Citește Descrierea Oficială

De mai bine de 35 de ani, GEMA Business School a dezvoltat cursuri de pregătire la nivel înalt pentru persoane și organizații la nivel național și internațional. Cu o gamă largă de diplome de masterat postuniversitar, programe executive pentru antreprenori și manageri, programe corporative pentru întreprinderi publice și private și cursuri internaționale de certificare în domeniul resurselor umane, marketing și management de proiect. Legături cu lumea afacerilor și asociațiilor de afaceri, programe excelente de formare, o facultate cu statut internațional, un brand renumit și strategic:

Acestea sunt doar câteva dintre elementele care fac GEMA Business School o alegere de excelență în peisajul italian al școlilor de management.

De ce GEMA Business School ?

GEMA Business School oferă cursuri de management, în numele companiilor naționale și internaționale, de peste 30 de ani.

Gama noastră largă de cursuri postuniversitare, programe executive pentru antreprenori și manageri, programe corporative pentru companii publice și private, clasifică Școala noastră de Afaceri ca una dintre cele mai dinamice și remarcabile din peisajul național.

Suntem un element calificativ și distinctiv în domeniul formării, cu scopul de a spori talentele, de a dezvolta abilitățile, de a promova creșterea oamenilor și companiilor.

GEMA Business School are o legătură strânsă cu lumea corporațiilor și asociațiilor, cu o serie de programe de excelență de formare, o facultate internațională și recunoaștere și certificări în domeniul instruirii manageriale. Acestea sunt doar câteva dintre elementele care fac GEMA Business School o alegere de excelență în interiorul peisajului italian al școlilor de afaceri.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

GEMA Business School

Profesioniștii instruiți de program vor ști cum să facă analize de piață, să pregătească și să monitorizeze planurile de marketing și de comunicare și de dezvoltare comer ... [+]

destinatarii

Programul de Master în Managementul Afacerilor Internaționale este proiectat și promovat de către GEMA Business School și este un program modular postuniversitar conceput pentru a instrui o nouă generație de manageri de export și internațional de marketing și manageri de afaceri, capabil să conducă companii și întreprinderi pentru a extinde cotele lor de piață în piețe prin:

creșterea numărului de țări în care produsele / serviciile sunt vândute, în special pe piețele în creștere rapidă;creșterea numărului de linii de produse / servicii vândute pe piețele internaționale în concordanță cu structura cererii locale;adoptarea de noi strategii de distribuție pentru a ajunge "mai aproape de client" pe piețele internaționale (de exemplu, sucursale comerciale, joint venture, producție locală).... [-]
Italia Rome
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
4 - 10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GEMA Business School

Programul de Master este adaptat pentru cei care doresc să obțină o specializare în marketing internațional, pornind de la Fundamentele de Marketing la Marketingul Intern ... [+]

De ce o diplomă de master în Managementul Marketingului Internațional?

Programul de Master este adaptat pentru cei care doresc să obțină o specializare în marketing internațional, pornind de la Fundamentele de Marketing la Marketingul Internațional, Afaceri Digitale și Social Media Communication.

Obiectivele programului vor atinge diferitele tipuri de învățare: stimularea atitudinilor și valorilor, dezvoltarea competențelor în performanță și dobândirea de informații și concepte.

Participanții vor dezvolta abilități și competențe în elementele esențiale ale strategiei: afaceri (marketing, cercetare în marketing, sustenabilitate și comunicare socială etc.), gândire în planificare și proiectare, inteligență de conducere și inteligență emoțională și etică. Datorită parteneriatului cu Universitatea Saint Joseph din Philadelphia (SUA), una dintre cele mai reprezentative instituții academice din SUA, toate activitățile de instruire (prelegeri, cercetări, misiuni, lucrări de proiect etc.) vor avea loc în limba engleză de către Facultate Membri, profesori vizitatori și vorbitori de oaspeți din mediul de afaceri american și internațional.... [-]

Italia Rome
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
4 - 10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GEMA Business School

Programul de Master este adaptat pentru cei care au un interes puternic în aspectele internaționale ale managementului resurselor umane fie prin studii anterioare, fie pr ... [+]

De ce o diplomă de master în managementul internațional al resurselor umane?

Informat de cercetarea actuală, bursa avansată și practica profesională, programul oferă o oportunitate de a extinde și dezvolta abilități, cunoștințe și abilități critice la nivel de master în domeniul managementului internațional al resurselor umane.

Prin cursurile programului, elevii își pot extinde și extinde abilitățile personale în comunicare, prezentare, cercetare, analiză critică și rezolvarea problemelor.

Datorită parteneriatului cu Universitatea din Greenwich (Londra - Marea Britanie), una dintre cele mai reprezentative instituții academice din Marea Britanie, toate activitățile de instruire (prelegeri, cercetări, misiuni, lucrări de proiect etc.) vor avea loc în limba engleză de către Facultate Membri, profesori vizitatori și vorbitori de la engleză și context internațional de afaceri.... [-]

Italia Rome
Octombrie 2019
Engleză
La zi
4 - 10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză