Citește Descrierea Oficială

Despre Ca 'Foscari

Înființată inițial ca prima școală de afaceri din Italia în 1868, Universitatea Ca 'Foscari din Veneția este acum o instituție multidisciplinară care oferă o gamă largă de programe de studii în economie și management, limbi străine, științe umaniste și științe și a devenit una din universități de top. Ca 'Foscari are un corp de studenți de 20.000 de studenți și 4.000 de studenți absolvenți și găzduiește anual peste 1.000 de studenți străini.

Datorită locației sale în centrul istoric din Veneția, universitatea oferă oportunitatea unică și plină de satisfacție de a studia și de a realiza cercetări într-unul din cele mai frumoase orașe din lume, reprezentând un context în care tradiția culturală și inovația intelectuală se reunesc.

Având o reputație de excelență în domeniul cercetării, ea a câștigat mai mult din fondurile UE solicitate de Marie Curie decât orice altă instituție italiană în ultimii ani, iar în clasamentul subiectelor din Q18, Ca 'Foscari este printre primele 150 de universități din lume pentru limbile moderne, în top 200 pentru economie

De asemenea, universitatea promovează o experiență de studiu bine rotunjită prin furnizarea unei panoplii de servicii pentru studenți și o varietate de activități sportive și asociații studențești.

Locație

Universitatea "Ca 'Foscari" este situată în faimosul oraș din Veneția, un centru urban unic situat într-o lagună de pe coasta de nord-est a Italiei, care este direct conectată la Marea Adriatică.

Veneția este un oraș din nord-estul Italiei și capitala regiunii Veneto. Este construit pe un arhipelag situat într-o lagună superficială care cuprinde peste 100 de insule legate de pasarele. Din moment ce canalele iau locul drumurilor, oamenii se deplasează în jurul orașului, pe jos și cu barca. De fapt, Veneția este cel mai mare oraș urban modern din orașul modern.

Orașul se caracterizează printr-o multitudine de arhitecturi și artă istorice uimitoare, deoarece Republica istorică din Veneția a fost un port comercial înfloritor și o mare putere maritimă în Evul Mediu și Renaștere, astfel că unele dintre siturile orașului sunt incluse pe Lista patrimoniului mondial UNESCO .

În plus față de un trecut plin de culoare, Veneția are un cadou la fel de vibrant, căci continuă să fie un centru al artei și culturii contemporane.

A trăi în centrul istoric al Veneției înseamnă a trăi un stil de viață conștient de mediul înconjurător. Datorită nevoii de a merge în majoritatea locurilor, spațiile publice ale orașului devin noduri sociale. De fapt, unul dintre momentele cele mai așteptate ale unei zile de student venețiene este așa-numitul aperitivo in campo sau aperitive în aer liber: de la după-amiaza până la seara târzie, zone precum Campo Santa Margherita și Erbarìa la Rialto se transformă în locații unde oamenii se adună pentru a vorbi și a asculta muzică în timp ce beau spritz și mănâncă cicchetti - aperitivul local tradițional și gustările pe care Veneția este renumită.

Experiență de studiu

Ca 'Foscari, oferta de studiu a Universității din Veneția este împărțită în 8 departamente responsabile de activitățile de cercetare și de predare ale școlilor de licență și masterat, 3 școli și prestigiosul Colegiu Internațional Collegio Internazionale. Există și alte trei structuri:

· Ca 'Foscari Graduate School, care coordonează Doctoratele de Cercetare (PhD);

· Ca 'Foscari Challenge School, care organizează programe profesionale de masterat (nivel 1 și 2) și alte oportunități de educație executivă;

· Școala de Educație Internațională Ca 'Foscari, care promovează cursuri intensive de vară și de toamnă, programe de orientare, programe de anii de fundație și alte activități extrașcolare pentru studenții italieni și internaționali.

Dedicat pentru a oferi studenților o educație stimulativă, competitivă și de ultimă oră, Ca 'Foscari a creat o rețea extinsă de universități partenere universitare partenere care se întind pe glob și, ca rezultat, oferă o varietate de diplome comune și duble de licență și masterat și are peste 700 de acorduri internaționale de schimb valutar active. Ca o consecință a dedicării universității de a cultiva o comunitate academică internațională, Ca 'Foscari oferă de asemenea un număr semnificativ de programe de studiu predate în limba engleză.

Programe de licență în:

· Managementul digital

· Filosofie, studii internaționale și economice

· Administrarea afacerilor (curriculum pentru administrarea afacerilor și management)

· Economie și Business (Curriculum Economie, Piețe și Finanțe)

Programe de masterat în:

· Dezvoltare globală și spirit antreprenorial

· Conservarea științei și tehnologiei pentru patrimoniul cultural

· Relații Internaționale Comparative (Curriculum pentru Relații Internaționale și Cross-Cultură)

· Informatică

· Economie și Finanțe (Economie - Curriculum Curriculum / Curriculum Finanțe)

· Științe ale mediului (Curriculum privind schimbările globale de mediu)

· Limba și literatura europeană, americană și postcoloniană (curriculum pentru studiile americane / curriculum pentru studiile în limba engleză)

· Management

· Științe ale limbii (Curriculum pentru limbi străine)

· Știința și tehnologia bio și nanomaterialelor;

· Chimie și tehnologii durabile (Curriculum pentru mediu, curriculum chimie și tehnologii durabile)

Pentru a avea o imagine de ansamblu generală a tuturor programelor de licență (atât italiană cât și engleza), vizitați această pagină

Facilități și servicii pentru studenți

Campusul principal al lui Ca 'Foscari este situat în inima centrului istoric al Veneției, dar are, de asemenea, campusuri suplimentare pe continent. Oferă studenților utilizarea a 6 biblioteci, Școala pentru Educație Internațională, Școala provizorie post-universitară și un centru de studiu al limbilor străine. De asemenea, are spații de expunere, un teatru, un centru sportiv și cantine.

Ca 'Foscari asistă studenții pe parcursul întregii cariere universitare, oferind o gamă de împrumuturi, granturi și burse prin intermediul Biroului său pentru asistență financiară. Asistența personalizată este disponibilă studenților străini, studenților care lucrează și studenților cu dizabilități.

Unitatea internațională de întâmpinare oferă o gamă largă de servicii pentru beneficiarii internaționali, cum ar fi îndrumarea și asistența pentru procedurile de înscriere, recunoașterea calificărilor academice, procesul de solicitare a vizelor, permisul de ședere, serviciile pentru studenți, problemele de sănătate și transportul.

burse de studiu

Pentru a întări prezența studenților internaționali și pentru a-și îmbogăți comunitatea globală, Ca 'Foscari oferă studenților talentați internațional asistență financiară în două forme:

• scutiri de la plata taxelor de școlarizare - scutire completă de plata școlarizării universitare și a taxelor

• burse unice de 5.000 EUR / fiecare

Pentru mai multe informații, vizitați pagina web

Cazare:

Ca 'Foscari Housing Office este un serviciu destinat studenților italieni și internaționali, cercetătorilor, profesorilor și personalului administrativ care vin să studieze sau să lucreze la Ca' Foscari. Oferă informații utile și contacte pentru a găsi soluții de cazare potrivite și convenabile în Veneția și în zona din apropiere.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina web .

Unitate de bun venit

Unitatea de întâmpinare oferă o gamă largă de servicii dedicate studenților și cadrelor internaționale, cum ar fi îndrumarea / informarea și asistența privind recunoașterea calificărilor academice, procesul de solicitare a vizelor și procedurile de înscriere. Oferă, de asemenea, informații generale privind serviciile universitare de studenți, asistență financiară, locuințe, servicii de sănătate și transport.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina web .

Centrul de limbi străine

Centrul oferă cursuri de limbi străine în limbile engleză, franceză, rusă, spaniolă și germană la diferite niveluri.

Cantine

Universitatea are cantine în multe locații, atât în ​​centrul istoric al Veneției, cât și în campusurile continentale din Mestre, Marghera și Treviso.

Oportunități de mobilitate de ieșire

Datorită peste 650 de acorduri de cooperare dintre universitățile internaționale și Ca 'Foscari, puteți petrece ceva timp în străinătate în peste 70 de țări din întreaga lume . Biroul Internațional promovează mobilitatea de ieșire a studenților din Ca 'Foscari prin participarea la cele mai importante programe de mobilitate internațională, dezvoltarea relațiilor cu universitățile și companiile străine gazdă și oferirea de stimulente pentru participarea tuturor membrilor comunității universitare.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina web

Asistență pentru carieră

Biroul de carieră organizează stagii și stagii de lucru atât în ​​Italia cât și în străinătate, desfășoară, de asemenea, târguri de carieră, unități de recrutare și ateliere de lucru pentru a ajuta studenții actuali și absolvenții recenți să dobândească abilitățile profesionale de care au nevoie pentru a fi competitivi pe piața muncii.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina web .

Ziua carierei

Ziua carierei este un eveniment de o zi dedicat recrutării în timpul căruia studenții și absolvenții recenți se pot întâlni cu managerii companiilor participante și pot cunoaște lumea muncitorilor. Elevii pot vizita standurile companiilor, își pot distribui CV-urile, pot participa la interviuri și pot obține informații despre oportunitățile profesionale și opțiunile de carieră care le sunt deschise. Ziua carierei implică, de asemenea, o serie de ateliere, seminarii și prezentări de companii.

Viață de student

Puține alte universități oferă posibilitatea de a studia și de a efectua cercetări într-unul din cele mai frumoase orașe din lume. La Ca 'Foscari, tradiția culturală și inovația intelectuală sunt capabile să se unească.

Studiind la Ca 'Foscari oferă o oportunitate de a studia și de a trăi într-un oraș foarte unic, unde puteți să vă plimbați de ore întregi și chiar să vă bucurați de distracție, să aveți un Spritz într-una din piețele frumoase din Veneția, să vizitați muzeele și expozițiile de renume mondial, cu barca prin insulele mici ale lagunei, bucurați-vă de plajele Lido și gustați mâncărurile delicioase.

Universitatea organizează, de asemenea, o multitudine de evenimente culturale pentru a aduce împreună studenții și personalul într-un oraș care nu seamănă cu altul, un loc în care trecutul se întâlnește cu inovația, iar setea de cunoaștere este stimulată de numeroase inițiative. A trăi în Veneția este arta vie, arhitectura, dezvoltarea, cercetarea, atenția față de mediul înconjurător și descoperirea tradițiilor antice și a diferitelor culturi.

În plus, Ca 'Foscari garantează studenților o experiență de studiu bine rotunjită prin furnizarea unei game variate de activități sportive și asociații studențești:

· Rețeaua Studenților Erasmus (ESN) - Cu peste 12.000 de membri din 36 de țări, rețeaua de studenți Erasmus sprijină și promovează rețelele internaționale, oferind studenților oportunități de înțelegere culturală și de auto-dezvoltare în conformitate cu principiul studenților care îi ajută pe elevi.

· Centrul Universitar de Sport (CUS) - CUS oferă studenților posibilitatea de a participa la o gamă largă de sporturi datorită facilităților sale din centrul istoric al Veneției.

· Radio Ca 'Foscari - Creat de studenții din Ca' Foscari, postul de radio al universității este un mijloc extrem de popular de comunicare. Studenții interesați pot lua parte la funcționarea sa pe baza aptitudinilor și experienței individuale.

· Corul și orchestra universitară - Corul și orchestra de la Ca 'Foscari, de peste douăzeci și cinci de ani, oferă studenților posibilitatea de a explora și de a-și promova dragostea pentru muzică. Repertoriile grupurilor se schimbă de la an la an și variază de la piese medievale la cele contemporane.

· Shylock University Theatre Center (CUT) - Shylock este o asociație culturală care are ca scop promovarea inovației tehnico-artistice în domeniul spectacolului teatral. Organiza ateliere de formare și experimentare, găzduiește producții și spectacole vizitare și desfășoară proiecte de cercetare și producție.

Contacte

· Adresa de e-mail recruiting@unive.it

· Facebook

· Twitter

· Instagram - viața elevilor din Veneția

· Pagina oficială Instagram - Ca 'Foscari

· LinkedIn

· YouTube

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Ca' Foscari University of Venice

Pentru acei studenți care au un an școlar de mai puțin de 12 ani sau care doresc să obțină credite în anumite discipline sau doresc să-și îmbunătățească abilitățile în li ... [+]

Oferim programe de trei ani de pregătire pentru universități (programe de fundație) care vizează oferirea studenților cu o pregătire solidă în pregătirea studiilor lor la o universitate din Italia. Fiecare program oferă o piesă tematică de studiu combinată cu o componentă lingvistică și este concepută pentru studenții provenind din întreaga lume.

Anul fondarii

Anul Fundației Ca 'Foscari este conceput pentru a oferi studenților internaționali șansa de a-și consolida experiența academică înainte de a începe o diplomă de licență în limba engleză la o universitate din Italia. Programul oferă cursuri de limbă engleză, o introducere în istoria italiană și generală europeană, precum și o introducere de bază a principalelor discipline ale studiilor viitoare. Aplicațiile pentru anul universitar 2019/2020 vor fi deschise la începutul anului 2019.... [-]

Italia Venice
Octombrie 2019
Engleză
La zi
1 găsește juris doctor
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ca' Foscari University of Venice

ITES este un curs unic în Italia, care oferă o cale care integrează abilitățile de traducere, abilitățile de interpretare și o combinație de chinezi în engleză și chineză ... [+]

Programul de masterat ITES urmărește formarea profesioniștilor dotați cu competențe lingvistice specifice în domeniul interpretării și traducerii, specializate sau literare, care să le permită să utilizeze tehnici și instrumente informatice pentru traducerea asistată. Limba de studiu este standard chineză, cu combinații de chineză-engleză și chineză-italiană; în plus, este necesară înțelegerea cantonezilor la nivel elementar. Studiile de traducere, înțelese nu numai ca comunicare, ci și ca formă principală de mediere, se confruntă cu cele mai diferite subiecte lingvistice / literare și socio-culturale, din punct de vedere intercultural și comparativ.... [-]

Italia Venice
Octombrie 2019
Engleză,Chinez,Italiană
La zi
2 găsește juris doctor
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ca' Foscari University of Venice

Oferit împreună cu Universitatea Paul-Valéry de Montpellier (UPVM) și în colaborare cu Université de Strasbourg, Sousse și Meknès, cursul de masterat care traversează Mar ... [+]

Cursul de masterat Crossing the Mediterranean: spre investiții și integrare (MIM) oferă o cunoaștere aprofundată a țărilor de pe țărmurile sudice ale Mediteranei și interacțiunile lor cu Europa contemporană. În cursul celor doi ani, cursul va oferi abilități teoretice interdisciplinare relevante pentru studiul migrației în spațiul mediteranean și asupra medierii interculturale, competențelor histo-sociale, aptitudinilor de analiză calitativă și cantitativă, tehnicilor de cercetare în domeniul analizei și datelor colectate.

Cursul este organizat alături de l'Université Paul-Valéry 3 Montpellier (UPVM) și în colaborare cu Universitatea din Strasbourg, Sousse și Meknès.... [-]

Italia Venice
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ca' Foscari University of Venice

Programul de masterat pregătește chimiști profesioniști care sunt capabili să dezvolte idei originale și să proiecteze noi procese în domeniul cercetării sau într-un cont ... [+]

Programul de masterat oferă studenților masterat o instruire științifică aprofundată și o înțelegere solidă a aspectelor avansate, atât experimentale, cât și teoretice, ale domeniilor principale ale chimiei. Cifra profesionala pe care o au studentii este cea a unui chimist de inalta calificare capabil sa elaboreze si sa aplice idei originale, fie intr-un context de cercetare, fie intr-un mediu aplicativ / industrial. În special, elevii vor putea să proiecteze și să studieze noi reacții sau procese, să efectueze sintezele compușilor noi și să urmeze analiza produselor chimice și a materialelor - fie prin tehnici instrumentale cele mai avansate, fie prin dezvoltarea unor analize inovatoare și complexe metode - și să producă rezultate utilizate instrumente critice de prelucrare a datelor colectate și cele prezente în literatura de specialitate, prin aplicarea cunoștințelor în medii de lucru diferite, acordând o atenție deosebită compatibilității ecologice a proceselor.... [-]

Italia Venice
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 găsește juris doctor
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ca' Foscari University of Venice

Acest program de masterat pregătește experți în conservarea patrimoniului cultural cu o puternică cunoaștere științifică interdisciplinară (chimie, fizică, biologie, info ... [+]

Programul de masterat pregătește oameni de știință de conservare care lucrează în domeniul conservării patrimoniului istoric-artistic, cu o puternică educație științifică interdisciplinară, inclusiv chimie, fizică, biologie, informatică și geologie, precum și tehnologii inovatoare pentru conservarea artefactelor, care vor putea interacționează cu experți din alte domenii implicate în procesul de conservare.

Absolventul va fi capabil să proiecteze și să utilizeze noi tehnologii pentru restaurare, să dezvolte proiecte de prevenire și să efectueze investigații asupra artefactelor.

Despre programul de studiiCerințe și aplicațieNivelul de calificare... [-]
Italia Venice
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 găsește juris doctor
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ca' Foscari University of Venice

Acest curs oferă trei programe curriculare pentru a vă îmbunătăți cunoștințele economice și financiare: un curs de economie cantitativă predat în întregime în limba engle ... [+]

Acest program de masterat își propune să creeze profesioniști cu experiență în domeniile principale de economie și finanțe și o fundamentare temeinică teoretică și cantitativă. Există trei domenii principale de specializare, două predate în întregime în limba engleză. Curriculum-ul economic - QEM (predarea limbii engleze) se axează pe teme economice, cantitative și legale. Elevii care aleg acest curriculum pot participa la programul Erasmus Mundus (QEM). Curricula specializată în domeniul finanțelor (una predată în limba italiană, una în limba engleză) urmărește să echipeze studenții cu competențe pe piețele financiare, în domenii principale de intermediere financiară (credit, finanțe, trezorerie, valori mobiliare, organizare, planificare și control ), gestionarea investițiilor financiare și măsurarea și gestionarea riscurilor financiare, consultanță și asigurare financiară, sisteme de protecție complementară și gestionarea fondurilor de pensii, gestionarea proceselor interne și administrarea băncilor și a intermediarilor financiari în general.... [-]

Italia Venice
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ca' Foscari University of Venice

Acest curs oferă cunoștințe avansate în domeniul limbilor, literaturii și culturii în țările europene și americane postcoloniale și este împărțit în programe diferite (st ... [+]

Acest program de masterat oferă o cunoaștere avansată a limbilor, literaturii și culturilor țărilor europene, americane și postcoloniale, promovând perspective interculturale într-un cadru solid în domeniul științelor umaniste.

Limbi disponibile: Albaneză, engleză-engleză, cehă, engleză, franceză, germană, greacă modernă, poloneză, portugheză și braziliană, romeană, rusă, sârbo-croată, spaniolă.

Curricula disponibilă:

Literaturi și culturi. Sub-curricula disponibile sunt:Studii americane;Studii englezești;Studii franceze;Studii germane;Studii Iberiene;Studii slavice și balcanice.Studii literare și culturale engleze și americane. Sub-curricula disponibile sunt:Studii literare;Studii culturale (diploma comună).Estudios Ibéricos e Iberoamericanos (grad dublu).Master european în etudes françaises și francofonă (grad dublu).... [-]
Italia Venice
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ca' Foscari University of Venice

Acest program de grad în Management vă permite să obțineți o diplomă de a vă introduce la organizațiile publice și private, care se ocupă de orice împrejurări pot apărea ... [+]

Cursul de Master în Management își propune să creeze experți în managementul organizațiilor publice și private care se confruntă cu problemele și oportunitățile dictate de transformările profunde pe scena economică la nivel național și internațional. Cursul dezvoltă cunoștințe și abilități specifice în domeniul managementului prin predare inovatoare care implică în mod activ studentul, comparându-l cu principalii actori din lumea afacerilor și cu instituțiile locale. În funcție de programa aleasă de studenți, cursul oferă și aprofundează aspectele de planificare strategică ale companiilor implicate în procesele de deschidere pe plan internațional, managementul administrativ, planificarea sistemelor și sistemele de control ale afacerilor internaționale sau gestionarea politicilor de distribuție, pentru a valorifica oportunitățile oferite de scenariul economic în care organizațiile sunt chemate să funcționeze.... [-]

Italia Venice
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ca' Foscari University of Venice

Cursul este unic pentru Italia pentru felul său de studiu al relațiilor internaționale asociate cu limbi străine și culturi străine, drept și economie internațională. Veț ... [+]

Programul de masterat în relațiile internaționale comparative se implică în studiul lingvistic și cultural al Europei, precum și în Europa de Est, Asia și lumea atlantică tipică tradiției Ca 'Foscari și, în acest sens, reprezintă o ofertă unică în Italia pentru studierea relațiilor internaționale asociate cu aceste limbi și culturi străine, a drepturilor și a economiei internaționale. Elevii vor putea să studieze aspecte reale prin studierea unor discipline specifice pentru diferite domenii culturale și geopolitice, cu o atenție specială asupra Americii, Mediteranei, Europei de Est, Asiei și a politicilor lor pentru dezvoltarea economică care corespund multor căi ale studiu.... [-]

