Accademia del Lusso

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Studierea în siguranță

Accademia del Lusso ia foarte în serios siguranța studenților și a personalului său și respectă toate reglementările guvernamentale și ale autorităților locale cu privire la situația de urgență curentă. Cursurile sunt organizate personal, acolo unde este posibil, și online (streaming live / la cerere) folosind metode inovatoare și eficiente de înaltă calitate, atunci când este necesar.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul web la adresa href = "accademiadellusso.com/en

---

Oportunitate de bursă

O oportunitate de bursă la Accademia del Lusso este disponibilă în prezent pentru studenții internaționali (din UE și din afara UE) care solicită fie cursul de masterat în designul modei durabile, fie cursul de masterat în managementul comunicării de modă, începând din ianuarie 2021, predat în limba engleză. Termenul limită de înscriere: 14 decembrie 2020. Contactați școala pentru mai multe detalii.

Accademia del Lusso

Școala de modă și design

Școala de modă și design Accademia del Lusso a deschis în 2005 cu obiectivul specific de a oferi educație de înaltă calitate tinerilor interesați să înceapă o carieră în industria modei și design, precum și profesioniștilor care lucrează deja în sectorul care doresc să îmbunătățească sau să actualizeze abilitățile și cunoștințele lor.

Metoda educațională a Școlii de modă și design se bazează pe o abordare inovatoare, cu două căi de învățare care sunt strâns conectate: calea tehnică creativă destinată producției și calea administrativă dedicată managementului.

Metoda de predare distinctivă a Accademia del Lusso este, de asemenea, rezultatul expertizei și experienței personalului didactic, care sunt profesioniști consacrați în diverse domenii ale modei și designului. Acest lucru permite o educație multi-disciplinară care este actualizată continuu și ferm legată de piața locurilor de muncă.

În plus, colaborarea School of Fashion cu afaceri importante din industrie permite studenților să lucreze la proiecte sau proiecte în curs de desfășurare și să-și finalizeze educația cu o experiență extrem de instructivă care poate fi garantată doar prin contactul direct cu lumea profesională .

Cursuri oferite

Cursuri de master: concepute pentru studenții care au o diplomă de licență sau superioară și care doresc să obțină o pregătire de specialitate care să le permită să îndeplinească poziții în managementul modei și de lux în afaceri prestigioase din întreaga lume.

Cursuri de 3 ani: pentru cei care și-au terminat studiile liceale și care doresc să urmeze un curs la nivel universitar care să le ofere o pregătire teoretică și practică solidă necesară pentru a funcționa în industria modei și a designului.

Cursuri intensive de 1 an: pentru cei care și-au terminat studiile liceale sau universitare și care doresc să urmeze un curs intensiv de îmbunătățire și completare a cunoștințelor existente, pentru a deveni un profesionist competent și a dezvolta o carieră în industria modei și designului .

Cursuri pe termen scurt: ideale pentru cei care studiază sau lucrează în prezent și care nu au timp să se dedice unui curs pe termen lung. Ele pot fi văzute ca o introducere în modă și ideale pentru toate profilurile atunci când se bazează pe noțiuni generale sau ca cursuri de perfecționare potrivite pentru profesioniști atunci când se concentrează pe domenii specifice din cadrul sectorului.

Cursuri pregătitoare: acestea au loc înainte de începutul fiecărui an universitar și sunt accesibile celor care au fost deja înscriși la un curs de modă sau design de la Accademia del Lusso . Cursurile pregătesc elevii în ceea ce privește îmbunătățirea limbajului, le oferă noțiuni esențiale de modă și design și, de asemenea, servesc pentru a ajuta elevii să se integreze în noul lor mediu în Milano.


