Citește Descrierea Oficială

Școala noastră de gătit din Toscana funcționează din 1999 în frumoasa turnă renascentistă a Villa Pandolfini, lângă Florența

Ca orice altceva important, Școala noastră culinară din Italia a evoluat de-a lungul timpului, la fel ca cea mai bună toscană Spezzatino, care trebuie să stea pe sobă pe o flacără scăzută și să aducă din când în când vinul Chianti.

Avem o echipă minunată de oameni dedicați în jurul nostru, clienții noștri minunați (deși am prefera să le numim prieteni, puteți verifica pagina noastră pe Facebook) și o adevărată pasiune pentru gătit a făcut cu adevărat școala noastră culinară italiană de succes.

Noi adăugăm un pic Chianti din când în când.

Noi credem în mâncăruri tradiționale, preparate autentice toscane, rețete originale și lecții de bucătărie. Învățarea prin distracție și imersarea într-un cadru istoric este cu siguranță cel mai bun mod de a lua gustul Toscanei acasă cu dumneavoastră. Toți bucătarii noștri sunt italieni nativi și vorbesc engleza, astfel încât înțelegerea nu ar fi o problemă. Chiar dacă nu au făcut-o, este uimitor pe ceea ce puteți comunica folosind doar gesturi de mână, un vas, un cuțit, unele ingrediente, multe râde și o sticlă bună de vin.

Un lucru pe care vizitatorii școlii noastre culinare din Italia nu ar avea niciodată probleme în înțelegere este pasiunea pe care italienii o au pentru a trăi și o mare parte din aceasta se referă direct la timpul petrecut în bucătărie. Gătiți-vă cu membrii familiei italiene și făcând vasele nenumărate de Salsa di pomodoro în vară, care implică tinerii și bătrânii cu râde în jurul meselor în timpul mesei. Aceste lucruri pot fi experimentate numai în Italia. Proprietarii de restaurante din noiembrie vor ieși la masa dvs. și vă vor oferi cu un zâmbet mândru o sticlă de verde strălucitor Olio nuovo, noul ulei de măsline extra virgin pentru a încerca painea ta.

Uleiul de măsline și vinul sunt produse pe proprietate. Toate celelalte ingrediente sunt cumpărate proaspete și numai ceea ce este în sezon. Acum 14 ani, școala culinară a început, inițial pentru distracție și apoi a fost dezvoltată pentru a fi prima dintre ele oferind cursuri de meniuri cu cursuri complete și bucătari profesioniști, am fost imitați, dar nu s-au potrivit niciodată. O mare parte din experiența italiană este evident mâncarea, vinul și tradițiile care merg împreună cu ea. De-a lungul anilor am ajuns să iubim cu adevărat și să apreciem partea gastronomică a Toscanei. Împărtășind ceea ce știm cu tine pentru noi este sincer cireșul de pe tort. De la cursuri de o zi, am dezvoltat apoi cursuri de mai multe zile și apoi 7 zile Gastronomic Adventure - turneul nostru săptămânal de gătit în Italia, care într-adevăr este cel mai bun mod pentru oricine care iubește mâncarea și vinul pentru a se bucura de cele mai bune din ceea ce Toscana are de oferit. Pentru a experimenta lucrurile pe care turiștii de zi cu zi pur și simplu nu ar primi această șansă prea. Ca și vânătoarea de trufe în toamna următoare lui Tartufaio și câinii lui special pregătiți în pădurea cețoasă, cu speranța de a găsi niște nuggeturi mai valoroase decât aurul. Vizita la fermele de brânzeturi unde sunt făcute brânzeturile cu brânză și ricotta Pecorino sau la degustarea uleiului de măsline la moara actuală, unde măslinele sunt zdrobite.

Astăzi, școala culinară este cunoscută la nivel internațional și a primit recunoaștere și premii, programe profesionale pentru bucătari aspiranți și programe de masterat pentru bucătari și profesioniști care doresc să își extindă abilitățile culinare.

Colaborarea noastră este cu Accademia Italiana di cucina Pandolfini cu bucătarii lor toscani și familiile italiene pe care le-am cunoscut ca fiind ale noastre. Echipa noastră este formată din personalul organizației din SUA, proprietarii Darren

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și: