University of Limerick, Centre for Project Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

UNIVERSITATEA DE LIMERICK

Universitatea din Limerick (UL) este o universitate independentă, axată pe plan internațional, cu un record mândru de inovare în educație și excelență în cercetare și burse de studiu.

Ne mandrim cu atragerea de studenți care caută un mediu propice de învățare pentru a contribui la dezvoltarea și pentru a realiza visele lor personale și profesionale. absolvenți UL au un record de inserție profesională ridicată, iar Universitatea are relații strânse cu industria, de la licență la nivel post-doctoral. Viziunea noastră este de a oferi studenților un mediu academic, care susține creșterea intelectuală și dezvoltarea personală și se caracterizează prin principii de corectitudine, echitate și integritate.

CENTRUL DE MANAGEMENT DE PROIECT

Unul dintre lumi primele centre de excelență specializate în educație de management de proiect, formare și cercetare, UL CPM este singurul centru de acest tip din Irlanda.

Centrul de Management al Proiectului este situat în Business School Kemmy de la Universitatea din Limerick. Infiintata in anul 1992, este unul dintre lumi primele centre de excelență, care este specializată în educație de management de proiect, formare și cercetare.

Programele noastre sunt concepute pentru a dezvolta cunoștințe de afaceri cuprinzătoare și abilități de a concepe, planifica, implementa și proiecte complete cu succes. Centrul a condus la dezvoltarea unor metode alternative de studiu care se potrivesc schimbarea stilului de viață și a răspunde nevoilor diferitelor sectoare de activitate.

Misiunea special CPM este aceea de a transforma expertiza de management de proiect în soluții practice viabile în beneficiul operațional al organizațiilor și companiilor.

LECTORI lectori cu experiență în fruntea domeniilor lor.

cursuri CPM explora disciplina de management de proiect din ambele perspective academice si practician, cu lectori cu experiență în fruntea domeniilor lor. lectori noștri lucrează în colaborare cu managerii de proiect și de program de top din industrie pentru a se asigura elevilor sunt expuse la cele mai recente și cele mai relevante cazuri industrie și conținutul cursului.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc »

Programe

Această școală oferă și:

Videoclipuri

Discover what Aidan Cafferky, Mechanical Engineer, learnt from the course

See how Lloyd Harnett, Revenue & IT Manager, benefited from the course

Contactează
Adresa locaţie
Plassey, Limerick, Ireland
Limerick, IE
Mass-Media Socială