Citește Descrierea Oficială

Cultivarea economia verde în heartland industrial.

Mai mult decât un hub industrial, de la sfârșitul secolului XIX Torino a fost o casa de cercetare și inovare în domenii variind de la film si moda de comunicatii, arte vizuale și umaniste.

Vocația de eclectism și experimentarea a făcut una dintre cele mai importante capitale ale industriei auto și, în ultimele decenii, o valoare de referință de clasă mondială pentru o nouă cultură de produse alimentare și pentru cercetarea în durabilitatea mediului.

IED Torino este recunoscut de o autoritate ca unul dintre centrele lumii cele mai importante pentru formarea în design de transport. Aliniată cu cunoștințe și de cercetare tipic context, acest campus dezvolta si se concentreaza activitatea de proiectare față de conceptele de mobilitate viitor și cele mai avansate și inovatoare de producție clusterelor.

Profesioniști care sunt competente în design durabil al mediului sunt din ce în ce căutate de sectorul privat și de către administrația publică.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Spaniolă
  • Italiană

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

IED – Istituto Europeo di Design Torino

Ediția a 17-a - Cursul de Master în Design Design oferă oamenilor cu o mare pasiune pentru mașini șansa de a se angaja puternic în tehnicile de design auto. Dorește elevi ... [+]

ACEASTA CURS IN HELD ÎN LIMBA ENGLEZA.

Ediția a 17-a - Cursul de Master în Design Design oferă oamenilor cu o mare pasiune pentru mașini șansa de a se angaja puternic în tehnicile de design auto. Dorește elevii să se afle în centrul lumii de design, făcându-i să învețe despre gândirea inovatoare și cum să abordeze, să dezvolte și să finalizeze proiectarea unui exterior și a unui interior auto.

Turin este orașul perfect pentru acest curs, deoarece este capitala mondială a designului mașinilor și a fost locul de naștere al celor mai importante case de design și companii de automobile din Italia. Orașul oferă șansa de a obține întreaga rețea de autori de design auto să vină la IED împărtășind abilitățile lor cu elevii noștri pentru cursuri, prelegeri, ateliere de lucru sau pentru recrutarea tinerilor talentați.... [-]

Italia Turin
Martie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Torino

Ediția a 17-a - Lucrul în marketing și comunicare înseamnă crearea, dezvoltarea, menținerea și optimizarea relațiilor dintre clienți și branduri, stabilirea unei legături ... [+]

ACEASTA CURS IN HELD ÎN LIMBA ITALIANĂ.

Ediția a 17-a - Lucrul în marketing și comunicare înseamnă crearea, dezvoltarea, menținerea și optimizarea relațiilor dintre clienți și branduri, stabilirea unei legături directe și personalizate.

Master în Marketing și Comunicare sa născut ca răspuns la nevoia, exprimată de companii și agenții, de a dobândi personal calificat în domeniul marketingului strategic și operațional și al comunicării corporative. Pentru a răspunde în mod satisfăcător nevoilor pieței și așteptările beneficiarilor, diploma de master se adresează în paralel celor două domenii profesionale - marketing și comunicare - atât din punctul de vedere al companiei, cât și al agenției, pentru a arăta punctele de contact, sinergiile și dinamica interacțiunii. În plus, în paralel cu o piață care a suferit o evoluție din ce în ce mai rapidă, calea de formare include module mari care se referă în mod specific la domeniul web: de la managementul social media la SEO și SEM, de la marketingul web la gestionarea relației cu bloggeri și infunecers, reputația și managementul conținutului.... [-]

Italia Turin
Noiembrie 2019
Italiană
La zi
11 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

IED Transportation Design 2015: the making of

IED Transportation Design Presents: Massimo Dotti

HAPPY BIRTHDAY IED TORINO: I NOSTRI VENTICINQUE ANNI!

Hoosier for Happiness

The Making of an interactive book - eng sub

IED TORINO - MASTER IN SUSTAINABLE ARCHITECTURE

IED - Istituto Europeo di Design
Address
IED Torino Via San Quintino 39
10121 Turin, Piedmont, Italia
Website
Număr de telefon
+39 011 541111