IAAD + Écoles de Condé

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Program de Master în INTERIOR ARHITECTURA - Noi forme de viață contemporan

IAAD și Ecoles de Condé anunta semnarea unui parteneriat strategic important, care va duce la integrarea acestor două unități în realitate mai mare. Printre proiectele comune, cursuri noi, noi modele de predare și noi locatii vor fi luate în considerare pentru a crește oportunitățile pentru studenți.

Prin acest parteneriat, unic în felul său, cele două instituții vor da o nouă dimensiune a proiectelor educaționale, care va oferi o valoare cu adevărat european: la începutul lui ay 2013-2014, cursurile Franța-Italia si Italia-Franta va fi accesibil elevilor ambelor școli.

Acest acord permite elevilor imediat IAAD pentru a accesa Master Strategic de Ecoles de Condé - ca Comunicare, Arhitectură și Art Direction de Comerț lux, design interior si zone comune, precum și generale de cercetare și inovare - studenți și francezi de acces la specializări IAAD - cum ar fi Design de Transport și Design Industrial.

În interiorul Ecoles de Condé, noile cursuri va include cunoașterea limbii și culturii de design italian, îmbunătățirea cursurile oferite în cadrul diferitelor licență și Master of Design si arte grafice (proiectare de spatii, produsul de modă și design grafic) , precum și forma treptat o zonă adecvată de design italian.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maestru în Arhitectura De Interior

Campus Cu normă întreagă October 2018 Italia Torino

Maestrul examinează spatiul destinat atât în ​​aspectele sale estetice și funcționale și în cele mai puțin evidente,, metode de utilizare și simbolic [+]

Program de Master în INTERIOR ARHITECTURA - Noi forme de viață contemporan Maestrul examinează spatiul destinat atât în ​​aspectele sale estetice și funcționale și în cele, mai puțin evidente, metodele de utilizare și a valorilor simbolice. Acesta apare o cale dublă, pornind de la instinctul de oameni pentru a face loc, punând propriul habitat, investighează valoarea performativă a construit, depozitar al valorilor fundamentale ale comunității. Sugestii și stimuli teoretice devin materialul de pe care este posibil să se dezvolte activitatea de proiect concentrându toată atenția pentru a face ceea ce domeniul de aplicare elective concrete de un designer. Obiective și metodologia de predare Proiectarea se confruntă cu o perioadă de impuls puternic și răspândire. Evoluția rapidă a metodelor de producție și stiluri de viață necesită din ce în ce adaptabilitate și inovație. Anticiparea și stimularea schimbare a devenit unul dintre principalele motoare de creștere și factor de competitivitate a economiilor contemporane. Limitele tradiționale disciplinare sunt copleșiți de nevoia unei mai mari interacțiuni, capacitatea de a lucra în grupuri și transferul de tehnologie. Designerii trebuie să știe de noi instrumente de reprezentare și schimbul de informații, precum și de a îmbunătăți abilitățile de ascultare la nevoile. Cu toate acestea, noi oportunități deschide pentru designeri care sunt rugați să se bazeze pe bogăția cunoștințelor tradiționale, fără condiții sau obligații stil oficial. Produsul de creativitate, de asemenea, aplicat la o temă la fel de vechi ca și cei vii, poate deveni un software care ne ajută să ne orientăm înșine sau o interfață... [-]

Contactează
Adresa locaţie
IAAD
Via Pisa 5

Torino, 10152 IT