IED – Istituto Europeo di Design Florence

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Florența are una dintre cele mai patrimoniului artistic și cultural cel mai important, dar este, de asemenea, un oras cu o istorie lungă în design italian.

Acesta este situat în centrul unei regiuni de origine a excelenței de producție majore, care a dat Florența o reputatie internationala de invidiat în domenii variind de la modă și măiestria artistică a proiecta și inovație tehnologică.

În astfel de loc incomparabil pentru cei care doresc să urmeze arta si inovării, IED se concentrează pe metode pentru îmbunătățirea beneficiile împletirea expertizei locale cu toate diferite culturi întâlnite.

Relația dintre virtuos măiestrie artistică de înaltă calitate și industrie este o caracteristică tradițională a calității producției în Florența și din jurul acestuia.

IED Florența reprezintă această relație specială care, atunci când este aplicat la formare, se traduce în amestecarea toate acestea competențe de atât vechi și contemporary- care stau la baza unor noi profesii.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Italiană

Vezi programe de masterat » Vedea Summer courses » Vedea BA-uri » Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master in Brand Design and Management: Food, Wine and Tourism

Campus Cu normă întreagă 11 luni February 2019 Italia Florenţa

[+]

Participanții câștigă expertiză în domeniul branding și management pentru o gamă largă de concursuri diferite.

Barcelona

[-]

Master în Afaceri De Modă

Campus Cu normă întreagă 11 luni February 2019 Italia Florenţa

Master în afaceri de moda este conceput pentru profesioniști și absolvenți care doresc să dobândească competențe de înalt nivel în noile tehnologii aplicate la moda de comunicare. Leaganul modă datorită evenimentelor de la Pitti, Florența este recunoscută în întreaga lume ca fiind centrul industriei modei italiene și a procesului său de producție în ansamblu, de la materia primă până la obiectul afișat de modă. [+]

Master în afaceri de moda este conceput pentru profesioniști și absolvenți care doresc să dobândească competențe de înalt nivel în noile tehnologii aplicate la moda de comunicare. Leagăn de modă datorită evenimentelor Pitti, Florența este recunoscută în întreaga lume ca fiind centrul industriei modei italiene și a procesului său de producție în ansamblu, de la materia primă până la obiectul afișat de modă. Cursul integrează tehnologii avansate, tehnici tradiționale și meșteșuguri în favoarea produselor inovatoare și a serviciilor de comunicare. În plus, Sara Maino (Editorul senior al Vogue Italia) este coordonatorul științific al școlii.

Oportunități de carieră - La sfârșitul Master, Fashion Business Manager poate lucra pentru evenimente de modă, relații publice, afaceri de modă, publicitate și birouri de presă. Elevii pot găsi un loc de muncă în calitate de expert în marcă, promotor de modă, expert în marketing de modă, creator în publicitate și consultant pentru noile medii.... [-]


Master în Design Grafic - Se Concentrează Pe Noile Medii

Campus Cu normă întreagă 10 luni February 2019 Italia Florenţa

Master în Design grafic integrează cunoștințele de instrumente și tehnologii, cultura de proiect și metodologia cu o sensibilitate față de comunicarea vizuală și reprezentările sale. [+]

Master în Design grafic integrează cunoștințele de instrumente și tehnologii, cultura de proiect și metodologia cu o sensibilitate față de comunicarea vizuală și reprezentările sale.

O atenție deosebită se acordă noilor mijloace de comunicare și noilor frontiere ale comunicării web, pentru a crea personalități profesionale capabile să acționeze în cadrul unui scenariu evolutiv.

Graphic Designer figura, astăzi, este deosebit de dinamic; fiind nu numai un expert în limbi Visual, dar, de asemenea, un director de strategii de comunicare bazate pe semnul care este exprimat pe suport fizic în ambele locații reale și medii virtuale.

Oportunități de carieră - Designerul grafic funcționează în companii de publicitate și comunicare, agenții web, edituri sau în calitate de freelancer în propria sa firmă; El este capabil să interacționeze cu mai mulți clienți în diferite domenii datorită unei versatilități dezvoltate. Această cifră profesionist, de fapt, are instrumentele necesare pentru a menține actualizate și să anticipeze ori, oferind soluții inovatoare pentru clienții săi.... [-]


Master în Managementul Artelor

Campus Cu normă întreagă 11 luni February 2019 Italia Florenţa

Cursul de master în Arte Management este un curs interdisciplinar de imersiune de 11 luni, care este cu adevărat prezentat de o formulă itinerantă unică. Planul de studiu se desfășoară în trei locuri de prestigiu diferite, Florența, Roma și Veneția, pentru a angaja studenții într-un tur al artei contemporane, cu accent pe locurile de muncă ale viitorului. [+]

O Curs de masterat în Arte Management Este un curs interdisciplinar de imersiune de 11 luni, care este cu adevărat prezentat de o formulă itinerantă unică. Planul de studiu se desfășoară în trei locuri de prestigiu diferite, Florența, Roma și Veneția, pentru a angaja studenții într-un tur al artei contemporane, cu accent pe locurile de muncă ale viitorului.

Cursul de master dezvoltă o figură centrală pentru viața instituțiilor culturale care se ocupă de managementul proiectelor de artă. Acest profesionist este capabil să identifice conținut inovativ, să structureze un program cuprinzător al evenimentelor, să planifice și să dezvolte evenimente de strângere de fonduri și de gestionare a resurselor.... [-]


Master în Proiectare - Inovație și Prodotto Per L'alto Artigianato

Campus Cu normă întreagă 10 luni March 2019 Italia Florenţa

[+]

O

[-]

Videoclipuri

IED Florence campus

Unraveling fashion, a knitting experience_Workshop_day 1

Three Year Diploma_Fashion Communication and Digital Media

Contactează

Istituto Europeo di Design

Adresă, linia 1 Via M. Bufalini 6/r
50122 Florenţa, Italia
website http://www.ied.it/firenze/home
Telefon +39 055 29821