Iceland Academy of the Arts

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Academia

Academia de Arte din Islanda este o instituție de auto-guvernare de învățământ superior în domeniul artelor plastice, teatru, dans, muzică, design, arhitectura si educatie art.

Rol și obiective

Rolul Academiei de Arte Islanda este de a încuraja gândirea progresivă în domeniul artelor și a stimula inovarea și dezvoltarea în diferite domenii. Academia oferă studii în domeniul artelor la nivel universitar și transmite atât cunoștințe și profesionalism în domeniul artelor pentru societate islandeză. Acesta funcționează într-un mediu global și se Măsuri împotriva academii care excelează în educația artistică în țările vecine.

Trei valori principale ghida accentul și direcția Academiei în toate lucrările sale:

Curiozitate Înțelegere Curaj

Curiozitatea ne îndeamnă să pună întrebări și să caute noi abordări, soluții și răspunsuri. Am diseca aceste răspunsuri și să se străduiască să înțeleagă ceea ce este străin pentru noi. Prin înțelegere și formare vom dezvolta talentele și aptitudinile am nevoie. În acest fel ne consolidăm curajul nostru să urmeze pe convingerile noastre și viziunea noastră artistică.

Cooperare

Academia de Arte Islanda pune accentul pe consolidarea cooperării cu alte instituții de învățământ superior din țară și diverse alte instituții și întreprinderi. Partenerii săi se numără: Universitatea din Islanda, Universitatea Reykjavík, Universitatea Agrară din Islanda, Universitatea Bifrost, Muzeul de Arta Reykjavík, Galeria Națională a Islandei, Muzeul de Artă de zi, Scoala de Muzica Ísafjörður, Centrul Cultural Skaftfell, Simfonia Islanda Orchestra, Opera islandeză, Music Hall Salur, Caput, Teatrul orașului Reykjavík, Teatrul Național, Teatrul Akureyri, Islanda Dance Company, Arts Festival Reykjavík si Broadcasting Serviciul de Stat.

Academia de Arte Islanda este un participant activ în cooperarea internațională. Academia a facut acorduri bilaterale cu aproximativ 120 de instituții de învățământ superior din Europa, prin intermediul programului Erasmus. În cadrul NORDPLUS, Academia cooperează cu aproximativ 90 de academii de arta din tarile nordice si Tarile Baltice. Pregătirile se fac de cooperare cu academiile de artă din Asia, inclusiv China, Japonia și Thailanda. Elevii pot, prin urmare, o parte a finaliza studiile lor în locuri străine. În general, schimbul de student dureaza un semestru. Un număr mare de studenți de schimb valutar, de asemenea, studiaza la Academia de Arte Islanda, și numeroase cadre didactice oaspeți străine predau la Academia pentru perioade mai lungi sau mai scurte de timp.

Educație

Academia oferă educație cu normă întreagă la nivel universitar, subliniind instruire superioară și formare pentru studenții care au trecut cele mai stricte cerințe de admitere. Patru facultăți Departamentul oferă programe de gradul la nivelul Bachelor of Arts, prin diferite ramuri de studiu. Trei departamente ofera un program de Master și, în plus Departamentul de Muzică oferă un program de diplomă.

Progresul de învățământ

Educație la Academia se măsoară în ECTS (Sistemul European de Credite Transferabile) credite. Volumul de muncă pe credit variază între domenii, dar, în general, elevul se poate aștepta să aloce un minim de 25-30 de ore de muncă pe credit.

programele de licență

Este necesar un minim de 180 de ECTS pentru un BA sau B.Mus. Grade. Curriculum al Academiei este organizat pentru a permite un maxim de 72 de ECTS într-un an academic și nu mai mult de un total de 210 ECTS pentru întreaga perioadă studentului de studiu.

Un student full-time trebuie să completeze un minim de 48 de ECTS într-un an universitar să li se permită să avanseze la următorul an de studiu.

În scopul de a avansa de la un semestru la altul, studenții trebuie să fi plătit toate taxele restante. Modificările aduse de înregistrare nu sunt permise după 1 octombrie în semestrul de toamnă și 15 februarie, în semestrul de primavara.

