Ca' Foscari University of Venice

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Ca 'Foscari

Înființată inițial ca prima școală de afaceri din Italia în 1868, Universitatea Ca 'Foscari din Veneția este acum o instituție multidisciplinară care oferă o gamă largă de programe de studii în economie și management, limbi străine, științe umaniste și științe și a devenit una din universități de top. Ca 'Foscari are un corp de studenți de 20.000 de studenți și 4.000 de studenți absolvenți și găzduiește anual peste 1.000 de studenți străini.

Datorită locației sale în centrul istoric din Veneția, universitatea oferă oportunitatea unică și plină de satisfacție de a studia și de a realiza cercetări într-unul din cele mai frumoase orașe din lume, reprezentând un context în care tradiția culturală și inovația intelectuală se reunesc.

Având o reputație de excelență în domeniul cercetării, ea a câștigat mai mult din fondurile UE solicitate de Marie Curie decât orice altă instituție italiană în ultimii ani, iar în clasamentul subiectelor din Q18, Ca 'Foscari este printre primele 150 de universități din lume pentru limbile moderne, în top 200 pentru economie

De asemenea, universitatea promovează o experiență de studiu bine rotunjită prin furnizarea unei panoplii de servicii pentru studenți și o varietate de activități sportive și asociații studențești.

Locație

Universitatea "Ca 'Foscari" este situată în faimosul oraș din Veneția, un centru urban unic situat într-o lagună de pe coasta de nord-est a Italiei, care este direct conectată la Marea Adriatică.

Veneția este un oraș din nord-estul Italiei și capitala regiunii Veneto. Este construit pe un arhipelag situat într-o lagună superficială care cuprinde peste 100 de insule legate de pasarele. Din moment ce canalele iau locul drumurilor, oamenii se deplasează în jurul orașului, pe jos și cu barca. De fapt, Veneția este cel mai mare oraș urban modern din orașul modern.

Orașul se caracterizează printr-o multitudine de arhitecturi și artă istorice uimitoare, deoarece Republica istorică din Veneția a fost un port comercial înfloritor și o mare putere maritimă în Evul Mediu și Renaștere, astfel că unele dintre siturile orașului sunt incluse pe Lista patrimoniului mondial UNESCO .

În plus față de un trecut plin de culoare, Veneția are un cadou la fel de vibrant, căci continuă să fie un centru al artei și culturii contemporane.

A trăi în centrul istoric al Veneției înseamnă a trăi un stil de viață conștient de mediul înconjurător. Datorită nevoii de a merge în majoritatea locurilor, spațiile publice ale orașului devin noduri sociale. De fapt, unul dintre momentele cele mai așteptate ale unei zile de student venețiene este așa-numitul aperitivo in campo sau aperitive în aer liber: de la după-amiaza până la seara târzie, zone precum Campo Santa Margherita și Erbarìa la Rialto se transformă în locații unde oamenii se adună pentru a vorbi și a asculta muzică în timp ce beau spritz și mănâncă cicchetti - aperitivul local tradițional și gustările pe care Veneția este renumită.

Experiență de studiu

Ca 'Foscari, oferta de studiu a Universității din Veneția este împărțită în 8 departamente responsabile de activitățile de cercetare și de predare ale școlilor de licență și masterat, 3 școli și prestigiosul Colegiu Internațional Collegio Internazionale. Există și alte trei structuri:

· Ca 'Foscari Graduate School, care coordonează Doctoratele de Cercetare (PhD);

· Ca 'Foscari Challenge School, care organizează programe profesionale de masterat (nivel 1 și 2) și alte oportunități de educație executivă;

· Școala de Educație Internațională Ca 'Foscari, care promovează cursuri intensive de vară și de toamnă, programe de orientare, programe de anii de fundație și alte activități extrașcolare pentru studenții italieni și internaționali.

Dedicat pentru a oferi studenților o educație stimulativă, competitivă și de ultimă oră, Ca 'Foscari a creat o rețea extinsă de universități partenere universitare partenere care se întind pe glob și, ca rezultat, oferă o varietate de diplome comune și duble de licență și masterat și are peste 700 de acorduri internaționale de schimb valutar active. Ca o consecință a dedicării universității de a cultiva o comunitate academică internațională, Ca 'Foscari oferă de asemenea un număr semnificativ de programe de studiu predate în limba engleză.

