The Buchmann Faculty of Law - Tel Aviv University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Situat în inima orașului Tel Aviv, Facultatea de Drept TAU este prima școală de drept din Israel. Legea TAU găzduiește mai mult de 40 de cadre didactice cu normă întreagă și peste 25 de profesori renumiți, toți recunoscuți pe plan internațional în domeniile lor de expertiză. Facultatea este formată din zeci de lectori adjuncți care predau o gamă largă de discipline academice. Aproximativ 1.600 de studenți din Israel și din mai mult de 20 de țări din întreaga lume frecventează Facultatea anual.

Curriculum-ul la Legea TAU include o gamă vastă de cursuri și seminarii, care vizează îmbunătățirea capacității studenților de a aborda probleme juridice și sociale locale și mondiale. Aproximativ 45 de cursuri oferite sunt predate în limba engleză. Legea TAU oferă o gamă largă de oportunități pentru cercetarea teoretică și experiența juridică practică, deoarece încearcă să creeze un mediu stimulator de învățare pentru studenții și cercetătorii săi. Printre acestea se numără atelierele juridice unice ale facultății, care introduc studenții la cercetări de ultimă oră de către cercetători de seamă din Israel și din străinătate, ceea ce le permite să revizuiască și să contribuie la bursa juridică încă nepublicată.

Printre numeroasele oportunități oferite de Facultatea de Drept a lui Buchmann, se numără Fundația Parasol International LL.M., care atrage studenți de drept din întreaga lume. Acest program unic permite studenților internaționali să se înrobească în atmosferă diversă și să experimenteze cu adevărat mediul academic, inovația și cercetarea TAU.

Membrii facultății din Legea TAU au publicat numeroase cărți și publicații în reviste de top, jurnale revizuite și presele universitare. Mulți dintre membrii facultății noastre sunt lectori obișnuiți invitați la școli de drept din SUA și Europa. Legea TAU găzduiește numeroase institute de cercetare de prestigiu, facilitând conferințe, colocvii și activități de cercetare de vârf. Unul dintre aceste institute, Centrul de Cercetare interdisciplinară a Centrului Cegla, găzduiește revizuirea legislativă a Facultății - "Investigații teoretice în domeniul dreptului" (TIL), care se situează pe locul 1 pentru impactul citării între toate evaluările de drept din afara lumii din întreaga lume .

Lărgimea de activitate a școlii și reputația de excelență au încurajat absolvenții de top, inclusiv numeroși judecători ai Curții Supreme, miniștri guvernamentali, membri ai Parlamentului și directori executivi ai marilor companii internaționale. Zeci de absolvenți de facultate servesc în funcții de conducere în școlile de drept din America de top, inclusiv Harvard și NYU. Prin facultatea sa, studenții și absolvenții, Facultatea de Drept TAU contribuie cu soluții semnificative la cele mai complexe provocări juridice și sociale din lume.

Locații

Tel Aviv-Yafo

Address
Tel Aviv-Yafo, Districtul Tel Aviv, Israel

Programe

Această școală oferă și: