Citește Descrierea Oficială

118207_wnybrsytt-hyph.jpg

Aici vei fi cine vrei să fii

Universitatea din Haifa este cea mai mare universitate din Israel în domeniile umaniste, științe sociale, cercetare marină și educație. Se află la 7 facultăți, 8 școli și 72 de centre de cercetare .

Alăturați-vă unuia dintre cele 18 programe internaționale de masterat în limbi străine într-o varietate de discipline . Programele de unul și doi ani sunt concepute astfel încât să vă ofere instrumentele și abilitățile necesare pentru a reuși într-un domeniu la alegere.

Ne propunem să vă oferim experiențe practice care vă vor conduce spre succes într-o piață globală extrem de competitivă . Veți avea ocazia să studiezi cu studenți din Israel și din întreaga lume și să beneficiați de o rețea de sprijin și de personal din facultate.

Alegeți un program:

Un program de masterat de un an
Programe de master extins
 1. Dezvoltarea copilului
 2. Studii de diplomatie
 3. Studii germane și europene
 4. Global Green MBA
 5. Global Health Leadership and Administration (MPH)
 6. Studii despre Holocaust
 7. Studiile Israelului
 8. Studii evreiești
 9. Civilizațiile maritime
 10. Studii Orientul Mijlociu (nou)
 11. Studii de securitate națională
 12. Managementul Păcii și al Conflictelor
 13. Arheologie preistorică
 14. Managementul public și politica (nouă)
 15. Statistici
 1. Relații internaționale (diplomă duală cu Universitatea din Varșovia)
 2. Marine Geosciences (MSc)
 3. MBA Internațional (Focus: Asia)

Pentru informații detaliate despre toate programele și pentru a aplica, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de anchetă din partea dreaptă.

Idei sumare

 • 18 engleza-predate programe de masterat
 • Un program de masterat de un an
 • Campus Multicultural
 • Pregătire accesibilă
 • Atenție personală
 • 18.000 de studenți
 • 1.200 de studenți internaționali din 50 de țări diferite

Cerințe de admitere

Acum revizuim cererile pentru anul universitar 2019-2020, care va începe în luna octombrie. Termenul limită pentru depunerea cererii este 15 martie.

 • Documentația originală a diplomei de licență și a transcrierii de la o instituție acreditată de învățământ superior
 • Minim 3.0 GPA, în medie 80% sau echivalent
 • Două scrisori de recomandare
 • Declarație personală
 • Curriculum Vitae / Rezumat
 • Scorurile TOEFL (dacă limba maternă nu este limba engleză)

Notă: Pot fi solicitate documente suplimentare și / sau cursuri prealabile, în funcție de program.

Taxa de depunere este de 100 $

burse de studiu

Bursele sunt disponibile!

Școala Internațională a Universității din Haifa oferă burse pe bază de nevoi pentru studenții internaționali. Există, de asemenea, burse la nivel de facultate pentru majoritatea programelor. Încurajăm studenții să exploreze opțiuni suplimentare de finanțare externă.

Termenul de depunere este 15 aprilie.

118399_ScreenShot2019-07-15at1.55.12PM.png

Campusul nostru

Situat pe vârful Muntelui Carmel, cu vederi impresionante spre Marea Mediterană și amplasat lângă pădurea națională Carmel, Universitatea din Haifa oferă un cadru ideal pentru experiența dvs. internațională în studii aprofundate.

Orașul Haifa este una dintre cele mai mari metropole din Israel și un centru major pentru industria locală de înaltă tehnologie. În fiecare an există aproximativ 40.000 de studenți în oraș, ceea ce îl face un loc prietenos pentru a continua învățarea superioară.

Facultatea noastră și populația studenților sunt unice în compoziția sa. Găzduim un mozaic cultural incitant și inspirat de evrei seculari și religioși, arabi creștini și musulmani, druzi, beduini și circasieni , noi imigranți, israelieni nativi și un număr din ce în ce mai mare de studenți și personal internațional. Universitatea din Haifa este cea mai pluralistă instituție a învățământului superior din Israel și servește drept exemplu pentru modul în care cercetarea și predarea excelente pot fi realizate într-o atmosferă de respect și incluziune reciprocă.

Veniți la Școala Internațională de la Universitatea din Haifa și descoperiți noi interese și persoane, extindeți-vă baza de cunoștințe și explorați culturi noi într-o atmosferă de coexistență, toleranță și respect reciproc.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Haifa, International School

Programul internațional MPA oferă o specializare în Administrația Publică, Management Public și Studii de Politici, care va pregăti studenții să direcționeze politica și ... [+]

Descrierea programului

Democrațiile moderne se confruntă cu provocări complexe, care s-au intensificat doar în ultimul deceniu. Funcționând în medii complexe externe și interne , guvernele și organizațiile publice trebuie să se adapteze în mod constant la condițiile în schimbare și să găsească modalități și instrumente inovatoare pentru a analiza realitatea și a gestiona afacerile publice în mod eficient și corect.

În ultimii ani, multe sisteme politice au prezentat crize și provocări semnificative care au transformat modurile de guvernare . Există indicii că nemulțumirea publică și neîncrederea guvernului sunt în creștere rapidă, în special în timpul crizei economice profunde din ultimii ani. Preocupările sociale și economice au devenit din ce în ce mai acute în democrațiile moderne, întrucât o inegalitate economică crescândă încurajează inegalitățile politice și declanșează tulburări politice. Acest proces se accelerează din cauza guvernării ineficiente și a deteriorării încrederii publice în guvern.... [-]

Israel Haifa
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MA

University of Haifa, International School

Programul de masterat internațional de arte în domeniul dezvoltării copilului a fost înființat cu scopul de a îmbunătăți viața copiilor expuși riscului în țările în curs ... [+]

Descrierea programului

Programul de masterat internațional de arte în domeniul dezvoltării copilului a fost înființat cu scopul de a îmbunătăți viața copiilor expuși riscului în țările în curs de dezvoltare din întreaga lume prin instruirea și promovarea conducerii profesionale care va promova diverse agende pentru a atinge acest obiectiv.

Programul este oferit prin intermediul Facultății de Științe Sociale în colaborare cu Centrul pentru Studiul Dezvoltării Copilului și Școala Internațională, Universitatea din Haifa . Predat în limba engleză, programul de un an cu program complet este conceput pentru a instrui următoarea generație de experți internaționali care se vor concentra asupra întrebărilor presante privind natura dezvoltării copilului și modul în care acesta se aplică vieților copiilor și familiilor acestora din țările în curs de dezvoltare .... [-]

Israel Haifa
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Haifa, International School

Noul program de studii postuniversitare în diplomație își propune să elucideze rolul diplomației ca principal vehicul și mecanism pentru abordarea sistematică a unui șir ... [+]

Descrierea programului

Dinamica mediului internațional contemporan , complexă și interconectată, este o provocare pentru analiștii politici, factorii de decizie și oamenii de știință, deopotrivă. Această situație este deosebit de relevantă pentru regiunile Orientului Mijlociu și mediteraneene, ca zone pline de tensiuni cronice, conflicte interne și internaționale și care se confruntă cu mai multe probleme sociale și economice acute.

În acest context, noul program de studii postuniversitare în diplomație își propune să elucideze rolul diplomației ca instrument principal și mecanism de abordare sistematică a unui spectru larg de probleme care afectează întreaga regiune și care nu mai pot fi tratate în mod eficient exclusiv din un punct de vedere unilateral sau bilateral îngust.... [-]

Israel Haifa
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Haifa, International School

Departamentul de Studii Evreiești de la Universitatea din Haifa este încântat să introducă un nou program internațional de studii evreiești în istoria, filosofia și gândi ... [+]

Descrierea programului

Programul Internațional de Studii Evreiești în istoria, filosofia și gândirea evreiască. Cursul oferă o combinație cuprinzătoare de studii iudaice care testează împreună Studiile biblice și talmudice, istoria evreiască, filosofia și misticismul.

Concentrarea programului se extinde de la epoca biblică până la cea modernă și este predată de experți în domeniile studiilor biblice, scroll-urilor din Marea Moartă, antichitatea timpurie și târzie, Evul Mediu, moderna timpurie și istoria și gândirea evreiască modernă. Programul nostru paralel cu limba ebraică atrage anual peste două sute de elevi și acum suntem fericiți să îi oferim studenților din întreaga lume.... [-]

Israel Haifa
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Haifa, International School

Programul internațional Master of Arts în Studii Germane și Europene de la Universitatea din Haifa este lansat ca parte a activităților didactice ale HCGES. ... [+]

Descrierea programului

Centrul Haifa pentru Studii Germane și Europene (HCGES) este un joint-venture al Universității din Haifa și al German Academic Exchange Service (DAAD - Deutscher Akademischer Austausch Dienst). HCGES a fost înființată în 2007, cu scopul de a expune elevii, cercetătorii și comunitatea în ansamblul ei la un spectru bogat de teme legate de Europa modernă și, în special, de Germania, din 1945.

Programul internațional Master of Arts în Studii Germane și Europene de la Universitatea din Haifa este lansat ca parte a activităților didactice ale HCGES. Programul MA este conceput pentru a familiariza studenții cu subiecte legate de Germania și Europa, subliniind perspectivele evreiești și israeliene, precum și relația dintre Orientul Mijlociu și Europa. Programul este interdisciplinar și permite studenților să se apropie de studii germane și europene dintr-o varietate de unghiuri oferind în același timp studenților posibilitatea de a se angaja cu alte departamente pentru o educație bine rotunjită.... [-]

Israel Haifa
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Haifa, International School

Programul de masterat internațional în studiile Israel oferă studenților oportunitatea unui studiu aprofundat al statului Israel de la începutul mișcării sioniste până în ... [+]

Descrierea programului

Programul de masterat internațional în Israel oferă studenților posibilitatea de a participa într-un studiu aprofundat al statului Israel, care acoperă perioadele de la începutul mișcării sioniste până în prezent. Cursul își propune să elucideze fundamentele teoretice ale proiectului sionist, comunitățile diasporei evreiești și relația lor cu statul modern al Israelului și complexitatea profundă a societății israeliene în lumina caracterului său multicultural.

Anii recenți au cunoscut o creștere fără precedent a interesului științific în istoria, politica, societatea și cultura israeliene. Numeroase programe, centre de cercetare și dotări de catedră în studiile Israelului au fost înființate în America de Nord și în Europa, adăugând o dimensiune nouă, proaspătă și inovatoare programelor existente în studiile iudaice.... [-]

Israel Haifa
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Haifa, International School

Programul se concentrează pe preistoria și paleoenvironmentul regiunii Muntele Carmel și fiecare student poate alege să se specializeze într-unul dintre numeroasele teme ... [+]

Descrierea programului

Atât un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, cât și o rezervație a biosferei, zona Muntele Carmel dezvăluie o secvență de evoluție umană de aproape 500.000 de ani, expusă în peșteri, adăposturi rock și situri în aer liber de-a lungul văilor montane și câmpiei de coastă din apropiere. Spre deosebire de orice altă regiune din lume, siturile cheie din Muntele Carmel, cum ar fi pesterile Tabun și Skhul , păstrează dovezi ale populației moderne atât umane, cât și neandertale, la locații mai puțin de 100 de metri una de cealaltă. Ca atare, situat pe muntele Carmel, Universitatea Haifa oferă studenților un cadru ideal pentru studiul arheologiei preistorice și o oportunitate neprețuită de a participa la cercetări în teren pe întreg teritoriul Israelului.... [-]

Israel Haifa
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Haifa, International School

Programul Internațional de Master în Civilizațiile Maritime oferă studenților o oportunitate excepțională de a explora istoria, arheologia și structura societăților marit ... [+]

Descrierea programului

Programul Internațional de Master în Civilizațiile Maritime oferă studenților o oportunitate excepțională de a explora istoria, arheologia și structura societăților maritime, precum și mediul natural în care s-au dezvoltat și mediile antropice în care există în prezent. Elevii înscriși în program examinează o varietate de domenii legate de civilizațiile maritime și mediul marin, inclusiv arheologia de coastă și subacvatică, biologia și ecologia marină, istoria maritimă, geologia maritimă și geomorfologia.

Curriculumul interdisciplinar oferă cursuri avansate de cunoștințe și de cercetare studenților interesați în explorarea interacțiunilor umane cu marea într-un mediu dinamic de învățare.... [-]

Israel Haifa
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Haifa, International School

Facultatea de Științe Sociale este încântată să ofere un program riguros de studii postuniversitare la nivel internațional în domeniul Păcii și Managementului Conflictelo ... [+]

Descrierea programului

Facultatea de Științe Sociale este încântată să ofere un program riguros de studii postuniversitare la nivel internațional în domeniul Păcii și Managementului Conflictelor . Privită atât prin obiectivele internaționale, cât și prin cele regionale, domeniul de gestionare a conflictelor va fi explorat în multele sale aspecte, cu o atenție deosebită acordată conflictului din Orientul Mijlociu, în timp ce elementele conceptuale, practice și comparative ale gestionării conflictelor din alte conflicte globale sunt examinate.

Fiind o societate profund divizată și o țară aflată într-un conflict prelungit cu alte țări din regiune, Israelul este un mediu unic pentru un program al cărui scop este de a permite studenților să înțeleagă modul în care conflictele se desfășoară de la nivelul localnic și se deplasează prin halele guvernului comunității internaționale. Israel oferă oportunități excelente de studiu pe teren, care permit studenților să vadă modul în care încercările de gestionare a conflictelor și de promovare a proceselor de coexistență, înțelegere reciprocă și pace se dezvoltă și se înrăutățește și reprezintă un laborator de lucru în timp real pentru studenții internaționali și israelieni avansați, oferind întâlniri cu conflicte în curs, precum și eforturi reușite și eșuate pentru realizarea păcii.... [-]

Israel Haifa
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Haifa, International School

Programul de masterat internațional de arte în statistici de la Universitatea din Haifa din Israel este dedicat să vă ofere o educație riguroasă, modernă și actualizată î ... [+]

Descrierea programului

În ultimul deceniu, sa înregistrat o creștere dramatică a dimensiunii și a complexității datelor colectate atât de industrie, cât și de comunitatea academică . Exemplele includ date genomice și proteomice, pe de o parte, și date sociale și date de comerț electronic pe de altă parte. Disponibilitatea unor astfel de cantități mari de date are un impact important atât asupra cercetării academice, cât și asupra practicilor de afaceri. În special, schimbă natura și concentrarea profesiei statistice.

Departamentul de Statistică de la Universitatea din Haifa este dedicat să ofere studenților săi o educație riguroasă, modernă și actualizată în această epocă interesantă pentru profesia noastră. Ne concentrăm pe fundamentale în timp ce învățăm cele mai noi metode și aplicații. Subliniem know-how-ul computational, intelegerea ideilor statistice si abilitatea de a le aplica . Ne pregătim absolvenții să analizeze și să tragă concluzii semnificative din date, o abilitate care devine din ce în ce mai importantă. Scopul nostru este să vedem absolvenții să își asume roluri principale, în cadrul profesiei, indiferent de opțiunile lor de carieră.... [-]

Israel Haifa Polonia Varşovia
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Haifa, International School

Predat în limba engleză timp de un an, din septembrie până în august, Programul de studii universitare internaționale în domeniul securității naționale este destinat stud ... [+]

Descrierea programului

Predat în limba engleză timp de un an, din septembrie până în august, Programul de studii universitare internaționale în domeniul securității naționale este destinat studenților și profesioniștilor care sunt serios interesați de domeniul securității naționale în sensul cel mai larg al termenului. Elevii vor examina interdependența complexă dintre dimensiunile sociale, politice, etice, diplomatice, economice și militare ale securității naționale pentru a crea o imagine completă a stării națiunii.

Confruntându-se cu o provocare de lungă durată în centrul unui mediu regional în mare parte ostil, chiar și cu decenii înainte de înființarea sa, Israelul a acumulat experiența în abordarea problemelor de securitate națională și a dezvoltat o abordare cuprinzătoare în acest domeniu, combinând teoria academică cu lumea reală constrângeri.... [-]

Israel Haifa
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Haifa, International School

Programul Multidisciplinar de Masterat în Studiile Holocaustului de la Universitatea din Haifa este dedicat creării și cultivării unei noi generații de cercetători în dom ... [+]

Descrierea programului

Programul unic, multidisciplinar de masterat în studiile despre Holocaust este dedicat creării și dezvoltării unei noi generații de cercetători și educatori în domeniul holocaustului. Pe lângă un curriculum riguros și diversificat cu academicieni și cercetători de vârf, elevii noștri dobândesc experiență profesională prin oportunități de stagiu la diverse instituții legate de Holocaust, seminarii, un tur de studiu străin și oportunități de voluntariat cu supraviețuitori ai Holocaustului dedicarea în domeniul studiilor privind Holocaustul.

Ce veți studia

Programul oferă cursuri privind istoria perioadei Holocaustului și a celui de-al doilea război mondial , precum și cursuri privind aspectele psihologice ale traumei, antropologiei memoriei, genocidului și crimelor împotriva umanității, dreptului internațional, studiilor muzeale, educației privind Holocaustul și expresiilor culturale ale Holocaustului în film și literatură. Sunt oferite, de asemenea, cursuri de limbă în limbile idiș și germană. Sunt disponibile atât pasaje teze, cât și piese non-teatrale.... [-]

Israel Haifa
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Haifa, International School

Programul oferă instruire, formare și cunoaștere de primă mână cu afacerile din Orientul Mijlociu și oferă instruire și îndrumare academică, formare profesională și oport ... [+]

Descrierea programului

Programul oferă instruire, formare și cunoaștere de primă mână cu afacerile din Orientul Mijlociu și oferă instruire și îndrumare academică, formare profesională și oportunități pentru întâlniri culturale apropiate în cadrul bogat și dinamic al Haifei .

Promovarea întâlnirilor Orientului Mijlociu atât în timp cât și în spațiu - inclusiv întâlniri religioase, culturale, politice și ideologice. Orașul Haifa, în general, și campusul Universității din Haifa, în special, sunt un laborator viu în care grupurile religioase și etnice, precum evreii, musulmanii, creștinii și Baha'ii, precum și Druze, Bedouin și Circasieni, trăiesc, interacționează și studiază unul lângă altul, constituind un microcosmos al Orientului Mijlociu.... [-]

Israel Haifa
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Haifa, International School

Școala de Științe Politice din cadrul Universității de Științe din Haifa, în colaborare cu Institutul de Relații Internaționale din cadrul Universității din Varșovia, ofe ... [+]

Diplomă dublă cu Universitatea din VarșoviaDescrierea programului

Școala de Științe Politice din cadrul Universității de Științe din Haifa, în colaborare cu Institutul de Relații Internaționale din cadrul Universității din Varșovia, oferă acum o diplomă de diplomă internațională cu diplomă dublă, prin care studenții pot să utilizeze resursele, expertiza și curriculum-urile ambelor universități și să primească acreditare de la ambele la finalizarea cursului de studiu.

Școala de Științe Politice de la Universitatea din Haifa , înființată în 1972, oferă studenților resursele și talentul unuia dintre cele mai proeminente centre de cercetare academică din Israel care se ocupă de predare și bursă în domeniile diplomației, gândirii politice, relațiilor internaționale, politica publică, administrația publică, administrația locală, politica comparativă și israeliană. Direcția Relații Internaționale a fost înființată în anul 2000 ca parte a Școlii de Științe Politice și joacă un rol important în formarea viitoarei generații de cercetători și practicieni în domeniul relațiilor internaționale.... [-]

Israel Haifa Polonia Varşovia
Octombrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of Haifa, International School

În ceea ce privește mediul estic mediteranean, laboratorul nostru marin natural, Programul în Geosciences marine oferă studenților o oportunitate unică de a dezvolta expe ... [+]

Descrierea programului

Cu estul Mediteranei ca laboratorul nostru natural marin, M.Sc. International Programul în Geosciences marine oferă studenților o oportunitate unică de a dezvolta experiența științifică practică pe mare, alături de un curriculum academic riguros.

Înființată în 2007, ca parte a Școlii de Științe Marine multidisciplinare Leon H. Charney, Departamentul Marine Geosciences combină cercetarea și studiile universitare cu privire la mediul marin în următoarele discipline principale: geofizică de explorare, cartografierea pe fundul oceanului, teledetecție, geodinamică, tectonică, marine și sedimentologie de coastă, geochimie, oceanografie chimică și fizică.... [-]

Israel Haifa
Octombrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Welcome to the University of Haifa

University of Haifa International School

Haifa University
Address
Mount Carmel, 199 Abba Hushi Blvd. Haifa
3498838 Haifa, Districtul Haifa, Israel
Website
Număr de telefon
+972-4-824-9417