Read the Official Description

Academia Internațională de la Roma este membra a BAU Rețeaua de Educație Globală, Una dintre cele mai mari grupuri internaționale de lider instituțiilor de învățământ în lumea. La BAU IAR ne propunem să oferim educație unică și oportunități profesionale pentru studenții rețelei noastre globale, cât și cetățenilor UE interesate să își continue studiile și carierele lor pe piețele emergente cele mai de pe piata secolului 21. Programele noastre sunt proiectate pentru manageri, artiști, designeri, antreprenori și profesioniști din orice sector capabil să combine abilitățile de management și o atitudine de auto-starter cu pasiunea pentru inovație și mobilitate dincolo de frontiere. La BAU IAR vei învăța că afacerea este în esență o formă de artă și de modul în care creativitatea, inovația și internaționalizare a face pe Fabricat in Italia un brand premium la nivel mondial. Poarta Orientului în Roma pe strada Piazza Venezia. La BAU Academia Internațională de la Roma veți învăța și experimenta motivele pentru mărfurile italiene sunt recunoscute ca pictograme de stil, creativitate și inovare la nivel mondial, precum și modul de a spori perspectivele de carieră și viața profesională prin exploatarea reputația și potențialul Made in Italy Brand.

MEMBRU AL BAU GLOBAL

BAU Academia Internațională de la Roma este membru al unei rețele globale de instituții academice de conducere.

MADE IN ITALIA EDUCAȚIE

Studiu aprofundat factorii critici de succes și sectoarele competitive cheie ale Made in Italy Brand.

EXPERIMENTAL LEARNING

In-companie de vizite, întâlniri, laboratoare creative pentru a maximiza oportunitățile de carieră pe piețele emergente.

cursuri internaționale

Ia legătura cu studenții din întreaga lume și cufundați-vă într-un mediu multicultural.

O ECHIPA DE EXCELENTA

Experții în domeniile selectate: profesori, manageri, oameni de știință, consilieri ai instituțiilor publice și private și companii.

TRANSFER EUROPEAN DE CREDITE

O ofertă bazată pe standardele Acordului European de la Bologna și sistemul de credite ECTS.

Studiind și care trăiesc în Roma

Studiind la Roma vă oferă posibilitatea unică de a descoperi principalul centru cultural, politic și religios al civilizației occidentale, leagănul de mii de ani vechi tradiții culturale. Experiența de viață în oraș, care oferă lecții valoroase de antreprenoriat și inovație plin de comori arheologice și artistice, centrul de moda, de lux și măiestria: un oraș în cazul în care noul întotdeauna vine prin contaminarea vechi.

Programs taught in:
Engleză

Rome Italy - Into Your Bloodstream - City and Culture