învețe practic locul de muncă al unui curator în toate formele sale, mulțumită și unei facultăți internaționale care include și unii dintre cei mai proeminenți profesioniști din lumea artei. În acest fel, participanții cunosc metodele curatoriale pe care le aplică instituțiile precum Colecția Peggy Guggenheim, Fondation Pinault, Fondazione La Biennale di Venezia și Christie's.... [-]

Italia Venice
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Venice

A șaptea ediție - Evoluții recente în lumea artei și culturii, pe de o parte, au văzut artiștii și alți profesioniști implicați în domeniu care se ocupă atât de creativit ... [+]

ACEASTA CURS IN HELD ÎN LIMBA ENGLEZA.

Evoluțiile recente din lumea artei și culturii au arătat, pe de o parte, artiștii și alți profesioniști implicați în domeniu, care se ocupă atât de creativitatea, cât și de cea de afaceri a activității lor. Pe de altă parte, ideea și funcția culturii au evoluat spre un bun și serviciu public mai bine constient și structurat, care au nevoie de profesioniști cu o abordare antreprenorială și cu un accent pe conștientizarea și sustenabilitatea socială.

Cursul de master în Business pentru Arte și Cultură oferă studenților cu un background teoretic și practic puternic, care le permite să pornească de la o idee și să definească un plan de afaceri eficient care să facă ideea să funcționeze și să genereze inovații valoroase. Datorită unor învățături personalizate specifice care susțin cursuri cu instruiri dedicate, participanții învață cum să planifice și să gestioneze un proiect artistic sau cultural în ansamblul său. La sfârșitul Masterului, este posibil să se înceapă o carieră în cadrul instituțiilor culturale private și publice, să se lanseze o afacere sau să se planifice proiecte fără scop lucrativ.... [-]

Italia Venice
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Aggiudicati una borsa di studio per il corso di Marketing e Comunicazione dei Beni Culturali

Aggiudicati una borsa di studio per il corso di Grafica Digitale

Mery Glez - performance luminosa e sonora

IED - Istituto Europeo di Design
Address
Venice, Veneto, Italia
Website
Număr de telefon
+39 041 277 1164