Ben-Gurion University of the Negev

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ben-Gurion University of the Negev are o misiune unică care și-a modela caracterul

Ben-Gurion University of the Negev (BGU) a fost înființată în 1969, realizând viziunea primului prim-ministru al Israelului, David Ben-Gurion, care credea că viitorul Israelului se află în regiunea Negev, o zonă de deșert care cuprinde mai mult de 60% al țării. Viziunea a venit cu o misiune: a fi catalizatorul dezvoltării Negevului.

Astăzi, aproape 50 de ani mai târziu, BGU este o instituție de cercetare și învățământ superior de renume mondial care depășește limitele mediilor academice pentru a crea un nou model de educație și cercetare care afectează viața oamenilor în Negev, în Israel și în întreaga lume.

Cu campusurile din Beer-Sheva, Sede Boqer și Eilat, BGU este cu adevărat o oază de inovare, desfășurând cercetări de vârf în domeniul securității cibernetice și a patriei; robotica; date importante și sisteme informatice; Energie alternativa; studii de desert; desalinizarea apei, studiile Israelului, cultura și gândirea evreiască; tehnologii medicale și biologice; sănătate globală și multe altele.

Fi diferit. Fii tu. BGU.

În cea mai rapidă universitate de cercetare din Israel, BGU atrage studenți remarcabili din tot Israelul și din întreaga lume. Oferind facilități de vârf și o populație dinamică de aproape 20.000 de studenți, facultățile universitare și 51 de departamente oferă o multitudine de opțiuni. Elevii vin la BGU atât pentru oportunitățile academice excepționale, cât și pentru atmosfera vibrantă a campusului.

La BGU, o universitate cuprinzătoare, cercetarea multidisciplinară este o regulă mai mult decât excepția, studenții și cercetătorii din diferite facultăți, departamente și centre de cercetare care lucrează împreună pentru a găsi cele mai bune soluții pentru problemele cele mai presante din lume. Cercetătorii și studenții de la BGU sunt pasionați de munca lor: nu e de mirare că au atins realizări fără precedent în domenii avansate la frontiera științei și tehnologiei.

BGU internațional

Studenții internaționali din peste 40 de țări se bucură de un calendar complet al activităților și evenimentelor, precum și de o varietate de cluburi și organizații. Condiții de viață în locuințele din campus cu studenții israelieni ca colegi de cameră, elevii internaționali ajung să experimenteze cultura israeliană prin prinderea prieteniilor și construirii amintirilor. Locația noastră în orașul Beer-Sheva, un oraș multicultural, este un loc ideal pentru studenții internaționali să experimenteze diversitatea comună a Israelului.

Beer-Sheva servește, de asemenea, ca o rampă convenabilă pentru a explora restul Israelului, cu multiple opțiuni de transport pentru a ajunge în toate zonele țării.

Orice curs cu cel puțin un student internațional înscris va fi realizat în limba engleză.

Realizarea lui: realizarea viziunii lui David Ben-Gurion.

BGU se află în centrul a ceea ce a fost numit "Oaza de inovare", un ecosistem unic în care învățământul superior, industria hi-tech, industria, mediul de afaceri, medicina și guvernul se reunesc pentru a dezvolta cercetări inovatoare și a aduce noi aplicații pe piață.

Parcul tehnologiilor avansate de la Beer-Sheva (ATP), adiacent campusului principal al BGU, este o expresie a acestei sinergii, în care se află companii multinaționale de înaltă tehnologie, precum Dell-EMC, Oracle, Wix, IBM și Deutsche Telekom. Ele mobilizează modul de cercetare și dezvoltare al BGU, alături de startupuri și acceleratoare pline de studenți și absolvenți ai BGU.

Odată cu mutarea planificată a unităților tehnologice ale IDF într-un campus departe de ATP și campusul BGU, Negev se află în mijlocul unei perioade de transformare.

Dorința de a face o diferență este înrădăcinată în ADN-ul BGU

De la înființare, una dintre misiunile principale ale universității a fost de a realiza potențialul regiunii Negev și de a stabili o societate mai echitabilă pentru rezidenții săi diferiți. Astăzi BGU a reușit dincolo de așteptări, construind o instituție academică profund înrădăcinată în comunitate și recunoscută la nivel internațional pentru numeroasele sale programe variate de informare.

Studenții și facultățile studenților de la BGU pun la dispoziție în mod regulat decalajul de la mediul academic la acțiuni sociale, contribuind timpul și energiile lor la comunitățile din jurul lor, ca parte a educației lor.

Locații

Be'er Sheva

Address
Beersheba, Israel, 1 שד' בן-גוריון
Be'er Sheva, Districtul de Sud, Israel

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră