Accademia Costume & Moda

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1964 la Roma, Accademia Costume

Acesta oferă cursuri de masterat și masterat recunoscute legal de Ministerul italian al Educației, Universităților și Cercetării în cadrul organismului care guvernează învățământul superior artistic.

Cultură, Design și Craftmanship legate de o abordare de laborator sunt punctele-cheie ale misiunii educaționale a școlii. Obiectivul este de a ajuta studenții să-și înceapă cariera, sprijinindu-i în modelarea și consolidarea identității lor creative.

Cultură și experimentare îmbinate cu Design și Craftmanship sunt unitatea noastră de a oferi Sistemului de modă și industriei de divertisment, designerilor tineri capabili să răspundă nevoilor lor.

Alumni de astăzi includ directorul creativ al lui Gucci, Alessandro Michele, predecesorul său Frida Giannini, Albino D'Amato, Maurizio Galante, Marco Mastroianni, Responsabilul Création Matières Chez Louis Vuitton, Fendi-Dior, Aldo Maria Camillo și mulți dintre cei mai importanți profesioniști industria modei globale. Accademia are un raport de plasare de peste 85% din totalul populației din cele mai prestigioase case de modă internaționale și producții de divertisment

Accademia este doar rețeaua de plecare.

116872_BOF2019.jpg

Locații

Roma

Accademia di Costume e di Moda

Address
Via della Rondinella, 2
00186 Roma, Lazio, Italia
Număr de telefon
+39 06 686 8169