IED – Istituto Europeo di Design Cagliari

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Service Design, durabilitate, turism, Web și a noilor tehnologii.

Un oras cu adevarat antic, care a jucat un rol important în istoria Mediteranei, Cagliari este acum unul dintre domeniile care găzduiesc cele mai mari concentrații din lume de companii de tehnologie de informare.

IED Cagliari concentrează curricula de instruire cu privire la dezvoltarea de design de servicii orientate spre astfel de noi sectoare precum durabilitatea aplicate surselor regenerabile de energie, calitatea vieții în orașele mari contemporane, și noile tehnologii aplicate la mass-media și la formare.

Mai general, de formare aici se concentrează pe noua abordare a conceptului de wellness, care ia în totul, de la individ la oraș și împrejurimile sale.

Aceste zone tematice sunt fire principale pentru dezvoltarea de noi grupuri de cursuri de formare, care ne va permite de a genera proiecte structurate cu parteneri din sectorul public și privat.

Această școală oferă programe în:
  • Italiană

Vezi programe de masterat » Vedea BA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Diplomă De Master în Proiectarea De Servicii Turistice Durabile

Campus Cu normă întreagă 12 luni November 2018 Italia Cagliari

În ultimii ani, problema durabilității în sensul său cel mai larg (de mediu, socială și economică), și-a asumat un loc tot mai important. Protocolul de la Kyoto a obiectivelor pentru 2020 sunt acum vin și ultima conferință a Cop21 la Paris, în 2015 asupra climei a decis să mențină creșterea temperaturii pe pământ sub 1 grad și jumătate de cea mai mare parte, prin reducerea emisiilor de CO2 generate de activitățile " om. Într-un italian ultimul GreenItaly 2015 înregistrările de raport că economia ecologică aduce o valoare adăugată în țara noastră de peste 102 de euro pas cu pas, echivalentul a 10,3% din economia noastră națională. O societate din cinci este durabil și turismul urmează această tendință. De cercetare de proiectare durabilă devine mai mult ca oricând o cerere făcută de piață, cu atât mai mult designul fabricat în Italia combinație asociată cu dezvoltarea serviciilor de turism durabil. În acest cadru, obiectivul de master este de a crea noii manageri care pot gestiona si de a crea noi servicii pentru turismul durabil, care se încadrează în cifre inovatoare de locuri de muncă ecologice. [+]

ACEST PROGRAM "PREDARE ÎN ITALIANĂ

Cine ar trebui să participe:

Il Master în Design de servicii turistice durabile Acesta este proiectat pentru absolvenții de studii în economie, științe umaniste și design interesați în dezvoltarea abilităților lor în domeniul turismului durabil și dezvoltarea zonei, dar, de asemenea, pentru managerii și operatorii de turism care doresc o creștere intensivă an abilitățile lor de a propune pe piață cu mai multe abilități.

obiectivul:

Maestrul formează un nou tip de manager de servicii pentru turism durabil în categoriile de locuri de muncă verzi: un înalt grad de specializare profesională, dar cu abilități puternice transversale și interdisciplinare, prin învățarea despre abilitățile de comunicare durabile, (economie economică deosebit de verde , economia albastră și economia de partajare) și cunoașterea proceselor, materiale și instrumente de proiectare.... [-]


Videoclipuri

IED Cagliari

Contactează

IED - Istituto Europeo di Design

Adresă, linia 1 Viale Trento, 39
09123 Cagliari, Italia
website http://www.ied.it/cagliari/home
Telefon +39 070 273505