Programe de licență în:

· Managementul digital

· Filosofie, studii internaționale și economice

· Administrarea afacerilor (curriculum pentru administrarea afacerilor și management)

· Economie și Business (Curriculum Economie, Piețe și Finanțe)

Programe de masterat în:

· Dezvoltare globală și spirit antreprenorial

· Conservarea științei și tehnologiei pentru patrimoniul cultural

· Relații Internaționale Comparative (Curriculum pentru Relații Internaționale și Cross-Cultură)

· Informatică

· Economie și Finanțe (Economie - Curriculum Curriculum / Curriculum Finanțe)

· Științe ale mediului (Curriculum privind schimbările globale de mediu)

· Limba și literatura europeană, americană și postcoloniană (curriculum pentru studiile americane / curriculum pentru studiile în limba engleză)

· Management

· Științe ale limbii (Curriculum pentru limbi străine)

· Știința și tehnologia bio și nanomaterialelor;

· Chimie și tehnologii durabile (Curriculum pentru mediu, curriculum chimie și tehnologii durabile)

Pentru a avea o imagine de ansamblu generală a tuturor programelor de licență (atât italiană cât și engleza), vizitați această pagină

Facilități și servicii pentru studenți

Campusul principal al lui Ca 'Foscari este situat în inima centrului istoric al Veneției, dar are, de asemenea, campusuri suplimentare pe continent. Oferă studenților utilizarea a 6 biblioteci, Școala pentru Educație Internațională, Școala provizorie post-universitară și un centru de studiu al limbilor străine. De asemenea, are spații de expunere, un teatru, un centru sportiv și cantine.

Ca 'Foscari asistă studenții pe parcursul întregii cariere universitare, oferind o gamă de împrumuturi, granturi și burse prin intermediul Biroului său pentru asistență financiară. Asistența personalizată este disponibilă studenților străini, studenților care lucrează și studenților cu dizabilități.

Unitatea internațională de întâmpinare oferă o gamă largă de servicii pentru beneficiarii internaționali, cum ar fi îndrumarea și asistența pentru procedurile de înscriere, recunoașterea calificărilor academice, procesul de solicitare a vizelor, permisul de ședere, serviciile pentru studenți, problemele de sănătate și transportul.

burse de studiu

Pentru a întări prezența studenților internaționali și pentru a-și îmbogăți comunitatea globală, Ca 'Foscari oferă studenților talentați internațional asistență financiară în două forme:

• scutiri de la plata taxelor de școlarizare - scutire completă de plata școlarizării universitare și a taxelor

• burse unice de 5.000 EUR / fiecare

Pentru mai multe informații, vizitați pagina web

Cazare:

Ca 'Foscari Housing Office este un serviciu destinat studenților italieni și internaționali, cercetătorilor, profesorilor și personalului administrativ care vin să studieze sau să lucreze la Ca' Foscari. Oferă informații utile și contacte pentru a găsi soluții de cazare potrivite și convenabile în Veneția și în zona din apropiere.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina web .

Unitate de bun venit

Unitatea de întâmpinare oferă o gamă largă de servicii dedicate studenților și cadrelor internaționale, cum ar fi îndrumarea / informarea și asistența privind recunoașterea calificărilor academice, procesul de solicitare a vizelor și procedurile de înscriere. Oferă, de asemenea, informații generale privind serviciile universitare de studenți, asistență financiară, locuințe, servicii de sănătate și transport.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina web .

Centrul de limbi străine

Centrul oferă cursuri de limbi străine în limbile engleză, franceză, rusă, spaniolă și germană la diferite niveluri.

Cantine

Universitatea are cantine în multe locații, atât în ​​centrul istoric al Veneției, cât și în campusurile continentale din Mestre, Marghera și Treviso.

Oportunități de mobilitate de ieșire

Datorită peste 650 de acorduri de cooperare dintre universitățile internaționale și Ca 'Foscari, puteți petrece ceva timp în străinătate în peste 70 de țări din întreaga lume . Biroul Internațional promovează mobilitatea de ieșire a studenților din Ca 'Foscari prin participarea la cele mai importante programe de mobilitate internațională, dezvoltarea relațiilor cu universitățile și companiile străine gazdă și oferirea de stimulente pentru participarea tuturor membrilor comunității universitare.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina web

Asistență pentru carieră

Biroul de carieră organizează stagii și stagii de lucru atât în ​​Italia cât și în străinătate, desfășoară, de asemenea, târguri de carieră, unități de recrutare și ateliere de lucru pentru a ajuta studenții actuali și absolvenții recenți să dobândească abilitățile profesionale de care au nevoie pentru a fi competitivi pe piața muncii.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina web .

Ziua carierei

Ziua carierei este un eveniment de o zi dedicat recrutării în timpul căruia studenții și absolvenții recenți se pot întâlni cu managerii companiilor participante și pot cunoaște lumea muncitorilor. Elevii pot vizita standurile companiilor, își pot distribui CV-urile, pot participa la interviuri și pot obține informații despre oportunitățile profesionale și opțiunile de carieră care le sunt deschise. Ziua carierei implică, de asemenea, o serie de ateliere, seminarii și prezentări de companii.

Viață de student

Puține alte universități oferă posibilitatea de a studia și de a efectua cercetări într-unul din cele mai frumoase orașe din lume. La Ca 'Foscari, tradiția culturală și inovația intelectuală sunt capabile să se unească.

Studiind la Ca 'Foscari oferă o oportunitate de a studia și de a trăi într-un oraș foarte unic, unde puteți să vă plimbați de ore întregi și chiar să vă bucurați de distracție, să aveți un Spritz într-una din piețele frumoase din Veneția, să vizitați muzeele și expozițiile de renume mondial, cu barca prin insulele mici ale lagunei, bucurați-vă de plajele Lido și gustați mâncărurile delicioase.

Universitatea organizează, de asemenea, o multitudine de evenimente culturale pentru a aduce împreună studenții și personalul într-un oraș care nu seamănă cu altul, un loc în care trecutul se întâlnește cu inovația, iar setea de cunoaștere este stimulată de numeroase inițiative. A trăi în Veneția este arta vie, arhitectura, dezvoltarea, cercetarea, atenția față de mediul înconjurător și descoperirea tradițiilor antice și a diferitelor culturi.

În plus, Ca 'Foscari garantează studenților o experiență de studiu bine rotunjită prin furnizarea unei game variate de activități sportive și asociații studențești:

· Rețeaua Studenților Erasmus (ESN) - Cu peste 12.000 de membri din 36 de țări, rețeaua de studenți Erasmus sprijină și promovează rețelele internaționale, oferind studenților oportunități de înțelegere culturală și de auto-dezvoltare în conformitate cu principiul studenților care îi ajută pe elevi.

· Centrul Universitar de Sport (CUS) - CUS oferă studenților posibilitatea de a participa la o gamă largă de sporturi datorită facilităților sale din centrul istoric al Veneției.

· Radio Ca 'Foscari - Creat de studenții din Ca' Foscari, postul de radio al universității este un mijloc extrem de popular de comunicare. Studenții interesați pot lua parte la funcționarea sa pe baza aptitudinilor și experienței individuale.

· Corul și orchestra universitară - Corul și orchestra de la Ca 'Foscari, de peste douăzeci și cinci de ani, oferă studenților posibilitatea de a explora și de a-și promova dragostea pentru muzică. Repertoriile grupurilor se schimbă de la an la an și variază de la piese medievale la cele contemporane.

· Shylock University Theatre Center (CUT) - Shylock este o asociație culturală care are ca scop promovarea inovației tehnico-artistice în domeniul spectacolului teatral. Organiza ateliere de formare și experimentare, găzduiește producții și spectacole vizitare și desfășoară proiecte de cercetare și producție.

