EMOTION

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cine suntem noi

UPO ( www.uniupo.it ) este o universitate publică care are 15.000 de studenți, 400 de profesori / cercetători și 300 de personal administrativ și de sprijin. Acesta oferă 19 cursuri de licență (BA / BSc), 12 de cursuri de 2 ani de licență (MA / MSc), 5 grade ciclu unic (MA / MSc), 3 doctorat. precum și o multitudine de cursuri de învățământ terțiar. În prezent există 9 acorduri pentru programe comune cu universitățile europene, inclusiv studiile europene la masterat în domeniul drogurilor și alcoolului (EMDAS) finanțate de Comisia Europeană. Universitatea a fost recent clasat pe locul al 5 - lea din cele 31 de universități de dimensiuni medii în 2017 de către agenția națională pentru evaluarea calității cercetării sale. UPO este implicată în prezent în 21 de proiecte PC7 (1 grant ERC) și 9 proiecte H2020 (2 în calitate de coordonator).118634_img2.jpg

Departamentul de Științe Farmaceutice, DSF ( www.dsf.uniupo.it ) este alcătuit din 35 de membri ai personalului și își concentrează obiectivul de cercetare și instruire în domeniul medicamentelor, cosmeticelor și produselor nutraceutice, de la bancă până la pat. Acesta oferă o diplomă în Farmacie, o diplomă în Chimie și Tehnologii farmaceutice și un program de Master în Științele de reglementare și accesul pe piață. Cercetătorii săi din ultimii 3 ani au obținut două granturi din partea Uniunii Europene: TriforC (Prof. Appendino, în domeniul produselor naturale) și Foodintegrity (în domeniul nutraceutic). Ea are peste 100 de acorduri cu industriile farmaceutice și cosmetice pentru detașare. În prezent, există 5 spin-off-uri generate de Departament.

UMH ( www.umh.es/ ) este o universitate publică dedicată formării studenților universitari și postuniversitari. În a cincea ediție a U Clasificarea universităților spaniole produse de Fundația BBVA și Institutul de Cercetări Economice din Valencia (IVIE), UMH ocupă locul 5 în clasamentul celor mai bune universități spaniole.

Institutul de Biologie Moleculara si Celulara IBMC ( ibmc.umh.es/ ) conduce un program multidisciplinar de excelenta, la nivel molecular si celular, destinat identificarii, validarii si dezvoltarii moleculelor bioactive cu aplicatii in domeniul biotehnologiei si sanatatii. Pentru a-și atinge obiectivul, IBMC are tot sprijinul pentru activitățile antreprenoriale prin intermediul Fundației Quorum din Parcul științific. Mai mult, Institutul a adunat mai multe platforme tehnologice: i) Platforma de screening biologic de mare capacitate; ii) platforma de modelare moleculară; iii) Platforma de cercetare a pielii (SRP), o inițiativă public-privată a cărei misiune este de a efectua cercetări moleculare și celulare în toate aspectele legate de piele pentru a dezvolta produse și servicii tehnologice avansate în domeniul cosmetic și dermatologic.118635_img1.jpg

Grupurile de cercetare IBMC sunt competitive pe plan internațional, cu o productivitate excelentă și în ceea ce privește cererile de brevete și crearea companiilor de spin-off. În ultimii cinci ani, IBMC a obținut în medie resurse de 1,5 milioane de euro, în principal din Planul Național pentru R

Unamur (www.unamur.be) oferă peste 40 de programe diferite la nivel de licență, masterat și doctorat și salută aproximativ 7000 de studenți în șase facultăți: Arte, Drept, Economie, Științe Sociale și Administrarea Afacerilor, Informatică, Medicină și Științe. Cercetarea este dezvoltată în 11 institute de cercetare transdisciplinară, active în domeniul artelor, dreptului, științelor sociale și exacte, medicinei și informaticii. Excelente în sectoare precum științele medicale (senescență, tromboză, ecotoxicologie, cancer), științe și tehnologii nanotehnologii și nanotoxicologie, tratamente de suprafață, materiale noi și energii regenerabile, biophotonic, sisteme complexe, mobilitate, inginerie software) și științele umane (economia dezvoltării, lingvistica limbajului semnelor, informație, drept și societate). Activitățile de cercetare se bazează pe echipamente științifice de ultimă oră, grupate în 8 platforme tehnologice, iar cercetătorii dezvoltă proiecte interdisciplinare și transdisciplinare care implică cercetări fundamentale și aplicative. UNAMUR este implicată în numeroase proiecte de cercetare finanțate de Uniunea Europeană, statul federal, regiunile și Federația de la Wallonia din Bruxelles.118636_img4.jpg

Departamentul de Științe Biomedicale (www.unamur.be/en/med/mbi) este format din 34 de membri ai personalului. Grupurile sale de cercetare fac parte din NARILIS, Institutul de Cercetari pentru Life Sciences din Namur si se concentreaza pe cercetarea nonclinica si translatioasa in domeniul biologiei moleculare si celulare. Departamentul de Științe Biomedicale oferă următoarele programe: o licență din 1997 (nr. 577), un Master 60 din 2014 (nr. 578), un Master 120 din 2012 (nr. 579) și un certificat universitar în domeniul reglementării Produse de sănătate din anul 2016 (nr. 1834). Programele de masterat sunt predate pe deplin în limba engleză începând din 2014.

Departamentul de Științe Biomedicale a înaintat ARES solicitarea de a furniza în 2019 programe multidisciplinare în domeniile cercetării nonclinice și clinice și gestionării datelor. Aceste programe de master vor fi, de asemenea, pe deplin predate în limba engleză. În așteptarea aprobării ARES, vom furniza în 2019 următoarele programe noi: un Master 120 în cercetare preclinică, în cercetarea clinică și în managementul datelor.

118637_img3.jpg

HU ( www.hu-berlin.de/en/about/humboldt-universitaet-zu-berlin ) este o universitate publică care are 32.553 de studenți (cu excepția carierei Charit) și 189 de cursuri, 424 de profesori, 2.012 de lectori / asistenți. În 2015, Clasamentul de reputație mondială a Învățământului Superior din lume a plasat Humboldt-Universität printre primele 50 de universități din lume (poziția 41). Pe frontul competitiv din Germania, cercetarea sa internațională, interdisciplinară și orientarea spre predare au asigurat HU o poziție de lider în cadrul Inițiativei de Excelență a guvernelor naționale și regionale germane.

Istoria Charité Universitätsmedizin ( www.charite.de/ ) datează din 1710, odată cu înființarea unor unități de carantină pentru victimele ciumei chiar în afara limitelor orașului Berlin. În 1997/1998, a fuzionat cu Facultatea de Medicină a Universității Humboldt și cu Virchow-Klinikum al Freie Universität pentru a forma "Universitätsklinikum Charité, Medizinische Fakultat der Humboldt-Universität zu Berlin", devenind astfel una dintre cele mai mari clinici din Europa . Charité este situat în 4 campusuri și are mai mult de 100 de clinici. În prezent, la Charité sunt înscriși peste 7.000 de studenți (1.300 din străinătate). Charité oferă 7 cursuri de masterat: medicina cerebrovasculară, medicina moleculară, îngrijirea sănătății consumatorilor, toxicologie, sănătatea internațională, educația profesiilor medicale, neurologia medicală.

La Departamentul de Dermatologie, Venerologie și Alergologie ( international-health-care.charite.de/en/treatment_spectrum/treatment_adults/dermatology/ ) mai mult de 80 de medici acopera intreaga disciplina. Este una dintre cele mai importante facilități dermatologice la nivel mondial și este puternic implicată în cercetarea umană și în studiile clinice.

Locații

Novara

Address
Largo Guido Donegani,2
28100 Novara, Piemont, Italia

Berlin

Address
Unter den Linden,6
10099 Berlin, Berlin, Germania

Elche

Address
Avinguda de la Universitat d'Elx,s/n
03202 Elche, Comunitatea Valencia, Spania

Namur

Address
Rue de Bruxelles,61
5000 Namur, Regiunea valonă, Belgia