Domus Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Scoala

Domus Academy este un laborator viu. Un incubator de talente și o rampă de lansare pentru aventuri interdisciplinare. Un loc unde sunt lansate cariere stelare.

La Domus Academy, ne ajuta elevii să devină protagoniști din lume extrem de competitivă de modă și design. Oferă cursuri de un an de master într-o mare varietate de specializări de design, centrele școlare din jurul unei metodologii "învățare prin proiectarea", în care elevii rezolva problemele de proiectare din viața reală cu ajutorul membrilor de clasă mondială facultate, care sunt lideri de opinie își domenii. Elevii au, de asemenea, posibilitatea de a intern cu unele dintre cele mai interesante branduri din moda, design de produs, design auto, design de interacțiune, bunuri de lux, și mai mult. Lucrează direct cu companiile, veți învăța cum să abordeze provocările de design mai contemporan în moduri noi și originale.

Domus Academy este o școală în care elevii fac conexiunile care accelerează carierei lor, câștiga inspirat din proiectele de colaborare, și de a dezvolta abilitățile și talentele lor într-un mod auto-dirijată. Dacă elevii doresc să lucreze la un loc de muncă tradițional sau găsit propria lor studio de design, Domus Academy le pregătește să devină lideri în toate aspectele de moda si design industria.

Învățarea prin elaborarea

Noi credem că lucrează la proiecte din lumea reală este cel mai bun mod de a învăța. De aceea, 90 la sută din curriculum-ului nostru este "învățarea prin proiectarea." Veți lucra pe teme de design practice care reproduc practicile profesionale de design de astăzi într-un mediu de susținere a învățării și experimentare.

Facultatea de excelență

La Domus Academy, vei lucra side-by-side cu pre-eminent designeri internaționale și lideri de opinie care aduc pulsul lumea designului în sala de clasă și împărtăși cunoștințele lor de cele mai recente tendințe și practici de proiectare.

abordare multidisciplinară

Multe dintre soluțiile de proiectare cele mai inovatoare sunt create prin colaborarea mai multor instrumente de proiectare, competențe, și perspective. Elevii din puncte discipline acțiuni de vedere privind proiectarea și să învețe să combine aceste idei în propriile lor expresii noi.

Multiculturalismul

În prezent, mai mult de 50 de naționalități sunt reprezentate în campusul Domus Academy. Noi credem că un punct de vedere multicultural pinteni un schimb dinamic de idei și informează excelență în design: o minte deschisă vede o diversitate de opțiuni și alege concepte cu rezonanta universal.

istorie

fondatorii

Alessandro Mendini, Andrea Branzi, Alessandro Guerriero, Valerio Castelli și Maria Grazia Mazzocchi sunt fondatorii Domus Academy la începutul anilor optzeci, Milan a apărut ca epicentrul design italian. Cu toate acestea, nimeni din oraș a fost de predare de proiectare în mod oficial. Critici de artă de top, designeri recunoscute o oportunitate extraordinară de a umple acest gol și mentorul urmatoarea generatie de designeri. În 1982, au fondat Domus Academy, prima scoala de design din Italia postuniversitare.

Fondatorii imaginat o scoala unde elevii și membri ai facultăților din toată lumea s-ar întâlni și schimb de idei. O școală care ar aduce reprezentantii companiei pentru a conduce în proiecte reale concentrându-se pe cele mai importante aspecte ale design contemporan.

În primii ani, designeri de top, cum ar fi Ettore Sottsass, Alessandro Mendini, Denis Santachiara, și Philippe Starck au fost implicate în calitate de lectori si lideri atelier. Domus Academy a dezvoltat rapid o reputatie solida pe scena internațională pentru ei "învățare prin proiectarea" metodologia și abordarea sa umanistă, care consideră proces mai important decât rezultatele și plasează ființa umană ca aspectul central al oricărui proiect.

În 2009, s-au alăturat Domus Academy Laureate universitati internationale, o rețea internațională, care include mai mult de 80 pe bază de campus și universități acreditate on-line din 29 de țări din America de Nord, America Latină, Europa, Africa de Nord, Asia, și Orientul Mijlociu.

Astăzi, Domus Academy continuă să implice nume de top din lumea designului ca mentori si profesori care vizitează. Elevii sunt liberi să-și exprime personalitatea lor într-un context care promovează atât diligență și greșelile ca primii pasi spre un proiect de succes. Școala a rămas fidel unul dintre principiile sale fondatoare fundamentale: că, mai degrabă decât oferind doar soluții noi, de design, de asemenea, trebuie să dezvăluie noi probleme.

10 motive să ni se alăture

1 Câștigați un grad recunoscut la nivel global

Când treceți de la Domus Academy, veți primi o diplomă, care este recunoscut în Europa și în întreaga lume - de masterat academic, a acreditat de Ministerul italian al Educației, Universităților și Cercetării (MIUR). Veți câștiga de asemenea, un al doilea de calificare valoros: Diploma Domus Academy Master.

2 de studiu la o academie foarte clasate

În 2012, 2013, și 2014 ghiduri lor Masterclass, cadru Publishers numit Domus Academy printre primele scoli din lume 30 absolvent de proiectare, arhitectură, și de moda. În fiecare an începând cu 2012, revista Domus a enumerat Domus Academy ca fiind unul dintre primele 100 de scoli europene de arhitectura si design. În 2006, 2008, și 2009, BusinessWeek numit Domus Academy printre școlile de design de top din lume.

3 Învață de la experți din industrie

Facultatea noastra are unele dintre liderii cele mai interesante ale modei și design international: proiectantul si arhitectul Patricia Urquiola, Gaia Trussardi (Creative Director al Trussardi), Massimo Banzi (Arduino), Ennio Capasa (Costume National), designer industrial Ross Lovegrove, Jan Christoph Zoels (Experientia), Sara Maino (Vogue), Antonio Mancinelli (Marie Claire), și Martino Scabbia Guerrini (VF Corporation).

4 Gain hands-on experiență cu proiecte reale

Complet 90 la suta din curriculum-ul Domus Academy este livrat prin proiecte hands-on intensive. Veți lucra pentru a rezolva problemele de proiectare actuale pentru companii italiene și internaționale - cel mai bun mod de a câștiga experiență practică în domeniul dumneavoastră și de a accelera cariera ta. Studenții noștri au lucrat la proiecte cu Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P & G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW design, De Beers, Trussardi, și mai mult.

5 Faceți cunoștință cu cele mai importante nume de pe scena mondială

Elevii au o șansă de a întâlni și de a învăța de la membrii metafizic Club Domus Academy lui, compusă din 14 dintre cele mai importante inovatori cu privire la proiectarea internațional, arta, și scena arhitecturala. Ca un salon de nivel înalt, Metafizic Clubul ghidează activitățile practice și direcția viitoare a școlii.

6 Intern cu o companie de design lider

O caracteristică esențială a programelor de masterat toate Domus Academy este stagiu la un studio de design sau de companie, în cazul în care puteți obține de vedere un insider a industriei și de a face conexiuni valoroase. Studenții non-UE sunt, de asemenea, eligibile pentru a participa la stagii; ele pot prelungi viza pentru a lucra în Italia, timp de până la un an după finalizarea gradul lor.

7 Dezvoltarea o perspectivă globală de design

97 la sută din studenții noștri sunt internaționale, reprezentând mai mult de 47 de naționalități diferite. La Domus Academy, vei colabora și împărtăși ideile cu colegii dumneavoastră din toată lumea. Și veți învăța să vedea de design dintr-o perspectivă globală informat de abordări multiculturale pentru ambarcațiunile dumneavoastră.

8 Urmați pe urmele absolventii de succes

Absolventii de renume din Domus Academy includ Vogue-editor la-mare Anna della Russo, mobilier de designer Philippe Bestenheider, faimosul designer de interior si de produs Christophe Pillet, și multe alte absolvenți care au utilizat Domus Academy ca o rampă de lansare pentru o carieră strălucită. Noastre mai mult de 3.000 de absolventi lucreaza la importante companii internaționale de design, cum ar fi Nokia, Whirlpool, broasca de design, LG Electronics, Gucci, Microsoft, Unilever, Samsung, Giorgio Armani, Max Mara, Ford Motor Company, și IDEO - pentru a numi doar câteva.

9 Lucrări în state-of-the-art facilități noastre

Laboratoarele noastre de design oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea o mare de lucru: Echipament de grafica pe calculator, editare video, 2D și modelare 3D, design de sunet, Grafică, pictură, design de lumină, croitorie, și modelul de luare.

10 Studiu în Milano, capitala mondială a designului

Ce poate fi mai stimulativ pentru creativitatea si cariera ta decât a studia în Milano, capitala mondială a design? Străzile din Milano puls cu energia de moda si inovare. Vei fi scufundat în industrie, cu șansa de a participa la concursuri internaționale de design și evenimente. Domus Academy este un centru universitar, cultural, precum și în cazul în care profesional Milano întâlnește lume.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Programe Pathway Postuniversitare »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

De master în management de brand de lux

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Italia Milan

Dacă vă imaginați-vă de lucru în lumea de lux de produse fine, distincte si experiente-Master în Brand Management de lux poate fi programul. Este un program care transformă participanții în manageri inspirat și marketing în domeniile foarte competitive de moda de lux, bijuterii, cosmetice, ospitalitate, gastronomie, frumusețe, sau art. [+]

Master în management de brand de lux - Luxury este o stare de spirit

"Învățarea prin proiectare" este modul în care Academia Domus va stimula cariera ta. Nu numai că este un loc în care designerii de mâine pot produce minuni și surprize, este, de asemenea, un loc unde studenții pot descoperi noi realități și pot inventa traiectorii profesionale aliniate la cerințele de piață ale viitorului.

De ce Academia Domus Experiența în Milano, capitala mondială a modei și designului. Proiectați-vă Maestrul într-o Academie de înaltă clasă, care oferă o diplomă recunoscută la nivel global. Îmbunătățiți-vă cunoștințele și know-how-ul datorită proiectelor reale. Construiți-vă propria rețea multiculturală și globală. Îmbunătățiți-vă cariera cu experiența noastră profesională unică. ... [-]

Maestru în stil de moda si merchandising vizual

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Italia Milan

Master în moda Styling & program de Visual Merchandising investigheaza rolul de moda stilist-cel care selectează haine pentru editoriale de moda, reclame, videoclipuri muzicale, etc.-alături de rolul Merchandiser vizuale, unul care creează afișaje de moda tridimensionale pentru a oferi clienților cu noi experiente in-store. Programul propune fuzionarea acestor două roluri pentru a crea un nou profil profesional: cea a "vizual comunicator brand de moda", care conduce comunicarea vizuală a unui brand de moda. [+]

Master în modelare de moda și mărfuri vizuale - stil de curățare

"Învățarea prin proiectare" este modul în care Academia Domus va stimula cariera ta. Nu numai că este un loc în care designerii de mâine pot produce minuni și surprize, este, de asemenea, un loc unde studenții pot descoperi noi realități și pot inventa traiectorii profesionale aliniate la cerințele de piață ale viitorului.

De ce Academia Domus Experiența în Milano, capitala mondială a modei și designului. Proiectați-vă Maestrul într-o Academie de înaltă clasă, care oferă o diplomă recunoscută la nivel global. Îmbunătățiți-vă cunoștințele și know-how-ul datorită proiectelor reale. Construiți-vă propria rețea multiculturală și globală. Îmbunătățiți-vă cariera cu experiența noastră profesională unică. ... [-]

Masterat în Design de Interacțiune

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Italia Milan

În Master în programul de design de interacțiune, veți câștiga cunoștințele teoretice și abilitățile profesionale de care aveți nevoie pentru a defini problemele și soluțiile în interacțiunea și design de utilizator. Tu va analiza și experimenta cu software și tehnologie hardware pentru a dezvolta încrederea cu paleta de instrumente și platforme care stau la baza pentru proiectarea de solutii interactive. [+]

Master în design de interacțiune - atinge inovarea

"Învățarea prin proiectare" este modul în care Academia Domus va stimula cariera ta. Nu numai că este un loc în care designerii de mâine pot produce minuni și surprize, este, de asemenea, un loc unde studenții pot descoperi noi realități și pot inventa traiectorii profesionale aliniate la cerințele de piață ale viitorului.

De ce Academia Domus Experiența în Milano, capitala mondială a modei și designului. Proiectați-vă Maestrul într-o Academie de înaltă clasă, care oferă o diplomă recunoscută la nivel global. Îmbunătățiți-vă cunoștințele și know-how-ul datorită proiectelor reale. Construiți-vă propria rețea multiculturală și globală. Îmbunătățiți-vă cariera cu experiența noastră profesională unică. ... [-]

Masterat în Design Informații

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Italia Milan

Master în design de informații are o abordare multidisciplinară, care reunește designul vizual, analiza datelor și codificarea creativă. Elevii vor dezvolta un skillset și un mod de gândire pentru a înțelege diferite contexte culturale, sociale și economice, traduce informații complexe în angajarea în forme vizuale și narative, care sunt ușor de citit de către diferite segmente de public, pentru a sprijini strategii de comunicare cuprinzătoare. [+]

Master în INFORMATICA DESIGN - Îngrijirea informației complexe accesibile

"Învățarea prin proiectare" este modul în care Academia Domus va stimula cariera ta. Nu numai că este un loc în care designerii de mâine pot produce minuni și surprize, este, de asemenea, un loc unde studenții pot descoperi noi realități și pot inventa traiectorii profesionale aliniate la cerințele de piață de mâine.

De ce Academia Domus Experiența în Milano, capitala mondială a modei și designului Proiectați-vă Maestrul într-o Academie de înaltă clasă, care oferă o diplomă recunoscută la nivel global Îmbunătățiți-vă cunoștințele și know-how-ul datorită proiectelor reale Construiți-vă propria rețea multiculturală și globală Îmbunătățiți-vă cariera cu experiența noastră profesională unică Oportunități de carieră ... [-]

Master in managementul modei

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Italia Milan

Master în Management de moda este un program multi-disciplinare pentru persoanele dinamice, care doresc să consolideze atât abilitățile lor creative și manageriale în lumea modei. Printr-o combinație de teorie și hands-on practică, programul transformă studenții în profesioniști care înțeleg limba și regulile sistemului de moda, și care au experiență în management de brand și de comunicații. [+]

Master în Managementul Modei - Imaginează viitorul

"Învățarea prin proiectare" este modul în care Academia Domus va stimula cariera ta. Nu numai că este un loc în care designerii de mâine pot produce minuni și surprize, este, de asemenea, un loc unde studenții pot descoperi noi realități și pot inventa traiectorii profesionale aliniate la cerințele de piață ale viitorului.

De ce Academia Domus Experiența în Milano, capitala mondială a modei și designului. Proiectați-vă Maestrul într-o Academie de înaltă clasă, care oferă o diplomă recunoscută la nivel global. Îmbunătățiți-vă cunoștințele și know-how-ul datorită proiectelor reale. Construiți-vă propria rețea multiculturală și globală. Îmbunătățiți-vă cariera cu experiența noastră profesională unică. ... [-]

Master în afaceri Design

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Italia Milan

Master în programul de Business Design creează noi conexiuni între lumea afacerilor și design. Veți lucra la proiecte referitoare la activitatea de proiectare și-design de afaceri. [+]

"Învățarea prin proiectare" este modul în care Academia Domus va stimula cariera ta. Nu numai că este un loc în care designerii de mâine pot produce minuni și surprize, este, de asemenea, un loc unde studenții pot descoperi noi realități și pot inventa traiectorii profesionale aliniate la cerințele de piață ale viitorului.