Italia Venice
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ca' Foscari University of Venice

Cursul oferă studenților o cunoaștere avansată a unei limbi străine, aleasă din următoarele limbi: limbile albaneză, arabă, cehă, engleză, franceză, germană, italiană (LI ... [+]

Programul de masterat dezvoltă o înțelegere lingvistică și culturală avansată a limbii străine alese și capacitatea de a interacționa cu grupuri de cercetare multidisciplinare și multiculturale. Conform programului ales, studenții vor putea examina în profunzime: evoluția istorico-diacronică a limbii alese (metode filologice / informatice pentru interpretarea și editarea textelor); temele și instrumentele didactice pentru predarea limbii străine în limba italiană și a limbilor străine către italieni; instrumente lingvistice pentru analiza obstacolelor în calea limbajului și a achiziției lingvistice în caz de surzenie; analiza formală a limbajului; limbi, cultura și literatura de diferite faze ale dezvoltării lor.... [-]

Italia Venice
Octombrie 2019
Engleză,Italiană
La zi
2 găsește juris doctor
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ca' Foscari University of Venice

Acest program de masterat oferă celor care sunt interesați de nano-tehnologii o educație multidisciplinară puternică în domeniul științei materialelor, chimiei și biologi ... [+]

Acest program de masterat își propune să ofere absolvenților o educație solidă multidisciplinară în fizică, chimie și biologie și abilitatea de a deține poziții de mare responsabilitate în gestionarea complexă a proceselor, cum ar fi planificarea, sinteza și caracterizarea materialelor, de natură biologică. Activitățile educaționale includ activități teoretice și laboratoare referitoare la prepararea și caracterizarea bio- și nanomaterialelor. În special, vor fi investigate caracteristicile fizico-chimice, proprietățile și metodele de preparare a materialelor nano-structurate, precum și aplicațiile acestora.

Despre programul de studiiCerințe și aplicațiiNivelul de calificare... [-]
Italia Venice
Octombrie 2019
Engleză,Arabic,Chinez,Japonez
La zi
2 găsește juris doctor
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Ca' Foscari University of Venice

Acest program de masterat oferă o gamă largă de cunoștințe și abilități privind metodele, instrumentele și tehnologiile care permit gestionarea și analizarea unor cantită ... [+]

Acest program de masterat este predat pe deplin în limba engleză și oferă un spectru larg de cunoștințe și abilități privind metodologia, instrumentele și tehnologia pentru a:

Gestionați și analizați cantități mari de date utilizând statisticile și învățarea în mașină;Proiectați software fiabil, cu accent pe securitate, corectitudine și performanță.

Cele două curricule se concentrează pe sectoarele în creștere ale industriei și pe serviciile italiene și internaționale, cum ar fi Big Data

Curricula disponibilă:

Gestionarea datelor și analiza datelorRestabilirea software-ului și securitatea ciberneticăDespre programul de studiiCerințe și aplicațieNivelul de calificareProgramul de masteratLimba de predare... [-]
Italia Venice
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ca' Foscari University of Venice

Programul de masterat oferă o calificare superioară și o specializare în următoarele domenii: aplicarea metodologiei de cercetare și proiectarea operațiunilor de recupera ... [+]

Programul de masterat oferă o calificare superioară și o specializare în următoarele domenii: aplicarea metodologiei de cercetare și proiectarea operațiunilor de recuperare și reabilitarea mediului; evaluarea resurselor de mediu; gestionarea regională și planificarea și sistemele marine costiere; evaluarea și gestionarea problemelor legate de schimbările climatice și a dinamicii sistemului Pământ, a tehnologiilor de interes pentru mediul înconjurător și a produselor și proceselor mai curate. Elevii sunt încurajați și sprijiniți în realizarea acestor cursuri pentru a dezvolta formarea în domenii profesionale specifice.

Numărul de diplome disponibile / dublu:... [-]

Italia Venice
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Dorsoduro 3246
30123 Venice, Veneto, Italia
Număr de telefon
false
Address
Via Sile 41, 31056 Roncade (TV)
31056 Ca' Tron, Veneto, Italia
Număr de telefon
false