Citește Descrierea Oficială

Centrul Universitar din Westfjords este o organizație non-profit înființată în martie 2005. Are 40 de membri fondatori, inclusiv toate instituțiile de învățământ superior din țară. Centrul a început să funcționeze în Vestrahús în Ísafjörður în ianuarie 2006. Aceeași clădire găzduiește, printre altele, birourile Institutului de Cercetări Marine, Laboratoarele Islandeze de Pescuit și Centrul de Cercetare a Avalanșelor de zăpadă din Islanda. Centrul Regional de Dezvoltare Westfjords este situat aici, iar toate organizațiile reprezentate în clădire au facilități comune de primire.

Centrul Universitar oferă un program de masterat interdisciplinar, orientat internațional în managementul de coastă și pe mare, care este predat în limba engleză. Programul pregătește studenții să se angajeze cu unul dintre cele mai convingătoare și importante subiecte de astăzi: gestionarea și utilizarea resurselor naturale. Programul este predat în module de trei săptămâni, iar fiecare modul este oferit și ca curs pe termen scurt.

De asemenea, Centrul îi ajută pe studenții și profesorii din afara zonei să stabilească contacte în Westfjords. Centrul oferă informații despre regiune ca o opțiune interesantă și o zonă de cercetare și îi ajută pe studenți și pe cercetători în activitatea lor de cercetare în Westfjords.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University Centre of the Westfjords

Master în coastă și gestionarea resurselor marine este un program de gestionare a resurselor trans-disciplinare care se concentrează pe probleme de coastă și marine și tr ... [+]

De coastă și gestionarea resurselor marine este un grad international, master interdisciplinar în domeniul managementului resurselor. Programul pune accentul pe idei și metode de studii de ecologie, sociologie, economie si business. Elevii de completare a programului să aibă cunoștințe de diverse și valoroase resurse de pe coasta si mare, să înțeleagă starea lor actuală, și s-au adunat instrumente si expertiza de a conduce la utilizarea durabilă a resurselor marine.

Limbajul Desigur, inclusiv toate de predare, este engleza. Centrul Universitar de Westfjords ofera acest program în colaborare cu Universitatea din Akureyri. Predarea are loc în Ísafjörður.

... [-]
Islanda Ísafjörður
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Centre of the Westfjords

Comunitățile de coastă și dezvoltarea regională este un program internațional, multidisciplinar de masterat privind dezvoltarea zonelor rurale și îndepărtate în trecut și ... [+]

Programul este construit special pe principiul și practica sociologică, macroeconomică și geografie / planificare. Până la sfârșitul programului, elevii înțeleg schimbările și provocările dezvoltării comunităților de coastă și s-au familiarizat cu metodele și abilitățile de a anticipa dezvoltarea acestora și de a le gestiona. Limba de predare și de comunicare generală este engleza. Predarea are loc în Ísafjörður.

Programul este alcătuit din 120 ECTS la nivel de masterat; aceasta include 75 de ECTS sub formă de cursuri și 45 ECTS sub forma unei teze. Toate cursurile sunt predate în module. Programul începe în semestrul toamnei iar primul an este alcătuit din cursuri de bază și cursuri elective din programul de predare.... [-]

Islanda Ísafjörður
Contactează şcoala
Engleză
La zi
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Coastal Management Masters in Iceland - Student Story

Coastal Management Masters in Iceland - Student Activities

University Centre Of The Westfjords
Address
Sudurgotu 12,
400 Ísafjörður, Islanda
Website
Număr de telefon
+354 450 3040