Read the Official Description

59386_panorama-2154463_640.jpg

Universitatea

O universitate internațională bazată pe o mare tradiție a valorilor umane, angajată în conducerea viitoarelor generații și profesioniști. O alegere excelentă atât pentru educația etică, cât și pentru cea culturală.

Misiune

Universitatea Europeană din Roma (EUR) este o universitate privată, recunoscută din punct de vedere juridic, care eliberează, timp de 10 ani, calificări academice cu valoare juridică: licență, masterat, cicluri de ciclu unic, masterat I și II, postuniversitare Școala pentru profesii juridice și stagii active de formare.

Excelență academică, activități de formare orientate spre studierea experienței individuale și în străinătate, crearea profesioniștilor și a viitorilor manageri cu valori umane înalte, capabile să aibă un impact pozitiv asupra societății.

Motto-ul nostru "Instruim oamenii, pregătim profesioniști" realizează întregul sens al proiectului de formare al Universității Europene din Roma: promovarea dezvoltării complete a persoanei, care combină creșterea tehnică cu cea umană. În plus, ideea directoare a formării pe care EUR o oferă studenților săi este cunoașterea faptului că studentul este adevăratul protagonist al vieții universității.

Personalul didactic și administrativ sunt întotdeauna la dispoziție pentru a răspunde rapid și pentru a evita așteptarea inutilă. Proiectul educațional al Universității Europene permite studenților 8 din 10 să găsească un loc de muncă în decurs de 3 ani de la absolvire, datorită unei activități intense de organizare a stagiilor înainte de absolvire, precum și a stagiilor în companii și instituții care urmează să urmeze.

fundație

La 12 ianuarie 2007, Universitatea Europeană din Roma a înființat Fundația Universitară Europeană, o instituție de drept privat nonprofit, care susține și promovează Universitatea Europeană din Roma. La 5 noiembrie 2008, Fundația Universitară Europeană a obținut recunoașterea personalității juridice și a fost înscrisă în registrul prefectului.

Fundația Europeană Universitară își propune să asigure autonomia, independența și echilibrul economic al Universității Europene din Roma. Finanțează infrastructura educațională; promovează activitățile educaționale și de cercetare, construiește și operează domenii educaționale și de cercetare; promovează dreptul la educație prin stabilirea de burse de cercetare.

Fundația Universității Europene utilizează contribuții pentru a încuraja și sprijini tinerii oameni meritorii, oferind oportunitatea de a se angaja și a contribui la inovare, reînnoire și viața culturală și economică a țării noastre.

Programs taught in:
Engleză
Italiană

Această școală oferă și:

Masterat

European University of Rome

Universitatea Europeană din Roma a înființat, prin Decretul rectorului, Master în Managementul Organizațiilor de Turism (MOT). Datorită colaborării dintre Fiavet Lazio, F ... [+]

Informații generale

Universitatea Europeană din Roma a înființat, prin Decretul rectorului, Master în Managementul Organizațiilor de Turism (MOT). Datorită colaborării dintre Fiavet Lazio, Federalberghi, Confindustria Alberghi, Federturismo Confindustria, Federeventi Lazio, Dreamtour, Best Western, Seadam Serviz, I Viaggi Del Perigeoi, masterul MOT combină teoria cu abilitățile operaționale imediat instrumentale pe piața muncii. Profesorii de clasă sunt profesori universitari, experți în afaceri și profesioniști din zonă. O perioadă lungă de pregătire (stadiu) oferă posibilitatea de a aplica cunoștințele dobândite și facilitează intrarea pe piața muncii. Aproximativ 80% dintre studenții noștri au găsit deja un loc de muncă fie în timpul etapei, fie în scurt timp.... [-]

Italia Rome
October 2019
La zi
Part time
8 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

9i9dqj5_khk