Citește Descrierea Oficială

ACADEMY

Academia mare de Moda si Design (HFFA) - o instituție de învățământ inovatoare, care pregătește specialiști de cel mai înalt nivel în domeniul modei de nuntă, haute couture și concept de design.

Academia a fost fondată în Milano - capitala lume recunoscut de modă și design. Scopul Academiei - formarea unei noi generatii de regizori creative (art director) și a directorilor executivi pe managementul strategic în Suite.

Metoda de avangardă de predare la Academia de modificări se apropie la dezvoltarea viitoare a învățământului interdisciplinare și are drept scop continuarea tradițiilor măiestrie superioară "Made in Italy".

METODA HFFA

Datorită cerințelor în continuă schimbare ale procesului de creare de moda, măiestrie superioară și expresie artistică din nou, astăzi, la o altitudine de. Metoda HFFA oferă studenților baza culturologică corespunzătoare și competențele de proiectare durabile ale procesului creativ care va intra cu siguranță sistemul de moda si atinge succesul.

Relații integrate curriculum academic inovatoare, și a stabilit cu organizațiile de conducere si marci de industria modei permit HFFA devină un centru de excelență pentru studenți și un punct de referință pentru companiile care doresc să investească în modernizarea acestui sector strategic.

CAMPUS

HFFA campus situat în centrul istoric al orașului Milano, la câțiva pași de Dom și Via Montenapoleone (celebrul "Piața Fashion"), care ocupă o poziție strategică între birourile de case de moda și buticuri. Academia se află în pereții faimosului Institutului SIAM (Societatea de Arte și Meserii) - una dintre cele mai vechi centre educaționale ale italianului, care a fost fondată în 1838, înainte de unificarea națională a Italiei. SIAM a încurajat mereu idei noi și invenții, și a făcut o contribuție enormă la dezvoltarea atât Milano și întreaga țară.

În plus față de ziduri antice romane, zona de constructii de peste 5.000 mp sunt alte valori istorice și culturale importante, inclusiv uluitoare Assembly Hall, care găzduiește prelegeri HFFA, și faimosul biblioteca numit Carlo Cattaneo, care are mai mult de 6500 de carti si manuscrise, încă din secolul al XVIII-lea. Este o oaza culturala reală în inima orașului cu două mari curte confortabil ecologizat și o terasă cu vedere panoramică. Aici, totul este gândit pentru confortul maxim de studenți.

Academia este deschis 08.00-22.00 și oferă oportunități extraordinare pentru socializare, acces nelimitat la sala de clasă, computere Mac cu software-ul necesar și internet de mare viteză la internet Wi-Fi.

Săli de clasă și laboratoare

În săli de clasă, dotate cu calculatoare Mac și Wi-Fi gratuit, datorită combinației de succes de design si tehnologie pentru a crea o atmosferă de lucru plăcută.

În plus față de prelegere camere, și oferă cursuri de laborator de specialitate - Atelier, laborator Parfumuri si design de sunet de studio. Cursuri practice efectuate de specialiști de înaltă calificare pentru a ajuta la a face cunoștință cu tehnologia și echipamentul.

Moda si design BIBLIOTECA

În plus față de biblioteca veche a Institutului de Societatea de Arte și Meserii (SIAM), Academia are propria biblioteca bogata de modă și design. Mai mult de șase milioane de cărți și publicații de la manuscrise vechi la cele mai noi publicații sunt întotdeauna disponibile pentru cercetare sau noi informații atât studenților, cât și profesioniști.

Servicii de telefonie mobilă pentru studenți

HFFA este primul Academia de Învățământ Superior, care are un sistem inovator de gestionare a informațiilor mobile. Într-adevăr, prin utilizarea aplicațiilor pentru smartphone-uri și tablete, studenții au întotdeauna la îndemână cele mai recente știri despre cursuri, clasele de orar și săli de clasă. În orice moment, chiar și după absolvire, puteți obține acces la distanță la materialele bibliotecii noastre Virtual: cărți, textul, manuale, reviste și alte informații ..

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:


Haute Future Fashion Academy

Directorii de arta sunt sistemului de moda celebritati cele mai importante: wooed de casele de moda mari si cunoscute in intreaga lume, care sunt renumite pentru colecții ... [+]

ART DIRECTION FOR DESIGN FASHION & COUTURE HAUTE

Directorii de arta sunt sistemului de moda celebritati cele mai importante: wooed de casele de moda mari si cunoscute in intreaga lume, care sunt renumite pentru colecțiile lor de neuitat si idei geniale, sau pentru că a reînviat, cu opțiuni uneori îndrăznețe, soarta de branduri în declin.

Creative Director Casa Moda este lider echipa de creatie si are sarcina de a crea colectii care respectă tradiția brandului și sunt în același timp transportatorilor de un spirit inovator și competitiv pe piata. Este un rol important și unul de mare responsabilitate, care necesită expertiză artistică și managerială.

Cursul de masterat în Direcția de artă pentru design de modă și Haute Couture își propune să ofere o pregătire excelentă pentru viitorii directori creativi de modă și mărci de lux. Abordarea sa inovatoare combină tradițiile croitorie italiana de inalta calitate cu cele mai recente tehnici de proiectare.... [-]

Italia Milan
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Haute Future Fashion Academy

Designer de interior de lux este mintea creatoare, care este responsabil pentru proiectarea spatiile interioare ale o multitudine de medii diferite: buticuri de prestigiu ... [+]

LUXURY DESIGN INTERIOR

Designer de interior de lux este mintea creatoare, care este responsabil pentru proiectarea spatiile interioare ale o multitudine de medii diferite: buticuri de prestigiu, selectați cluburi, statiuni exclusiviste, resedinte private sau iahturi de lux.

El este considerat a tuturor efectelor un designer de interior și expertizei sale trebuie să îmbrățișeze în mod necesar o gamă largă de domenii, cum ar fi arhitectura, design, moda si arta.

Este o profesie care necesită abilități de proiectare, simțul estetic și capacitatea de a inova, în scopul de a propune idei excelente de calitate, care sunt capabile să atragă și să satisfacă cele mai exigente elitele.... [-]

Italia Milan
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Haute Future Fashion Academy

Moda Promotorul este persoana care este în principal responsabil pentru strategii de comunicare de brand de moda si de promovare. Scopul cursului de Master este de a inst ... [+]

MODELE DE PROMOVARE SI COMUNICARE A FASHIONULUI

Moda Promotorul este persoana care este în principal responsabil pentru strategii de comunicare de brand de moda si de promovare. Sarcina lui este de a transmite brandului viziune, stil și valori, promovarea moda si de lux a produselor, prin organizarea de evenimente, expoziții, spectacole de moda, prezentari si campanii de publicitate cu scopul de a transforma un produs într-un obiect al dorintei, un amplificator de personalitatea lui , care este capabil de a seduce și fascina.

Șeful Biroului de Presă reușește de multe ori relațiile externe ale companiei, gestionarea relațiilor cu jurnaliștii, publicitate, studiouri stil și toate părțile interesate cele mai relevante.... [-]

Italia Milan
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Haute Future Fashion Academy

Directorul Creative de accesorii si produse de lux este o figură extrem de important a cărui sarcină este foarte delicat una: cea a combina esența și unicitatea unui bran ... [+]

Master în Design Accesorii, gadget-uri de lux și și de fabricare digitală

Directorul Creative de accesorii si produse de lux este o figură extrem de important a cărui sarcină este foarte delicat una: cea a combina esența și unicitatea unui brand cu creativitatea și funcționalitatea un accesoriu de lux, înălțându calitatea și puterea de seducție. Cu ajutorul modelării și fabricării digitale, toți elevii vor putea să producă niște piese cu cea mai înaltă tehnologie și mașini de fabricat, cum ar fi tăierea cu laser, imprimanta 3D și tehnologia portabilă Arduino. Pe parcursul cursului elevii își vor dezvolta abilitățile în modelarea 3D datorită programului Benster Opensource sub supravegherea maeștrilor și a profesioniștilor înalt educați. Directorul Creative este responsabil pentru conducerea personalului de creație în crearea de accesorii linii care corespund definiției de bunuri de lux, care combină abilitățile creative, abilități de proiectare și expertiză meșteșugari lui.... [-]

Italia Milan
Octombrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Haute Future Fashion Academy

Designer de interior este mintea creatoare, care este responsabil pentru proiectarea spatiile interioare ale o multitudine de medii diferite: buticuri de prestigiu, selec ... [+]

master in design interior pentru plimbari de lux (iaht, avion privat și elicopter)

Designer de interior este mintea creatoare, care este responsabil pentru proiectarea spatiile interioare ale o multitudine de medii diferite: buticuri de prestigiu, selectați cluburi, statiuni exclusiviste, resedinte private sau iahturi de lux. Acesta este considerat a tuturor efectelor un designer de interior și expertizei sale trebuie să îmbrățișeze în mod necesar o gamă largă de domenii, cum ar fi arhitectura, design, moda si arta. Este o profesie care necesită abilități de proiectare, simțul estetic și capacitatea de a inova, în scopul de a propune idei excelente de calitate, care sunt capabile să atragă și să satisfacă cele mai exigente elitele.... [-]

Italia Milan
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză