Free University of Bozen-Bolzano

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Free University of Bozen-Bolzano fost înființată în 1997. Universitatea are o perspectivă internațională puternică, așa cum atestă cursurile sale multilingve (germană, italiană, engleză și Ladin) și numărul mare de elevi și cadre didactice din străinătate.

Universitatea are cinci facultăți și un procent ridicat de lectori (35%) și studenți (17%) provin din străinătate și studiază, predau și desfășoară activități de cercetare în domeniile Economie, Științe naturale, Inginerie, Științe Sociale, Educație și Design . Avem 4100 de studenți înscriși la mai mult de 30 de cursuri de licență și postuniversitare .

În clasamentul național, universitatea noastră atinge poziții de vârf în fiecare an. În anul 2018, pentru al patrulea an consecutiv, centrul italian de cercetare pentru studii sociale Censis a clasat universitatea noastră ca fiind numărul unu printre universitățile private mai mici (mai puțin de 5.000 de studenți). Ne aflăm în clasamentul internațional, mai ales în cadrul categoriilor "internaționalizare", "satisfacție studențească" și "orientată spre practică".

Modulele de studiu oferite și proiectele noastre de cercetare sunt legate de rețelele internaționale și inter-regionale. De exemplu, în cadrul proiectului Euregio, suntem parteneri cu universitățile din Innsbruck și Trento și ne angajăm să atingem standardele de calitate superioare.

Pune-ne o întrebare pe WhatsApp

Locații

Bolzano

Address
Free University of Bozen-Bolzano
Universitätsplatz 1 Piazza Università 1

39100 Bolzano, Trentino-Tirolul de Sud, Italia