Contacte

· Adresa de e-mail recruiting@unive.it

· Facebook

· Twitter

· Instagram - viața elevilor din Veneția

· Pagina oficială Instagram - Ca 'Foscari

· LinkedIn

· YouTube

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Cursuri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master în Informatică

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Italia Venice

Acest program MSc durează doi ani de studiu cu normă întreagă, care acoperă un spectru larg de domenii în Informatică și Tehnologia Informației. [+]

Acest program MSc durează doi ani de studiu cu normă întreagă, care acoperă un spectru larg de domenii în Informatică și Tehnologia Informației. Este potrivit pentru studenții cu diverse medii academice, cum ar fi informatică, inginerie, statistici, matematică și discipline conexe. Programul a fost premiat cu eticheta de calitate GRIN 2015. GRIN este o asociație italiană care își propune să promoveze cercetarea și educația în domeniul informaticii.

Legătura la pagina programului de studiiLegătura cu pagina procedurii de aplicareNivelul de calificareProgramul de masteratLimba de predare

Engleză

Acces la program

Admitere deschisă, sub rezerva evaluării cerințelor minime.... [-]


Master în științe de mediu (curriculum pentru schimbările globale de mediu)

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Italia Venice

Programul de Master în Științele Mediului oferă posibilitatea de a obține o diplomă comună de masterat în dezvoltarea durabilă. [+]

Universitatea din Veneția oferă un Master (Master of Science / Laurea Magistrale) gradul în „Știința Mediului“ , care include trei programe disponibile, dintre care unul este pe deplin predat în limba engleză (program global schimbările de mediu).

Programul de Master în Științele Mediului oferă, de asemenea, posibilitatea de a obține o diplomă comună de masterat în dezvoltarea durabilă.

Legătura la pagina programului de studiiLegătura cu pagina procedurii de aplicareNivelul de calificare

Programul de masterat

Limba de predare

Engleză

Acces la program

Deschiderea admiterii, sub rezerva evaluării cerințelor minime.

Cotele rezervate studenților din afara UE care au reședința în străinătate: 50 de locuri, dintre care 3 sunt rezervate elevilor chinezi care locuiesc în China, în cadrul proiectului Marco Polo.... [-]


Masterat

Corso di Laurea Magistrale în Interpretariato e Traduzione Editorială, Settoriale

Campus Cu normă întreagă October 2019 Italia Venice

Acest al doilea program de studii de ciclu are scopul de a instrui profesioniști cu abilități lingvistice specifice în domeniul interpretării și al traducerilor (specializate și literare), capabile să utilizeze tehnologiile și instrumentele IT și multimedia. [+]

Acest program de absolvent pregătește specialiști în abordarea numeroaselor teme lingvistice, literare și socio-culturale, într-un mod comparativ și multicultural. Absolvenții sunt echipați cu abilități lingvistice specifice în domeniul interpretării și al traducerii (specializate și literare) și sunt capabili să utilizeze tehnologii și instrumente IT și multimedia. Cursurile sunt predate în limba de specializare, precum și în limba engleză. Cursurile includ interpretarea consecutivă italiano-chineză și chineză-engleză, chineză și cantoneză pentru afaceri, traducere chineză pentru mass-media și instrumentele de traducere asistată de calculator.

Legătura la pagina programului de studiiLegătura cu pagina procedurii de aplicareNivelul de calificare... [-]

De master în contabilitate și finanțe: administrarea afacerilor

Campus Cu normă întreagă October 2019 Italia Venice

Acest program de gradul doi Ciclul produce experți în datele contabile, de planificare a sistemelor de control managerial, care stabilesc strategiile de finanțare și a riscurilor de afaceri de audit. [+]

Acest program de absolvent produce experți în date contabile, de planificare a sistemelor de control de gestiune, care să stabilească strategii de finanțare și a riscurilor de afaceri de audit. Acesta oferă orice pregătire eficientă necesară pentru a putea funcționa în cadrul companiilor și a autorităților locale în poziții ce țin de contabilitate corporative, finanțe și control de gestiune. Curriculum-ul Business Administration este pe deplin predat în limba engleză.

Acest program de gradul oferă posibilitatea de a obține un grad dublu / comun cu alte universități europene.

Gradul dublu cu Ecole Superieure de Commerce de Paris-Europa (Franţa). La finalul studiului lor program elevii pot fi atribuite cu un grad dublu: Laurea Magistrale în Amministrazione, Finanza e Controllo a Universității Ca 'Foscari Venezia Master în Managementul ESCP-Europa. Link catre pagina programului de Master Legătură la pagina de procedură se aplică Accesul la programul ... [-]

De master în marketing și comunicare

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Italia Venice

Diplomă dublă cu Ecole Superieure de Commerce de Paris-Europa (Franța). La sfârșitul elevilor lor de program de studiu poate fi atribuit cu un grad dublu: Laurea Magistrale in marketing e Comunicazione a Università Ca 'Foscari Veneția și Master în Managementul de ESCP-Europa (acord în prezent sub reînnoire). [+]

Acest program de gradul oferă posibilitatea de a obține un grad dublu / comun cu alte universități europene. Diplomă dublă cu Ecole Superieure de Commerce de Paris-Europa (Franța). La finalul acestui studiu program elevii pot fi atribuite cu un grad dublu: "Laurea Magistrale în marketing e Comunicazione"A Universității Ca 'Foscari Venezia de master în management din ESCP-Europa (acord în prezent în curs de reînnoire).

Curricula disponibile Marketing și Comunicare Corporate Inovație și marketing (pe deplin predat în limba engleză) Link catre pagina programului de Master Legătură la pagina de procedură se aplică Accesul la programul

Restricționat. Locuri disponibile sunt 190 (100 pentru a curriculum-ului de Marketing și Comunicare Corporate și 90 pentru Inovare și curriculum-ul de marketing). Admiterea la program este supus evaluării cerințelor curriculare minime și pregătirea personală. Mai mult decât atât, certificat cunoașterea limbii engleze cel puțin la nivelul B2 este required.Specifically: - Pentru curriculumul învățat limba engleză, cunoașterea limbii engleze trebuie să fie obținute la înscriere, în caz contrar studentul nu va fi permis să se înscrie.... [-]


Masterat în Chimie și Tehnologii Durabile (Curriculum pentru Chimie și Tehnologii Durabile pentru Mediu)

Campus Cu normă întreagă October 2019 Italia Venice

Acest al doilea program de studii de ciclu se concentrează asupra științelor chimice, atât teoretice, cât și experimentale. [+]

Acest program de gradul oferă posibilitatea de a obține o diplomă dublă / comune cu alte universități europene.

Diplomă dublă cu Univerza v Novi Gorici (Slovenia). La sfârșitul programului de studii, elevii pot primi un diplom dublu: Laurea Magistrale în Chimica e Tecnologie Sostenibili ai Universității Ca 'Foscari Venezia și Okolje 2. Stopnje - Programul de studiu Mediul Univerza v Novi Gorici.Legătura la pagina programului de studiiConectați-vă la pagina procedurii de aplicareNivelul de calificare

Programul de masterat

Limba de predare

Engleză

Acces la program

Admitere deschisă, sub rezerva evaluării cerințelor minime.

Cotele rezervate studenților străini care locuiesc în străinătate: 8 locuri, dintre care 3 sunt rezervate studenților chinezi care locuiesc în China, în cadrul proiectului Marco Polo.... [-]


Masterat în economie și finanțe (Curriculum Economie-Curriculum și Finanțe)

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Italia Venice

Acest program de studii postuniversitare produce experți capabili să abordeze cu promptitudine principalele probleme financiare legate de piețele financiare. [+]

Acest program de gradul oferă posibilitatea de a obține o diplomă dublă / comune cu alte universități europene.

Diplomă dublă în economie, econometrie și finanțe (MEEF) cu Universitatea Aix-Marseille (Franța) La sfârșitul acestui program de studiu, studenții vor primi un diplom dublu: Laurea Magistrale în Economia și Finanța Universității Ca 'Foscari și Master Sciences Economiques (Parcours Econométrie Bancaire et Financière) din Université Aix-Marseille.Gradul comun în modele și metode în economie și management - Erasmus Mundus (QEM) în colaborare cu Université Pantheon-Sorbonne - Paris 1 (Franța), Universität Bielefeld (Germania) și Universitat Autònoma - Barcelona (Spania).Diplomă dublă cu Master Economie et Ingénierie Financière cu Université Paris-Dauphine (Franța) La sfârșitul acestui program de studiu, studenții pot obține un diplom dublu: Laurea Magistrale în Economia și Finanța Universității Ca 'Foscari și Master Economie și Ingeniere Financier de la Université Paris-Dauphine.Legătura la pagina programului de studiiLegătura cu pagina procedurii de aplicareNivelul de calificare... [-]

Master în conservarea științei și tehnologiei pentru patrimoniul cultural

Campus Cu normă întreagă October 2019 Italia Venice

Acest program de masterat este predat în întregime în limba engleză și pregătește experți în diagnosticarea și conservarea patrimoniului cultural cu o puternică cunoaștere științifică interdisciplinară (chimie, fizică, biologie, informatică, geologie) și experiență practică cu tehnologii inovatoare de conservare. [+]

Master în conservarea științei și tehnologiei pentru patrimoniul cultural

Programul de masterat pregătește experți (cercetători în domeniul conservării) în diagnosticarea și conservarea patrimoniului cultural, oferind o pregătire științifică interdisciplinară solidă, care combină chimia, fizica, biologia, informatica și geologia cu tehnologiile inovatoare pentru depozitarea artefactelor. Cursul de formare este conceput pentru a pregăti o figură profesională capabilă să interacționeze cu experți din alte discipline implicate în procesul de protecție și conservare a bunurilor culturale, acționând ca referință tehnică și științifică.

Absolventul va fi capabil să proiecteze și să testeze noi tehnologii pentru lucrările de restaurare, să dezvolte proiecte de prevenire a pagubelor și de întreținere a patrimoniului cultural și să efectueze teste de diagnosticare pentru caracterizarea artefactelor.... [-]


Master în Limba și literatura europeană, americană și postcoloniană (curriculum de studii americane, curriculum de studii în limba engleză)

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Italia Venice

Acest al doilea program de studii de ciclu oferă o cunoaștere avansată a limbilor, literaturii și culturilor țărilor europene, americane și postcoloniale, promovând perspective încrucișate din punct de vedere cultural în domeniul umanist. [+]

Acest al doilea program de studii de ciclu oferă o cunoaștere avansată a limbilor, literaturii și culturilor țărilor europene, americane și postcoloniale, promovând perspective încrucișate din punct de vedere cultural în domeniul umanist. Acest program de gradul oferă posibilitatea de a obține o diplomă dublă / comune cu alte universități europene.

Diplomă de master european în studii de limbă engleză și americană cu Universitatea Otto-Friedrich - Bamberg (Germania), Karl-Franzens Universität - Graz (Austria), Pécsi Tudományegyetem - Pécs (Ungaria), Université Paris Diderot - Paris 7 (Franța).Diplomă dublă cu Universidade do Espírito Santo (Brazilia), Universidad de Huelva (Spania) sau cu Universidad de Sevilla (Spania).Diplomă dublă cu Université Sorbonne Nouvelle - Paris 3 (Franța), Humboldt-Universität - Berlin (Germania)Legătura la pagina programului de studiiLegătura cu pagina procedurii de aplicareNivelul de calificare... [-]

Master în limbi, economie și instituții din Asia și Africa de Nord

Campus Cu normă întreagă October 2019 Italia Venice

Acest al doilea program de studii de ciclu oferă o excelentă competență într-una din limbile asiatice sau nord-africane, cu un accent special pe jargonul economic și juridic, precum și o cunoaștere aprofundată a aspectelor economice, juridice, istorice și politice ale zona de referință. [+]

Acest program de studii permite studenților să obțină competențe într-una din limbile asiatice sau nord-africane, cu un accent special pe jargonul economic și juridic și să dobândească o cunoaștere aprofundată a aspectelor economice, juridice, istorice și politice ale zonei geografice de referință. Elevii vor dobândi, de asemenea, o cunoaștere solidă a proceselor socio-lingvistice și de comunicare, precum și familiarizarea cu mijloacele informatice și electronice de comunicare, atât în ​​general, cât și cu referire la limba lor de specializare.

Legătura la pagina programului de studiiLegătura cu pagina procedurii de aplicareNivelul de calificare

Programul de masterat... [-]


Master în Management

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Italia Venice

Acest program MSc durează doi ani și combină programele de învățământ în Marketing și Comunicare, Contabilitate și Finanțe și în cele din urmă, Managementul Internațional acoperind o gamă largă de subiecte legate de management. [+]

Acest program MSc durează doi ani și combină curricula în Marketing și Comunicare, Contabilitate și Finanțe și în cele din urmă, Managementul Internațional prin includerea unei game largi de subiecte legate de management. Cursurile (în întregime predate în limba engleză) vor acoperi multe domenii, cum ar fi strategia, inovația, marketingul, administrarea, finanțele corporative și controlul managementului.

Acest program de gradul oferă, de asemenea, posibilitatea de a obține o diplomă dublă / comune cu alte universități europene:

- Diplomă dublă cu École Supérieure de Comerț de Paris-Europa (Franța)

Elevii înscriși la Master în Management pot obține un grad dublu: o diplomă de masterat în management la Universitatea Ca 'Foscari din Veneția și Master în Management de la ESCP-Europa.... [-]


Master în Relații Internaționale Comparative (Curriculum Internațional și Cross-Cultural)

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Italia Venice

Programul MSc implică doi ani de studiu cu normă întreagă, acoperind un spectru larg de domenii în relațiile internaționale. Este conceput pentru studenții cu diferite medii academice, cum ar fi istoria, dreptul internațional, științele politice, limbile și disciplinele conexe. [+]

Master (Master of Science / Laurea Magistrale) gradul în „Relazioni Internazionali - Relații internaționale comparate“, activ din 2008, implică doi ani de studiu cu normă întreagă, care acoperă un spectru larg de domenii în Relații Internaționale. Este conceput pentru studenții cu diferite medii academice, cum ar fi istoria, dreptul internațional, științele politice, limbile și disciplinele conexe.

Legătura la pagina programului de studiiLegătura cu pagina procedurii de aplicareNivelul de calificareProgramul de masteratLimba de predare

Engleză

Acces la programIntrare nelimitată supusă evaluării cerințelor minime.Cote pentru studenții străini care locuiesc în străinătate: 11 locuri, dintre care 1 este rezervată studenților chinezi care locuiesc în China, conform programului Marco Polo.Cerințele de admitereun fond educațional individual adecvatcerințele curriculare minimeo cunoaștere certificată a limbii engleze la nivel minim B2... [-]

Master în Științe ale Limbilor (Curriculum pentru Științe ale Limbilor)

Campus Cu normă întreagă October 2019 Italia Venice

Acest al doilea program de ciclu de studii va oferi cunoștințe lingvistice și culturale avansate, abilități analitice în limba străină aleasă, precum și capacitatea necesară de a interacționa cu grupuri de cercetare multidisciplinare și multiculturale. [+]

Acest program de gradul oferă posibilitatea de a obține o diplomă dublă / comune cu alte universități europene.

- Master în Lingvistică (limba engleză) în colaborare cu Universitatea Otto-Friedrich - Bamberg (Germania); Karl-Franzens Universität - Graz (Austria); Pécsi Tudomànyegyetem - Pécs (Ungaria); Université Paris Diderot - Paris 7 (Franța)- Diplomă dublă cu Universitatea Goethe - Frankfurt La sfârșitul acestui program de studiu, studenții pot obține un diplom dublu: "Master of Science in Language" ( Ca' Foscari University of Venice ) și "

Master of Arts în Italienstudien "(Universitatea Goethe din Frankfurt).

Legătura la pagina programului de studiiLegătura cu pagina procedurii de aplicareNivelul de calificare... [-]

Contactează

Adresă, linia 1 Dorsoduro 3246
30123 Venice, Veneto, Italia
Telefon false

Adresă, linia 1 Via Sile 41, 31056 Roncade (TV)
31056 Ca' Tron, Veneto, Italia
Telefon false