Motive de top pentru a studia la Accademia del Lusso

  • 100% Școala italiană de modă și design
  • Dimensiunea maximă a clasei a 12 de studenți pentru interacțiunea activă și dinamică cu profesorii și pentru a profita la maximum de curs
  • Personalul didactic format exclusiv din profesioniști calificați care lucrează în prezent în sectoarele de modă și design pentru transferul constant al experienței de lucru actualizate către studenți
  • Metodă combinată de predare combinând lecții de teorie cu experiențe practice pe teren (ateliere de lucru: vizite externe, seminarii de la profesioniști de modă și design binecunoscuți, participare la evenimente exclusive, lucrul la proiecte pe baza comenzilor companiilor, experiență de prognozare a tendințelor în capitalele europene)
  • Cursuri predate direct în limba engleză de către profesori, fără clase tulburătoare de interpreți
  • Excelente oportunități de stagiu datorită legăturilor solide cu firmele de modă și design din cadrul sectorului de lux gestionat de Oficiul de carieră ADL
  • Localizare de lux la nr.5 pe Via Montenapoleone, una dintre cele mai importante străzi din lume
  • Biroul de asistență pentru studenți oferă asistență în procedurile de viză și imigrare și pentru găsirea unui spațiu de cazare adecvat la Milano, precum și pentru îngrijirea studenților internaționali în toate aspectele vieții lor la Milano
  • Scopul principal al cursurilor ADL este de a pregăti și de a califica studenții pentru intrarea imediată și cu succes în piața competitivă de muncă de astăzi


Infrastructură / facilități de predare

Accademia del Lusso oferă studenților ateliere profesionale și laboratoare de calculatoare echipate cu iMac și cele mai noi hardware și software. Școala include, de asemenea, un adevărat magazin cu ferestre, modele și laboratoare de croitorie, precum și spații mari pentru ședințe foto și sesiuni de modă de modă.


Facultatea specializată

Profesorii de la Accademia del Lusso sunt profesioniști cu înaltă calificare care lucrează în mod curent în sectoarele de modă și design, iar cei mai mulți predau exclusiv studenților ADL. Aceasta asigură transferul constant al experienței de lucru la zi pentru studenți, precum și contactul direct cu companiile profesorilor.


Destinații de plasare

Biroul de carieră al Accademia del Lusso lucrează pentru a conecta studenții cu întreprinderile pentru a crea oportunități excelente pentru un stagiu care devin adesea deschideri pentru plasare. Acest birou eficient îi ajută pe elevi să creeze CV și portofoliu, cu scopul de ai educa pe aceștia în a face cereri de locuri de muncă și de a-și propune profilurile în cel mai bun mod posibil.


Top companii de recrutare

Valentino, Prada, Fendi, Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo, Bottega Veneta, LVMH, Hugo Boss, Vivienne Westwood, Ermenegildo Zegna, John Richmond, Krizia, L'Espresso, L'Oreal, Luxottica, Marina Rinaldi, Stefanel, Baci și Abbracci, OVS, +39 Manifacture, UPIM, etajul 1, AB & COM, Aeffe, Agent Lux Venture, Alviero Martini, Antonio Marras, Barbara Giannelli, Be-Ma, Betty Blue, Brooks Brothers, Cashmira, Celine, Editura Class, Colangelo, Columbus, Conde Nast, Corps et Ame, Datura, PEM Publishing, Emilù, Eres, Fabrizio Melzi, Fashionist, Franca Soncini, Francesco Scognamiglio, Fun and Fashion, Future Concept Lab, GF Service, Gianfranco Femzia, Gruppo Zannier, Chitară, Ileana Turrini, Info Draft , Ingenio, Insight Communication, JM Fashion & Advertisement, Jonofui, Krizia, L’Autre Chose, Le Van Kim, Les Copains, Marly’s Fashion, Martin Margiela, Matteo Sorbellini, Monica Leoni, Revista Muse, Nardelli, Page Adv, Philippe Plein, Popai, Prime Donne, Ruffo, SP Management, Saatchi & Saatchi, Sabat ini, Salima Arfoudi, Schema, Scudrera, So jeans, Società Italia, Staff International, Studio Re, Studio Uno, Tosi Communication, Ulisse Barbi, Uragano studio, Urrà, Videolook, Vigevano 41, VW Consultin White Gallery, XT.

Locații

Milano

Address
Accademia del Lusso S.r.l.
Via Montenapoleone 5

20121 Milano, Lombardia, Italia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră