Hotel Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Hotelul Business School sa născut în 2008 printr-o colaborare între Forte Village Resort și LUISS Business School, obiectivul său principal fiind acela de a instrui manageri foarte competenți și pricepuți care sunt capabili să profite de oportunități de succes profesional și de creștere în industria ospitalității, atât la nivel național și internațional.

Master 5 stele în Managementul Hotelului, care a ajuns la a noua ediție, este cursul principal oferit de școală și a devenit un punct de referință pentru educația managerială în sectorul ospitalității de lux, cu numeroasele și variatele sale seminarii, prelegeri și ateliere de lucru.

Sectorul ospitalității este din ce în ce mai provocator și mai competitiv și necesită resurse umane capabile să facă față și să gestioneze cu succes complexitatea unui sistem național și internațional turistic în evoluție constantă care necesită niveluri de excelență în ceea ce privește standardele de calitate.

Școala Hotel Business îndeplinește aceste cerințe, oferind educație profesională și managerială absolvenților și candidaților calificați care, după o pregătire adecvată, vor putea să parcurgă imediat rolurile executive și manageriale în domeniul hotelier național și internațional.

Școala de Afaceri este situată în Pula (Cagliari), într-o unitate de învățământ modernă, cu o sală de lectură mare, săli de clasă, zona de relaxare și servicii de catering.

Inițiativa promovată de Forte Village Resort este sponsorizată de diversele instituții ale teritoriului și implică parteneri de la prestigiosul nivel național și internațional.

Sardinia, datorită poziției sale pe Marea Mediterană, este locul ideal pentru un centru de formare profesională avansată care devine o referință internațională pentru toți cei care lucrează sau intenționează să lucreze în industria hotelieră de calitate.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în cinci stele de gestionare a hotelului

Campus Cu normă întreagă 11 luni November 2018 Italia Cagliari

Maestrul în cinci stele, Management Hotel, promovat de Forte Village Resort și Luiss Business School, este un program de instruire care este unic în Italia, datorită programaticului său, perspectivelor de angajare, profilului și locului de sfârșit de curs. Este răspunsul inovator la provocarea pe care industriile hotelului vor trebui să o facă pentru a gestiona complexitatea unui sistem turistic care este în continuă dezvoltare și care necesită niveluri de excelență în numeroase domenii de competență, de la Marketing la Managementul veniturilor, Congres [+]

Maestrul în cinci stele, Management Hotel, promovat de Forte Village Resort și Luiss Business School, este un program de instruire care este unic în Italia, datorită programaticului său, perspectivelor de angajare, profilului și locului de sfârșit de curs. Este răspunsul inovator la provocarea pe care industriile hotelului vor trebui să o facă pentru a gestiona complexitatea unui sistem turistic care este în continuă dezvoltare și care necesită niveluri de excelență în numeroase domenii de competență, de la Marketing la Managementul veniturilor, Congres

Obiectivul principal al Maestrului este, prin urmare, de a produce manageri cu abilități și expertize excelente, capabile să profite de oportunități de succes și de creștere profesională în industria națională și internațională de 5 stele. Referința constantă, pe parcursul cursurilor de formare și de plasare a forței de muncă, pe piața de lux este noutatea și forța Master în Management Hotel.... [-]