Citește Descrierea Oficială

O SCOALA CU UN NOU CONCEPT: scufundări în cultura italiană și de viață italian!

O limba este rezultatul unei cultura și istoria ITS, tradițiile sale pe teritoriul său

Din 1992, noi, Centrul pentru Studii italiene "Babilonia" din Taormina, Sicilia, ne-am dedicat cu pasiune pentru promovarea patrimoniului nostru italiană și siciliană și cultură, împreună cu studiul limbii italiene. Ne străduim să oferim nu numai o oportunitate de a învăța limba italiană și de a experimenta direct cultura italiană și de viață italian.

Centrul nostru este situat în inima de renume mondial Taormina, cel mai frumos oraș din Sicilia. Taormina, de la vârful Muntele Tauro, se uită peste Golful Naxos, prima colonie grecească din Sicilia, infiintata in anul 735 i.Hr. magnific golful mediteranean-albastru, cu vulcan activ Muntele Etna în fundal oferă o priveliște spectaculoasă de la aproape peste tot în oraș. Taormina este renumit pentru frumusețea sa, patrimoniul său incredibil, istorie, arheologie și arhitectură, precum și pentru reputația sa în primire turiști. Taormina este perfect situat pentru a oferi studenților un acces ușor la frumosul și comori istorice importante din Sicilia.

Cursuri și programele noastre sunt ținute la "Casa Silva", o vila istorica, construita in 1817 doar 200 de metri de Teatrul grec: o comoara de arhitectură, natural și istoric, care Taormina a reușit în mod miraculos pentru a conserva. Vila astăzi se mândrește cu o grădină botanică plină de lux, cu arbori de citrice, plante mediteraneene, palmieri seculari, copaci puzzle maimuță și magnolii, precum și multe alte copaci și plante exotice.

Nu doar o școală de limbi, ci un CENTRU CULTURAL ADEVĂRAT unde studenții noștri internaționali MEET comunitatea locală

La Casa Silva, împreună cu cursurile de limba italiană și cursuri de cultură italiană, Babilonia găzduiește regulat prezentări de carte de către autori, un cine-forum și în timpul verii, pictură și sculptură expoziții în sale de 1.000 de metri pătrați de grădină botanică. În plus, trăim sunt oferite spectacole de teatru și concerte live (jazz și muzică clasică). În net-c @ fe situat în grădina WI-FI elevii se pot bucura de timpul lor liber în copaci verzi pentru a studia, vă relaxa și întâlni colegii lor Babilonia nu este doar o școală de limbi, dar cu adevarat un Centru Cultural, deschide atât la comunitatea locală și de la studenții noștri internaționali, care obține o experiență cultural mai larg și au șansa de a interacționa cu ușurință și să se integreze cu comunitatea locală

O LIMBA nu este rezultatul unui set de reguli gramaticale

O limbă este rezultatul unei culturi și tradițiile sale, istoria sa, stilul de viață și locurile sale. Cu aceasta în minte, dacă doriți o experiență completă cultural din Sicilia, și nu doar să fie un simplu turist, dar să fie un călător adevărat, puteți combina un curs de limbă italiană grup sau lectii private italiene cu nostru

PROGRAME plus ITALIAN

• italian plus siciliană de gatit • italian plus Wine & Food din Sicilia • italian plus siciliană ceramică și decor din ceramică • italian plus drumeții și trekking în Sicilia • italiană plus Scufundări în Sicilia • italiană plus Golf în Sicilia • Italiană plus Literatura • italian plus Istoria Artei • italian plus Istorie și, pentru cei care doresc un pachet mai exclusiv și intens cu 50 + semenii, o invitație specială pentru a se alăture programului nostru "Golden Sicilia".

Centrul pentru Studii italiene găzdui, de asemenea, mai multe programe de universitati din SUA pentru ambele universitare si studenti. Oferim programe pe termen scurt (programe de iarnă și de vară) și programe pe termen lung (programe semestru). Elevii pot transfera direct credite academice sau câștiga credite universitare sau postuniversitare prin Auburn University pentru toate cursurile noastre.

Sperăm să vă urez bun venit în curând la Taormina, Sicilia și oferă posibilitatea de a descoperi insula noastră atât de plin de istorie, atât de plină de cultură, atât de plină de inspirație!

Programe predate în:
Engleză
Italiană

Această școală oferă și:

Babilonia Centro Studi Italiani, Taormina