Haute Future Fashion Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ACADEMY

Academia mare de Moda si Design (HFFA) - o instituție de învățământ inovatoare, care pregătește specialiști de cel mai înalt nivel în domeniul modei de nuntă, haute couture și concept de design.

Academia a fost fondată în Milano - capitala lume recunoscut de modă și design. Scopul Academiei - formarea unei noi generatii de regizori creative (art director) și a directorilor executivi pe managementul strategic în Suite.

Metoda de avangardă de predare la Academia de modificări se apropie la dezvoltarea viitoare a învățământului interdisciplinare și are drept scop continuarea tradițiilor măiestrie superioară "Made in Italy".

METODA HFFA

Datorită cerințelor în continuă schimbare ale procesului de creare de moda, măiestrie superioară și expresie artistică din nou, astăzi, la o altitudine de. Metoda HFFA oferă studenților baza culturologică corespunzătoare și competențele de proiectare durabile ale procesului creativ care va intra cu siguranță sistemul de moda si atinge succesul.

Relații integrate curriculum academic inovatoare, și a stabilit cu organizațiile de conducere si marci de industria modei permit HFFA devină un centru de excelență pentru studenți și un punct de referință pentru companiile care doresc să investească în modernizarea acestui sector strategic.

CAMPUS

HFFA campus situat în centrul istoric al orașului Milano, la câțiva pași de Dom și Via Montenapoleone (celebrul "Piața Fashion"), care ocupă o poziție strategică între birourile de case de moda și buticuri. Academia se află în pereții faimosului Institutului SIAM (Societatea de Arte și Meserii) - una dintre cele mai vechi centre educaționale ale italianului, care a fost fondată în 1838, înainte de unificarea națională a Italiei. SIAM a încurajat mereu idei noi și invenții, și a făcut o contribuție enormă la dezvoltarea atât Milano și întreaga țară.

În plus față de ziduri antice romane, zona de constructii de peste 5.000 mp sunt alte valori istorice și culturale importante, inclusiv uluitoare Assembly Hall, care găzduiește prelegeri HFFA, și faimosul biblioteca numit Carlo Cattaneo, care are mai mult de 6500 de carti si manuscrise, încă din secolul al XVIII-lea. Este o oaza culturala reală în inima orașului cu două mari curte confortabil ecologizat și o terasă cu vedere panoramică. Aici, totul este gândit pentru confortul maxim de studenți.

Academia este deschis 08.00-22.00 și oferă oportunități extraordinare pentru socializare, acces nelimitat la sala de clasă, computere Mac cu software-ul necesar și internet de mare viteză la internet Wi-Fi.

Săli de clasă și laboratoare

În săli de clasă, dotate cu calculatoare Mac și Wi-Fi gratuit, datorită combinației de succes de design si tehnologie pentru a crea o atmosferă de lucru plăcută.

În plus față de prelegere camere, și oferă cursuri de laborator de specialitate - Atelier, laborator Parfumuri si design de sunet de studio. Cursuri practice efectuate de specialiști de înaltă calificare pentru a ajuta la a face cunoștință cu tehnologia și echipamentul.

Moda si design BIBLIOTECA

În plus față de biblioteca veche a Institutului de Societatea de Arte și Meserii (SIAM), Academia are propria biblioteca bogata de modă și design. Mai mult de șase milioane de cărți și publicații de la manuscrise vechi la cele mai noi publicații sunt întotdeauna disponibile pentru cercetare sau noi informații atât studenților, cât și profesioniști.

Servicii de telefonie mobilă pentru studenți

HFFA este primul Academia de Învățământ Superior, care are un sistem inovator de gestionare a informațiilor mobile. Într-adevăr, prin utilizarea aplicațiilor pentru smartphone-uri și tablete, studenții au întotdeauna la îndemână cele mai recente știri despre cursuri, clasele de orar și săli de clasă. În orice moment, chiar și după absolvire, puteți obține acces la distanță la materialele bibliotecii noastre Virtual: cărți, textul, manuale, reviste și alte informații ..

Locații

Milano

Address
Via Santa Marta, 18
20123 Milano, Lombardia, Italia