Citește Descrierea Oficială

Programul de masterat în ARHITECTURA INTERIORULUI - Noi forme de viață contemporană IAAD și Écoles de Condé anunță semnarea unui important parteneriat strategic, care va avea ca rezultat integrarea acestor două unități într-o realitate mai largă. Printre proiectele comune vor fi luate în considerare noi cursuri, noi modele de predare și noi locații pentru a spori oportunitățile pentru studenți. Prin acest parteneriat, unic în felul său, cele două instituții vor da o nouă dimensiune proiectelor lor educaționale care vor da o valoare cu adevărat europeană: la începutul anului 2013-2014, cursurile Franța-Italia și Italia-Franța vor fi accesibile elevilor din ambele școli. Acest acord permite imediat studenților IAAD să acceseze Masterul Strategic al Écoles de Condé - ca direcție de comunicare, arhitectură și artă a comerțului de lux, design interior și spații comune și cercetarea și inovația globală - și studenții francezi să aibă acces la specializările IAAD - Design de transport și design industrial. În interiorul Écoles de Condé, noile cursuri vor include cunoașterea limbii și culturii designului italian, perfecționarea cursurilor oferite în cadrul diferitelor licențe și masterat de design și artă grafică (design de spații, produs de modă și design grafic) , și formează treptat o zonă adecvată de design italian.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

IAAD + Écoles de Condé

Maestrul examinează spatiul destinat atât în ​​aspectele sale estetice și funcționale și în cele mai puțin evidente,, metode de utilizare și simbolic ... [+]

Program de Master în INTERIOR ARHITECTURA - Noi forme de viață contemporan

Maestrul examinează spatiul destinat atât în ​​aspectele sale estetice și funcționale și în cele, mai puțin evidente, metodele de utilizare și a valorilor simbolice.

Acesta apare o cale dublă, pornind de la instinctul de oameni pentru a face loc, punând propriul habitat, investighează valoarea performativă a construit, depozitar al valorilor fundamentale ale comunității.

Sugestii și stimuli teoretice devin materialul de pe care este posibil să se dezvolte activitatea de proiect concentrându toată atenția pentru a face ceea ce domeniul de aplicare elective concrete de un designer.... [-]

Italia Turin
Martie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză