GEMA Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Pentru mai mult de 30 de ani, GEMA Business School A dezvoltat cursuri de formare la nivel înalt pentru persoane și organizații la nivel național și internațional. Cu gama sa largă de grade, programe de Executive postuniversitare de masterat pentru antreprenori și manageri, programe de Corporate pentru întreprinderile publice și private, precum și cursuri internaționale de certificare în resurse umane, marketing și management de proiect, de asemenea, a avut loc. Legături cu lumea afacerilor și asociațiilor de afaceri, programe excelente de formare, o facultate cu statut internațional, un brand renumit și strategic: acestea sunt doar câteva dintre elementele care fac GEMA Business School O alegere de excelență în peisajul italian al școlilor de management.

De ce GEMA Business School?

Gema Business School oferă cursuri de management, în numele companiilor naționale și internaționale, de peste 30 de ani.

Gama noastră largă de cursuri postuniversitare, programe executive pentru antreprenori și manageri, programe corporative pentru companii publice și private, clasifică Școala noastră de Afaceri ca una dintre cele mai dinamice și remarcabile din peisajul național.

Suntem un element calificativ și distinctiv în domeniul formării profesionale, cu scopul de a spori talentele, de a dezvolta abilități, de a promova creșterea oamenilor și companiilor.

Școala GEMA Business are o legătură strânsă cu lumea corporațiilor și asociațiilor, cu o serie de programe de excelență, o facultate internațională și recunoaștere și certificări în domeniul instruirii manageriale. Acestea sunt doar câteva dintre elementele care fac GEMA Business School o alegere de excelență în interiorul peisajului italian al școlilor de afaceri.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în Managementul Afacerilor Internaționale - Calea Italiană

Campus Cu normă întreagă Înscriere Deschisă Italia Rome

Profesioniștii instruiți de program vor ști cum să facă analize de piață, să pregătească și să monitorizeze planurile de marketing și de comunicare și de dezvoltare comercială în străinătate (luând în considerare și dinamica multiculturală din diferitele țări vizate) și să dezvolte abilități în vânzări și e- commerce și, de asemenea, și-au îmbunătățit în mod eficient competențele lingvistice: toate lecțiile despre temele centrale ale programului Master sunt ținute în limba engleză, permițând studenților să-și perfecționeze în același timp competențele tehnice și lingvistice. [+]

destinatarii

Programul de Master în Managementul Afacerilor Internaționale este proiectat și promovat de către GEMA Business School și este un program modular postuniversitar conceput pentru a instrui o nouă generație de manageri de export și internațional de marketing și manageri de afaceri, capabil să conducă companii și întreprinderi pentru a extinde cotele lor de piață în piețe prin:

creșterea numărului de țări în care produsele / serviciile sunt vândute, în special pe piețele în creștere rapidă;creșterea numărului de linii de produse / servicii vândute pe piețele internaționale în concordanță cu structura cererii locale;adoptarea de noi strategii de distribuție pentru a ajunge "mai aproape de client" pe piețele internaționale (de exemplu, sucursale comerciale, joint venture, producție locală).... [-]

Master în Managementul Internațional de Marketing

Campus Cu normă întreagă Înscriere Deschisă Italia Rome

Programul de Master este adaptat pentru cei care doresc să obțină o specializare în marketing internațional, pornind de la Fundamentele de Marketing la Marketingul Internațional, Afaceri Digitale și Social Media Communication. [+]

De ce o diplomă de master în Managementul Marketingului Internațional?

Programul de Master este adaptat pentru cei care doresc să obțină o specializare în marketing internațional, pornind de la Fundamentele de Marketing la Marketingul Internațional, Afaceri Digitale și Social Media Communication.

Obiectivele programului vor atinge diferitele tipuri de învățare: stimularea atitudinilor și valorilor, dezvoltarea competențelor în performanță și dobândirea de informații și concepte.

Participanții vor dezvolta abilități și competențe în elementele esențiale ale strategiei: afaceri (marketing, cercetare în marketing, sustenabilitate și comunicare socială etc.), gândire în planificare și proiectare, inteligență de conducere și inteligență emoțională și etică. Datorită parteneriatului cu Universitatea Saint Joseph din Philadelphia (SUA), una dintre cele mai reprezentative instituții academice din SUA, toate activitățile de instruire (prelegeri, cercetări, misiuni, lucrări de proiect etc.) vor avea loc în limba engleză de către Facultate Membri, profesori vizitatori și vorbitori de oaspeți din mediul de afaceri american și internațional.... [-]


Master în Managementul Resurselor Umane Internaționale

Campus Cu normă întreagă Înscriere Deschisă Italia Rome

Programul de Master este adaptat pentru cei care au un interes puternic în aspectele internaționale ale managementului resurselor umane fie prin studii anterioare, fie prin responsabilități actuale sau trecute pentru activitățile de resurse umane din sectorul public sau privat. [+]

De ce o diplomă de master în managementul internațional al resurselor umane?

Informat de cercetarea actuală, bursa avansată și practica profesională, programul oferă o oportunitate de a extinde și dezvolta abilități, cunoștințe și abilități critice la nivel de master în domeniul managementului internațional al resurselor umane.

Prin cursurile programului, elevii își pot extinde și extinde abilitățile personale în comunicare, prezentare, cercetare, analiză critică și rezolvarea problemelor.

Datorită parteneriatului cu Universitatea din Greenwich (Londra - Marea Britanie), una dintre cele mai reprezentative instituții academice din Marea Britanie, toate activitățile de instruire (prelegeri, cercetări, misiuni, lucrări de proiect etc.) vor avea loc în limba engleză de către Facultate Membri, profesori vizitatori și vorbitori de la engleză și context internațional de afaceri.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Via Umberto Quintavalle, 100
Rome, Lazio, 00173 IT
Mass-Media Socială