De ce Academia Domus Experiența în Milano, capitala mondială a modei și designului. Proiectați-vă Maestrul într-o Academie de înaltă clasă, care oferă o diplomă recunoscută la nivel global. Îmbunătățiți-vă cunoștințele și know-how-ul datorită proiectelor reale. Construiți-vă propria rețea multiculturală și globală. Îmbunătățiți-vă cariera cu experiența noastră profesională unică. ... [-]

Master în design de brand vizual

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Italia Milan

În Master in Design de brand video, veți obține aptitudinile necesare pentru a identifica activele de bază ale companiei. Pentru a cultiva o înțelegere profundă a produsului și cel mai bun mod de a comunica valorile sale, atât în ​​fizică și lumile sociale mass-media. Pentru a aduce toate împreună într-un consistent viziune de brand, voce, și mediul. [+]

Master în Design Brand Visual - Re-model Brands

"Învățarea prin proiectare" este modul în care Academia Domus va stimula cariera ta. Nu numai că este un loc în care designerii de mâine pot produce minuni și surprize, este, de asemenea, un loc unde studenții pot descoperi noi realități și pot inventa traiectorii profesionale aliniate la cerințele de piață ale viitorului.

De ce Academia Domus Experiența în Milano, capitala mondială a modei și designului. Proiectați-vă Maestrul într-o Academie de înaltă clasă, care oferă o diplomă recunoscută la nivel global. Îmbunătățiți-vă cunoștințele și know-how-ul datorită proiectelor reale. Construiți-vă propria rețea multiculturală și globală. Îmbunătățiți-vă cariera cu experiența noastră profesională unică. ... [-]

Master în design de moda

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Italia Milan

Master în programul de Design vestimentar aduce elevii în contact direct cu industria de design vestimentar în Italia și în străinătate. Veți avea ocazia rara si interesant pentru a dezvolta propria original, colectie de moda convingătoare sub îndrumarea de profesioniști din industrie. [+]

Master în design de modă - Proiectarea viselor

"Învățarea prin proiectare" este modul în care Academia Domus va stimula cariera ta. Nu numai că este un loc în care designerii de mâine pot produce minuni și surprize, este, de asemenea, un loc unde studenții pot descoperi noi realități și pot inventa traiectorii profesionale aliniate la cerințele de piață ale viitorului.

De ce Academia Domus Experiența în Milano, capitala mondială a modei și designului. Proiectați-vă Maestrul într-o Academie de înaltă clasă, care oferă o diplomă recunoscută la nivel global. Îmbunătățiți-vă cunoștințele și know-how-ul datorită proiectelor reale. Construiți-vă propria rețea multiculturală și globală. Îmbunătățiți-vă cariera cu experiența noastră profesională unică. ... [-]

Master în design de servicii

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Italia Milan

Master în programul de Service Design este menit să promoveze povestitor și un prototip competențe, abordarea de rezolvare a problemelor si design de afaceri pentru a ajuta pe elevi să dezvolte idei inovatoare de servicii. Prin observație de utilizator, elevii vor detecta nevoile nesatisfăcute ale utilizatorilor și de a dezvolta scenarii convingătoare, sisteme fizice și virtuale de experiență de serviciu, care lucrează în contact strâns cu profesioniști, firme și organizații din sectorul public. [+]

Master în SERVICE DESIGN - Lucrul cu idei

"Învățarea prin proiectare" este modul în care Academia Domus va stimula cariera ta. Nu numai că este un loc în care designerii de mâine pot produce minuni și surprize, este, de asemenea, un loc unde studenții pot descoperi noi realități și pot inventa traiectorii profesionale aliniate la cerințele de piață de mâine.

De ce Academia Domus Experiența în Milano, capitala mondială a modei și designului Proiectați-vă Maestrul într-o Academie de înaltă clasă, care oferă o diplomă recunoscută la nivel global Îmbunătățiți-vă cunoștințele și know-how-ul datorită proiectelor reale Construiți-vă propria rețea multiculturală și globală Îmbunătățiți-vă cariera cu experiența noastră profesională unică ... [-]

Master în design interior și de viață

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Italia Milan

Master in Interior & Living de design încurajează elevii să ia în considerare o gamă largă de practici de design pe măsură ce învață să modeleze spațiul interior. Veți fi inspirat pentru a depăși granițele disciplinare, face alegeri care sunt atat mai sofisticate și mai îndrăzneț, și să cultive o atitudine de anchetă continuă în materiale și imateriale aspecte ale spațiului. Veți afla teoria, cele mai bune practici, și metodologiile ai nevoie nu doar de a rezolva problemele creativ, dar pentru a defini probleme, de asemenea. Pe măsură ce colabora cu colegii dvs. internaționale privind proiectele companiei care re-inventa domeniul interior, va veni pentru a defini propriul lucru în contextul câmpului. [+]

Maestru în INTERIOR ȘI LIVING DESIGN - Proiectarea spațiilor pentru viață

"Învățarea prin proiectare" este modul în care Academia Domus va stimula cariera ta. Nu numai că este un loc în care designerii de mâine pot produce minuni și surprize, este, de asemenea, un loc unde studenții pot descoperi noi realități și pot inventa traiectorii profesionale aliniate la cerințele de piață ale viitorului.

De ce Academia Domus Experiența în Milano, capitala mondială a modei și designului. Proiectați-vă Maestrul într-o Academie de înaltă clasă, care oferă o diplomă recunoscută la nivel global. Îmbunătățiți-vă cunoștințele și know-how-ul datorită proiectelor reale. Construiți-vă propria rețea multiculturală și globală. Îmbunătățiți-vă cariera cu experiența noastră profesională unică. ... [-]

Master în proiectarea produselor

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Italia Milan

Master în programul de Design de Produs combină studiul de teoria cu procesul de experiență directă. Pe lângă îmbunătățirea abilităților de "rezolvare a problemelor", pe care fiecare proiectant are nevoie, veți dezvolta și o abordare "definitorie a problemei": capacitatea de a determina parametrii adevărați ai fiecărei provocări de proiectare. Pe măsură ce învăța să urmeze intuitia și de a promova viziunea estetică în cadrul acestor parametri, va cultiva mai mult gradul de conștientizare a motivele din spatele propriile alegeri de design, precum și cele ale altora. [+]

Master în PRODUCT DESIGN - Efectuarea de lucruri cu idei

"Învățarea prin proiectare" este modul în care Academia Domus va stimula cariera ta. Nu numai că este un loc în care designerii de mâine pot produce minuni și surprize, este, de asemenea, un loc unde studenții pot descoperi noi realități și pot inventa traiectorii profesionale aliniate la cerințele de piață ale viitorului.

De ce Academia Domus Experiența în Milano, capitala mondială a modei și designului. Proiectați-vă Maestrul într-o Academie de înaltă clasă, care oferă o diplomă recunoscută la nivel global. Îmbunătățiți-vă cunoștințele și know-how-ul datorită proiectelor reale. Construiți-vă propria rețea multiculturală și globală. Îmbunătățiți-vă cariera cu experiența noastră profesională unică. ... [-]

Master în viziunea urban și design arhitectural

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Italia Milan

În Master în Urban Vision si program de proiectare de arhitectură, veți învăța strategii pentru transformarea unui oraș, de la evoluțiile private pentru spațiul public. Veți imagina viitoare scenarii urbane și arhitecturale, în funcție de dinamica complexe și cerințele în evoluție. [+]

Master în VISION URBAN ȘI DESIGN ARHITECTURAL - Re-vizionarea orașelor

"Învățarea prin proiectare" este modul în care Academia Domus va stimula cariera ta. Nu numai că este un loc în care designerii de mâine pot produce minuni și surprize, este, de asemenea, un loc unde studenții pot descoperi noi realități și pot inventa traiectorii profesionale aliniate la cerințele de piață ale viitorului.

De ce Academia Domus Experiența în Milano, capitala mondială a modei și designului. Proiectați-vă Maestrul într-o Academie de înaltă clasă, care oferă o diplomă recunoscută la nivel global. Îmbunătățiți-vă cunoștințele și know-how-ul datorită proiectelor reale. Construiți-vă propria rețea multiculturală și globală. Îmbunătățiți-vă cariera cu experiența noastră profesională unică. ... [-]

Videoclipuri

Introduction to Domus Academy

Contactează
Adresa locaţie
Domus Academy
Via C. Darwin 20

Milan, Lombardy, 20143 IT