Citește Descrierea Oficială

Ben-Gurion University of the Negev are o misiune unică care și-a modela caracterul

Ben-Gurion University of the Negev (BGU) a fost înființată în 1969, realizând viziunea primului prim-ministru al Israelului, David Ben-Gurion, care credea că viitorul Israelului se află în regiunea Negev, o zonă de deșert care cuprinde mai mult de 60% al țării. Viziunea a venit cu o misiune: a fi catalizatorul dezvoltării Negevului.

Astăzi, aproape 50 de ani mai târziu, BGU este o instituție de cercetare și învățământ superior de renume mondial care depășește limitele mediilor academice pentru a crea un nou model de educație și cercetare care afectează viața oamenilor în Negev, în Israel și în întreaga lume.

Cu campusurile din Beer-Sheva, Sede Boqer și Eilat, BGU este cu adevărat o oază de inovare, desfășurând cercetări de vârf în domeniul securității cibernetice și a patriei; robotica; date importante și sisteme informatice; Energie alternativa; studii de desert; desalinizarea apei, studiile Israelului, cultura și gândirea evreiască; tehnologii medicale și biologice; sănătate globală și multe altele.

Fi diferit. Fii tu. BGU.

În cea mai rapidă universitate de cercetare din Israel, BGU atrage studenți remarcabili din tot Israelul și din întreaga lume. Oferind facilități de vârf și o populație dinamică de aproape 20.000 de studenți, facultățile universitare și 51 de departamente oferă o multitudine de opțiuni. Elevii vin la BGU atât pentru oportunitățile academice excepționale, cât și pentru atmosfera vibrantă a campusului.

La BGU, o universitate cuprinzătoare, cercetarea multidisciplinară este o regulă mai mult decât excepția, studenții și cercetătorii din diferite facultăți, departamente și centre de cercetare care lucrează împreună pentru a găsi cele mai bune soluții pentru problemele cele mai presante din lume. Cercetătorii și studenții de la BGU sunt pasionați de munca lor: nu e de mirare că au atins realizări fără precedent în domenii avansate la frontiera științei și tehnologiei.

BGU internațional

Studenții internaționali din peste 40 de țări se bucură de un calendar complet al activităților și evenimentelor, precum și de o varietate de cluburi și organizații. Condiții de viață în locuințele din campus cu studenții israelieni ca colegi de cameră, elevii internaționali ajung să experimenteze cultura israeliană prin prinderea prieteniilor și construirii amintirilor. Locația noastră în orașul Beer-Sheva, un oraș multicultural, este un loc ideal pentru studenții internaționali să experimenteze diversitatea comună a Israelului.

Beer-Sheva servește, de asemenea, ca o rampă convenabilă pentru a explora restul Israelului, cu multiple opțiuni de transport pentru a ajunge în toate zonele țării.

Orice curs cu cel puțin un student internațional înscris va fi realizat în limba engleză.

Realizarea lui: realizarea viziunii lui David Ben-Gurion.

BGU se află în centrul a ceea ce a fost numit "Oaza de inovare", un ecosistem unic în care învățământul superior, industria hi-tech, industria, mediul de afaceri, medicina și guvernul se reunesc pentru a dezvolta cercetări inovatoare și a aduce noi aplicații pe piață.

Parcul tehnologiilor avansate de la Beer-Sheva (ATP), adiacent campusului principal al BGU, este o expresie a acestei sinergii, în care se află companii multinaționale de înaltă tehnologie, precum Dell-EMC, Oracle, Wix, IBM și Deutsche Telekom. Ele mobilizează modul de cercetare și dezvoltare al BGU, alături de startupuri și acceleratoare pline de studenți și absolvenți ai BGU.

Odată cu mutarea planificată a unităților tehnologice ale IDF într-un campus departe de ATP și campusul BGU, Negev se află în mijlocul unei perioade de transformare.

Dorința de a face o diferență este înrădăcinată în ADN-ul BGU

De la înființare, una dintre misiunile principale ale universității a fost de a realiza potențialul regiunii Negev și de a stabili o societate mai echitabilă pentru rezidenții săi diferiți. Astăzi BGU a reușit dincolo de așteptări, construind o instituție academică profund înrădăcinată în comunitate și recunoscută la nivel internațional pentru numeroasele sale programe variate de informare.

Studenții și facultățile studenților de la BGU pun la dispoziție în mod regulat decalajul de la mediul academic la acțiuni sociale, contribuind timpul și energiile lor la comunitățile din jurul lor, ca parte a educației lor.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Ben-Gurion University of the Negev

Un program comun al Departamentului de Științe ale Vieții și al Școlii Internaționale de Desert Albert Katz de la Albert ... [+]

Conținutul cursului

În fața crizei biodiversității și a amenințării la adresa sistemelor ecologice și a serviciilor pe care le oferă, noul nostru program în domeniul ecologiei, conservării și managementului vizează crearea unei noi generații de oameni de știință, experți și lucrători de teren cu o largă cunoaștere în domeniul ecologie aplicativă, biologie de conservare și ecologie evolutivă.

Programul oferă studenților o experiență teoretică în domeniul ecologiei și evoluției, cu accent pe biodiversitate, dinamica comunității și procesele la nivel de organism, combinate cu cunoștințe metodologice, inclusiv statistici, matematică, elaborarea de modele și proceduri de evaluare specifice conservării și gestionării naturii.... [-]

Israel Be'er Sheva
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ben-Gurion University of the Negev

Zonele uscate ocupă mai mult de o treime din suprafața pământului, inclusiv cea mai mare parte a Orientului Mijlociu și a Israelului. Scăderea aprovizionării cu apă și de ... [+]

Conținutul cursului

Zonele uscate ocupă mai mult de o treime din suprafața pământului, inclusiv cea mai mare parte a Orientului Mijlociu și a Israelului. Scăderea aprovizionării cu apă și deteriorarea calității apei împiedică dezvoltarea durabilă a zonelor uscate și bunăstarea populației în creștere. Scopul acestui program este de a introduce studenții în cercetarea de vârf și în educația postuniversitară în științele apei, care vizează îmbunătățirea vieții umane în zonele uscate prin tehnologii și politici pentru utilizarea durabilă a resurselor de apă. Citiți mai multe despre diploma de master în hidrologie și calitatea apei

Obiectivele curriculumuluiPentru a pregăti specialiști calificați în domeniile hidrologiei, tratării apei și desalinizării (inclusiv: producția de apă, estimarea mișcării solului și a apei subterane și a substanței dizolvate, evaluarea chimică și biochimică a apelor subterane și a contaminanților, cercetarea operațiunilor, optimizarea sistemelor de apă și altele) .Pentru a oferi studenților cu un fundal puternic în aspecte fundamentale și aplicate ale proceselor fizice, chimice și microbiologice în mediile acvatice. Oferirea de cunoștințe în materie de flux și de procese de transport al apei, substanțelor solide și solide și fazele separate în sol-apă, și în apele de suprafață.Oferirea de cunoștințe în materie de tratare a apei și a apelor uzate, inclusiv tratamente biologice, tratamente fizico-chimice și procese de desalinizare.În special, intensificarea și extinderea studiului tehnologiilor membranare legate de metodele de desalinizare și de tratarea apelor reziduale.Pentru a pregăti studenții pentru studii de doctorat în programele legate de apă.Pentru a profita de avantajele ZIWR atât în ​​domeniul ingineriei, cât și al celor... [-]
Israel Be'er Sheva
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ben-Gurion University of the Negev

Departamentul de Inginerie Electrică și Calculatoare oferă un program de absolvent pentru gradul de Master of Science (M.Sc.) în Inginerie Electrică și Calculatoare. Scop ... [+]

Departamentul de Inginerie Electrică și Calculatoare (ECE)

Departamentul de Inginerie Electrică și Calculatoare de la Ben-Gurion University of the Negev fost înființat în 1971. Departamentul oferă atât programe de licență, cât și de licență, într-o gamă largă de discipline, care cuprind aspecte practice și teoretice ale ingineriei electrice și informatice. Departamentul are o înscriere student la peste 1000 de studenți care urmează cursuri de doctorat, masterat și doctorat. grade. Departamentul ECE are 35 de cadre didactice, ale căror domenii de predare și cercetare cuprind: Comunicare, control și robotică, procesarea semnalelor și imaginilor, ingineria informaticii, electromagnetica și propagarea valurilor, electro-optica, instrumentația și electronica neliniară, VLSI și nanotehnologia, inginerie și electronică de putere.... [-]

Israel Be'er Sheva
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ben-Gurion University of the Negev

Acest program inovatoare, multidisciplinar în Desert Studies este structurat pentru a oferi o abordare integrată, oferind elevilor oportunități excepționale de a urmări o ... [+]

Conținutul cursului

Acest program inovatoare, multidisciplinar în Desert Studies este structurat pentru a oferi o abordare integrată, oferind elevilor oportunități excepționale de a urmări o combinație de cercetare de bază și aplicată. Elevii sunt expuși la o gamă largă de discipline complementare studiului lor.

Programul oferă următoarele piese de studiu:

✔ Agricultura și biotehnologia uscării

✔ Mediul de irigare și plante

✔ Ecologia zonelor uscate (relevante pentru studenții care și-au început studiile de masterat înainte de octombrie 2016)

✔ Energia solară și fizica mediului

✔ Microbiologie ecologică și acvatică

✔ Studii de mediu... [-]

Israel Be'er Sheva
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MA

Ben-Gurion University of the Negev

Programul de masterat în Lingvistică oferă fie o piesă de teză (de cercetare), fie o piesă non-thesis (generală). Ambele piste au trei obiective: (1) expunerea elevilor l ... [+]

Conținutul cursului

Programul de masterat în Lingvistică oferă fie o piesă de teză (de cercetare), fie o piesă non-thesis (generală). Ambele piste au trei obiective: (1) expunerea elevilor la teme de cercetare actuale din domeniu (2) pentru a angaja studenții în discursul științific, metodologiile de cercetare și raționamentul critic; (3) să pregătească studenții în scrisul academic și utilizarea literaturii profesionale. Scopul tezei de doctorat, în plus, este pentru studenți să efectueze cercetări originale care contribuie la domeniu.

Ambele piese sunt programe de doi ani.

1. Traseul tezei

Elevii pot alege între diferitele cursuri oferite. Cu toate acestea, toți elevii din această pistă trebuie să urmeze cursul Metodologie în primul an. În plus, cursurile alese trebuie să includă cel puțin un curs în sintaxă și cel puțin un curs în semantică. Toate cursurile MA sunt organizate ca seminarii și necesită o lucrare finală.... [-]

Israel Be'er Sheva
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ben-Gurion University of the Negev

Programul de Studii Internaționale Studii Woodman-Scheller din Israel (WSISIP) oferă studenților o experiență de ultimă oră în subiecte-cheie și metode de cercetare în st ... [+]

Conținutul cursuluiExplorați istoria, politica și cultura Israelului

Programul de Studii Internaționale Studii Woodman-Scheller din Israel (WSISIP) oferă studenților o experiență de ultimă oră în subiecte-cheie și metode de cercetare în studiile Israelului. Cunoștințele și abilitățile dobândite de studenți oferă o bază solidă pentru cei care intenționează să urmeze diplome de doctorat în domenii conexe.

Un grad în studiile din Israel este de valoare pentru candidații care doresc să intre în administrație, diplomație, societate civilă sau posturi de predare legate de Israel, Orientul Mijlociu și lumea evreiască.

Program suplimentar:Ateliere de arhivare și vizite la principalele arhive ale IsraeluluiÎntâlniri cu israelieni: rezidenți de vechime, imigranți noi, soldați, membri ai kibbutzilor, locuitori ai orașelor de dezvoltare, intelectuali, figuri publice, jurnaliști și următoarea generație de lideriExcursii de teren în locuri de interes istoric și sociologic deosebitTeză sau opțiuni non-teză... [-]
Israel Be'er Sheva
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Ben-Gurion University of the Negev

Scopul programului de masterat Programul de Inginerie Materiale este de a oferi studenților cu experiență și cunoștințe avansate în domeniul lor de specialitate selectate ... [+]

Departamentul de Ingineria Materialelor

Departamentul de Ingineria Materialelor Ben-Gurion University of the Negev fost înființat în 1971. A fost primul departament în domeniu din Israel. Departamentul de Inginerie Materiale oferă o atmosferă tânără și vibrantă pentru cercetarea inovatoare și este dedicată profund educației excepționale la toate nivelurile.

Cercetarea noastră este condusă de o echipă remarcabilă de membri ai facultății; toți sunt cercetători de frunte în domeniile lor de expertiză. Departamentul oferă acces la facilități excepționale și echipament de ultimă oră.

Domeniile de cercetare cuprind aspecte practice și teoretice ale ingineriei materialelor, inclusiv metale, compozite metalice ceramice, polimeri, materiale electronice, materiale termoelectrice, materiale și dispozitive semiconductoare, biomateriale, nanomateriale, materiale magnetice și metode moderne de caracterizare a materialelor.... [-]

Israel Be'er Sheva
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ben-Gurion University of the Negev

Departamentul oferă studii postuniversitare față de M.Sc. și Ph.D. grade. Durata examenului M.Sc. Programul este de doi ani (patru semestre). Programul este orientat în m ... [+]

