European School of Economics Italy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre ESE

Școala Europeană de Economie (ESE) este o Școală de Afaceri Private, care oferă cursuri de licență, masterat MSc sau MBA, programe scurte la centrele sale din Londra, Roma, Milano, Florența, Madrid, în străinătate și cursuri online mixte.

Absolvenții ESE se numără printre cei mai competitivi profesioniști de pe piață, pregătiți pentru roluri de conducere în România marketing internațional, finanțe, comunicare și management. Cu abilitatea de a adapta individual cursul de studiu, studenții ESE:

  • studiază în străinătate cu centre ESE la nivel mondial;
  • specializată în sectoare de afaceri de vârf , cum ar fi moda, evenimente, muzică, sport, artă, media și resurse umane, printre altele;
  • stagii complete , selectând de la mai mult de 1500 de organizații de lider din întreaga lume.

O școală fără frontiere, Școala Europeană de Economie este un concept nou în învățământul superior. Combinând excelență academică, internaționalitate și un pragmatism, programele de gradul ESE și certificatul sunt concepute pentru a pregăti o nouă generație de lideri și antreprenori.

De ce ESE

Doar ce vă place!

Filosofia educațională ESE nu numai că ajută studenții să identifice o carieră, ci îi încurajează să aibă curajul de a urma un vis și pasiune - indiferent dacă este vorba de industria sportivă, de finanțe, de evenimente de modă, de călătorie, de comunicații sau de orice alt domeniu . Specializările de licență și programele de cursuri scurte au fost special concepute pentru a oferi studenților cursuri de specialitate într-o gamă largă de domenii de activitate. Programul ESE de internship, deschis studenților cu licență, master și ESE, este un factor competitiv critic pentru obținerea unei experiențe practice într-un domeniu de interes special.

Liderii internaționali

Studenții ESE sunt viitorii manageri, lideri și întreprinzători ai afacerilor internaționale contemporane. Oportunitățile de carieră disponibile pentru studenții ESE sunt uriașe, cu stagii de plasare în nenumărate domenii și cu organizații din întreaga lume. ESE a stabilit colaborări cu mai mult de cincisprezece companii de renume internațional, inclusiv câteva dintre cele mai bune 100 de companii pentru care lucrează FORTUNE. Școala Europeană de Economie oferă unul dintre cele mai competitive programe de plasare a stagiilor universitare disponibile astăzi, cu mulți studenți care beneficiază de posturi înainte de absolvire.

Learning International

Centrele ESE oferă studenților un mediu de învățare internațional dinamic și provocator, cu studenți proveniți din mai mult de 60 de țări și abilitatea de a se deplasa între centrele din Londra, New York, Madrid, Roma, Milano și Florența.

Centrele ESE - Italia

Standardele înalte exemplificate de programele noastre academice se reflectă și în alegerea locațiilor din centrul ESE.

Centrele Școlii Europene de Economie sunt situate în unele dintre cele mai frumoase locuri din Europa: o clădire ultra modernă într-un cartier de interese și căutări din Milano; o clădire uimitoare din secolul al XIX-lea, cu grădini private, chiar în inima Romei imperiale, cu o vedere impresionantă asupra băilor din Caracalla și aproape de Colosseum; renascentistul Palazzo Rosselli Del Turco din centrul Florenței se află la doar câțiva pași de Ponte Vecchio, iar în centrul orașului Madrid, campusul este o clădire pitorească situată în prestigioasa stradă Velazquez din Barrio de Salamanca.

Aceste setări completează atmosfera cosmopolită a centrelor ESE și oferă studenților un mediu bogat și stimulativ în care să-și urmeze studiile.

Roma

De ce să studiezi la Roma? Cu o istorie de neegalat care datează din antichitate, Roma continuă să reprezinte punctul culminant al frumuseții și culturii europene, precum și un centru continental modern pentru comunicații.

ESE studenți în Roma - în afară de a profita de o serie de diferite grade universitare europene și de cursuri MSc & MBA oferite de școala noastră de studii internaționale. Centrul din Roma este situat la Via della Cordonata, în imediata vecinătate a Romei imperiale, cu o vedere impresionantă asupra Pieței Veneția și la câțiva pași de Colosseum și Fori Imperiali.

Oportunitățile culturale și educaționale din afara sălii de curs sunt la fel de incitante și aproape nelimitate, inclusiv destinații celebre precum Colosseum, Panteonul și Domul lui Michelangelo pentru Bazilica Sf. Petru, printre multe altele.

Milano

Milano este orașul metropolitan italian de cea mai înaltă valoare internațională, localizat geografic în inima Europei. Milano a devenit centrul de modă, design, afaceri, finanțe și a fost considerat cel mai bun oraș inteligent italian. Milano este sinonim cu inovația, cercetarea și cultura.

Ese Milano evaluează filosofia acestui oraș, dedicată dezvoltării profesionale și personale a studenților săi. Situat în interiorul hotelului Superstudio din Via Tortona (Porta Genova), într-o zonă industrială din anii 1960, reconstruită într-un stil modern, în fața Muzeului Culturii și la doar câțiva pași de Navigli.

Ese Milano se află în zona creativă a metropolei. Studenții SEE au ocazia să trăiască și să respecte Show SuperDesign, Săptămâna Modei din Milano și multe alte evenimente care sunt celebre în întreaga lume.

Toate acestea se transformă în oportunități de lucru pentru studenți printr-o echipă de instructori compusă din profesioniști renumiți și cadre didactice din ESE care pot aranja stagii relevante în funcție de talentele și aspirațiile fiecărui student.

Florența

Centrul orașului Florența se află chiar în inima orașului, la doar câțiva pași de Ponte Vecchio, la o plimbare de cinci minute de Duomo și Piazza della Signoria și la o plimbare de zece minute de gara Santa Maria Novella.

Florența este semnificativă nu numai pentru contribuția sa revoluționară la arte, ci și ca una dintre locurile de naștere ale sistemului comercial contemporan occidental, ca un centru istoric al comerțului, finanțelor și serviciilor bancare. Ca loc de naștere al Renașterii italiene, oamenii au călătorit secole de oriunde din întreaga lume pentru a sărbători arta și cultura florentină.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Spaniolă
  • Italiană

Vezi programe de masterat » Vedea BSc-uri » Vedea Cursuri » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

De Master în Finanțe

Campus Cu normă întreagă 12 - 15 luni October 2018 Italia Roma Milano Florenţa + 2 mai mult

Master în Finanțe pregătește administratorii de fonduri de investiții și analiștii profesionale pentru intrarea în sectorul bancar și financiar. Cursul analizează principiile de finanțare și deciziile de investiții și impactul acestora pe o gamă largă de preocupări de management contemporane. [+]

Finante Programe Master în Finanțe pregătește administratorii de fonduri de investiții și analiștii profesionale pentru intrarea în sectorul bancar și financiar. Cursul analizează principiile de finanțare și deciziile de investiții și impactul acestora pe o gamă largă de preocupări de management contemporane. Ca parte a specializării Finanțe, masteranzi explora: • finanțarea întreprinderilor clasică și contemporană abordări în ceea ce privește firmele multinaționale în dezvoltate și pe piețele în curs de dezvoltare • viabilitatea și oportunitatea unei fuziuni corporative sau achiziții prin evaluarea și analiza • valoarea de evaluare și gestionare valoarea întreprinderii • de risc și teorii și abordări diferite pentru întreprindere multinațională • necesitatea unor noi abordări pentru a face cu grupurile geografice dispersate de persoane, precum și alte resurse în managementul proiectelor internationale abilitățile dobândite • gândire conceptuală, analiză critică, și punerea în aplicare a acțiunii strategice • avansate de comunicare și abilități interpersonale • înțelegerea în profunzime critică a teoriilor relevante, concepte și modele și integrarea de teorie și practică într-o varietate de contexte • anchetă avansată și abilități de cercetare, gândire holistică, integrare și sinteză • lucru în echipă și abilități de motivare • abilități de responsabilitate și de auto-control interioare necesare pentru conducerea eficientă. Programul de curs Programul de Master este un curs de 12-15 luni. Finalizarea programului de master necesită: full-time, frecventarea obligatorie stagiile de stagiu disertație finală Termenul I 5 cursuri de bază, comune tuturor masteranzilor, indiferent de specializare. Termen II 6 cursuri de specializare în finanțe. Termen III În această a treia... [-]

De Master în Management

Campus Cu normă întreagă 12 - 15 luni October 2018 Italia Roma Milano Florenţa + 2 mai mult

Master în Management * își propune să ofere studenților o imagine cuprinzătoare a managementului internațional, explorând factorii critici pentru succesul transnațional de afaceri, impactul globalizării asupra mediului de afaceri internațional, teoriile comerciale și strategiile de internaționalizare. [+]

de master în management Master în Management * își propune să ofere studenților o imagine cuprinzătoare a managementului internațional, explorând factorii critici pentru succesul transnațional de afaceri, impactul globalizării asupra mediului de afaceri internațional, teoriile comerciale și strategiile de internaționalizare. Ca parte a specializării Management, masteranzi explora: • activitatea de întreprinzător și rolul său în susținerea creșterii economice, de identificare a piețelor și sechestrarea oportunitate în cadrul unei globală economie • conducere și cât de eficiente practici de impact angajații, clienții și alte părți interesate • structurile de livrare informații și impactul asupra produselor, serviciilor, operațiuni, a deciziilor luare a deciziilor, de marketing, și distribuție • management de proiect internațional o noi abordări pentru a face cu grupurile geografice dispersate de persoane și de resurse • traversează granițele naționale în lumea afacerilor, iar problemele operaționale, legale și logistice care apar frecvent • resurse umane, marketing intern și dinamica leadership eficient ca un factor strategic în obținerea avantaj competitiv pe piața mondială • examinări practice ale strategiilor de marketing ale organizațiilor internaționale. abilitățile dobândite • gândire conceptuală, analiză critică, și punerea în aplicare a acțiunii strategice • avansate de comunicare și abilități interpersonale • înțelegerea în profunzime critică a teoriilor relevante, concepte și modele și integrarea de teorie și practică într-o varietate de contexte • anchetă avansată și abilități de cercetare, gândire holistică, integrare și sinteză • echipa de lucru și abilități de motivare • responsabilitate și auto-control interioare competențe necesare pentru o conducere eficientă Programul de curs Programul de Master... [-]

Executive Master în Managementul De Baschet

Campus Cu normă întreagă 500 ore January 2018 Italia Milano

150 ore în clasă, în plus față de 250 de ore de formare și 100 de ore de studiu pentru un total de 500 de ore. Cursul va avea loc marți și miercuri, de la ora 10 la 17 pm. [+]

Director: Prof. Alberto Cattaneo

Durata: 150 de ore în sala de clasă , în plus față de 250 de ore de formare și 100 de ore de studiu pentru un total de 500 de ore. Cursul va avea loc marți și miercuri, de la ora 10 la 17 pm.

module: 1) PRINCIPII GENERALE ȘI DREPTURI DE SPORT - normele FIBA ​​- FIP - ALIAJELE 2) CORPORATE DREPT - Accountancy- BILANCI- SISTEMULUI DE CONTROL ECONOMIC - FINANCIAR PLAY 3) DREPT ȘI SPORTULUI TAX RAPORT DE MUNCĂ 4) CARACTERISTICILE organizațiilor de afaceri și sportive ale companiei 5) MANAGEMENTUL ORGANIZAREA instituții și societatea SPORTIVE BASCHET Cost: 5000.00 € (+ taxa de 50 de euro cerere). Abilitatea de a participa la module individuale la un cost de 1.500,00 € fiecare. [-]

Master în Marketing

Campus Cu normă întreagă 12 - 15 luni October 2018 Italia Roma Milano Florenţa + 2 mai mult

Master în Marketing * pregătește candidații pentru o gamă largă de cariere în managementul de marketing, cum ar fi managementul mărcii, dezvoltarea produselor, comerțul cu amănuntul, marketingul de servicii, marketingul de afaceri și marketing pentru organizațiile non-profit. [+]

Master în Marketing Master în Marketing * pregătește candidații pentru o gamă largă de cariere în managementul de marketing, cum ar fi managementul mărcii, dezvoltarea produselor, comerțul cu amănuntul, marketingul de servicii, marketingul de afaceri și marketing pentru organizațiile non-profit. Ca parte a specializării Marketing, masteranzi explora: • practici inovatoare în ambele sectoare de producție și servicii și modul în care firmele pot obține avantaj competitiv, cota de piață și pentru a reduce costul • e-commerce, e-business, precum și optimizarea structurilor tehnologice ca un strategice instrument de marketing • strategii de marketing ale organizațiilor și abordări internaționale la o noi oportunități de pe piața internațională • strategii de marketing orientate către clienți, în economiile emergente • conectivitatea dintre comunicare de marketing și strategie, precum și criterii pentru utilizarea diferitelor tehnici de promovare și mass-media în campaniile integrate de marketing • traversează granițele naționale în lumea afacerilor, și operaționale, probleme juridice și logistice care apar frecvent abilitățile dobândite • gândire conceptuală, analiză critică, și punerea în aplicare a acțiunii strategice • avansate de comunicare și abilități interpersonale • înțelegerea în profunzime critică a teoriilor relevante, concepte și modele și integrarea de teorie și practică într-o varietate de contexte • anchetă avansată și abilități de cercetare, gândire holistică, integrare și sinteză • lucru în echipă și abilități de motivare • abilități de responsabilitate și de auto-control interioare necesare pentru conducerea eficientă. Programul de curs Programul Master of Science (MSc) este un curs de 12-15 luni. Finalizarea programului de master necesită: full-time, frecventarea... [-]

Contactează
Adresa locaţie
ESE Rome Via della Cordonata 7
Rome, 00187 IT
Adresa locaţie
ESE Milan Via Tortona, 27
Milan, 20144 IT
Adresa locaţie
ESE Florence Borgo SS. Apostoli, 19
Florence, 50123 IT