Accademia Europea di Firenze – Scuola internazionale di Arti e Cultura Italiana

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Accademia Europea di Firenze este o performanță și de arte liberale școală format din noastre de licență colegiu, absolvent, instruire profesională, filialele locale de performanță, și programe culturale. AEF este înrădăcinată într-o combinație de excelență academică, experiența de performanță, și imersiune culturală. Personalul nostru este format din instructori talentați, profesori, administratori și dedicate pregătirea studenților pentru lumea profesională într-o societate din ce în ce la nivel mondial. Școlile noastre sunt dedicate performante și artele liberale, printr-o mare varietate de cursuri.

mediul academic

AEF prioritizează integritate de învățământ, creșterea individuală, precum și o experiență educațională și personală interconectate și cuprinzătoare. Ne străduim pentru a crea programe full-imersiune, cu o structură potrivită pentru a îmbunătăți experiența și creșterea studenților în domeniul lor de studiu. La AEF, ne angajăm fiecare elev în relațiile personale / profesionale pentru a asigura siguranta si confortul lor.

Fie că este limba, arta, istorie, muzică, sau orice alt curs, elevii sunt învățați în interiorul clasei și sunt încurajați să accelereze progresul lor prin participarea la nenumărate activități AEF în afara din sala de clasă.

mediul academic

O piatră de temelie a filozofiei noastre de învățământ este învățare experiențială și care să permită studenților noștri să se scufunde complet în florentin și cultura europeană. Elevii provin din întreaga lume pentru a vedea acest oraș spectaculos și personalul AEF se angajează să asigurându-vă că studenții noștri fac, în timp ce ridicare în același timp înțelegerea fiecărui elev și stăpânirea a conținutului acoperit în sala de clasă.

mediul academic

Misiune

Cel mai bun International School Florența

Misiunea Accademia Europea di Firenze este de a oferi programe academice focalizate, profunde, și cuprinzătoare legate de cultura locală. Împuternicirea artiști care aspiră, muzicieni, și studenți din toate mediile pentru a crea, să învețe, să efectueze, și să crească profesional în locul de nastere al Renasterii.

Resursele AEF lui din Florența extinde dincolo de sala de clasă, care să permită elevilor să experimenteze orașul în contextul studiilor lor particulare. Studenții sunt împinse pentru a învăța și experimenta istoria de ambarcațiuni și studiile lor, încercând în același timp de a inova și împingeți domeniul lor mai departe.

Scopul nostru este de a stimula curiozitatea intelectuală și ambiția corpul nostru de student pentru a maximiza potențialul lor ca elevi și profesioniști.

Viziune

AEF a fost infiintata pentru a promova și de a reînnoi discipline artistice într-un oraș renumit pentru istoria sa și schimbarea inovații.

Să ofere programe academice provocatoare care modelează mintea iscoditoare capabil de:

  • Abordarea discipline academice cu mentalitatea de a înțelege profund principiile trecut și modul în care acestea sunt prezente în contextul actual.
  • Învățare Transformarea, cunoștințe și experiențe culturale în instrumente care modelează viitorul de mâine.
  • Contribuția la cultura locală cu constatările, de cercetare, și creații dezvoltate de-a lungul studiului.
  • Pentru a oferi excelente facilități profesionale și academice capabile de a inspira potențial de învățare al elevului.
  • Pentru a merge dincolo de învățare la clasă prin promovarea interacțiunii elev cu societățile multiculturale și prezențe creative în orașul Florența.

Locații

Florenţa

Address
Via Cavour 37
50129 Florenţa, Toscana, Italia

Programe

Această școală oferă și: