Centro Studi Panta Rei

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Rei Panța Centrul de Studii

Pentru integrarea Psihologie, Medicina si Neurosciences

Asociatia Profesionala Panța Rei Studiu Centrul a fost fondat în 1997, în provincia Como (Italia), prin voia lui Leaf Manzillo Maria Cristina (psiholog, psihoterapeut și absolvent în medicină și chirurgie) Registrul Psihologilor din Lombardia (nr 03 / 4845) și Nasti Nunzio (psiholog și psihoterapeut) înregistrate în Registrul Psihologilor din Lombardia (n ° 03/4998).

Centrul a fost creat de voința doi psihoterapeuti (Nasti frunze Manzillo Nunzio și Maria Cristina) a crescut împreună în anii Universității și următorii patru ani de școală absolvent și, între timp, s-au căsătorit.

Numele Centrul de Studii Nu a fost aleasă la întâmplare. Expresia „Rei Panța“ aduce imediat la filozofia greacă veche și, în special, la un filosof, Heraclit. Fraza este de obicei tradus în limba italiană ca „fluxuri totul“ sau „Totul devine.“ E „a fost ales pentru că este bine adaptată pentru alegerile stilului de viață pe care domeniul nostru de studiu.

Cei doi ne-a făcut „Totul se schimbă“, un punct de referință pentru viața noastră. De fapt, am convenit acest lucru: „Dacă ceva în viața noastră ne întâlnim, nu merită să încerce să-l schimbe.“ Noi nu am vrut să trăiască să regret că nu a avut curajul.

Ca tineri, să nu fie mulțumit cu locul în care am trăit (fosta „Campania Felix“), a luat decizia de a veni la Nord, a ales Como, un loc complet necunoscută: am știut, prin această decizie, ne-ar fi plătit sau de câștigat persoană. Și așa a fost. Inițial am plătit mult, uneori prea mult, dar apoi, cu trecerea timpului, am fost atât de fericit cu decizia pe care au fost în măsură să suporte durerea și pentru a construi Centrul nostru. Puțin câte puțin, cărămidă cu cărămidă, cu răbdare infinită micul nostru proiect este în creștere. Experiența noastră nu a fost diferit de la un curs de psihoterapie, cu dificultățile previzibile pentru a rupe unele rădăcini pentru a planta altele noi, cu încercări de a demola și reconstrui, de a transforma și de a netezi, pentru a extinde și modifica orizontul lor. Credem că, de fapt, că nu ne-ar putea prezenta la pacientii fara a avea curajul de a schimba ceea ce nu ne-a plăcut. Cum am putea conduce o altă persoană, pe un drum pe care ne-a evitat?

Și astfel încercăm să întruchipeze ceea ce profesia noastră ne-a învățat și de a pune de a utiliza instrumentele ne-a echipat.

Modul în care ne uităm la schimbarea nu este la fel de extrem ca tot ce ne caracterizează. Nici o perspectivă extremă ne aparține. Noi credem că prea multă schimbare este ca nu schimba.

Misiunea noastră

Ne place spiritul științific, deoarece este posibil democratică, are un suflet colectiv, este deschis pentru modificări în interesul cunoașterii. Noi scrie „potential“, pentru că știința este făcută de oamenii de știință care sunt ființe umane și de a introduce slăbiciunile noastre în știință.

Ne place psihologia, medicina si Neuroscience. Suntem foarte atrași de capacitatea omului de a face față situațiilor dificile, pentru a putea obține chiar și după o bufnitură grea. Ne place rezilienței (capacitatea omului de a aborda în mod constructiv dificultățile inevitabile ale vieții). De aceea, am studiat materialele menționate mai sus și suntem plini de admirație pentru noile descoperiri of Neuroscience de neimaginat pentru cea mai mare parte a științei vechi, care sa opus acest lucru și încă nu integrează noile descoperiri în do sale de zi cu zi clinice. Ne place să aibă grijă de alții (să nu ne fie manipulate sau exploatate de alții, sau juriștilor cauzelor pierdute la început, atenție!). Credem că relațiile sociale sunt de bună calitate un teren destul de fertil pentru seninătate umană. Deci, este pentru noi.

Natura este un alt intereselor noastre. Noi încercăm să polueze mai puțin, recicleze cel mai bun caz, folosind compostare la domiciliu, pentru a cumpăra produse alimentare „zero km“ de la producătorii locali pentru a promova metode de agricultură ecologică, pentru a profita de o plimbare pentru a șterge o cale (dureri spate permite).

Noastre interese principale:

psihologie

Desi ne-am specializat în terapia cognitiv-comportamentală, o abordare care este fundamentul formării noastre profesionale, suntem implicați în recunoașterea alte multe abordări locul lor demn în clinică psihologică. Acest lucru face ca căile noastre de consiliere „stimularea“ și „captivantă“ atât pentru elevi cât și pentru profesori, dar, de asemenea, „o provocare.“

medicină

O pasiune simțit atât ca cea de psihologie.

Studiile au fost și încă sunt fascinante Maria Cristina, angajat într-o călătorie lungă, chiar și de probleme grave de sănătate, care au vazut atat de student este bolnav internat în diverse departamente.

Aceasta explică suferința, dacă ne uităm la ori atitudini în medicină nu este exact în conformitate cu ceea ce ar fi „eleganța și profesionalismul profesiei medicale.“

neuroștiințe

Dragostea pentru funcționarea corpului și a minții vedea expresia lor cea mai mare în interesul neurostiintele la baza exista studii moderne privind formarea de circuite ale creierului in viata si pe plasticitatea fel. Ele se deschid neașteptate și scenarii contrastante de secole in medicina si neurologie „clasic“ pe capacitatea creierului de a se reprograma și de a face cu adversitate, care, de asemenea, vine pentru a vedea dacă este vorba de rezultate in urma accident vascular cerebral acum avut loc ani. Perspectivele sunt foarte promițătoare pentru viitorul bolilor și condiții considerate imuabile de secole neurologice.

Această școală oferă programe în:
  • Italiană

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Diplomă De Master în Consiliere și Psiho-diagnostic Cu Abordare Integrată

Campus Cu normă întreagă 252 ore October 2018 Italia Milano

Master este deschis pentru absolvenți în psihologie (diplomă de licență și / sau al doilea nivel), psihologi. Cale practică de doi ani pentru a afla profesia de psiholog în integrare clinică și comunitate, dialog și deschidere între abordările psihologice și practica de mult sunt câteva cuvinte cheie. [+]

Master este deschis pentru absolvenți în psihologie (diplomă de licență și / sau al doilea nivel), psihologi. Cale practică de doi ani pentru a afla profesia de psiholog în integrare clinică și comunitate, dialog și deschidere între abordările psihologice și practica de mult sunt câteva cuvinte cheie. Punctele forte ale Învățătorului nostru: Vom adopta o vedere de ansamblu psihologic pentru a spori eficacitatea / eficiența intervenției. Noi oferim mai multe oportunități de locuri de muncă, deoarece consiliere este utilizat cu majoritatea clienților / pacienților. Noi oferim instrumente pentru a fi un „antreprenor-profesional“ succes Se proiectează spre cariera viitoare: psihologia este integrarea intre abordarile psihologice si Neuroscience. MASTER IN DETALIU O MASTER CU O BAZĂ COGNITIV - COMPORTAMENTALE și integrate cu o viziune și cu alte COMPARAȚIE CURRENT psihologici. Abordarea cognitiv-comportamentală are baze științifice și experimentale semnificative, este flexibil, aplicabil în diverse domenii de lucru, eficient și eficace. În același timp, vom avea grijă de integrare între diferite linii teoretice care pot da origine întrețesere și stimularea intervențiilor intelectual. De asemenea, suntem pe deplin convinși că modelele noastre cognitive de orice tip sunt prezente aproximări la adevăr, mai degrabă decât adevăruri absolute și ține ochii deschiși asupra peisajului nu poate fi decât benefică în dezvoltarea flexibilității mentale. Unele competențe de bază cu condiția: Recunoașterea și știe cum să se ocupe de situații de consiliere sau psihoterapie pentru posibila desfășurare Dezvoltarea abilităților în proiectarea de intervenție psihologică Creșterea abilităților de comunicare și interpersonale A învăța să observe: diferența dintre observație, descrierea și... [-]

Master Relaxare și Integrate Tehnici Psihoterapeutice

Campus Cu normă întreagă 85 ore January 2018 Italia Milano

Acest Master (ediția a 17--2017) este rezervat pentru absolvenții de psihologie (diplomă de licență și / sau al doilea nivel), psihologi și psihoterapeuți, absolvenți medicale cu pregătire psihologică (specializat sau specializat in psihologie clinica, psihiatrie, neurologie). [+]

Acest Master este deschis pentru absolvenți în psihologie (diplomă de licență și / sau al doilea nivel), psihologi și psihoterapeuți, absolvenți medicale cu pregătire psihologică (de specialitate sau specializate în psihologie clinică, psihiatrie, neurologie). Cuvintele cheie sunt: relaxare de bază psiho-fiziologice, capacitatea de a practica tehnicile pe tine, pacient și de grup de management, flexibilitate în aplicarea tehnicilor și contraindicațiile de tehnici de relaxare, proiectarea de cursuri de relaxare. Comparația între tehnici practice și psihologice de modificare (relaxare, biofeedback, hipnoza, meditație). Participa la mijloacele noastre de master: Dobândi tehnici aplicate cu rezultate excelente în diferite domenii ale psihologiei (în special clinică, wellness, sport, lucru) și utilizate în toate orientările majore psihologice (de exemplu, abordarea cognitiv-comportamentală, psihanaliza sistemică-relațională, umanistă). Proiectarea în viitoarea carieră: psihologia este integrarea între abordările psihologice si Neuroscience. Testimoniale edițiile anterioare ale elevilor „Relaxarea a fost pentru mine un instrument de mare. Ea mi-a permis să mă descopăr mai bine, pentru a înțelege valorile mele de bază, să se concentreze pe obiectivele mele, de a trăi cu pasiune meseria mea. S-a permis, de asemenea, să se plimbe prin viață cu mai multă încredere și respect de sine ... „(Valentina Morizio)“ Eu sincer nu as recomanda comandantul tuturor, în mod necondiționat. Categoric recomanda celor care, în acest moment, simt că au resursele necesare pentru a deschide la descoperirea sau redescoperirea, a aspectelor ei înșiși. „(Sara Girotti)“ Un profesionist provocator, intensă și angajarea de lucru personal, un curs de provocator ... „(Agnese Olivato)“ Acest curs este o adevărată călătorie interioară,... [-]

Videoclipuri

Presentazione

Contactează

Centro Studi Panta Rei - Associazione di Psicologia, Psicoterapia e Counselling

Adresă, linia 1 PIAZZA IRNERIO, 2
20146 Milano, Italia
website http://www.pantarei2000.it/
Telefon +39 031 565449