University Centre of the Westfjords

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Centrul Universitar din Westfjords este o organizație non-profit înființată în martie 2005. Are 40 de membri fondatori, inclusiv toate instituțiile de învățământ superior din țară. Centrul a început să funcționeze în Vestrahús în Ísafjörður în ianuarie 2006. Aceeași clădire găzduiește, printre altele, birourile Institutului de Cercetări Marine, Laboratoarele Islandeze de Pescuit și Centrul de Cercetare a Avalanșelor de zăpadă din Islanda. Centrul Regional de Dezvoltare Westfjords este situat aici, iar toate organizațiile reprezentate în clădire au facilități comune de primire.

Centrul Universitar oferă un program de masterat interdisciplinar, orientat internațional în managementul de coastă și pe mare, care este predat în limba engleză. Programul pregătește studenții să se angajeze cu unul dintre cele mai convingătoare și importante subiecte de astăzi: gestionarea și utilizarea resurselor naturale. Programul este predat în module de trei săptămâni, iar fiecare modul este oferit și ca curs pe termen scurt.

De asemenea, Centrul îi ajută pe studenții și profesorii din afara zonei să stabilească contacte în Westfjords. Centrul oferă informații despre regiune ca o opțiune interesantă și o zonă de cercetare și îi ajută pe studenți și pe cercetători în activitatea lor de cercetare în Westfjords.

Locații

Ísafjörður

University Centre Of The Westfjords

Address
Sudurgotu 12,

400 Ísafjörður, Islanda
Număr de telefon
+354 450 3040