Departamentul Avram și Stella Goldstein-Goren de Inginerie Biotehnologică

Fiind unul dintre cele mai tinere departamente Ben-Gurion University of the Negev , Departamentul de Inginerie Biotehnologică (BTE) Avram și Stella Goldstein-Goren oferă o atmosferă vibrantă de cercetare, condusă de 15 membri ai facultății. Departamentul este situat strategic în clădirea modernă Guzik, între Institutul Ilse Katz pentru Științe Nanoscale

M.Sc. în ingineria biotehnologiei

Departamentul oferă studii postuniversitare față de M.Sc. și Ph.D. grade. Durata examenului M.Sc. Programul este de doi ani (patru semestre). Programul este orientat în mare măsură spre cercetare și se desfășoară în laboratoarele BTE sub îndrumarea membrilor facultății noastre. M.Sc. studiile sunt completate cu o teză de cercetare care rezumă rezultatele științifice unice ale elevului și o prezentare orală, care sunt evaluate de un comitet științific.... [-]

Israel Be'er Sheva
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ben-Gurion University of the Negev

Unitatea de Inginerie Electro-Optică și Photonics (EOPE) a fost înființată în anul 2000, cu viziunea că secolul al XXI-lea va depinde atât de mult de fotoni, în măsura în ... [+]

Unitatea de Inginerie Electro-Optică și Photonics

Unitatea de Inginerie Electro-Optică și Photonics (EOPE) a fost înființată în anul 2000, cu viziunea că secolul al XXI-lea va depinde atât de mult pe fotoni, în măsura în care secolul al XX-lea depinde de electronică. Este dedicat cercetării și educației în ingineria electro-optică și fotonică și în prezent este singurul departament din Israel autorizat să acorde diplome de absolvent (MSc și doctorat) în ingineria electrotehnică. Cercetarea multidisciplinară a Unității îl plasează la avangarda comunității de optică și fotonitică, atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Cercetările de ultimă oră se desfășoară în domeniul teledetecției; optica atmosferică; fibre optice; nano-plasmonics; nano-fotonică integrată; microscopie cu rezoluție superioară; procesarea imaginii; viziunea computerului; sisteme de afișare; Afișare și afișare 3D; computerizare optică și imagistică; imagistica compresiva, optica biomedicala; Dispozitive cu cristale lichide pentru detectare și imagistică; imagistica hiperspectrală; Imaginile THz și MMW; sticlă / fibre optice; dispozitive opto-electronice; fotovoltaice și multe altele.... [-]

Israel Be'er Sheva
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ben-Gurion University of the Negev

Departamentul de Inginerie Mecanică oferă un program de absolvent de Master în Inginerie Mecanică. Scopul programului este de a oferi studenților expertiză și cunoștințe ... [+]

Departamentul de Inginerie Mecanică

Ingineria mecanică este un domeniu multidisciplinar înfloritor, cu impact semnificativ asupra industriei și societății din întreaga lume. Departamentul de Inginerie Mecanică Ben-Gurion University of the Negev , înființat acum 50 de ani, a fost de atunci locuința multor descoperiri științifice și a realizărilor tehnologice. Departamentul oferă atât programe de licență cât și de licență într-o gamă largă de discipline care cuprind atât aspecte practice, cât și aspecte teoretice ale Ingineriei Mecanice.

Departamentul are o înscriere la studii de peste 800 de studenți care urmează cursuri de licență, masterat. și Ph.D. grade.... [-]

Israel Be'er Sheva
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ben-Gurion University of the Negev

Unitatea pentru Inginerie Nucleară (UNE) este singurul departament academic din Israel care oferă studii postuniversitare față de M.Sc. și Ph.D. grade în domeniu. ... [+]

Unitatea de Inginerie Nucleară

Unitatea pentru Inginerie Nucleară (UNE) este singurul departament academic din Israel care oferă studii postuniversitare față de M.Sc. și Ph.D. grade în domeniu. O gamă largă de subiecte de cercetare sunt acoperite de UNE, printre care: ingineria energiei nucleare, fizica nucleului nuclear, transportul neutronilor, ciclul combustibilului nuclear, strategiile de neproliferare, aplicațiile în radiații pentru medicină, instrumentele nucleare pentru radioterapie, calculele radiațiilor și simulările Monte Carlo pentru radiații, aspecte ale proiectării și calculelor de ecranare a radiațiilor, protecția pacientului împotriva radiațiilor, teoria nucleară și dezvoltarea transportului de particule. Mulți absolvenți ai UNE servesc ca manageri la nivel înalt și dețin poziții-cheie în instituțiile de cercetare de vârf și în centrele medicale de prestigiu din Israel și din întreaga lume.... [-]

Israel Be'er Sheva
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Ben-Gurion University of the Negev - Pushing Your Limits

BGU International - students capturing thier journey