ESOMAS, University of Turin

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Unito dintr-o ochire

Tradiție și inovație

Universitatea din Torino este una dintre cele mai vechi și prestigioase universități italiene. despre găzduirea 70,000 studenți, 4,000 personalul academic, administrativ și tehnic, 1800 post-universitare și post-doctoranzi și cu 120 de clădiri în diferite zone din Torino și în locuri cheie în Piemont, Universitatea din Torino poate fi considerat ca fiind "oraș în interiorul unui oraș-", promovarea culturii și producerea de cercetare, inovare, formare și ocuparea forței de muncă.

Universitatea din Torino este astăzi una dintre cele mai mari universități italiene, Deschis pentru cercetare și formare internațională. Ea desfășoară cercetări științifice și organizează cursuri în toate disciplinele, cu excepția Inginerie și Arhitectură. Este o parte integrantă a comunității, acționând pentru revitalizarea zonelor urbane și suburbane, promovarea interacțiunii culturale, integrarea socială și dezvoltarea, încurajarea dialogului și de introspecție în realitățile actuale.

Ofertele academice

Universitatea din Torino acoperă practic fiecare domeniu al cunoașterii; sale Medical de diagnosticare, Biosensoristics si Nanotehnologii centre de cercetare sunt printre cele mai bune din Italia. Unele dintre cursuri de grad oferite sunt unic în Italia, precum Strategia militară, Biotehnologie, Științe sportive, Restaurare și Conservare (În Venaria).

Universitatea din Torino are o tradiție de cercetare remarcabilă la subiecții tradiționale, cum ar fi istoria, filosofia, drept, economie și medicină, dar este în prezent ramificare în sectoare moderne importante, cum ar fi stiinta alimentelor, politici sociale, IT, artele spectacolului și Științe ale Comunicării.

Biblioteci și muzee

Sunt mai mult de 70 de biblioteci universitare care cuprinde aproximativ două milioane de cărți: 100.000 de volume sunt antice. Grădina Botanică și multe muzee, cum ar fi Universitatea "Cesare Lombroso" - Muzeul de Antropologie penală și "Luigi Rolando" - Muzeul de Anatomia omului sunt bine cunoscute.

Universitatea are un interes aproape în rețeaua de muzee locale, pe teme variind de la Egipt la arta contemporana si ruleaza unităților sale proprii mass-media, radio, televiziune și producție de film.

Un angajament puternic

Universitatea face un stand de activ pe o serie de probleme sociale, cum ar fi mediul, medicamente, egalitatea de șanse și drepturile persoanelor cu nevoi speciale. De asemenea, acționează la nivel internațional prin intermediul unor acorduri de parteneriat cu India, China, țări din Asia, America Latină, Europa de Est, zona mediteraneană și cu un număr de organizații internaționale care operează în regiune în curs de dezvoltare.

Agenția Piemont Regional pentru dreptul la educație Facultate (EDISU) - o instituție regională oferă asistență studenților - premii burse studenților, bazate pe premise de merit și nevoia: valoarea burselor depinde de situația financiară a studentului.

UniTO în cifre

Elevii (ay 2015-16)

67.000 elevi 62% femei 18% din exterior Regiunea Piemonte peste 3.400 de studenți internaționali (5,2% din total) In jur de 18.500 de studenți în primul an doar peste 6% studenți internaționali In jur de 1.500 de studenți înscriși la programe de masterat profesionist - 1 si nivelul 2 (ay 2014-15) 1,256 doctoranzi (la 31 decembrie 2015)

Predare și învățare (ay 2014-2015)

65 programe de 3 ani de licență 752 de ani, programe de master 9 programe de 5 ani și 6 ani programe de 48 de master profesionist - nivelul 1 38 programe profesionale de master - nivelul 2 25 de programe de doctorat 11 cursuri de dezvoltare profesională 40 de școli de specializare (2014-2015) 1 Institutul de Studii Superioare: Scuola Studi superiori (SSST)

absolvenți 2015

peste 11.700 de absolvenți în jurul valorii de 8.100 absolvenți de studii de licență în jurul valorii de 3.600 absolvenți de masterat Absolvent Rata de ocupare 2013 - 1 an după absolvire: (Sursa: AlmaLaurea - ISTAT forței de muncă) Total: 62,6% (media națională 51,8%)

Rețelele internaționale (aa 2015-16)

30 programe bi-naționale grad dublu peste 500 de acorduri internaționale de cooperare cu alte universități 7 programe pe deplin în limba engleză 509 de studenți Erasmus sosite 910 studenți care își încetează activitatea Erasmus

clasamentele internaționale

1 în Italia și printre primele 200 de universități din lume, pentru ARWU Shanhai ( 4 cu alte universități) 7 în Italia pentru învățământul superior Times 6 in Italia, pe US News Best Global (207TH în întreaga lume)

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Italiană

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

de master în economie

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Italia Turin

firme de consultanță, organisme de reglementare, de producție mari și firmele financiare se bazează atât pe gândirea strategică și măsurarea corectă a tendințelor de afaceri. Acest program combină de formare în economie și în tehnici avansate cantitative. [+]

De doi ani de curs de master

firme de consultanță, organisme de reglementare, de producție mari și firmele financiare se bazează atât pe gândirea strategică și măsurarea corectă a tendințelor de afaceri. Acest program combină de formare în economie și în tehnici avansate cantitative. Studiul sistemelor economice și de politică economică, interpretarea și prognoză a datelor macroeconomice, precum și analiza structurilor de piață sunt printre subiectele de bază ale programului. Absolvenții vor organiza o diplomă de Laurea Magistrale.

Interacțiunea cu Collegio Carlo Alberto

Collegio Carlo Alberto este o bază stimularea cercetării și predării în economie, schimbul de cele mai bune practici ale comunității academice internaționale. studenții sunt economie încurajate să se alăture seminarii pe săptămână, precum și "Aperto Collegio", care este o serie de prelegeri pe teme economice actuale. Academically studenții restante se pot aplica pentru a deveni senior Allievi de Collegio. Allievi sunt de așteptat să-și îndeplinească cerințele lor de invatamant superior, precum și de a participa la activități suplimentare la Collegio.... [-]


De master în finanțe cantitative și de asigurare

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Italia Turin

Cei doi ani Programul de Master cantitative în Finanțe și Asigurări reprezintă o oportunitate provocatoare pentru dobândirea de competențe de nivel înalt, atât metodologice și profesionale, în modelarea financiară și actuariale și de luare a deciziilor. [+]

Descrierea programului

Cei doi ani Programul de Master cantitative în Finanțe și Asigurări reprezintă o oportunitate provocatoare pentru dobândirea de competențe de nivel înalt, atât metodologice și profesionale, în modelarea financiară și actuariale și de luare a deciziilor. Absolvenții noștri vor fi capabili să identifice corect și să abordeze diferitele probleme cu care se vor confrunta într-un mediu riscant și care se schimbă rapid, exploatarea unui masterizare bun de matematică (calcul diferențial și integral, optimizare, Ecuatii diferentiale, si mai mult), Probabilități și statistică la nu nivel elementar, o înțelegere profundă a finanțelor "viața reală" și de asigurări, fiind un risc conștient într-un sens larg.... [-]


Contactează

University of Turin

Adresă, linia 1 Via Verdi, 8
10124 Turin, Piedmont, Italia
website http://www.unito.it/
Telefon +39 011 670 6111