Perioada totală combinată Un student de studiu nu trebuie să depășească un an în plus față de durata normală de studiu, cu excepția absenței din cauza maternitate / paternitate. Rectorul, la recomandarea unui Dean, poate acorda excepții de la această regulă în circumstanțe speciale. În aceste cazuri, elevii respectivi trebuie să explice circumstanțele în scris, precizând motivele pentru aplicarea.

Programele de master

Este necesar un minim de 120 de ECTS pentru MA, M.Mus. și M.Art.Ed. Grade. Curriculum al Academiei este organizat pentru a permite un maxim de 66 de ECTS într-un an academic și nu mai mult de 132 de credite ECTS pentru întreaga perioadă studentului de studiu.

Studenții de master în Design, Arte Plastice și compoziție trebuie să completeze un minim de 48 de ECTS, în scopul de a avansa la următorul an de studiu.

În scopul de a avansa de la un semestru la altul, studenții trebuie să fi plătit toate taxele restante. Modificările aduse de înregistrare nu sunt permise după 1 octombrie în semestrul de toamnă și 15 februarie, în semestrul de primavara.

Perioadă neîntreruptă totală Un student de studiu nu trebuie să depășească un an de mai sus și dincolo de durata normală de studiu. În cadrul Departamentului de Arte Educație, perioadă neîntreruptă totală a unui student de studiu nu trebuie să depășească doi ani de la durata normală de studiu, cu excepția absenței din cauza maternitate / paternitate. Rectorul, la recomandarea unui Dean, poate acorda excepții de la această regulă în circumstanțe speciale. În aceste cazuri, elevii respectivi trebuie să explice circumstanțele în scris, precizând motivele de aplicare a acestora.

Admitere

Academia de Arte Islanda caută persoane talentate și creative cu o educație de bază solidă și o cunoaștere primară de art.

Cererile pentru anul universitar 2016-2017 se va deschide de la ianuarie 2016.

Formularul de cerere electronic este disponibil pe site-ul. Solicitanții trebuie să depună formularul electronic a cererii. Alte documente necesare și procedurile de aplicare variază în funcție de fiecare departament. Din acest motiv, este foarte important ca solicitantul citește informațiile relevante departament îndeaproape și urmează cu atenție instrucțiunile.

O cerere nu este valabilă până solicitantul a depus cererea, achitat taxa de cerere și IAA a primit următoarele documente:

Format electronic, cu succes prezentate semnat formularul electronic de imprimare-out Copie certificată a certificatelor de studii și transcrieri școlare alte documente necesare (a se vedea informațiile relevante departament)

Formularul electronic trebuie să fie imprimate și semnate după ce a fost finalizat și înaintat. Este necesar să se includă o fotografie pașaport în formă electronică. Forma trebuie apoi predate sau trimise la biroul departamentului relevant împreună cu documentele necesare.

Taxa de cerere

IAA faultează 5.000 IKR pentru fiecare aplicație. Taxa de cerere se percepe pe cardul de credit, atunci când solicitanții depunerii cererii și este nerambursabil. Vânzătorul deține toate informațiile de la cumpărător în legătură cu achiziționarea ca fiind confidențiale. În nici un caz informații vor fi predate către o terță parte.

Studiu de design, Muzica si Arta din Islanda

Academia de Arte din Islanda este o platformă pentru creativitate, experimente și gândire critică. Academia oferă o rețea strânsă de academicieni, practicieni și studenți în contact direct cu cultura locală și în imediata apropiere a peisajului rural vast de Islanda.

La Academia de Arte Islanda va fi parte dintr-o rețea dinamică și aproape unită de artiști și designeri cazul în care aveți libertatea de a experimenta și de a descoperi lucruri noi despre tine și practica profesională.

Artiști și designeri cele mai importante ale Islandei sunt o parte a și au studiat la Academia Islanda de Arte, cum ar fi Ragnar Kjartansson, Kjartan Sveinson (fost membru al Sigur Ros), Elfa RUN Kristinsdóttir, violonist și Profesor, Anna Þorvaldsdóttir, compozitor aclamat, Vík Prjónsdóttir și Siggi Eggerts.

Cu gandire creativa, vom schimba lumea. Arta este un fel de a înțelege nimanui însuși, mediul său și istoria sa și de a crea un viitor. În ultimii ani, valoarea economică a industriilor creative, a devenit evident pentru toți. De art ne schimba atitudinea, vom schimba viața Populare și astfel, sperăm să contribuie la a face lumea un loc mai bun.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Compoziție ma

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Islanda Reykjavík

Acesta este un program de studiu de doi ani de 120 ECTS. MA-program în compoziție muzicală oferă studenților mijloacele pentru a stabili și de a dezvolta lui / ei de zona de specialitate în calitate de compozitor. [+]

Acesta este un program de studiu de doi ani de 120 ECTS. MA-program în compoziție muzicală oferă studenților mijloacele pentru a stabili și de a dezvolta lui / ei de zona de specialitate în calitate de compozitor. Studentul poate alege din diferite module privind teorie muzicala, electro-acustică, instrumente și compoziția să sprijine / domeniul său. În plus, cu scopul de a dezvolta studenților competențelor profesionale, studentul poate alege din programe în antreprenoriat, management de proiect sau de cercetare reflectorizante artistic.

Informatii practice

120 ECTS doi ani de studiu full-time Interviuri cu solicitanții să aibă loc în luna mai. Admitere va fi anuntat in luna mai Semestrul de toamnă începe august 25 Numărul maxim de studenți pentru MA Compoziția este de 4 studenți pe an Predarea este în limba engleză De școlarizare pentru anul școlar 2016-17 este ISK 796.000 pe an universitar. ... [-]

Design ma

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Islanda Reykjavík

Noi folosim acum termenul de "design" despre gândire care ajunge dincolo de zona tradițională de proiectare, ca de proiectare se învârte în primul rând în jurul modelarea spațiul din interiorul minții umane și spotting noi posibilități. [+]

Gândire Forme lume

Noi folosim acum termenul de "design" despre gândire care ajunge dincolo de zona tradițională de proiectare, ca de proiectare se învârte în primul rând în jurul modelarea spațiul din interiorul minții umane și spotting noi posibilități. Design-ul este de cercetare, forță de transformare și acțiune politică. Nimic nu este irelevant pentru ea, fie că este vorba de educație, politică, afaceri sau societății în ansamblu.

Ideea de proiectare lucruri pentru a vinde în magazine este acum destul de învechit, deoarece obiectivele urmărite de proiectare au devenit pentru a conduce gândirea, de a schimba atitudinile și să aibă o influență pozitivă asupra cum trăiesc oamenii. Cererea se face de designeri contemporani că sunt conștienți de responsabilitatea și puterea lor într-o lume care a atins limitele mai înalt grad de materialism. Designerii sunt avocați importante de durabilitate și de comportament responsabil, în zone construite sau în natură. Ei trebuie să fie în măsură să facă tipare așa cum apar în societate, rearanja acestea și să utilizeze pentru munca bine.... [-]


Ma artă

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Islanda Reykjavík

Programul de Master în Arte Plastice la Academia de Arte Islanda oferă o platformă pentru ca elevii să aprofundeze cunoștințele lor și de a crește abilitățile lor în domeniul artelor plastice, să consolideze viziunea lor personală și se referă practica lor artistică criteriilor teoretice disciplinei. [+]

Profil și obiectivele programului de studii

Programul de Master în Arte Plastice la Academia de Arte Islanda oferă o platformă pentru ca elevii să aprofundeze cunoștințele lor și de a crește abilitățile lor în domeniul artelor plastice, să consolideze viziunea lor personală și se referă practica lor artistică criteriilor teoretice disciplinei.

Cursul face cereri mari pentru metodele de lucru independente. Există un accent pe practica de artă și cercetare care implica o constructie sistematică a cunoștințelor, că elevii dezvolte buna cunoastere a ambilor parametri academice și practice de artă plastică în curs de pregătire pentru muncă în calitate de artiști independenți în domeniul artei contemporane.... [-]


Videoclipuri

MA Design - Jiao Jiaoni

MA Design - Arite Fricke