Domus Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Scoala

Domus Academy este un laborator viu. Un incubator de talente și o rampă de lansare pentru aventuri interdisciplinare. Un loc unde sunt lansate cariere stelare.

La Domus Academy, ne ajuta elevii să devină protagoniști din lume extrem de competitivă de modă și design. Oferă cursuri de un an de master într-o mare varietate de specializări de design, centrele școlare din jurul unei metodologii "învățare prin proiectarea", în care elevii rezolva problemele de proiectare din viața reală cu ajutorul membrilor de clasă mondială facultate, care sunt lideri de opinie își domenii. Elevii au, de asemenea, posibilitatea de a intern cu unele dintre cele mai interesante branduri din moda, design de produs, design auto, design de interacțiune, bunuri de lux, și mai mult. Lucrează direct cu companiile, veți învăța cum să abordeze provocările de design mai contemporan în moduri noi și originale.

Domus Academy este o școală în care elevii fac conexiunile care accelerează carierei lor, câștiga inspirat din proiectele de colaborare, și de a dezvolta abilitățile și talentele lor într-un mod auto-dirijată. Dacă elevii doresc să lucreze la un loc de muncă tradițional sau găsit propria lor studio de design, Domus Academy le pregătește să devină lideri în toate aspectele de moda si design industria.

Învățarea prin elaborarea

Noi credem că lucrează la proiecte din lumea reală este cel mai bun mod de a învăța. De aceea, 90 la sută din curriculum-ului nostru este "învățarea prin proiectarea." Veți lucra pe teme de design practice care reproduc practicile profesionale de design de astăzi într-un mediu de susținere a învățării și experimentare.

Facultatea de excelență

La Domus Academy, vei lucra side-by-side cu pre-eminent designeri internaționale și lideri de opinie care aduc pulsul lumea designului în sala de clasă și împărtăși cunoștințele lor de cele mai recente tendințe și practici de proiectare.

abordare multidisciplinară

Multe dintre soluțiile de proiectare cele mai inovatoare sunt create prin colaborarea mai multor instrumente de proiectare, competențe, și perspective. Elevii din puncte discipline acțiuni de vedere privind proiectarea și să învețe să combine aceste idei în propriile lor expresii noi.

Multiculturalismul

În prezent, mai mult de 50 de naționalități sunt reprezentate în campusul Domus Academy. Noi credem că un punct de vedere multicultural pinteni un schimb dinamic de idei și informează excelență în design: o minte deschisă vede o diversitate de opțiuni și alege concepte cu rezonanta universal.

istorie

fondatorii

Alessandro Mendini, Andrea Branzi, Alessandro Guerriero, Valerio Castelli și Maria Grazia Mazzocchi sunt fondatorii Domus Academy la începutul anilor optzeci, Milan a apărut ca epicentrul design italian. Cu toate acestea, nimeni din oraș a fost de predare de proiectare în mod oficial. Critici de artă de top, designeri recunoscute o oportunitate extraordinară de a umple acest gol și mentorul urmatoarea generatie de designeri. În 1982, au fondat Domus Academy, prima scoala de design din Italia postuniversitare.

Fondatorii imaginat o scoala unde elevii și membri ai facultăților din toată lumea s-ar întâlni și schimb de idei. O școală care ar aduce reprezentantii companiei pentru a conduce în proiecte reale concentrându-se pe cele mai importante aspecte ale design contemporan.

În primii ani, designeri de top, cum ar fi Ettore Sottsass, Alessandro Mendini, Denis Santachiara, și Philippe Starck au fost implicate în calitate de lectori si lideri atelier. Domus Academy a dezvoltat rapid o reputatie solida pe scena internațională pentru ei "învățare prin proiectarea" metodologia și abordarea sa umanistă, care consideră proces mai important decât rezultatele și plasează ființa umană ca aspectul central al oricărui proiect.

În 2009, s-au alăturat Domus Academy Laureate universitati internationale, o rețea internațională, care include mai mult de 80 pe bază de campus și universități acreditate on-line din 29 de țări din America de Nord, America Latină, Europa, Africa de Nord, Asia, și Orientul Mijlociu.

Astăzi, Domus Academy continuă să implice nume de top din lumea designului ca mentori si profesori care vizitează. Elevii sunt liberi să-și exprime personalitatea lor într-un context care promovează atât diligență și greșelile ca primii pasi spre un proiect de succes. Școala a rămas fidel unul dintre principiile sale fondatoare fundamentale: că, mai degrabă decât oferind doar soluții noi, de design, de asemenea, trebuie să dezvăluie noi probleme.

10 motive să ni se alăture

1 Câștigați un grad recunoscut la nivel global

Când treceți de la Domus Academy, veți primi o diplomă, care este recunoscut în Europa și în întreaga lume - de masterat academic, a acreditat de Ministerul italian al Educației, Universităților și Cercetării (MIUR). Veți câștiga de asemenea, un al doilea de calificare valoros: Diploma Domus Academy Master.

2 de studiu la o academie foarte clasate

În 2012, 2013, și 2014 ghiduri lor Masterclass, cadru Publishers numit Domus Academy printre primele scoli din lume 30 absolvent de proiectare, arhitectură, și de moda. În fiecare an începând cu 2012, revista Domus a enumerat Domus Academy ca fiind unul dintre primele 100 de scoli europene de arhitectura si design. În 2006, 2008, și 2009, BusinessWeek numit Domus Academy printre școlile de design de top din lume.

3 Învață de la experți din industrie

Facultatea noastra are unele dintre liderii cele mai interesante ale modei și design international: proiectantul si arhitectul Patricia Urquiola, Gaia Trussardi (Creative Director al Trussardi), Massimo Banzi (Arduino), Ennio Capasa (Costume National), designer industrial Ross Lovegrove, Jan Christoph Zoels (Experientia), Sara Maino (Vogue), Antonio Mancinelli (Marie Claire), și Martino Scabbia Guerrini (VF Corporation).

4 Gain hands-on experiență cu proiecte reale

Complet 90 la suta din curriculum-ul Domus Academy este livrat prin proiecte hands-on intensive. Veți lucra pentru a rezolva problemele de proiectare actuale pentru companii italiene și internaționale - cel mai bun mod de a câștiga experiență practică în domeniul dumneavoastră și de a accelera cariera ta. Studenții noștri au lucrat la proiecte cu Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P & G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW design, De Beers, Trussardi, și mai mult.

5 Faceți cunoștință cu cele mai importante nume de pe scena mondială

Elevii au o șansă de a întâlni și de a învăța de la membrii metafizic Club Domus Academy lui, compusă din 14 dintre cele mai importante inovatori cu privire la proiectarea internațional, arta, și scena arhitecturala. Ca un salon de nivel înalt, Metafizic Clubul ghidează activitățile practice și direcția viitoare a școlii.

6 Intern cu o companie de design lider

O caracteristică esențială a programelor de masterat toate Domus Academy este stagiu la un studio de design sau de companie, în cazul în care puteți obține de vedere un insider a industriei și de a face conexiuni valoroase. Studenții non-UE sunt, de asemenea, eligibile pentru a participa la stagii; ele pot prelungi viza pentru a lucra în Italia, timp de până la un an după finalizarea gradul lor.

7 Dezvoltarea o perspectivă globală de design

97 la sută din studenții noștri sunt internaționale, reprezentând mai mult de 47 de naționalități diferite. La Domus Academy, vei colabora și împărtăși ideile cu colegii dumneavoastră din toată lumea. Și veți învăța să vedea de design dintr-o perspectivă globală informat de abordări multiculturale pentru ambarcațiunile dumneavoastră.

8 Urmați pe urmele absolventii de succes

Absolventii de renume din Domus Academy includ Vogue-editor la-mare Anna della Russo, mobilier de designer Philippe Bestenheider, faimosul designer de interior si de produs Christophe Pillet, și multe alte absolvenți care au utilizat Domus Academy ca o rampă de lansare pentru o carieră strălucită. Noastre mai mult de 3.000 de absolventi lucreaza la importante companii internaționale de design, cum ar fi Nokia, Whirlpool, broasca de design, LG Electronics, Gucci, Microsoft, Unilever, Samsung, Giorgio Armani, Max Mara, Ford Motor Company, și IDEO - pentru a numi doar câteva.

9 Lucrări în state-of-the-art facilități noastre

Laboratoarele noastre de design oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea o mare de lucru: Echipament de grafica pe calculator, editare video, 2D și modelare 3D, design de sunet, Grafică, pictură, design de lumină, croitorie, și modelul de luare.

10 Studiu în Milano, capitala mondială a designului

Ce poate fi mai stimulativ pentru creativitatea si cariera ta decât a studia în Milano, capitala mondială a design? Străzile din Milano puls cu energia de moda si inovare. Vei fi scufundat în industrie, cu șansa de a participa la concursuri internaționale de design și evenimente. Domus Academy este un centru universitar, cultural, precum și în cazul în care profesional Milano întâlnește lume.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

De Master în Management De Brand De Lux

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Italia Milano

Dacă vă imaginați-vă de lucru în lumea de lux de produse fine, distincte si experiente-Master în Brand Management de lux poate fi programul. Este un program care transformă participanții în manageri inspirat și marketing în domeniile foarte competitive de moda de lux, bijuterii, cosmetice, ospitalitate, gastronomie, frumusețe, sau art. [+]

Experiență. Elevate. Excel. În cazul în care vă imaginați că lucrează în lumea de lux a produselor fine, distinctive și experiențe-a Master în Brand Management de lux poate fi programul. Este un program care transformă participanții în manageri inspirat și marketing în domeniile foarte competitive de moda de lux, bijuterii, cosmetice, ospitalitate, gastronomie, frumusețe, sau art. Vei aborda bunuri și servicii de lux din mai multe puncte de vedere: creativ, organizatoric, managerial. Veți examina marketing, branding, comunicare și de această piață unică, precum și managementul financiar și echipa. Veți explora cum de a crea produse elegante și experiențe sporit pentru clienții dvs. exclusive, rămânând în același timp sensibil la factorii culturali care înconjoară conceptul de lux. Veți învăța să ia strategii de branding inovatoare de la concept la executie, cum ar fi diamante brute care trebuie să fie tăiate și lustruite de a dobândi întreaga lor valoare. Veti dezvolta propria abordare analitică personală și limba de exprimare. Și, în timpul o cale de învățământ care combină teoria și de cercetare cu practica, vei angajeze într-un dialog plină de satisfacții, de colaborare cu profesioniști din industrie și consultanți, care ghidează dezvoltarea ta. Public Programul este conceput pentru candidații cu un grad primul nivel în discipline creative care doresc să dobândească competențe în marketing și management de afaceri pentru industria de lux. De asemenea, adresează absolvenților cu grade în științele sociale sau în discipline economice / manageriale care doresc să aprofundeze cunoștințele lor din domeniul bunurilor de lux, servicii, și experiențe. Rezultat... [-]

Diplomă De Master în Managementul Modei

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Italia Milano

Master în Managementul de moda oferă posibilitatea de a figurile cele mai dinamice si expresive să se implice. Aceasta le pune într-o poziție de a-și exprima atitudinea lor întreprinzător înnăscută, ceea ce vine de la sursa de creativitate. În afară de capacitatea de a gestiona schimbările majore și evenimente neașteptate a sistemului de moda, acest lucru este fundamentul solid al cursului de studiu al cărui scop final este de competența profesională. [+]

Analizează. Strategise. Imagina. Il Master în Managementul de moda Acesta oferă posibilitatea de a figurile cele mai dinamice si expresive să se implice. Aceasta le pune într-o poziție de a-și exprima atitudinea lor întreprinzător înnăscută, ceea ce vine de la sursa de creativitate. În afară de capacitatea de a gestiona schimbările majore și evenimente neașteptate a sistemului de moda, acest lucru este fundamentul solid al cursului de studiu al cărui scop final este de competența profesională. Master în Management de moda este epicentrul de la care noua generație de manageri are posibilitatea să se răspândească, devenit cunoscut, arată printr-o metodă nouă și unică, eficientă în fața cerințele pieței. care este Cursul este destinat celor care provin din școlile de afaceri, umaniste sau de design, care sunt interesați în lumea modei și doresc să dobândească abilități de organizare și de management pentru a începe o carieră în industria modei. Oportunități profesionale Scopul Master este de a instrui profesioniști capabili să transmită sentimente prin abilități de management creative. Studenții care au participat la cursul poate aspira la poziții de manager de produs, merchandising manager, Brand Manager, Retail Manager, Community Manager (Social Media), Communication Manager, moda cumpărător. program Master în Managementul de moda are drept scop de a instrui manageri capabili să înțeleagă și să interpreteze regulile sistemului de moda. Cursul creează diferite valabil profesională și în mod special relevante pentru multe domenii ale industriei, de la management de produs și de marcă pentru distribuirea lor respective și de comunicare. Abordarea programului este... [-]

Masterat în Design De Interacțiune

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Italia Milano

În Master în programul de design de interacțiune, veți câștiga cunoștințele teoretice și abilitățile profesionale de care aveți nevoie pentru a defini problemele și soluțiile în interacțiunea și design de utilizator. Tu va analiza și experimenta cu software și tehnologie hardware pentru a dezvolta încrederea cu paleta de instrumente și platforme care stau la baza pentru proiectarea de solutii interactive. [+]

Imaginați-vă. Cod. Clic, glisați, prindeți. Design de interacțiune este despre crearea unui produs, un serviciu, sau spațiu care interacționează cu corpul sau mintea prin intermediul tehnologiei inovatoare. Este vorba despre intersecția elementelor digitale și viața cotidiană; crearea de interfețe utilizator mai intuitivă; adoptarea tehnologiei digitale pentru experiențe de servicii îmbogățite; transformarea viziuni de design în oportunități de piață. În Masterat în Design de Interacțiune program, veți câștiga cunoștințele teoretice și abilitățile profesionale de care aveți nevoie pentru a defini probleme și soluții în interacțiune și design utilizator. Tu va analiza și experimenta cu software și tehnologie hardware pentru a dezvolta încrederea cu paleta de instrumente și platforme care stau la baza pentru proiectarea de solutii interactive. Domus Academy lui "învățare prin proiectarea" abordare se bazează pe tradiția de mentorat italiene în design. Veți lucra direct cu companii pentru a dezvolta concepte, scenarii, și strategii bazate pe utilizarea tehnologiei interactive si digitale în viața de zi cu zi. Public Programul este conceput pentru candidații care au un grad de prim nivel și / sau experiență profesională în design de produs, design vizual și grafic, mass-media si web design, arhitectura, informatica, inginerie, stiinta de comunicare, psihologie, sociologie sau. Rezultat În timpul acestui program de gradul, studenții vor: Finaliza un proiect de cercetare conceptual auto condus în conformitate cu standardele profesionale. Creați concepte inovatoare, soluții și experiență în design de interacțiune pentru diverse industrii și sectoare. Să demonstreze un nivel profesional de cooperare și management termen cadrul unei echipe multiculturale. Program Master în... [-]

Masterat în Design De Produs

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Italia Milano

Master în programul de Design de Produs combină studiul de teoria cu procesul de experiență directă. Pe lângă finisare "Problem solving" abilități ca fiecare designer de nevoie, va dezvolta, de asemenea, o abordare "problema definirii": capacitatea de a determina reale parametrilor fiecare provocare de design. Pe măsură ce învăța să urmeze intuitia și de a promova viziunea estetică în cadrul acestor parametri, va cultiva mai mult gradul de conștientizare a motivele din spatele propriile alegeri de design, precum și cele ale altora. [+]

Gândiți-vă. Sketch. Face. Un produs bun început ca o necesitate care un designer identificat și adus la viață sub forma unui mecanism de obiect sau. Este o reflectare a societății. Este vorba despre potențialitate, adaptare, descoperire. O Master în programul de design de produs combina studiul teoriei cu procesul de experiență directă. Pe lângă finisare "Problem solving" abilități ca fiecare designer de nevoie, va dezvolta, de asemenea, o abordare "problema definirii": capacitatea de a determina reale parametrilor fiecare provocare de design. Pe măsură ce învăța să urmeze intuitia și de a promova viziunea estetică în cadrul acestor parametri, va cultiva mai mult gradul de conștientizare a motivele din spatele propriile alegeri de design, precum și cele ale altora. În timpul colaborari dvs. workshop cu profesioniști eminenți din studiourile locale și întreprinderile, va trebui intervalul de a experimenta cu metodologiile de proiectare în timp ce dezvolta o înțelegere mai profundă de design de produs și rolul său în lumea noastră. Public Programul este conceput pentru candidații care au un grad de prim nivel in design, arhitectura, inginerie, arte vizuale, sau discipline conexe. Rezultat În timpul acestui program de gradul, studenții vor: Finaliza un proiect de cercetare conceptual auto condus în conformitate cu standardele profesionale. Creați lucrări de proiectare inovatoare, bazate pe o înțelegere a disciplinei și locul de muncă în termen de acest context. Comunica concepte, metode, și propuneri de design în vorbit, și scris vizual. Program Master în programul de Design de Produs este bazat pe atelier, susținută de seminarii,... [-]

Masterat în Design Informații

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Italia Milano

Master în design de informații are o abordare multidisciplinară, care reunește designul vizual, analiza datelor și codificarea creativă. Elevii vor dezvolta un skillset și un mod de gândire pentru a înțelege diferite contexte culturale, sociale și economice, traduce informații complexe în angajarea în forme vizuale și narative, care sunt ușor de citit de către diferite segmente de public, pentru a sprijini strategii de comunicare cuprinzătoare. [+]

Master în INFORMATICA DESIGN - Îngrijirea informației complexe accesibile

"Învățarea prin proiectare" este modul în care Academia Domus va stimula cariera ta. Nu numai că este un loc în care designerii de mâine pot produce minuni și surprize, este, de asemenea, un loc unde studenții pot descoperi noi realități și pot inventa traiectorii profesionale aliniate la cerințele de piață de mâine.

De ce Academia Domus Experiența în Milano, capitala mondială a modei și designului Proiectați-vă Maestrul într-o Academie de înaltă clasă, care oferă o diplomă recunoscută la nivel global Îmbunătățiți-vă cunoștințele și know-how-ul datorită proiectelor reale Construiți-vă propria rețea multiculturală și globală Îmbunătățiți-vă cariera cu experiența noastră profesională unică Oportunități de carieră ... [-]

Master In Design De Afaceri

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Italia Milano

Master în programul de Business Design creează noi conexiuni între lumea afacerilor și design. Veți lucra la proiecte referitoare la activitatea de proiectare și-design de afaceri. [+]

Inova. Supraveghea. Strategii. O Master în afaceri Design Programul creează noi conexiuni între mediul de afaceri și design. Veți lucra la proiecte referitoare la activitatea de proiectare și-design de afaceri. Edificator și interdisciplinar, programul se concentrează pe cum să se aplice metodologia de proiectare, sensibilitate, si cultura pentru orice afacere. Veți studia managementul companiei-design condus în timp ce învăța să elaboreze planuri de dezvoltare a afacerilor, branding, marketing, și linii de produse de comunicații pentru, startup, și întreprinderile stabilite. Public Programul este conceput pentru candidații care au un grad de prim nivel în economie, științe umaniste, design, sau domenii conexe, precum și care sunt interesați de dobândirea de competențe organizaționale și de management printr-o abordare multidisciplinară. Rezultat În timpul acestui program de gradul, studenții vor: Aplicați metodologiile bazate pe proiectare în domeniile non-proiectare. Prezenta un proiect creativ într-un mod antreprenorial prin demonstrarea validitatea și fiabilitatea sa, prin teste, documente justificative, și scenarii de aplicare. Demonstra autonomia și originalitate în rezolvarea problemelor. Program Master în program de proiectare de afaceri se bazează pe atelier, susținută de seminarii, cursuri, tutoriale, si munca de teren. Profesioniștii din industrie, lider de curs, și lideri de proiect ghida elevii prin coaching individual și mentorat proiect. Programul este format din patru module principale, fiecare dintre care include un curs de două săptămâni și atelier de șase săptămâni. Modulele sunt urmate de o perioadă de stagiu de două luni și o prezentare finală portofoliu. Structura modulară este personalizabil, permitand flexibilitate și varietate a servi mai bine nevoile... [-]

Master in Fashion Styling & Visual Merchandising

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Italia Milano

[+]

Atunci când se analizează candidații pentru admitere, Managerul de Admitere analizează întregul profil al solicitantului, inclusiv înregistrările lor academice, experiență de muncă (dacă este cazul), activități extracurriculare, rezultatele testelor și recomandări. Pregătiți-Documente Curriculum vitae / CV Portofoliul artistic și / sau profesională a proiectelor O traducere în limba engleză a transcriptului academice, lista de cursuri și examene, menționând numărul de ore pe credit și oferind o scurtă descriere a fiecărui curs Copie a pașaportului Chitanță pentru plata taxei de cerere 100 € Trimiteți aplicația [-]

Master în Design De Brand Vizual

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Italia Milano

În Master in Design de brand video, veți obține aptitudinile necesare pentru a identifica activele de bază ale companiei. Pentru a cultiva o înțelegere profundă a produsului și cel mai bun mod de a comunica valorile sale, atât în ​​fizică și lumile sociale mass-media. Pentru a aduce toate împreună într-un consistent viziune de brand, voce, și mediul. [+]

Imaginați-vă. Simbolizează. Sintetiza. Conceptul de branding a evoluat mult dincolo de logo-urile companiilor si culori. Astăzi, branding include mai multe discipline, de la design vizual la sound design; de la poveștile spre psihologia consumatorului de marketing. Branding este crearea unui mediu bogat și atractiv care apucă atenția consumatorului și el sau ea aduce în lumea brand-ului de a împărtăși valorile sale și să devină un sponsor informală a brandului. Este o voce, un ton, o viziune integrată format prin sinergia cercetare, proiectare, narațiune, grafică, muzică, și mai mult. În Masterat în design de brand vizual, Veți obține aptitudinile necesare pentru a identifica activele de bază ale companiei. Pentru a cultiva o înțelegere profundă a produsului și cel mai bun mod de a comunica valorile sale, atât în ​​fizică și lumile sociale mass-media. Pentru a aduce toate împreună într-un consistent viziune de brand, voce, și mediul. Public Programul este conceput pentru candidații cu un grad primul nivel în design vizual și grafic, design, comunicare, marketing, sau discipline conexe. Rezultat În timpul acestui program de gradul, studenții vor: Să demonstreze capacitatea de a crea concepte inovatoare vizuale de branding, scenarii, și soluții pentru o varietate de diferite companii, industrii, și organizații. Comunica eficient concepte, metode, și propuneri de design printr-o varietate de tehnici, inclusiv vizual, verbal, și prototipuri. Program Master in Design de brand Visual are scopul de a forma designeri de brand vizuale și brand manageri dinamice, care sunt inovatoare, vizionar, versatil, directă, și eficient. Programul este bazat pe atelier, susținută... [-]

Master în Design De Moda

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Italia Milano

Master în programul de Design vestimentar aduce elevii în contact direct cu industria de design vestimentar în Italia și în străinătate. Veți avea ocazia rara si interesant pentru a dezvolta propria original, colectie de moda convingătoare sub îndrumarea de profesioniști din industrie. [+]

Vis. Express. Face. O Masterat în design de moda Programul aduce studenții în contact direct cu industria de design vestimentar în Italia și în străinătate. Veți avea ocazia rara si interesant pentru a dezvolta propria original, colectie de moda convingătoare sub îndrumarea de profesioniști din industrie. Atât prin studii teoretice și experiențe de proiect, va dezvolta un mod individual de exprimare, de a explora factorii culturali care influențează tendințele modei, afla intrarile si iesirile de producție, și de a crea soluții inovatoare. Pe lângă finisare "Problem solving" aptitudini care fiecare designer de moda are nevoie, va dezvolta, de asemenea, o abordare "problema definirii": capacitatea de a determina reale parametrilor fiecare provocare. Pe măsură ce învăța să urmeze intuitia și de a promova viziunea estetică în cadrul acestor parametri, va cultiva mai mult gradul de conștientizare a motivele din spatele propriile alegeri de design de moda, precum și cele ale altora. Public Programul este conceput pentru candidații cu un grad primul nivel în design vestimentar, accesorii de design, sau alte discipline conexe, care doresc să dezvolte abilitățile lor profesionale și de a face conexiuni în industria modei. Rezultat În timpul acestui program de gradul, studenții vor: Finaliza un proiect de cercetare de sine condus pe design vestimentar, folosind metode de nivel profesional și tehnici de comunicare Dezvoltarea design inovator pentru articole de îmbrăcăminte și de a crea o colectie de moda, construit pe cunoștințele lor de tehnici si materiale Program Programul este bazat pe atelier, susținută de seminarii, cursuri, tutoriale, si... [-]

Master în Design De Servicii

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Italia Milano

Master în programul de Service Design este menit să promoveze povestitor și un prototip competențe, abordarea de rezolvare a problemelor si design de afaceri pentru a ajuta pe elevi să dezvolte idei inovatoare de servicii. Prin observație de utilizator, elevii vor detecta nevoile nesatisfăcute ale utilizatorilor și de a dezvolta scenarii convingătoare, sisteme fizice și virtuale de experiență de serviciu, care lucrează în contact strâns cu profesioniști, firme și organizații din sectorul public. [+]

Master în SERVICE DESIGN - Lucrul cu idei

"Învățarea prin proiectare" este modul în care Academia Domus va stimula cariera ta. Nu numai că este un loc în care designerii de mâine pot produce minuni și surprize, este, de asemenea, un loc unde studenții pot descoperi noi realități și pot inventa traiectorii profesionale aliniate la cerințele de piață de mâine.

De ce Academia Domus Experiența în Milano, capitala mondială a modei și designului Proiectați-vă Maestrul într-o Academie de înaltă clasă, care oferă o diplomă recunoscută la nivel global Îmbunătățiți-vă cunoștințele și know-how-ul datorită proiectelor reale Construiți-vă propria rețea multiculturală și globală Îmbunătățiți-vă cariera cu experiența noastră profesională unică ... [-]

Master în Design Interior și De Viață

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Italia Milano

Master in Interior & Living de design încurajează elevii să ia în considerare o gamă largă de practici de design pe măsură ce învață să modeleze spațiul interior. Veți fi inspirat pentru a depăși granițele disciplinare, face alegeri care sunt atat mai sofisticate și mai îndrăzneț, și să cultive o atitudine de anchetă continuă în materiale și imateriale aspecte ale spațiului. Veți afla teoria, cele mai bune practici, și metodologiile ai nevoie nu doar de a rezolva problemele creativ, dar pentru a defini probleme, de asemenea. Pe măsură ce colabora cu colegii dvs. internaționale privind proiectele companiei care re-inventa domeniul interior, va veni pentru a defini propriul lucru în contextul câmpului. [+]

Forma. Experiență. Trăi. O Master în Interior & Living design încurajează elevii să ia în considerare o gamă largă de practici de design pe măsură ce învață să modeleze spațiul interior. Veți fi inspirat pentru a depăși granițele disciplinare, face alegeri care sunt atat mai sofisticate și mai îndrăzneț, și să cultive o atitudine de anchetă continuă în materiale și imateriale aspecte ale spațiului. Veți afla teoria, cele mai bune practici, și metodologiile ai nevoie nu doar de a rezolva problemele creativ, dar pentru a defini probleme, de asemenea. Pe măsură ce colabora cu colegii dvs. internaționale privind proiectele companiei care re-inventa domeniul interior, va veni pentru a defini propriul lucru în contextul câmpului. Milano este un loc ideal pentru a studia design interior, cu o lungă tradiție de experimente cu și rezolvarea provocărilor de proiectare ale vieții de zi cu zi. Acesta oferă o varietate de interioare istorice și contemporane exemplare pentru tine de a vizita și să ia ca sursă de inspirație. Public Programul este conceput pentru candidații care au un grad de prim nivel în design interior, design, arhitectura, inginerie, arte vizuale, sau discipline conexe; care doresc să urmeze specializarea avansate; și care doresc să se extindă abilitățile lor folosind noi instrumente în domeniul de design interior. Rezultat În timpul acestui program de gradul, studenții vor: Elaboreze o propunere profesional design interior, reprezentând aspecte estetice, funcționale, și ergonomice din cadrul constrângerilor de proiect. Să înțeleagă și să re-interpreta abordarea multidisciplinară italian de instalat spațiu și de design.... [-]

Master în Viziunea Urban și Design Arhitectural

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Italia Milano

În Master în Urban Vision si program de proiectare de arhitectură, veți învăța strategii pentru transformarea unui oraș, de la evoluțiile private pentru spațiul public. Veți imagina viitoare scenarii urbane și arhitecturale, în funcție de dinamica complexe și cerințele în evoluție. [+]

Imagina. Adaptați. Schimbare. Orașele sunt laboratoare experimentale în care oamenii formuleze și perfecționare a răspuns la nevoile noastre de bază: pentru adăpost, relatii, mișcare, comerț. In Master în Urban Vision & arhitectura Design program, veți învăța strategii pentru transformarea unui oraș, de la evoluțiile private pentru spațiul public. Veți imagina viitoare scenarii urbane și arhitecturale, în funcție de dinamica complexe și cerințele în evoluție. Public Programul este conceput pentru candidații cu un grad primul nivel în planificarea și / sau arhitectura urbana, precum si cei care au un grad de primul nivel în economie, științe umaniste, științe sociale, de comunicare, sau alte discipline conexe. Rezultat În timpul acestui program de gradul, studenții vor: Aflați cum să aplice metodologii de cercetare și proiectare adecvate pentru proiecte de design urban și arhitectural Proiecte de design de la început până la sfârșit, cu ajutorul unei secvențe sistematice a etapelor referitoare la forma, structura, tehnologie, și estetica. Concepe, propune, și realiza o cercetare și prezentare de design la nivel profesional, alegerea cea mai bună strategie de comunicare și limbile un public multicultural. Program În Master în Urban Vision si program de proiectare de arhitectură, veți învăța să-și imagineze transformări de spații urbane. Veți avea o șansă de a propune soluții inovatoare pentru problemele din domeniul arhitecturii contemporane, design peisagistic, și planificarea urbană. Și veți veni să înțeleagă rolul în schimbare al arhitecti si designeri urbane în diferite contexte. Programul este bazat pe atelier, susținută de seminarii, cursuri, tutoriale, si munca de teren. Profesioniștii din... [-]

Videoclipuri

Introduction to Domus Academy

Contactează
Adresa locaţie
Domus Academy
Via C. Darwin 20

Milan, 20143 IT