Il Sole 24 ORE Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

24 ORE Business School a dezvoltat programe de dezvoltare profesională de formare de afaceri inovatoare și de specialitate și scopul de a ajuta absolvenți doar începutul carierei lor de a dobândi cunoștințe și competențe noi, precum si manageri maturi și profesioniști care au nevoie să actualizeze competențele existente sau dezvoltarea de noi domenii de expertiza . Programele sunt concepute pentru persoanele fizice care lucrează atât în ​​sectorul public și privat.

Concentrându-se pe nevoile variate ale tinerilor manageri si profesionisti, programa sunt actualizate continuu pentru a lua în considerare cele mai noi tendinte de afaceri. Editorii experiență cu medii în domeniul educației identifica subiecte-cheie, punând în mișcare un dialog bogat între experți, jurnaliști și mai mult de 6000 de managerii care participa in fiecare an. Sole 24 de programe de educație ORE scopul de a oferi o pregătire concretă în domeniile economie, finanțe și management.

Sole 24 ORE programe de educație includ:

  • Evenimente anuale - Grade de specialitate de masterat - Executive Master - cursuri și conferințe - E-learning - in-house de educație - de dezvoltare profesională

Ofertele Business School:

Un program de Master full-time, care include experiența de muncă acumulată prin stagii, care oferă tinerilor studenți cu un avantaj competitiv mai mare pentru a intra în forța de muncă la un nivel superior de calificare și experiență.

Executive24 Maestrul este conceput pentru managerii ocupati si antreprenori care trebuie să fie echilibrate obligațiile lor profesionale cu nevoia lor de învățare continuă într-o lume dinamică. Învățarea supleanți programului distanță cu sesiuni on-campus, pentru a permite o experiență educațională mai flexibilă.

Master24 este proiectat pentru auto-cursanți și se bazează pe o formulă inovatoare de învățământ la distanță, care profită de o sală de clasă multimedia care include accesul și interacțiunea cu experți.

Participanții la programele de învățământ au acces la mare bogăție Sole 24 ORE de înaltă calitate, resurse multimedia.

Facultatea include experți italiene și internaționale cu înaltă calificare, care au experiență, atât în domeniile lor, precum și în sala de clasă. Ei folosesc o abordare pragmatică, care este orientată spre nevoile oamenilor de afaceri.

150 de burse disponibile pentru studenți.

Scoala de Afaceri a acordat întotdeauna o atenție deosebită în dezvoltarea și menținerea relațiilor strânse cu unele dintre cele mai importante companii și firme de consultanță în Italia și în întreaga lume. Colaboram in prezent cu mai mult de 600 de parteneri de afaceri respectat pe plan internațional. Această rețea permite Sole 24 ORE să se integreze realitatea de afaceri în programele sale de formare, oferind astfel aplicatii solide si practice pentru învățarea.

E-learning Platforma Sole 24 ORE lui permite elevilor să împărtășească documente, mesaje și de a crea o comunitate.

Stagii sunt o parte integrantă a programului de masterat și reprezintă o oportunitate importantă pentru absolvenți de a intra pe piața forței de muncă. Rețeaua extinsă de contacte din sectorul corporativ, profesionale și financiare, împreună cu pregătirea oferită de programul de masterat, oferă elevilor oportunități de a intra firme importante atât în ​​Italia, cât și în străinătate.

Plasare carieră urmează la finalizarea cu succes a programului de Master și constă în introducerea solicitanților calificați organizațiilor, potrivite CV-uri ale studenților (curriculum vitae) cu nevoile firmelor. Scopul este de a se asigura că absolvenții câștiga experiență relevantă și semnificativă care le va permite să-și continue dezvoltarea carierei lor profesionale.

Locații

Milano

Il Sole 24 ORE

Address
GRUPPO 24ORE Via Monte Rosa 91
20149 Milano, Lombardia, Italia
Număr de telefon
+39 02 30221